לא רק אידיוט, טומטום!CrazyRed7 כתב: מגן עליו מ״מתנשאים״ ואז קורא למישהו אידיוט.
במקום להתייחס לנושא בן שהר, הוא מתעסק בי, שאני בסה"כ מגן על דר ממתנשא כמוך שמסתלבט עליו מבלי להסביר למה
לא רק אידיוט, טומטום!CrazyRed7 כתב: מגן עליו מ״מתנשאים״ ואז קורא למישהו אידיוט.
יש לכתוב דברים בצורה לגיטימית ויש לכתוב שטויות במיץ עגבניות.דר אדום בנשמה כתב: עזוב הפורום הזה זה מיני דיקטטורה.
כל אחד שכותב משהושלא דומה לדעתהרוב מקבל בראש.
מילא הם היו כטתבים במה טעיתי אבל גם את זה אדון קרייזירד7 לא מסוגל.
מסכים מיליון אחוז , אפשר לנהל דיון ללא הקנטות . מיותר ומוריד את רמת הפורום.Eelect כתב:יעשה טוב לפורום אם יהיו פחות כניסות באופן אישי כלפי משתמשים כאן.
לא משנה כמה שטויות חושבים שמשתמש כותב כאן (וכל אחד יכול לכתוב שטויות), לא צריך לקחת את זה למקומות אישיים.
זה מסרס את הפורום וגורם לאנשים פחות פעילים שרוצים להגיב לחשוב חמש פעמים לפני שעושים זאת.
מה שמוריד את הרמה אלה השטויות שנכתבות פה לאחרונה, ולא התגובות שבאות כתוצאה מהן.גיא חניה כתב: מסכים מיליון אחוז , אפשר לנהל דיון ללא הקנטות . מיותר ומוריד את רמת הפורום.
+200ForeverRed כתב: מה שמוריד את הרמה אלה השטויות שנכתבות פה לאחרונה, ולא התגובות שבאות כתוצאה מהן.
לא מתפלא שלאנשים יורד החשק לכתוב כאן.
לגמרי. מה שמייחד את הפורום הזה הוא שהוא נטול הזויים וברמה גבוהה.ForeverRed כתב: מה שמוריד את הרמה אלה השטויות שנכתבות פה לאחרונה, ולא התגובות שבאות כתוצאה מהן.
לא מתפלא שלאנשים יורד החשק לכתוב כאן.
מי אתה שתחליט איזה תגובות אידיוטיות?Noam98 כתב: לגמרי. מה שמייחד את הפורום הזה הוא שהוא נטול הזויים וברמה גבוהה.
תפסיקו להוריד פה את הרמה. לא רוצים לקבל תגובות ציניות? אל תכתבו דברים אידיוטיים.
זו בדיוק גם התחושה שלי.South Boy כתב:מי אתם שתקבעו מה שטויות ומה לא? אפשר להסכים ואפשר לחלוק עליו, מה הקטע של ההקנטות והכניסות באופן אישי בבנאדם? חלאס עם זה.
אנשים כאן צריכים להתבגר, אין לכם מושג מה המילים שלכם יכולות לעשות לבן אדם. הדבר היחיד שמוריד את רמת השיח כאן זה התגובות הארסיות כלפי משתמש באופן אישי, לא הדעות המקצועיות שלו הזויות ככל שיהיו.
דר אני חושב שאתה נורא מוסיף לפורום.דר אדום בנשמה כתב:מי אתה שתחליט איזה תגובות אידיוטיות?
חצוף!
מה שמוריד את הרמה זה התגובות הללו שיורדים על אנשים.
אני אוהד של הקבוצה שהיא הייתה בלאומית ואני פה מפתיחת הפורום אז כן אתה צודק אתה הגעת בעקבות ההצלחה מר טרול.הפועלעולה כתב:עם ההצלחה באים הטרולים.
אני לא רוצה שתרד עליי ולא רוצה שתעריץ אותי.אדום זקן כתב: דר אני חושב שאתה נורא מוסיף לפורום.
באמת אמיתי.
אני רק חושב על הפורום בלעדיך וצומחת לי פריחה בכל הגוף.
גם עכשיו נוספו אליך מספר חברים שבהחלט מוסיפים גם הם מאוד.
בכלל הפנינים שלך והעובדה שאתה לא חוזר על שום דבר פעמיים,ההומור המיוחד שלך והבטחון העצמי שלך גורמים לי להעריץ אותך מדי יום ביומו ברמת ההנחת תפילין וקריאת "שמע דר" כל לילה לפני השינה.
כל השאר,הייתי בסדר? עכשיו זה יותר לעניין?
תודה מראש.
הזקן.
האמת שלא דיברתי עליך, כי באמת יש לך פז"מ (אם כי גם לשלומי12 האגדי היה משתמש מ2008).דר אדום בנשמה כתב: אני אוהד של הקבוצה שהיא הייתה בלאומית ואני פה מפתיחת הפורום אז כן אתה צודק אתה הגעת בעקבות ההצלחה מר טרול.