תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי yanivnew91 »

אדום זקן כתב:חולה על התקשורת הישראלית.
אתמול עשו למכבי מסע לוויה כשוידיגאל בתפקיד הקברן והיום הם חזרו להיות האימפריה עם הכדורגל הברזילאי שוידיגאל בתפקיד פפ.
זה גם מה שהגבתי ליוסיפוביץ' בפייסבוק.
התקשורת מזינה את עצמה במקום לתת לנו דיווחים ופרשנויות ענייניות.

התחילו לדבר על כמה וידיגאל לא מאמן, וכל זה אחרי הפסד אחד, כדי שיוכלו אחרי הניצחון של אתמול לרשום שכולם קטלו אותו ללא שום הצדקה ושהוא בסה"כ עושה את מה שמצופה ממנו.
כאילו הביקורת של אתמול לא הגיעה מאותם אנשים שמהללים אותו היום

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

הריב בין התקשורת הישראלית לדודו דהאן עולה שלב והיום דודו מפרסם סטטוס שבו הוא יוצא על שרף וצנציפר וטוען כבדרך אגב שהוא מנהל משא ומתן מול מכבי על שני ליגיונרים שלו.

"‏בוקר טוב עולם.
מרגיז לראות עד כמה התקשורת בישראל לא מכבדת את וידיגל.
הוא ראוי ליותר כבוד וליותר קרדיט.
אין מצב שמאמן ישראלי היה זוכה ליחס כזה.
בכלל,
עיתונות הספורט בארץ,עליה גדלתי ולתוכה בהתלהבות נשאבתי(עכבר עיתונים יוצא דופן..)מאבדת את זה.
אז אני שואל ..איפה הביקורת העצמית שלכם או היכן הפיקוח של המעסיקים שלהם?
דוגמא לכך ראינו השבוע ביציע העיתונות.
נדב צנציפר ושלמה שרף שמדי שבוע ,
״מפרקים״את חצי משחקני ומאמני ליגת העל ונבחרת ישראל.
כל אחד מהסיבות שלו.תלוי מי הם צריכים ומי לא.או מה סגרו/סיכמו בחדר האיפור או בדריכות רגל מתחת לשולחן.
כשטביב לקח ממר שרף ומטוברוק את רועי זיקרי ואת המגן השמאלי שמוליק מלול לביתר ים,שרף הגן,נלחם ושמר ערב ערב בחירוף נפש על שמו של טביב.
כשטביב הפסיק לקחת(כי אין מה)
שרף הפך למתנגד הגדול שלו ותוקף אותו אפילו אם עשה אפצי..
עם איזי שרצקי זה כבר רומן ממושך,הם יושבים אחת לשבוע בפרלמנט קבוע,איזי לקח שחקנים רבים ועדיין רוצה לקחת..הבעיה שהמלאי נגמר..אף שחקן כבר לא רוצה להגיע לשם(לטוברוק), הרמה נמוכה והתנאים מחרידים.המגרש הסינטטי שכל גנן בגינות ציבוריות היה מתבייש לגעת ולתפעל,כבר בקושי מחזיק.
בקיץ זה סיוט ואכזרות לאמן שם ילדים.
שמעתי את שרף באחת התוכניות תוקף את משרד הספורט ואת מירי רגב..על כך שהיא מזניחה את טוברוק ולא בונה להם מגרשים...ואללה..חוצפה כזאת לא שמעתי.
מר שרף הנכבד
למה לך כן ולטייבה,שפרעם,דימונה,אור עקיבא ועוד רבים וטובים..שאין להם את הכיסא בערוץ הספורט לא?!
חצוף וחוצפן!
עשית עשרות מיליוני (לבריאות ) שקלים מטוברוק:
ארביטמן,ביטון,גולסה,עזרא,מימון,והבה,אלמוג כהן,אסולין,דנין ועוד.
אז האדון עוד דורש ורוצה שיעשו לו מבנה!
אתם מבינים?! העיקר שהילדים מתבשלים בסינטטי ובמתקן העלוב.
להכניס לכיס הוא יודע..מה עם להוציא?להשקיע?
בעצם למה ..כשאפשר לתקוף מאחורי מיקרופון ולהתרגל להשיג הכל תחת צעקות ואיומים ואינפורמציה בגרוש.
צנצי,
השבוע ביציע עיתונות ציינת שרמי גרשון לא משחק הרבה העונה..כי הגיע מאמן חדש..שלא סופר אותו...
תגיד נדב..מאיפה ״הניחושים״האלה?
אז ככה:רמי גרשון פתח בהרכב העונה ב 33 משחקים!
נכנס כמחליף בעוד 3!והרגל עוד נטויה.
נב:לידיעתך בגנט מאמן אותו מאמן כבר 3 שנים ברציפות!לא התחלף ולא נעליים.
בכלל,הצורה לה התייחסת והאופן בו זלזלת בליגיונרים שלנו מביך ומביש.
יש לישראלים לא מעט שונאים בעולם,לא צריכים גם מבית.
עקיצה שלך זה כמו שעכשיו יעשו עליהם 4000 עמודים שליליים בכל עיתון זר.
פה זה הבית שלהם ופה ההורים שלהם יושבים ושומעים כל פיסת מידע על הבנים שעובדים בגולה.
אני מצפה מכתב בכיר כמוך להיות אחראי יותר ובטח לכבד שחקנים שאתה אמור לסקר אותם בשנים הקרובות יום ביומו .
שלמה שרף גם קבע עובדה מבחינתו(כל שנה מחליף דעה..) שניר ביטון לא שחקן..אין בעיה,זה בסדר..גם על ברק בכר הוא אמר יותר מ 10 פעמים שהוא לא מאמן.
טוב..הבנו שאתה חבר של איזי..רק אולי הוא שכח לעדכן אותך שהם השלימו והכל בסדר.
..בסדר..מילא..מאמן..אבל על ניר להגיד שהוא לא שחקן?ניר ביטון???
שמנציני לא ישמע אותך וגם אתה יכול לספר את זה למיליון דולר שהוא מרוויח נטו בעונה..שיחק פעמיים בשלב הבתים בצאמפיונס..3 בליגה אירופאית.4 אליפויות במועדון ענק.היה הצעה עליו בקיץ ב 5 מליון יורו מאספניול..ואתה רואה שהוא לא שחקן..מעניין מה היית אומר אם הוא היה יוצא מטוברוק..
תמיד טענתי שכדורגל זה משחק של דעות.
לפעמים כדאי לשמוע נהג מונית שיכול לתת תובנות על המשחק טוב יותר מכל איש מקצוע.
לכן זאת זכותך המלאה מר שרף..אבל..תגיד..
לך כן מותר להגיד..הכל..ועוד בערוץ הספורט הגדול והנצפה בישראל?
ולי..על פי משנתך ומשנת נדב ..אסור היה לענות בדף הפייס הפרטי שלי תשובה לאוהד כדורגל???? גם בדף הפייס שלי אני צריך להיות פופוליסט בגרוש???פוליטקלי קורקט? אם כך עדיף שאסגור את הדף.
לכם,מותר לפרק במשך שנים על גבי שנים ,עשרות קריירות של שחקנים,לגרום לעשרות אמהות ואבות לבכות בחצות אחרי שקליפתם לבנים שלהם את העור ללא הרדמה..רק בגלל שהם לא עומדים בקטגוריית האינטרסים שלכם??
ההבדל ביני לבינכם הוא,שאני בונה קריירות..ומגשים חלומות,מסדר דורות של שחקנים בחיים.
ואני הכי גאה ומאושר שזה קורה.
ואתם עושים הכל כולל הכל בכדי להרוס להם ,לגמד אותם ואת הפרנסה של משפחתם.
נדב גם שאל..
״מה עושה מיכאל אוחנה..בבאר שבע״??ורון ענה..לא יודע
אז ככה:הוא בן 21,הוא הגיע בספטמבר מקבוצה שעונה לפני שיחקה בלאומית,פתח 13 משחקי ליגה באלופת המדינה ועוד 11 כמחליף,כבש 5 שערים(שיא קריירה) ובישל 4,כל נגיעה שלו בכדור מוסיפה עוד אוהד לענף,כל איש כדורגל בישראל:אם זה מאמן,פרשן,קריין,עיתונאי,חייב/צריך להרים את הכישרון/מותג הזה.הוא העתיד שלנו.המראה של הכדורגל בארץ.
שחקן אמיתי שהגיע ממגרשי האספלט בקריית יובל
(כפי שהגיעו לפני בן רימוז,יעקב בוזגלו,דודו גאני ואלי אוחנה)
400 מינהלת ליגות..לא משתווים למהלך קסם שהוא עשה נגד מכבי פתח תקוה ואשר נצפה בכל תוכניות הספורט בעולם!
ביוטיוב יש לזה עשרות אלפי צפיות מכל רחבי תבל.
בבלגיה בזמנו זאת ,עשו זאת עם קווין דה ברוינה.
כל המדינה היתה מאחריו,לכל מגרש שהגיע כולם ידעו שזה הדבר,התקשורת שמרה עליו בכפפות משי.
ידעו שהוא זה שיעשה את ההבדל בעתיד עבור הנבחרת והמדינה.
בנבחרת הצעירה זה עדיין לא היה זה(1-1 מול ישראל בבלגיה),אבל תמכו,האמינו,פירגנו,דחפו.
בסוף זה השתלם ובגדול לאומה שלמה.
דורות של ילדים גדלים כעת עם חלום להיות דה ברויינה הבא..והוא רק בן 24..
ופה מה? תפוח אדמה!
אחרי זה רוצים שיהיה כדורגל,מסורת,נבחרת,תרבות.
מר שרף,
טענת גם שאני שחצן??שחצן??? אני????
מהשכונה שאני הגעתי(בקעה ..בירושלים)
שחצנות זו מילת גנאי.אין חיה כזאת.
תרים טלפון לגדיר מוחמד..שיספר לך איך הרמתי אותו לשירותים..לאחר ניתוח בקרסול בבלגיה..איך האכלתי אותו..בגלל שלא יכל להתרומם..איך קילחתי אותו..סבנתי וחפפתי לו..איך החזקתי לו את היד שניה לפני ההרדמה..איך נשקתי לו במצח דקה אחרי שהתעורר..אני?שחצן? ויש עוד עשרות שחקנים עם סיפורים דומים.
הסתובבתי במקומות הכי נידחים בגלובוס,אכלתי כריכים עם לחם שחור של אנג'ל שהבאתי מהבית במשך ימים,בתנאי מזג אוויר לא אנושיים ..ממתין לשחקנים מחוץ לחדרי הלבשה..תשאל את האפסנאי המיתולוגי של הפועל תא:אלי בואנו..האם דודו שחצן..?
את חזי איש האחזקה בהכח רג..
את האנשים הצנועים שלא שמים לב אליהם..אם אני שחצן..?
לסיום:
ערוץ הספורט העלה כתובית שסרבתי להגיע.
האמת היא אחרת
הם הזמינו אותי ליציע בשעה 20:30
אני גר שעה פלוס מהאולפן
כשזה מתחיל ב 23:40
וכשאני בארוחת ערב
משפחתית(כן...תתפלאו..כמוכם/כמוני).
אין לי לעולם לא תהיה בעיה להגיע ולהתעמת עם אמת.ערוץ הספורטט"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב:הריב בין התקשורת הישראלית לדודו דהאן עולה שלב והיום דודו מפרסם סטטוס שבו הוא יוצא על שרף וצנציפר וטוען כבדרך אגב שהוא מנהל משא ומתן מול מכבי על שני ליגיונרים שלו.

"‏בוקר טוב עולם.
מרגיז לראות עד כמה התקשורת בישראל לא מכבדת את וידיגל.
הוא ראוי ליותר כבוד וליותר קרדיט.
אין מצב שמאמן ישראלי היה זוכה ליחס כזה.
בכלל,
עיתונות הספורט בארץ,עליה גדלתי ולתוכה בהתלהבות נשאבתי(עכבר עיתונים יוצא דופן..)מאבדת את זה.
אז אני שואל ..איפה הביקורת העצמית שלכם או היכן הפיקוח של המעסיקים שלהם?
דוגמא לכך ראינו השבוע ביציע העיתונות.
נדב צנציפר ושלמה שרף שמדי שבוע ,
״מפרקים״את חצי משחקני ומאמני ליגת העל ונבחרת ישראל.
כל אחד מהסיבות שלו.תלוי מי הם צריכים ומי לא.או מה סגרו/סיכמו בחדר האיפור או בדריכות רגל מתחת לשולחן.
כשטביב לקח ממר שרף ומטוברוק את רועי זיקרי ואת המגן השמאלי שמוליק מלול לביתר ים,שרף הגן,נלחם ושמר ערב ערב בחירוף נפש על שמו של טביב.
כשטביב הפסיק לקחת(כי אין מה)
שרף הפך למתנגד הגדול שלו ותוקף אותו אפילו אם עשה אפצי..
עם איזי שרצקי זה כבר רומן ממושך,הם יושבים אחת לשבוע בפרלמנט קבוע,איזי לקח שחקנים רבים ועדיין רוצה לקחת..הבעיה שהמלאי נגמר..אף שחקן כבר לא רוצה להגיע לשם(לטוברוק), הרמה נמוכה והתנאים מחרידים.המגרש הסינטטי שכל גנן בגינות ציבוריות היה מתבייש לגעת ולתפעל,כבר בקושי מחזיק.
בקיץ זה סיוט ואכזרות לאמן שם ילדים.
שמעתי את שרף באחת התוכניות תוקף את משרד הספורט ואת מירי רגב..על כך שהיא מזניחה את טוברוק ולא בונה להם מגרשים...ואללה..חוצפה כזאת לא שמעתי.
מר שרף הנכבד
למה לך כן ולטייבה,שפרעם,דימונה,אור עקיבא ועוד רבים וטובים..שאין להם את הכיסא בערוץ הספורט לא?!
חצוף וחוצפן!
עשית עשרות מיליוני (לבריאות ) שקלים מטוברוק:
ארביטמן,ביטון,גולסה,עזרא,מימון,והבה,אלמוג כהן,אסולין,דנין ועוד.
אז האדון עוד דורש ורוצה שיעשו לו מבנה!
אתם מבינים?! העיקר שהילדים מתבשלים בסינטטי ובמתקן העלוב.
להכניס לכיס הוא יודע..מה עם להוציא?להשקיע?
בעצם למה ..כשאפשר לתקוף מאחורי מיקרופון ולהתרגל להשיג הכל תחת צעקות ואיומים ואינפורמציה בגרוש.
צנצי,
השבוע ביציע עיתונות ציינת שרמי גרשון לא משחק הרבה העונה..כי הגיע מאמן חדש..שלא סופר אותו...
תגיד נדב..מאיפה ״הניחושים״האלה?
אז ככה:רמי גרשון פתח בהרכב העונה ב 33 משחקים!
נכנס כמחליף בעוד 3!והרגל עוד נטויה.
נב:לידיעתך בגנט מאמן אותו מאמן כבר 3 שנים ברציפות!לא התחלף ולא נעליים.
בכלל,הצורה לה התייחסת והאופן בו זלזלת בליגיונרים שלנו מביך ומביש.
יש לישראלים לא מעט שונאים בעולם,לא צריכים גם מבית.
עקיצה שלך זה כמו שעכשיו יעשו עליהם 4000 עמודים שליליים בכל עיתון זר.
פה זה הבית שלהם ופה ההורים שלהם יושבים ושומעים כל פיסת מידע על הבנים שעובדים בגולה.
אני מצפה מכתב בכיר כמוך להיות אחראי יותר ובטח לכבד שחקנים שאתה אמור לסקר אותם בשנים הקרובות יום ביומו .
שלמה שרף גם קבע עובדה מבחינתו(כל שנה מחליף דעה..) שניר ביטון לא שחקן..אין בעיה,זה בסדר..גם על ברק בכר הוא אמר יותר מ 10 פעמים שהוא לא מאמן.
טוב..הבנו שאתה חבר של איזי..רק אולי הוא שכח לעדכן אותך שהם השלימו והכל בסדר.
..בסדר..מילא..מאמן..אבל על ניר להגיד שהוא לא שחקן?ניר ביטון???
שמנציני לא ישמע אותך וגם אתה יכול לספר את זה למיליון דולר שהוא מרוויח נטו בעונה..שיחק פעמיים בשלב הבתים בצאמפיונס..3 בליגה אירופאית.4 אליפויות במועדון ענק.היה הצעה עליו בקיץ ב 5 מליון יורו מאספניול..ואתה רואה שהוא לא שחקן..מעניין מה היית אומר אם הוא היה יוצא מטוברוק..
תמיד טענתי שכדורגל זה משחק של דעות.
לפעמים כדאי לשמוע נהג מונית שיכול לתת תובנות על המשחק טוב יותר מכל איש מקצוע.
לכן זאת זכותך המלאה מר שרף..אבל..תגיד..
לך כן מותר להגיד..הכל..ועוד בערוץ הספורט הגדול והנצפה בישראל?
ולי..על פי משנתך ומשנת נדב ..אסור היה לענות בדף הפייס הפרטי שלי תשובה לאוהד כדורגל???? גם בדף הפייס שלי אני צריך להיות פופוליסט בגרוש???פוליטקלי קורקט? אם כך עדיף שאסגור את הדף.
לכם,מותר לפרק במשך שנים על גבי שנים ,עשרות קריירות של שחקנים,לגרום לעשרות אמהות ואבות לבכות בחצות אחרי שקליפתם לבנים שלהם את העור ללא הרדמה..רק בגלל שהם לא עומדים בקטגוריית האינטרסים שלכם??
ההבדל ביני לבינכם הוא,שאני בונה קריירות..ומגשים חלומות,מסדר דורות של שחקנים בחיים.
ואני הכי גאה ומאושר שזה קורה.
ואתם עושים הכל כולל הכל בכדי להרוס להם ,לגמד אותם ואת הפרנסה של משפחתם.
נדב גם שאל..
״מה עושה מיכאל אוחנה..בבאר שבע״??ורון ענה..לא יודע
אז ככה:הוא בן 21,הוא הגיע בספטמבר מקבוצה שעונה לפני שיחקה בלאומית,פתח 13 משחקי ליגה באלופת המדינה ועוד 11 כמחליף,כבש 5 שערים(שיא קריירה) ובישל 4,כל נגיעה שלו בכדור מוסיפה עוד אוהד לענף,כל איש כדורגל בישראל:אם זה מאמן,פרשן,קריין,עיתונאי,חייב/צריך להרים את הכישרון/מותג הזה.הוא העתיד שלנו.המראה של הכדורגל בארץ.
שחקן אמיתי שהגיע ממגרשי האספלט בקריית יובל
(כפי שהגיעו לפני בן רימוז,יעקב בוזגלו,דודו גאני ואלי אוחנה)
400 מינהלת ליגות..לא משתווים למהלך קסם שהוא עשה נגד מכבי פתח תקוה ואשר נצפה בכל תוכניות הספורט בעולם!
ביוטיוב יש לזה עשרות אלפי צפיות מכל רחבי תבל.
בבלגיה בזמנו זאת ,עשו זאת עם קווין דה ברוינה.
כל המדינה היתה מאחריו,לכל מגרש שהגיע כולם ידעו שזה הדבר,התקשורת שמרה עליו בכפפות משי.
ידעו שהוא זה שיעשה את ההבדל בעתיד עבור הנבחרת והמדינה.
בנבחרת הצעירה זה עדיין לא היה זה(1-1 מול ישראל בבלגיה),אבל תמכו,האמינו,פירגנו,דחפו.
בסוף זה השתלם ובגדול לאומה שלמה.
דורות של ילדים גדלים כעת עם חלום להיות דה ברויינה הבא..והוא רק בן 24..
ופה מה? תפוח אדמה!
אחרי זה רוצים שיהיה כדורגל,מסורת,נבחרת,תרבות.
מר שרף,
טענת גם שאני שחצן??שחצן??? אני????
מהשכונה שאני הגעתי(בקעה ..בירושלים)
שחצנות זו מילת גנאי.אין חיה כזאת.
תרים טלפון לגדיר מוחמד..שיספר לך איך הרמתי אותו לשירותים..לאחר ניתוח בקרסול בבלגיה..איך האכלתי אותו..בגלל שלא יכל להתרומם..איך קילחתי אותו..סבנתי וחפפתי לו..איך החזקתי לו את היד שניה לפני ההרדמה..איך נשקתי לו במצח דקה אחרי שהתעורר..אני?שחצן? ויש עוד עשרות שחקנים עם סיפורים דומים.
הסתובבתי במקומות הכי נידחים בגלובוס,אכלתי כריכים עם לחם שחור של אנג'ל שהבאתי מהבית במשך ימים,בתנאי מזג אוויר לא אנושיים ..ממתין לשחקנים מחוץ לחדרי הלבשה..תשאל את האפסנאי המיתולוגי של הפועל תא:אלי בואנו..האם דודו שחצן..?
את חזי איש האחזקה בהכח רג..
את האנשים הצנועים שלא שמים לב אליהם..אם אני שחצן..?
לסיום:
ערוץ הספורט העלה כתובית שסרבתי להגיע.
האמת היא אחרת
הם הזמינו אותי ליציע בשעה 20:30
אני גר שעה פלוס מהאולפן
כשזה מתחיל ב 23:40
וכשאני בארוחת ערב
משפחתית(כן...תתפלאו..כמוכם/כמוני).
אין לי לעולם לא תהיה בעיה להגיע ולהתעמת עם אמת.ערוץ הספורטט"
גבר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

וואלה מסכים איתו בכל מילה ומילה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אהבתי את החלק על גאדיר.
הוא גם ניגב לו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חד כהרגלו.
מאיפה המסקנה שהוא מנהל מו"מ עם מכבי על שני ליגיונרים?

אם זה נכון אז אפשר רק להניח שמדובר בגרשון ודודזאדה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב:חד כהרגלו.
מאיפה המסקנה שהוא מנהל מו"מ עם מכבי על שני ליגיונרים?

אם זה נכון אז אפשר רק להניח שמדובר בגרשון ודודזאדה.
בתגובות הוא רשם את זה למישהו, אני אחפש את זה

עריכה
קבצים מצורפים
image.png
image.png (114.46 KiB) נצפה 3938 פעמים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

blueman כתב: בתגובות הוא רשם את זה למישהו, אני אחפש את זה

עריכה
תודה.
לא טוב לנו הסיפור הזה.
גם אנחנו לא עבדנו בעבר עם דודו. עד שהגיע מליקסון.
משם הכל היסטוריה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הוא לא רואה ממטר.
ולא מפחד מאף אחד

חזק!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

bs war כתב:אהבתי את החלק על גאדיר.
הוא גם ניגב לו?
אהבתי דווקא את הקטע עם אוחנה.

סמל אישי של משתמש
Cameo
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Cameo »

שכניק עם טור נוסף ב YNET מראה לכולם כמה שורף לו בפנים שבאר שבע קיבלה לא בצדק קרדיט על הבאת סמיוני.
כאילו ברצינות, אין לו משהו מעניין יותר לכתוב עליו?
אה, והוא גם מתנהג כ"כמביסט" אמיתי בכך שהוא סולד מהבכי על הפנדל מצד אחד, ומצד שני קובע חד משמעית שבכלל לא היה פנדל למרות שרוב חבריו למקצוע לא יסכימו איתו.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

Cameo כתב:שכניק עם טור נוסף ב YNET מראה לכולם כמה שורף לו בפנים שבאר שבע קיבלה לא בצדק קרדיט על הבאת סמיוני.
אה, והוא גם מתנהג כ"כמביסט" אמיתי בכך שהוא סולד מהבכי על הפנדל מצד אחד, ומצד שני קובע חד משמעית שבכלל לא היה פנדל למרות שרוב חבריו למקצוע לא יסכימו איתו.
פשוט מגוחך. אם הייתי אוהד מכבי הייתי מובך מהטקסט הזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
adomi2
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי adomi2 »

Cameo כתב:שכניק עם טור נוסף ב YNET מראה לכולם כמה שורף לו בפנים שבאר שבע קיבלה לא בצדק קרדיט על הבאת סמיוני.
בניגוד לוואן שאני לעיתים רחוקות מציץ מסקרנות או שיעמום לynet אני לא נכנס בכלל בעיקר בגלל האגנדה הפוליטית שלו.
ממה שהספקתי להבין ממכם עד עכשיו זו לא הפעם הראשונה שהכל שם נכתב כאילו העורך הוא מכביסט, אז אני שמח שאני לא נכנס ובוודאות גם לא ייכנס לאתר הזה וככה צריך לנהוג כל אוהד באר שבע שמשתינים עליו באתר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

adomi2 כתב:
בניגוד לוואן שאני לעיתים רחוקות מציץ מסקרנות או שיעמום לynet אני לא נכנס בכלל בעיקר בגלל האגנדה הפוליטית שלו.
ממה שהספקתי להבין ממכם עד עכשיו זו לא הפעם הראשונה שהכל שם נכתב כאילו העורך הוא מכביסט, אז אני שמח שאני לא נכנס ובוודאות גם לא ייכנס לאתר הזה וככה צריך לנהוג כל אוהד באר שבע שמשתינים עליו באתר.

"להבין ממכם"

"כל אוהד באר שבע שמשתינים עליו באתר"

שומע? יצא לי פעם דיבור עם חבר, בוחן תנועה משטרתי במקצועו, בנושאי תאונות דרכים בהן מישהו אחר "לוקח עליו את התיק" במקום הנהג, כל אחד ומניעיו הוא.... הוא היה נחרץ: 99.9% מהם בסוף נופלים והשקר צף. יודע למה? כי מי שישב ליד הנהג או במושב האחורי, כמה שלא יהיה ממולח ומתוחכם, לא יצליח לתת תיאור מהימן לנסיבות התאונה שיעלה בקנה אחד עם הממצאים בשטח, מאחר והפרספקטיבה שלו לאירוע שונה לחלוטין מזה של הנהג וכל ניואנס שלו מעיד שהוא הכל חוץ מהנהג...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ובכל זאת שתי נקודות ראויות לציון לדעתי איתן אני מסכים ב-100%:
- בעונות כאלו בהן כולנו מגשימים חלומות ראוי גם להגשים חלום לבן של צ'ס..., עוד שחקן שבזמן קצר (מאוד) נגע בכולנו.
- הובאן. לא ברור לי איך הוא לא מקבל הצעה לעונה נוספת. כשישחק במכבי חיפה או מכבי ת"א כולנו נכה על חטא.

שלח תגובה