+1CrazyRed7 כתב:זה מה שמעניין אחרי המשחק?
בחייאת תשחררו כבר ממנו. הוא לא מעניין.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
זה מה שמעניין. שהוא והאבא השרמוט שלו יבינו שהוא שחקן של מומנטומים חודש-חודשיים בעונה ויזדיינו לנו הקבוצה. ראיתי את השמחה של השחקנים על המגרש ואחרי המשחק, היינו כבויים עם הילד זיין הזה.CrazyRed7 כתב:זה מה שמעניין אחרי המשחק?
בחייאת תשחררו כבר ממנו. הוא לא מעניין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
+10000Totti כתב:מאז שהלכת חזרנו לעצמנו.
סרטן בחדר הלבשה
רק שילך שיר מחכה לו
כבויים.Totti כתב: זה מה שמעניין. שהוא והאבא השרמוט שלו יבינו שהוא שחקן של מומנטומים חודש-חודשיים בעונה ויזדיינו לנו הקבוצה. ראיתי את השמחה של השחקנים על המגרש ואחרי המשחק, היינו כבויים עם הילד זיין הזה.
לפני חודשיים רשמת פה שישבו ויסגרו חוזה.
התקופה הכי טובה שלנו העונה היתה יחד איתו.
ספר לי רק את מי היית מעלה היום מהספסל אם המשחק קצת מסתבך?
בטח גם בסנט מרי היו כבויים. הפסקת חשמל ממש
לאן אתה חותר? מאור בוזגלו שחקן כדורגל מצוין. לא גדול כמו שאבא שלו עושה ממנו זה בטוח. ברגע שהחליט שהוא לא רוצה להיות כאן, היה חייב לראות את היציע. כל דקה שלו על הדשא היא עוול למועדון ולקהלizguy83 כתב: כבויים.
לפני חודשיים רשמת פה שישבו ויסגרו חוזה.
התקופה הכי טובה שלנו העונה היתה יחד איתו.
ספר לי רק את מי היית מעלה היום מהספסל אם המשחק קצת מסתבך?
- The red one
אבל אתה גם מגזים. בגלל בוזגלו התקופה הייתה כמו שהיא הייתה? לא מאמין.Totti כתב: לאן אתה חותר? מאור בוזגלו שחקן כדורגל מצוין. לא גדול כמו שאבא שלו עושה ממנו זה בטוח. ברגע שהחליט שהוא לא רוצה להיות כאן, היה חייב לראות את היציע. כל דקה שלו על הדשא היא עוול למועדון ולקהל
מה רשמת קודם ומה רשמת עכשיו.Totti כתב: לאן אתה חותר? מאור בוזגלו שחקן כדורגל מצוין. לא גדול כמו שאבא שלו עושה ממנו זה בטוח. ברגע שהחליט שהוא לא רוצה להיות כאן, היה חייב לראות את היציע. כל דקה שלו על הדשא היא עוול למועדון ולקהל
את זה עוד אפשר להבין.
יחד עם זאת, אני אומר שאם הוא כשיר, אנחנו עדין צריכים אותו.
לא תמיד הכל הולך חלק. כמו נגד פ"ת חוץ שהוא עלה מהספסל ושינה את המשחק. וזה היה בשיא המשבר.
לא רק. אבל העיסוק בו ובאבא המחורבן שלו, ביחד עם הפילוג בקהל, פגעו בנו קשות.The red one כתב: אבל אתה גם מגזים. בגלל בוזגלו התקופה הייתה כמו שהיא הייתה? לא מאמין.
אנשים כאן מזכירים את הסנט מרי כאילו שאפשר להשוות בין התקופה הזו לזו שהגיע אחרי הפיצוץ האחרון
כרגע אנחנו צריכים הרבה פיזיות וקצב גבוהה. הוא לא מספיק טוב בשניהם. שיישאר בחוץ, זריהן יכול לעלות מהספסל שצריך.
שמע אחי,אין אחד כאן ששכב על הגדר בשביל בוזגלו כמוני.izguy83 כתב: מה רשמת קודם ומה רשמת עכשיו.
את זה עוד אפשר להבין.
יחד עם זאת, אני אומר שאם הוא כשיר, אנחנו עדין צריכים אותו.
לא תמיד הכל הולך חלק. כמו נגד פ"ת חוץ שהוא עלה מהספסל ושינה את המשחק. וזה היה בשיא המשבר.
ובאותה נשימה אגיד לך שאמרתי כבר לפני חודש וחצי שנראנו קקה ותבדוק אותי שבמצב העניינים הנוכחי למאור אסור לראות דשא.
הוא חצה את כל הגבולות האפשריים ואם הוא הולך זה הזמן לתת למי שאמור למלא את מקומו בשנה הבאה דקות.
אני גם מוכן להתערב שאם לא הסאגה הזאת הוא היה חוזר "מהפציעה" הרבה יותר מהר דווקא בגלל שזה מאור ואנחנו יודעים כמה הוא רוצה לשחק.
כרגע אם לא יחול שינוי דרסטי אסור לו לראות דשא ויהי מה,זה גם עמוד שדרה של מועדון.
כבר רשמתי בתגובה שציטטת. את הגישה הזאת אני עוד יכול להבין.אדום זקן כתב: שמע אחי,אין אחד כאן ששכב על הגדר בשביל בוזגלו כמוני.
ובאותה נשימה אגיד לך שאמרתי כבר לפני חודש וחצי שנראנו קקה ותבדוק אותי שבמצב העניינים הנוכחי למאור אסור לראות דשא.
הוא חצה את כל הגבולות האפשריים ואם הוא הולך זה הזמן לתת למי שאמור למלא את מקומו בשנה הבאה דקות.
אני גם מוכן להתערב שאם לא הסאגה הזאת הוא היה חוזר "מהפציעה" הרבה יותר מהר דווקא בגלל שזה מאור ואנחנו יודעים כמה הוא רוצה לשחק.
כרגע אם לא יחול שינוי דרסטי אסור לו לראות דשא ויהי מה,זה גם עמוד שדרה של מועדון.
היום לא היה בספסל שחקן התקפי אחד. אחד.
אם היינו נתקעים, לא היה מי שישנה.
כשאתה יוצא מנקודת הנחה שגאדיר זה לא זה, אז נשארת רק עם חלוץ (ברדה/שהר) וזריהן.
וזה אם כולם כשירים. זה לא מספיק.
נהפוך הוא, אני בטוח שבוזגלו במצב הנוכחי מת להוכיח לכולם ובעיקר למעסיק הבא שלו שהוא שווה חוזה גדול. ובטוח הרבה יותר שהוא רוצה אליפות ומענק שמן ברקורד. זה יותר חשוב לו מהכל.
נדפק לכם המוח בחיי.
ניצחנו 4-0 וזה הנושא הפעיל ביותר.
מצטער, אתם פשוט חובבי דרמה ואקשן. על חשבון הקבוצה שלכם.
- red and white
- Title: Almog
+1CrazyRed7 כתב:נדפק לכם המוח בחיי.
בוזגלו פצוע וטוב שכך