יכול להיות שקצת הקצנתי אבל אני לא אתפלא אם הוא מדבר עם החזיר ההולנדי ונותן לו עדכונים(במידה והוא עובר לשם) כי שכירי חרב ונאמנות למקום בו הם עובדים זה לא הולך ביחדTotti כתב: שמע, אתה משהו אתה.
קצת מדר, קמצוץ משימי, טיפה גיל שגיב, מעט שלומי.
גרסאת איחוד מרגשת במהדורה מוגבלת
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
יש משהו במה שאתה אומר.E.H.A כתב:מאור לא יעבור למכבי חיפה כמו שחלק חושבים, הוא יעזוב או למקקי או לאירופה ואם הוא סגור במקקי(וזה מה שמדאיג אותי) קחו בחשבון שמעבר לחיזוק היריבה, הוא עלול להיות סוס טרויאני שמדליף לחזיר ההולנדי אסיפות בחדר ההלבשה, מערכים, שיטות משחק והרכבים.
החזיר ההולנדי מושחת מיסודו, חמדן וסחטן ואין לו גבולות!
ואני לא אתפלא אם זה קורה בפועל.
לדעתי יש לפתוח את כל התכניות האופרטיביות מחדש ולשנות אסטרטגיה.
זה לא צחוק העניין הזה,מדובר בבטחון ילדינו.
וקצת מדרדסמייליTotti כתב: שמע, אתה משהו אתה.
קצת מדר, קמצוץ משימי, טיפה גיל שגיב, מעט שלומי.
גרסאת איחוד מרגשת במהדורה מוגבלת
אתם מאבדים את זה...
אי אפשר לשכתב את ההיסטוריה בהתאם לרגש אהבה או שנאה...
מאור השחקן הישראלי הטוב ביותר ששיחק בבש בעידן האחרון. זו עובדה. כרגע מתמודד עם פציעה קשה לריפוי.
כשהמניה שלו הייתה בשיא, אחרי סאוטהמפטון כתבתי שמצד אחד אין לו מה למהר לסגור, השווי שלו עולה, אבל... פציעה יכולה להוריד את הערך שלו משמעותית. וזה קרה. הפציעה מורידה את הערך שלו מאד.
זה כמו במניות, כולם יודעים שצריך למכור בשיא ובשווי שקבעת, אבל כשמגיעים לשווי הזה החמדנות גוברת ומצפים לעלייה נוספת ובסוף מוכרים בהפסד...
מאור השחקן הישראלי הטוב ביותר ששיחק בבש בעידן האחרון. זו עובדה. כרגע מתמודד עם פציעה קשה לריפוי.
כשהמניה שלו הייתה בשיא, אחרי סאוטהמפטון כתבתי שמצד אחד אין לו מה למהר לסגור, השווי שלו עולה, אבל... פציעה יכולה להוריד את הערך שלו משמעותית. וזה קרה. הפציעה מורידה את הערך שלו מאד.
זה כמו במניות, כולם יודעים שצריך למכור בשיא ובשווי שקבעת, אבל כשמגיעים לשווי הזה החמדנות גוברת ומצפים לעלייה נוספת ובסוף מוכרים בהפסד...
וואללה:
ב"ש חוששת שבוזגלו יעדר תקופה ארוכה
לא אמיתי כל הפציעות האלה, מכה אחרי מכה
ב"ש חוששת שבוזגלו יעדר תקופה ארוכה
לא אמיתי כל הפציעות האלה, מכה אחרי מכה
חשש? למי אכפת הבנאדם עוד חודשיים לא פה. הוא אמור לחשוש להמשך הקריירה שלו.
- The red one
סתם כי אני רכלן רצח, אתמול הייתה מסיבת פורים אצל בוזגלו ולא מעט היו חסרים -
מליקסון, טוני, אוגו, ברדה(טוב הוא אולי עם הילד..), ויטור.
מעניין, מעניין.
מעניין, מעניין.
עכשיו אתה יכול בכיף להשתלב בוואןThe red one כתב:סתם כי אני רכלן רצח, אתמול הייתה מסיבת פורים אצל בוזגלו ולא מעט היו חסרים -
מעניין, מעניין.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אני לא אומר מידיעה אלא מתחושת בטן אמיתית.
מכיר את דרך ההתנהלות של בוזי לאורך השנים וזה לא אותו שחקן.
העיניים שלי רואות דברים שהנפש לא מצליחה לקבל בשלווה.
בהתחלה חשבתי שסגר בחיפה אבל צורת המשחק שלו נוטפת צהוב.
לא מדובר בשחקן ששומר על עצמו שלא להיפצע אלא בשחקן שעושה בכוונה כדי למנף את מצבו בעונה הבאה.
יכול מאוד להיות שאני טועה אבל זה התחושה הקשה שלי.
מכיר את דרך ההתנהלות של בוזי לאורך השנים וזה לא אותו שחקן.
העיניים שלי רואות דברים שהנפש לא מצליחה לקבל בשלווה.
בהתחלה חשבתי שסגר בחיפה אבל צורת המשחק שלו נוטפת צהוב.
לא מדובר בשחקן ששומר על עצמו שלא להיפצע אלא בשחקן שעושה בכוונה כדי למנף את מצבו בעונה הבאה.
יכול מאוד להיות שאני טועה אבל זה התחושה הקשה שלי.
אז אני מבין שהתחפשת לליצן היום.אדום זקן כתב: יש משהו במה שאתה אומר.
לדעתי יש לפתוח את כל התכניות האופרטיביות מחדש ולשנות אסטרטגיה.
זה לא צחוק העניין הזה,מדובר בבטחון ילדינו.
נמצא מישהו יותר ציני מרון קופמן
- The red one
הוא לא התחפש, הוא תמיד כזהE.H.A כתב: אז אני מבין שהתחפשת לליצן היום.
נמצא מישהו יותר ציני מרון קופמן
- ForeverRed
1. הצחקת אותי. יכול לצחצח למליקסון את הנעליים. שכחת מי הביא אליפות ומי הוביל לסגנות נצחית. התדמית עושה את ההבדל ואנשים נופלים בפח.MikiRed כתב:אתם מאבדים את זה...
2. הערך לא יירד. פציעה של חודש או חודשיים לא יכולה לקלקל 4 שנים עם מספרים יציבים ולובי בלתי נגמר בתקשורת.
מספרית הוא לא רואה את מליקסוןForeverRed כתב: 1. הצחקת אותי. יכול לצחצח למליקסון את הנעליים. שכחת מי הביא אליפות ומי הוביל לסגנות נצחית. התדמית עושה את ההבדל ואנשים נופלים בפח.
2. הערך לא יירד. פציעה של חודש או חודשיים לא יכולה לקלקל 4 שנים עם מספרים יציבים ולובי בלתי נגמר בתקשורת.
מבחינת רמת הפיגורה בוזגלו גם אחרי ברדה. שיביא אליפויות בבלגיה ובפולין ואז ידבר. מלך הביצה
פוראבר, גם אני אוהב את מליקסון יותר מבוזגלו... אבל במקרה שלי (ובגיל שלי) האהבה לא עיוורת...