בן שהר
Re: בן שהר
https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/203218" onclick="window.open(this.href);return false;
שלא תגידו שהיא לא מפרגנת, טוני קיבל ממנה מילה טובה על הבישול!!!
שלא תגידו שהיא לא מפרגנת, טוני קיבל ממנה מילה טובה על הבישול!!!
לא סובל אותה, אבל היא לא טועה. אם טוני היה מחפש אותו יותר..הוא היה עם כמות שערים גדולה יותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמה שערים יש לו בליגה העונה
13שמעון א כתב:כמה שערים יש לו בליגה העונה
מבקר אותו לא מעט על היכולת, אתמול הוא סוף סוף עשה עוד קצת דברים חוץ מלשים כדור ברשת. בעיקר במחצית השנייה.
הוא טוני וקורהוט עשו כמה מהלכים יפים.
שהר כנראה השחקן הכי מוגבל טכנית בהרכב, אבל בסה"כ נותן תוצרת יפה מאוד. בטח כשסגנון המשחק לא יושב עליו בול.
להנחית לידו עוד זר מפלץ ולהאריך לו את החוזה. כישראלי הוא נכס לא קטן.
+1yossi כתב: 13
מבקר אותו לא מעט על היכולת, אתמול הוא סוף סוף עשה עוד קצת דברים חוץ מלשים כדור ברשת. בעיקר במחצית השנייה.
הוא טוני וקורהוט עשו כמה מהלכים יפים.
שהר כנראה השחקן הכי מוגבל טכנית בהרכב, אבל בסה"כ נותן תוצרת יפה מאוד. בטח כשסגנון המשחק לא יושב עליו בול.
להנחית לידו עוד זר מפלץ ולהאריך לו את החוזה. כישראלי הוא נכס לא קטן.
- dardasmiley
אתמול שהר עם 2 החמצות זוועתיות. לא רוצה לדעת מה היה קורה אם זה לא נגמר ב2-0.
הוא בסכנת צהובים למכבי. אני חושב שברדה יפתח בסכנין.
לא מסכים. אומנם החמצות אבל המצבים היו מאוד קשים, במיוחד השני.dardasmiley כתב:אתמול שהר עם 2 החמצות זוועתיות. לא רוצה לדעת מה היה קורה אם זה לא נגמר ב2-0.
עקב האכילס שלנו העמדה הזאת.
כל שבוע בכר צריך לשבור את הראש מי פחות גרוע, הוא או ברדה.
כל שבוע בכר צריך לשבור את הראש מי פחות גרוע, הוא או ברדה.
- dardasmiley
CrazyRed7 כתב: לא מסכים. אומנם החמצות אבל המצבים היו מאוד קשים, במיוחד השני.
לא כל כך ברור לי מה קשה בנגיחה משלושה מטרים מול שער ריק אבל נניח שאני זורם איתך על המצב השני, במצב הראשון זה בין חוצפה לטמטום. אתה לא שחקן של דרעבל, אתה שחקן של מהירות וניצול מצבים איך בשם כל הרוחות והשדים אתה מחמיץ כזה דבר?
לחלוץ נורמלי אלו מצבים מאוד קלים. שים את הגוף שיפגע בך וזהו אתה לא צריך להכניס עוצמה לכדורCrazyRed7 כתב: לא מסכים. אומנם החמצות אבל המצבים היו מאוד קשים, במיוחד השני.
משהו בו לא מתחבר לי. ציפיתי ממנו לעשות מהליגה הזו קציצות, הוא בום ברחבה ותו לא
- ForeverRed
קוראים לזה נגר.Totti כתב:משהו בו לא מתחבר לי. ציפיתי ממנו לעשות מהליגה הזו קציצות, הוא בום ברחבה ותו לא
אין קשר בין הרגליים למוח.
- yanivnew91
גם אני ציפיתי ממנו להרבה יותר כשנחת כאןTotti כתב:משהו בו לא מתחבר לי. ציפיתי ממנו לעשות מהליגה הזו קציצות, הוא בום ברחבה ותו לא
אחרי 2 עונות אני לגמרי יכול להבין איך קרה שהוא החליף קבוצות כמו גרביים
הוא ואמא שלו בטוחים שיש בו הרבה יותר ממה שיש לו בתכלס. חלוץ שיכול לעלות בדקה ה60-70 שיכניס קצת מהירות למשחק ולא יותר