אופיר דוידזאדה
- ForeverRed
Re: אופיר דוידזאדה :: נפרד כמו מלך
ההודעה שהוציאה הקבוצה לא מותירה מקום לספק.
לאור ההתפתחויות אני מחליף דיסקט. קורהוט חייב להישאר.
נצטרך להיות יצירתיים בעמדת המחליף לבוזגלו.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא הבנתי, לא כביקורת אלא באמת שאלה -ForeverRed כתב:ההודעה שהוציאה הקבוצה לא מותירה מקום לספק.
אם אופיר היה חוזר היית מסתפק בו ונפרד ממישי ובגלל שאורן ביטון מגיע אז אתה חושב שקריטי להשאיר את מישי?
ראית את אופיר השנה? ראית את ביטון?
(רק כדי לחדד - אני אגב בדיעה שצריך למצוא מישהו ממש יוצא דופן בעמדה אחרת כדי למכור את קורהוט)
- The red one
איזו הודעה הקבוצה הוציאה?ForeverRed כתב:ההודעה שהוציאה הקבוצה לא מותירה מקום לספק.
- ForeverRed
נתחיל מהסוף.RedRock כתב:
לא הבנתי, לא כביקורת אלא באמת שאלה -
אם אופיר היה חוזר היית מסתפק בו ונפרד ממישי ובגלל שאורן ביטון מגיע אז אתה חושב שקריטי להשאיר את מישי?
ראית את אופיר השנה? ראית את ביטון?
(רק כדי לחדד - אני אגב בדיעה שצריך למצוא מישהו ממש יוצא דופן בעמדה אחרת כדי למכור את קורהוט)
ראיתי את ביטון, מאוד הרשים אותי התקפית. הוא פוטנציאל אדיר לעמדה הזאת, אבל צריך לזכור שהוא שיחק בסך הכל עונה אחת בליגת העל, ולכן האידאל הוא לאפשר לו שנת שפשוף כשחקן רוטציה לפני שהוא מקבל את המושכות.
את אופיר לא ראיתי העונה, בעיקר כי לא היה מה לראות. במקרה שלו אנחנו כבר מכירים את החבילה. למרות התקופה הארוכה מחוץ למגרש, הוא מעולם לא היה שחקן שמתבסס על טכניקה ומשחק עם כדור, לכן החזרה שלו לעניינים תהיה קלה יותר. לרוץ קשה יותר לשכוח.
קורהוט הוא המגן השמאלי הטוב בארץ לטעמי. אם הוא לא היה זר אז לא הייתה שאלה מבחינתי באשר לצורך להשאירו. לצערנו המקום לזרים בליגה הישראלים הוא מוגבל מאוד. בעונה הבאה אנחנו נצטרך חלוץ וכנראה גם קשר התקפי זרים, כך שהאינטרס הוא לא לבזבז עמדה של זר על תפקיד שאפשר למצוא בו אלטרנטיבה ישראלית. ואופיר הוא אלטרנטיבה. קצת יותר נגרית, קצת פחות אלגנטית, אבל עדיין כזאת שכבר הוכח שמסוגלת לתת שנים של שקט לעמדה הבעייתית הזאת. הוא וביטון יכלו להשלים אחד את השני בצורה מדהימה.
בשנה שבה הובאן עוזב, כשירותו של ויטור בספק ועתידו של אוגו בסימן שאלה, זה קצת יומרני להחליף את שני המגנים שלך בשחקנים צעירים וחסרי ניסיון, שאינם מצטיינים במשחק ההגנה.
זאת הסיבה שרציתי לראות את אופיר חוזר, וזאת הסיבה שאני חושב שצריך לנסות להשאיר את קורהוט כזר השישי.
- ForeverRed
שמפאת כבודו של השחקן הם מעדיפים לא לפרט מדוע נפל המו"מ.The red one כתב: איזו הודעה הקבוצה הוציאה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מקווה מאוד שאופיר בכל זאת יחזור, אסור לנו לוותר על האפשרות להביא אותו ואם בכל זאת מוותרים עליו הייתי משאיר את קורהוט, אסור לנו להשאר עם מגן לקבוצות תחתית כמו תורג'מן ועם מגן בוסרי כמו אורן ביטון, ואל תטעו אני מאוד רציתי שהוא יגיע אלינו, אבל לא בתור מגן פותח, לפחות לא בעונה הראשונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דוידזאדה לא יגיע.
אגב לא בטוח אם היתה התייחסות כאן, אבל לפי הדיווחים האחרונים הקבוצה נוטה להיפרד מקורהוט בקיץ.
מצד אחד יפנה לנו מקום נוסף לזר, מצד שני אורן ביטון המגן הפותח כבר בעונה הבאה? מעניין.
אגב לא בטוח אם היתה התייחסות כאן, אבל לפי הדיווחים האחרונים הקבוצה נוטה להיפרד מקורהוט בקיץ.
מצד אחד יפנה לנו מקום נוסף לזר, מצד שני אורן ביטון המגן הפותח כבר בעונה הבאה? מעניין.
איזה כיף שהוא לא יהיה כאן
נעזוב את זה שמקצועית אני לא מתלהב ממנו. בנוסף לזה נפטרנו מעוד אבי נעלבי שישלח את אבא שלו ואת כל הברנז'ה הבאר שבעית לבלבל את השכל כשיהיה על הספסל. בונים כאן על רוטציות בינו ובין אורן ביטון אבל אני בטוח שאופיר לא היה מקבל את זה.
הייתי נותן לקורהוט צ'אנס עד סוף העונה להוכיח את עצמו, אם יזכיר את השחקן מספטמבר-נובמבר אני משאיר אותו כי הוא ללא ספק הטוב בארץ.
נעזוב את זה שמקצועית אני לא מתלהב ממנו. בנוסף לזה נפטרנו מעוד אבי נעלבי שישלח את אבא שלו ואת כל הברנז'ה הבאר שבעית לבלבל את השכל כשיהיה על הספסל. בונים כאן על רוטציות בינו ובין אורן ביטון אבל אני בטוח שאופיר לא היה מקבל את זה.
הייתי נותן לקורהוט צ'אנס עד סוף העונה להוכיח את עצמו, אם יזכיר את השחקן מספטמבר-נובמבר אני משאיר אותו כי הוא ללא ספק הטוב בארץ.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית Sport 5
"מכבי ת"א זו אופציה, רוצה לשחק כדורגל"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... leApp=true" onclick="window.open(this.href);return false;
"מכבי ת"א זו אופציה, רוצה לשחק כדורגל"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... leApp=true" onclick="window.open(this.href);return false;
חלום שיחתום במכבי.
השורה שם בנוגע להבדלי רמות באימונים ובכושר הגופני מעניינת..
בחיי שאני לא מבין למה זה צריך להיות ככה, מה בישראל משלמים פחות כסף? בוינגייט מלמדים מאמני כושר בצורה גרועה? לא מבין ולעולם לא אבין למה כל שחקן שיוצא מישראל אומר שפה דורשים פחות השקעה מהשחקנים.
בחיי שאני לא מבין למה זה צריך להיות ככה, מה בישראל משלמים פחות כסף? בוינגייט מלמדים מאמני כושר בצורה גרועה? לא מבין ולעולם לא אבין למה כל שחקן שיוצא מישראל אומר שפה דורשים פחות השקעה מהשחקנים.
1. מה שבארץ הוא מותרות באירופה הוא סטנדרטnir767676 כתב:השורה שם בנוגע להבדלי רמות באימונים ובכושר הגופני מעניינת..
2. תשחק עם שחקנים טובים יותר - הרמה שלך תעלה
סטנדרט? מה זה אומר? שפעם היה שכונה אז תמיד יהיה שכונה?dor69 כתב: 1. מה שבארץ הוא מותרות באירופה הוא סטנדרט
2. תשחק עם שחקנים טובים יותר - הרמה שלך תעלה
גם הנק' השנייה שלך לא מחוברת למציאות, מה לכישרון ולכושר גופני?
- ForeverRed
להגלות מהעיר ביחד עם מוגילבסקי ולאסור כניסה.
מת לראות אותו מנסה להרים כדור במכבי.
מת לראות אותו מנסה להרים כדור במכבי.
צריכים לכבד שחקנים שתרמו, גם אם החליטו יום אחד לשנות כיוון.
מקצועית לא מצטער שעזב, אבל תמיד אכבד אותו על 99٪ מהתקופה שהיה כאן.
מקצועית לא מצטער שעזב, אבל תמיד אכבד אותו על 99٪ מהתקופה שהיה כאן.