Totti כתב:
שמע גבר גבר...לא יודע מה ראית...אבל הובאן זה אחד השחקנים הכי חזקים בליגה, גם בגילו.
תוציא את אוגו, ויטור ועד 2-3 שחקנים בליגה, הוא הכי חזק פה...אל תתן למראה של מחלק העיתונים הרומני לבלבל אותך.
לא יכולתי למצוא תיאור יותר מצחיק ומדויק להובאן ממחלק עיתונים רומני, אבל עדיין לא זוכר אותו מנער יותר מדי שחקנים ובטח שלא מתמודד עם שחקנים גדולים ממנו, שחקן אלגנטי מאוד עם הרבה מעלות אבל לטעמי לפחות הוא לא מספיק אגרסיבי כדי לכסות על היעדרו של אוגו ולשלוט בקישור כמו אתמול.
יכול להיות שהוא פשוט לא נראה לי מספיק אגרסיבי באופן יחסי לאוגו.
South Boy כתב:
לא יכולתי למצוא תיאור יותר מצחיק ומדויק להובאן ממחלק עיתונים רומני, אבל עדיין לא זוכר אותו מנער יותר מדי שחקנים ובטח שלא מתמודד עם שחקנים גדולים ממנו, שחקן אלגנטי מאוד עם הרבה מעלות אבל לטעמי לפחות הוא לא מספיק אגרסיבי כדי לכסות על היעדרו של אוגו ולשלוט בקישור כמו אתמול.
אבל הובאן לא היחיד, אם אתה שם את וובה/סוארס לא תהיה להובאן כל בעיה להתמודד יחד עם וובה/סוארס ועם אוחנה.
הפכת את הובאן לנכה ממש ><
South Boy כתב:
אני זוכר שלושה שחקנים בכדורגל הישראלי לדורותיו שיכלו לאוגו פיזית, בחוליות ההתקפה והקישור:
1. אוגו
2. אוגו
3. יעקובו
היה גם אוגבונה. אבל הוא לא קשור לענף. אז ביחס לאוגו כולם "חלשים"
זה המשחק בו נוכל פעם אחת ולתמיד להרוויח את וובה ולהפוך אותו לשחקן לגיטימי ברוטציה.
הרי זה כבר קרה עם לא מעט שחקני ספסל העונה. שהר אחרי הצמד בסיבוב הראשון נגד ק"ש, זריהן נגד בית"ר, חיימוב נגד הפועל חיפה, גאדיר אחרי אשקלון.....
הובאן הוא לא סטופר, נקודה!
הוא יכול להיות זה שלצד הסטופר ולעזור לו אבל הוא לא קשר אחורי טהור, גרזן, קשר הורס או איך שתקראו לזה.
לצערי הרב, אין לנו סטופר ישראלי ממש טוב בסגל אבל ממה שיש הייתי מרכיב את בראון ושהובאן יהיה לצידו ביחד עם אוחנה שיוסיף יצירתיות(ראדי גם נשחק עם הזמן והוא צריך קצת מנוחה)
סטופר לא סטופר בנבחרת רומניה הוא שיחק ברוב המשחקים בתור קשר אחורי.
לא צריך להיות גרזן בשביל להיות קשר אחורי. הובאן שחקן חכם מאוד שעוצר התקפות עוד לפני שהן מתחילות.
ספציפית למשחק הזה אני לא חושב שזה יהיה חכם לשחק איתו באמצע. גם כי אז נשחק עם ראדי ואוחנה וגם כי לפ"ת יש אמצע קשוח מאוד בדמות רומאריו פירס ולירוי צעירים האגרסיבים.
הפועלעולה כתב:סטופר לא סטופר בנבחרת רומניה הוא שיחק ברוב המשחקים בתור קשר אחורי.
לא צריך להיות גרזן בשביל להיות קשר אחורי. הובאן שחקן חכם מאוד שעוצר התקפות עוד לפני שהן מתחילות.
ספציפית למשחק הזה אני לא חושב שזה יהיה חכם לשחק איתו באמצע. גם כי אז נשחק עם ראדי ואוחנה וגם כי לפ"ת יש אמצע קשוח מאוד בדמות רומאריו פירס ולירוי צעירים האגרסיבים.
פינטילי שהוא נחשב כמנהיג ברומניה היה זה ששיחק כגרזן ביחד עם הובאן וניהל את המשחק מאחור
אח שלי היקר ראיתי מספיק משחקים של רומניה מאז שהובאן הגיע אלינו. הוא קרוב מאוד לבלמים רוב הזמן ומתעסק בעבודה הגנתית.
אלמוג כהן גרזן והוא משחק בעמדת מוצא די התקפית בקבוצה שלו בגרמניה.