נושא קהל
Re: נושא קהל
אי אפשר לצפות ל8000 איש במשחק חוץ ועידוד טוב.
יחסית, היה סביר.
יחסית, היה סביר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה!
https://www.facebook.com/ultrasouth1/vi ... 280281164/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/turnerya/video ... 079392794/" onclick="window.open(this.href);return false;

8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה?
8,500 אדומים בפתח תקווה!
https://www.facebook.com/ultrasouth1/vi ... 280281164/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/turnerya/video ... 079392794/" onclick="window.open(this.href);return false;

במקום להקטנן תסתכלו על התמונה הגדולה.
מתי פעם הביאה הפועל ב"ש 8000 למשחק חוץ בליגה?
אף פעם.
לי הנתון הזה אומר שהאהדה לקבוצה חצתה את גבולות ב"ש.
8000 לא באים רק מב"ש ואני לא מדבר על "הסביבה".
אלה על מאות אם לא אלפים שמגיעים מאיזור המרכז על מנת לצפות בקבוצה.
אף פעם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבאנו למשחק חוץ מול הפועל רמת גן במשחק העלייה.אדום זקן כתב:במקום להקטנן תסתכלו על התמונה הגדולה.
אף פעם.
אבל טוב, זה היה למשחק חוץ שקבע אם נעלה או שלא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למשחק העליה מול הפועל רמת גן באיצטדיון רמת גן בזמנו הגיעו יותר צופים מאתמול.אדום זקן כתב:במקום להקטנן תסתכלו על התמונה הגדולה.
אף פעם.
גם למשחק "החוץ" בדרבי בזמנו מול בית"ר ב"ש כשניצחנו 3-1 והם אירחו הגיעו יותר צופים מאתמול.
אבל כן, במונחים של משחק רגיל, לא חצי גמר גביע, לא גמר גביע, לא משחק על עלייה או דרבי שאנחנו לא מארחים, אתמול הייתה כמות שיא...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בטדי שנה שעברה היה מספר דומה לזה כך שאני באמת לא מבין את ההתלהבות, הכול עניין של היצע (ובמקרה של אתמול היה בשפע) כי ביקוש יש בכמות אדירה מאז שעלינו על גל ההצלחות, תמיד היה ביקוש גדול למשחקים של באר שבע והקהל הצביע ברגליים אבל כמובן שהריצה בצמרת והאליפות הוסיפה.אדום זקן כתב:במקום להקטנן תסתכלו על התמונה הגדולה.
אף פעם.
בכל מקרה, הנאמנות תימדד ברגעים יותר קשים ולא רגע אחרי שפתחת פער על היריבה היחידה שלך בצמרת, אם מספר כזה היה מגיע למושבה אחרי הפסד למכבי הייתי באמת נדהם וזה באמת משהו שהיה שווה לפתוח את הדיון עליו בכל פלטפורמה אפשרית.
אבל עכשיו? meh, בסיס אוהדים ענק תמיד היה לנו אז כשאנחנו מצליחים זה מובן מאליו שתהיה התנפלות כזאת.
היינו קרובים לזה בעונה שעברה בטדי (2-0). בערך 7000 אישאדום זקן כתב:במקום להקטנן תסתכלו על התמונה הגדולה.
אף פעם.
לא היינו קרובים אף פעם במשחק ליגה רגיל.dor69 כתב: היינו קרובים לזה בעונה שעברה בטדי (2-0). בערך 7000 איש
שנה שעברה בטדי הגיעו 5500 וזה היה השיא.
אחרי שאתה מפסיד ליריבה שלך לצמרת שום קבוצה לא מביאה כמות כזאת וגם לא הכי גדולות בכדורגל הישראלי.South Boy כתב:
בטדי שנה שעברה היה מספר דומה לזה כך שאני באמת לא מבין את ההתלהבות, הכול עניין של היצע (ובמקרה של אתמול היה בשפע) כי ביקוש יש בכמות אדירה מאז שעלינו על גל ההצלחות, תמיד היה ביקוש גדול למשחקים של באר שבע והקהל הצביע ברגליים אבל כמובן שהריצה בצמרת והאליפות הוסיפה.
בכל מקרה, הנאמנות תימדד ברגעים יותר קשים ולא רגע אחרי שפתחת פער על היריבה היחידה שלך בצמרת, אם מספר כזה היה מגיע למושבה אחרי הפסד למכבי הייתי באמת נדהם וזה באמת משהו שהיה שווה לפתוח את הדיון עליו בכל פלטפורמה אפשרית.
אבל עכשיו? meh, בסיס אוהדים ענק תמיד היה לנו אז כשאנחנו מצליחים זה מובן מאליו שתהיה התנפלות כזאת.
אז אני לא מבין איך אתה עושה את ההשוואה.
מה זה נאמנות שאתה כל הזמן מדבר עליה? נאמנות של אוהדי ב"ש זה בלחץ 3000 3500,מכבי,ביתר וחיפה זה בערך פי 2.
קבוצה שיוצרת הישגים,יוצרת קהל אוהדים חדש שמעלה את הביקוש ומעלה את הגרעין גם בתקופות פחות טובות.
כך התחילה מכבי חיפה,כך גם בית"ר עד שיצרו לעצמם גרעין גדול יותר בזכות ההישגיות.
אז למה שהיא מצליחה אוהדים יכולים להטריח את עצמם למגרש? זה המהות של אהדה לקבוצה?אדום זקן כתב: אחרי שאתה מפסיד ליריבה שלך לצמרת שום קבוצה לא מביאה כמות כזאת וגם לא הכי גדולות בכדורגל הישראלי.
אז אני לא מבין איך אתה עושה את ההשוואה.
מה זה נאמנות שאתה כל הזמן מדבר עליה? נאמנות של אוהדי ב"ש זה בלחץ 3000 3500,מכבי,ביתר וחיפה זה בערך פי 2.
קבוצה שיוצרת הישגים,יוצרת קהל אוהדים חדש שמעלה את הביקוש ומעלה את הגרעין גם בתקופות פחות טובות.
כך התחילה מכבי חיפה,כך גם בית"ר עד שיצרו לעצמם גרעין גדול יותר בזכות ההישגיות.
זה נשמע צדקני מדי, אבל אני לחלוטין עושה הפרדה בין אלה שהיו ויהיו שם תמיד לבין אלה שרוכבים על גל ההצלחה, וסליחה שזה לא מרשים אותי ש-8 אלף אוהדים לקבוצה עם בסיס אוהדים ענק כמו שלנו הגיעו אחרי פורמה אדירה של הקבוצה. זה מתבקש.
מסכים לחלוטין שככה בונים גרעין אוהדים נאמן, חיפה היא דוגמא טובה לקהל שצמח אחרי שנים של הצלחות ונשאר שם מספר גבוה של אוהדים גם בתקופות הקשות, ובגלל זה אני אומר שהנאמנות של אותם אלפים שהגיעו אתמול תימדד ברגעים שהקבוצה תקרטע.
אם תסתכל על תמונות של היציע מהמשחק הזה תראה יותר מחצי יציע מלא (היציע הדרומי בטדי מכיל 12000 מקומות ישיבה)אדום זקן כתב: לא היינו קרובים אף פעם במשחק ליגה רגיל.
שנה שעברה בטדי הגיעו 5500 וזה היה השיא.
אכן, בערך 7000dor69 כתב: אם תסתכל על תמונות של היציע מהמשחק הזה תראה יותר מחצי יציע מלא (היציע הדרומי בטדי מכיל 12000 מקומות ישיבה)
אני שאלה - מה הסיכוי שנזכה לראות העונה עוד מופע של המנואלה? או שכל המגבלות החדשות של משרדי הממשלה למיניהם סגרו את סיפור המנואלה?
מה הסיכוי שהקהל יבין ש"אולה" עושים מ3-0 ומעלה?
מה הקטע שביציע הדרומי כולם נשארו מתחת ליציע במחצית, וחזרו ליציע ממש אחרי שריקת הפתיחה של המחצית השניה?
קרה משהו?
קרה משהו?