מאור בוזגלו
- simply-red
Re: מאור בוזגלו
שימו לב שבאופן כמעט קבוע בשנים האחרונות, לפני כל משחק שלנו מול הצהבת עולות להן כתבות
וספקולציות בחסות כתבי החצר של יורדי רק בשביל לנסות להוציא אותנו מאיזון....
וספקולציות בחסות כתבי החצר של יורדי רק בשביל לנסות להוציא אותנו מאיזון....
יש אצלנו בקבוצה רק מאור 1
התקופה הזאת רק מוכיחה כמה אנחנו צריכים להשתחרר מהשחקן הזה.
אוחנה ומליקסון ללאספק טובים יותר
וזה כולל את כל המכלול:מקצועי+חדר הלבשה.
לא שוקל אפילו לשנייה לאפשר לו דקות משחק,שלא יעלה לו המניה.
אני מסכים שמאור לא צריך להשאר פה אבל לא להיות כפויי טובה.oshri26 כתב:התקופה הזאת רק מוכיחה כמה אנחנו צריכים להשתחרר מהשחקן הזה.
נרצה או לא, הוא חתום על כמה רגעים מהגדולים שהמועדון הזה ידע,כולל השינוי שהוא עבר.
אז ניפרד יפה בסוף העונה, לא לפני שנגיד תודה על הרגעים היפים והתרומה ולא להתראות .
נתי אח יקר, כפויי הטובה היחידים הם משפחת בוזגלו. חמדנים שלא יודעים שובע ותמיד יורקים לבאר ששתו ממנה. אנחנו בסהכ פגועים מהצורה והדרך..והצדק עמנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
תגיד שייקה אין לך משהו יותר מועיל לעשות כמו לדוגמא לפתוח אשכול מסויים?Totti כתב:נתי אח יקר, כפויי הטובה היחידים הם משפחת בוזגלו. חמדנים שלא יודעים שובע ותמיד יורקים לבאר ששתו ממנה. אנחנו בסהכ פגועים מהצורה והדרך..והצדק עמנו
ואני מסכים איתך אחי.Totti כתב:נתי אח יקר, כפויי הטובה היחידים הם משפחת בוזגלו. חמדנים שלא יודעים שובע ותמיד יורקים לבאר ששתו ממנה. אנחנו בסהכ פגועים מהצורה והדרך..והצדק עמנו
אבל בוא לא נרד לרמה שלהם, נשמור על פאסון וניתן ליענקל׳ה לאכול את כל הלקרדה.
יש להעריך את בוזגלו על התרומה שלו אבל באמת אני לא מבין על מה הסערה הגדולה סביבו.
הוא דרש סכום מסויים, לא הסכמנו, נגמר הסיפור!
זה לא פעם ראשונה שקורה דבר כזה ובטח שלא תקדים.
גם דובב, אג'ידה ונאסר רצו שדרוג כלכלי, לא הסכמנו ודיפדפנו אותם הלאה.
לא צריך לעשות כזה סיפור, ידענו שזו המשפחה וזה מה יש והקבוצה הבאה שתקבל אותו תצטרך להתמודד עם ההתנהלות הזו.
אני בטוח שגם אם הוא יחזור בו וידרוש את אותו השכר שהוא מרוויח כיום, ההנהלה לא תרצה להמשיך איתו כי ירד לה מההתנהלות הלא מכובדת שלו.
לי באופן אישי הוא לא יחסר, אני לא כועס עליו ואפילו מאוד אדיש אליו.
אין צורך לקלל ולחפש אותו, אנחנו חזקים ונסתדר גם בלעדיו!
הוא דרש סכום מסויים, לא הסכמנו, נגמר הסיפור!
זה לא פעם ראשונה שקורה דבר כזה ובטח שלא תקדים.
גם דובב, אג'ידה ונאסר רצו שדרוג כלכלי, לא הסכמנו ודיפדפנו אותם הלאה.
לא צריך לעשות כזה סיפור, ידענו שזו המשפחה וזה מה יש והקבוצה הבאה שתקבל אותו תצטרך להתמודד עם ההתנהלות הזו.
אני בטוח שגם אם הוא יחזור בו וידרוש את אותו השכר שהוא מרוויח כיום, ההנהלה לא תרצה להמשיך איתו כי ירד לה מההתנהלות הלא מכובדת שלו.
לי באופן אישי הוא לא יחסר, אני לא כועס עליו ואפילו מאוד אדיש אליו.
אין צורך לקלל ולחפש אותו, אנחנו חזקים ונסתדר גם בלעדיו!
- red ultras
מרשה לעצמי לצטט את עצמיred ultras כתב: בוזגלו הוא לא השחקן שיסחוב אותך לאליפות. הוא ייתן את המספרים שלו לאורך העונה כי כזה הוא. מבחינתי הרבה יותר חשוב שמליקסון ייקח תעניינים ליידים. לצערי כל עוד הזרקורים מכוונים לבוזגלו זה לא קורה. אולי משהו באופי המופנם של מליקסון גורם לו לקחת צעד אחורה שהוא מרגיש שהתפקיד הראשי בהצגה לא שלו.
מוכן לשים את הרגל שלי על זה שברגע שבוזגלו יזוז הצידה נראה מליקסון אחר.
די עזבו את בוזגלו הוא עכשיו עושה השלמת הכנסה בלי קופר.
לא פשוט היום לפרנס משפחה+אבא+אמא+אוהד שפוטר מהפועל ירושלים+אסי בוזגלו שלא מקבל משכורת בהפועל אשקלון כבר חודשיים.
לא קל.
לא פשוט היום לפרנס משפחה+אבא+אמא+אוהד שפוטר מהפועל ירושלים+אסי בוזגלו שלא מקבל משכורת בהפועל אשקלון כבר חודשיים.
לא קל.
חוזר אל הסגל.
מישהו חש בחסרונו?
מקווה שלא יראה דקה עד סיום העונה, אין בו צורך.
מישהו חש בחסרונו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
ב2-3 משחקים האחרונים לא. לפני זה? צריך לשקר כדי להגיד שהוא לא היה חסרTotti כתב:חוזר אל הסגל.
מישהו חש בחסרונו?
+1The red one כתב: ב2-3 משחקים האחרונים לא. לפני זה? צריך לשקר כדי להגיד שהוא לא היה חסר
- yanivnew91
אחי הוא לא בסגל בגלל הפציעה כולה מהמשחק נגד בית"ר שזה אומר 3 משחקים.The red one כתב: ב2-3 משחקים האחרונים לא. לפני זה? צריך לשקר כדי להגיד שהוא לא היה חסר
מה שאתה אומר בעצם זה שגם כשהוא שיחק הוא היה חסר. האמת שאני מסכים איתך לאור היכולת שלו