אדום זקן כתב:
א. מי זה מנור סלומון?
ב. ממש לא חושב שזה משחק קל,אבל עדיין קבוצה שרוצה אליפות צריכה לנצח בכוח.
וחוץ מזה,מה איכפת לי מה מכבי עושה? ואם לנו יהיה קשה אז להם יהיה פי כמה.
א. כדאי שתכיר ,אני אשמח אפילו אם יגיע אלינו
ב.מישהו אמר שלא צריך לנצח בכוח? אתה ראית את המשחקים של מכבי מולם? היו ראויים לפחות לתיקו ועדיין הפסידו כך שאני לא בונה עליהם שיעשו משהו מול מכבי.
סך הכל רוצה פלייאוף יותר קל,יש לנו עוד רצף של חיפה בסמי ומכבי בנתניה אז כלום עוד לא מובטח. מקווה שחיפה יוציאו משהו מולם ונבוא יותר רגועים
CrazyRed7 כתב:
לכתוב קבוצות פח אשפה, במיוחד קבוצה שבקושי גירדת נקודה נגדה בחוץ, זה הכל חוץ מלהיות ריאלי.
אני מבין את הפחד שלך.
לא מקבל אבל מבין.
היום הם לא בכושר טוב וצריך לנצל את זה.
מה הקשר בין זה ליהירות?
ושוב אדגיש ואומר,אומר ואדגיש קבוצה שרוצה אליפות צריכה לנצח במושבה.
adomi2 כתב:
א. כדאי שתכיר ,אני אשמח אפילו אם יגיע אלינו
ב.מישהו אמר שלא צריך לנצח בכוח? אתה ראית את המשחקים של מכבי מולם? היו ראויים לפחות לתיקו ועדיין הפסידו כך שאני לא בונה עליהם שיעשו משהו מול מכבי.
סך הכל רוצה פלייאוף יותר קל,יש לנו עוד רצף של חיפה בסמי ומכבי בנתניה אז כלום עוד לא מובטח. מקווה שחיפה יוציאו משהו מולם ונבוא יותר רגועים
ל א מ ע נ י י ן מה מכבי יעשו!!! צא מהסרט.
מצידי שינצחו מעכשיו עד סוף הפלייאוף,אנחנו אילו שמובילים ב6 הפרש והכל ברגליים שלנו
אדום זקן כתב:
ל א מ ע נ י י ן מה מכבי יעשו!!! צא מהסרט.
מצידי שינצחו מעכשיו עד סוף הפלייאוף,אנחנו אילו שמובילים ב6 הפרש והכל ברגליים שלנו
טוב אחי מה שתגיד
אתה מבין שאם הם מנצחים את חיפה אתה מגיע עם הפרש 3 ועם לחץ נוסף עליך,לא כבד כמו שהיה כשההפרש צומק ל0 אבל עדיין לחץ..
שום דבר לא גמור-החזיר ההולנדי לא יוותר,הוא השקיע כמו מטורף החל מהשיחות עם בוזגלו ועד הבכי לשופטים כדי להגיע למצב שהוא יחזור לתמונה והוא לא יוותר על זה בקלות.
יש 24 נקודות בקופה- זה המון!
מה שכן אני חושב שאם ננצח איזה 2 3 משחקים רצופים עכשיו גם הם כבר ישברו
אתה מבין שאם הם מנצחים את חיפה אתה מגיע עם הפרש 3 ועם לחץ נוסף עליך,לא כבד כמו שהיה כשההפרש צומק ל0 אבל עדיין לחץ..
שום דבר לא גמור-החזיר ההולנדי לא יוותר,הוא השקיע כמו מטורף החל מהשיחות עם בוזגלו ועד הבכי לשופטים כדי להגיע למצב שהוא יחזור לתמונה והוא לא יוותר על זה בקלות.
יש 24 נקודות בקופה- זה המון!
מה שכן אני חושב שאם ננצח איזה 2 3 משחקים רצופים עכשיו גם הם כבר ישברו
תקשיב גבר ואני יגיד את זה פעם אחת ודי.
אם הפועל ב"ש מאבדת הפרש 6 נקודות אז לא מגיע לה אליפות.
מה בכלל איכפת לי מה מכבי עושים שהכל תלוי ברגליים שלי?
לאור התוצאות במחזור האחרון מתפתח לנו פלייאוף יותר רציני ממה שהיה נראה שיהיה
ניצחון של בית"ר היום(לא נראה לי שיקרה) והכל חוזר להתנהל על מי מנוחות וזה מה שאנחנו רוצים
גילוי נאות (ואני יודע שזה ימשוך אש): אני דיי מחבב את בית"ר ירושלים
אדום זקן כתב:לא מעניין מה הם יעשו וחדל ספקולציות.
הכל ברגליים שלנו,היה ונשאר.
בגדול לא אוהב את טקס האשכבה שעושים למכבי בתקשורת.
לגמרי!
אם כי הפסד היום יוציא להם לחלוטין את האוויר שעוד נשאר ולהזיק זה לא יכול.
ניצחון של ביתר היום וניצחון שלהם על סכנין בראשון יביא אותם אלינו בצורה שאנחנו הכי אוהבים אותם - חושבים שהם יכולים לנצח.
בקיצור, בית"ר עדיף