מאור בוזגלו
- red and white
- Title: Almog
Re: מאור בוזגלו
עשו ממנו קציצות, קופמן שלח את כל הטענות שלו לפח.
"לא מחיתי מול שחר" עאלק, הפגין לו מחוץ למשרד.
נערך לאחרונה על ידי red and white ב 21 מרץ 2017, 00:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מפה לשם..מכבי חיפה.
שחקן פוקר חלש מאוד אדון יעקב.
כולם מבינים שהוא לא יקבל אפילו חצי מהסכום בארץ.
האח אוהד, אגב, התפטר היום מהפועל ירושלים אחרי שהוריד אותה למקום האחרון.
מניות בוזגלו בירידה
מניות בוזגלו בירידה
?אביאל כתב:מפה לשם..מכבי חיפה.
מה פספסתי
יעקב חשף שהחזיר ההולנדי דיבר איתו ונכנס איתו למו"מ ובזה הרגע הוא חשף את מכבי ת"א לתלונה מהפועל ב"ש.
קוף, שליימה וצנצי קירקסו אותו וגם אם הוא יחזור בו ויירד מהדרישות, לבאר שבע כבר ירד מהבן שלו ואנחנו ממש לא רוצים את שירותיו.
היחסים שלו עם אלונה מעולים?
דיברתי עם אחד הספונסרים שקרוב מאוד לאלונה והוא אמר לי שהיא לא יכולה לסבול אותו ולשמוע את הקול שלו ולולא יעקב לא היה הסוכן שלו היא הייתה נותנת למאור חוזה משודרג במעט.
יעקב?
אתה סוכן חלש(!) חלש מאוד!!!
קוף, שליימה וצנצי קירקסו אותו וגם אם הוא יחזור בו ויירד מהדרישות, לבאר שבע כבר ירד מהבן שלו ואנחנו ממש לא רוצים את שירותיו.
דיברתי עם אחד הספונסרים שקרוב מאוד לאלונה והוא אמר לי שהיא לא יכולה לסבול אותו ולשמוע את הקול שלו ולולא יעקב לא היה הסוכן שלו היא הייתה נותנת למאור חוזה משודרג במעט.
יעקב?
red and white כתב:עשו ממנו קציצות, קופמן שלח את כל הטענות שלו לפח.

לא ראיתי את הראיון שלו ביציע ולמען האמת החייזר הזה כבר יצא לי מכל החורים ולא ממש מעניין אותי, אבל זה כבר לשקר במצח נחושה. בנאדם פשוט הזוי מבחיל ומעורר רחמים.
בזמן ההפגנות שלו נגד יעקב שחר הוא קרא לו גנב, אמר שבחיים אף ילד שלו לא ישחק תחתיו, והנה זורקים לו כמה שטרות והוא רץ לאסוף אותם יותר מהר מחשפנית בפוסיקט.
אם תגידו לי שיש מישהו בהפועל באר שבע מאלונה ועד אחרון האוהדים שרוצה את הבדיחה הזאת פה עוד עונה אני כבר מרים ידיים. בדיחה פשוט בדיחה.
סוף סוף שוחטים אותו.
אני רק אתקן פה את E. H. A שהוא לא חשף שג'ורדי דיבר איתו הוא אמר לא ישבתי עם ג'ורדי אבל אני יןדע שהוא רוצה לשבת איתי.
אני רק אתקן פה את E. H. A שהוא לא חשף שג'ורדי דיבר איתו הוא אמר לא ישבתי עם ג'ורדי אבל אני יןדע שהוא רוצה לשבת איתי.
לא חשף לשום תלונה, מותר לכל קבוצה לדבר ישירות עם שחקן שמסיים חוזה בסוף העונה החל מסוף חלון ההעברות של ינואר של אותה עונה.E.H.A כתב:יעקב חשף שהחזיר ההולנדי דיבר איתו ונכנס איתו למו"מ ובזה הרגע הוא חשף את מכבי ת"א לתלונה מהפועל ב"ש.
יעקב?
שחקן שנמצא חצי עונה לפני סיום החוזה רשאי לדבר עם כל קבוצה שהוא רוצה.Noam98 כתב: לא חשף לשום תלונה, מותר לכל קבוצה לדבר ישירות עם שחקן שמסיים חוזה בסוף העונה החל מסוף חלון ההעברות של ינואר של אותה עונה.
קבוצה שרוצה את השחקן מחויבת להודיע לקבוצתו הנוכחית של השחקן כי היא מדברת איתו.
נ.ב
ג'ורדי גישש אצל יעקב עוד מסוף עונה שעברה כשהוא התארח בשבת במגרש בערב המשחק נגד חיפה בו הפסדנו 2:1 בסמי עופר וגם בינואר הם המשיכו לדבר.
אל תהיו תמימים, החזיר ההולנדי לא פראייר וכבר לא אירופאי כמו שהוא הציג את עצמו.
למד יפה את הביצה והוא הרבה יותר שכונתי מאיתנו בסגנון שלו.
מאור סגור במכבי כבר אמרתי לכם לפני חודש
תסתיים העונה ותראו
תסתיים העונה ותראו
יש להם אינפלציה של שחקני כנף, אני לא רואה אותם משחררים את דור מיכה.ran כתב:מאור סגור במכבי כבר אמרתי לכם לפני חודש
תסתיים העונה ותראו
יעקב לא סתם מתראיין לכל מה שזז, הוא בלחץ כי אין קונים וחושב שככה הוא יעזור למאור (הוא משוכנע בזה). בני יהודה מחכה לו אם הוא רוצה.

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אייאקס, גנואה, פיורנטינה, גלאטסראיי...
כל השמות שקפצו לאוויר הן הנפצות מוגזמות של התקשורת ואני בטוח שאין לו שום הצעה רצינית מאירופה
כל השמות שקפצו לאוויר הן הנפצות מוגזמות של התקשורת ואני בטוח שאין לו שום הצעה רצינית מאירופה
חברים זה לא צחוק.
מישהו יודע מה קורה עם יעקב?
כבר 21 שעות הוא לא דיבר בתקשורת.
קרה משהו? הכל בסדר איתו, הוא הפסיק לעשן?
מאוד מודאג.
מישהו יודע מה קורה עם יעקב?
כבר 21 שעות הוא לא דיבר בתקשורת.
קרה משהו? הכל בסדר איתו, הוא הפסיק לעשן?
מאוד מודאג.