אולי חלאס כרר עם כל התגובות האלה לגופו של גולש? הרגתם ת'פורום עם זהסניור כתב:
אוי, התפלק לך 'הנוער של חיפה'. משפט מוכר מאיזה אתר שנוהגים לצטט כאן.
מאור בוזגלו
- The red one
Re: מאור בוזגלו
אני כבר מזמן מתעלםThe red one כתב: אולי חלאס כרר עם כל התגובות האלה לגופו של גולש? הרגתם ת'פורום עם זה
בכל מקרה תודה!
כשלא יהיו טרולים כמו צהובי לא יהיו תגובות כאלוThe red one כתב: אולי חלאס כרר עם כל התגובות האלה לגופו של גולש? הרגתם ת'פורום עם זה
- The red one
כשתהיו אנשים בוגרים ולא אנשים בוגרים שמתנהגים כמו ילדים בפייסבוק לא יהיו תגובות כאלו.הפועלעולה כתב: כשלא יהיו טרולים כמו צהובי לא יהיו תגובות כאלו
רבאק, בן אדם כתב תגובה עניינת, רשם "הנוער של חיפה". בום. מה נסגר?
אני לא הולך להיגרר לדיון הזה אבל הוא טרול ידוע עם מטרה ברורה מאחורי ההודעות שלו.The red one כתב: כשתהיו אנשים בוגרים ולא אנשים בוגרים שמתנהגים כמו ילדים בפייסבוק לא יהיו תגובות כאלו.
רבאק, בן אדם כתב תגובה עניינת, רשם "הנוער של חיפה". בום. מה נסגר?
אתה מגן עליו כי יש לך צורך פנימי לא מוסבר להיות תמיד השונה שמטיף מוסר אבל על רוב הפורום הוא נמאס מזמן.
אני לא מגיב לילד כמוך בדרך כלל אבל בהערכה גסה 80 אחוז ממה שכתבתי עד עכשיו בפורום היה נכון. גם אם הדברים לא תמיד מוצאים חן בעיני חלק מהמשתמשים וגם בעיני אבל מבחינה מקצועית אני משתדל להיות אובייקטיבי. אני מסכים לגביי טענות על זה שאני פסימי ולפעמים גם ההודעות שלי כאלה אבל מכאן ועד להפוך אותי ל"טרול ידוע עם מטרה ברורה מאחורי ההודעות שלו."הפועלעולה כתב: אני לא הולך להיגרר לדיון הזה אבל הוא טרול ידוע עם מטרה ברורה מאחורי ההודעות שלו.
אתה מגן עליו כי יש לך צורך פנימי לא מוסבר להיות תמיד השונה שמטיף מוסר אבל על רוב הפורום הוא נמאס מזמן.
תתבגרו
- ForeverRed
אני מבין שהציטוט "אני ומאור מתואמים בהכל" מאת יעקב בוזגלו עדיין לא עושה עליך רושם.MikiRed כתב:צריך לסיים אתו יפה. נתן הרבה לבש, שותף ל"תחייה" עם ברדה, וגם קיבל הרבה מבש.
אני עדיין מרחם עליו בגלל האבא העלוקה. לא תמים, אבל לא שותף לדעה שמכוון את אבא שלו.
טוב נו.
בכל מקרה, לא עושה לי טוב בגוף החזרה של בוזגלו לסגל.
שימשיך לשבת בחוץ.
- The red one
פעם ראשונה שאני נכנס לדיונים האלה ותאמין לי היה קשה להתאפק, אבל בגלל שהבן אדם פאקינג כתב "הנוער של חיפה" במקום "מכבי חיפה"? מה השלב הבא?הפועלעולה כתב: אני לא הולך להיגרר לדיון הזה אבל הוא טרול ידוע עם מטרה ברורה מאחורי ההודעות שלו.
אגב, כמה אתה לוקח לשעת טיפול? נשמע שאתה אחלה פסיכולוג בגרוש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב אותך.adomi2 כתב:
אני לא מגיב לילד כמוך בדרך כלל אבל בהערכה גסה 80 אחוז ממה שכתבתי עד עכשיו בפורום היה נכון. גם אם הדברים לא תמיד מוצאים חן בעיני חלק מהמשתמשים וגם בעיני אבל מבחינה מקצועית אני משתדל להיות אובייקטיבי. אני מסכים לגביי טענות על זה שאני פסימי ולפעמים גם ההודעות שלי כאלה אבל מכאן ועד להפוך אותי ל"טרול ידוע עם מטרה ברורה מאחורי ההודעות שלו."
תתבגרו
אנשים פה החליטו שאנשים שחושבים שונה או שמגזימים בתגובות שלהם הם טרולים או שהם כותבים משני משתמשים שונים וכו'.
נהיה כבר מגעיל לכתוב פה לפעמים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה לא חייב לכתוב.דר אדום בנשמה כתב:עזוב אותך.
אנשים פה החליטו שאנשים שחושבים שונה או שמגזימים בתגובות שלהם הם טרולים או שהם כותבים משני משתמשים שונים וכו'.
נהיה כבר מגעיל לכתוב פה לפעמים.
מירן נסעה איתו לצילומים של לי קופר.אדום זקן כתב: מפרסמים יחד את לי קופר.
וואלה אם אני עושה איתה פרסומת אשתי זורקת אותי ממגדלי עזריאלי.
ליתר ביטחון.
נראה לך שהוא לא יכותב?אדום זקן כתב: אתה לא חייב לכתוב.
הוא טרמפיסט קבוע של נפגעי עבירה.
חובב BDSM מושבע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאור בתוך תוכו היה רוצה להישאר בבאר שבע, הוא אוהב את הקהל, את החום והאהבה והשיא שלו בסופו של דבר נפרץ בבאר שבע.
בשום מקום הוא לא יקבל את מה שהוא קיבל כאן אבל...
ברגע שאתה חסר עמוד שדרה ולא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך והאבא יושב לך על הראש ומפתח בך ציפיות שכר ומשריש בך שאתה צריך להיות הכוכב של הקבוצה ולחזק את ה"אני" במקום להיות קבוצתי ולהיות חלק מה"אנחנו", אתה גומר בחוץ והורס לעצמך את המשך הקריירה.
כל שחקן שיצא מבאר שבע ועבר לקבוצה אחרת נהיה גרוע יותר, לא התקדם מקצועית ונהיה חסר השפעה וחסר חשיבות בקבוצתו הנוכחית.
דובב, נאסר, גל אראל, אג'ידה, לוטם זינו, פאיוביץ, דוידזאדה, ארבייטמן והרשימה עוד ארוכה...
מאור יודע בתוך תוכו שהוא עושה טעות שהוא עוזב אך הוא טיפס במו"מ על עץ כ"כ גבוה עד שאין לו כבר איך לרדת ממנו.
בשום מקום הוא לא יקבל את מה שהוא קיבל כאן אבל...
ברגע שאתה חסר עמוד שדרה ולא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך והאבא יושב לך על הראש ומפתח בך ציפיות שכר ומשריש בך שאתה צריך להיות הכוכב של הקבוצה ולחזק את ה"אני" במקום להיות קבוצתי ולהיות חלק מה"אנחנו", אתה גומר בחוץ והורס לעצמך את המשך הקריירה.
כל שחקן שיצא מבאר שבע ועבר לקבוצה אחרת נהיה גרוע יותר, לא התקדם מקצועית ונהיה חסר השפעה וחסר חשיבות בקבוצתו הנוכחית.
דובב, נאסר, גל אראל, אג'ידה, לוטם זינו, פאיוביץ, דוידזאדה, ארבייטמן והרשימה עוד ארוכה...
מאור יודע בתוך תוכו שהוא עושה טעות שהוא עוזב אך הוא טיפס במו"מ על עץ כ"כ גבוה עד שאין לו כבר איך לרדת ממנו.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 05 אפריל 2017, 14:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמשיך להיכנס לדקויות ולהתעסק לגופו של אדם במקום לגופו של עניין.Totti כתב:"בתוך תוכו"
עשית לו קולונוסקופיה?
אתה הורס את רמת הדיון והכיף בפורום אודות לציניות המוגזמת שלך וסגנון הכתיבה המתנשא שלך