לא חושבTotti כתב: רק נאיבי חושב שזו דעה ואתה לא.
בוזגלו סגור בקבוצה אחרת, מתחרה.
מאור בוזגלו
- The red one
Re: מאור בוזגלו
כל הדרכים מובילות לשם, בעיקר על ידי סימנים קטנים שקשורים לחיו האישייםThe red one כתב: לא חושב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בוא נדבר בעובדות:אביאל כתב: כל אחד והאמת שלו. אני לא מנסה לשכנע אותך באמת שלי ולא מציג אותך באור מגוחך כמאמין בתיאוריה הזויה משלך.
האמת ידועה למאור ואני מקווה בשבילו שהוא ישן טוב בלילה ומאחל לו בריאות מלאה.
שייקח כדורי פלצבו 3 פעמים ביום למשך שבועיים.
- גם במשחקים שטענו שבוזגלו מחמיץ בכוונה, הוא שם לחלוץ כדור על הראש בתוך רחבת ה-5.
- בוזגלו נמצא בתקופה חלשה בדיוק כמו מליקסון, טוני, ראדי וכו׳.
- בוזגלו מאז הפציעה בכתף מקבל זריקה כדי לעלות לשחק.
אז אחרי כל זה אני לא יודע איך אפשר לטעון שבוזגלו מוכר לטובת הקבוצה הבאה שלו.
*וסתם בשביל להבהיר משהו - אני הראשון פה שטען(ועדיין טוען) שיעקב נפגש עם קרויף ובוזגלו בעצם סגור במכבי.
אם הוא היה סגור בקבוצה אחרת זה היה יוצא כבר לתקשורת
- The red one
בדיוק. לא רואה סיכוי שבמשפחת בוזגלו היו מצליחים לשמור את זה בסוד.שמעון א כתב:אם הוא היה סגור בקבוצה אחרת זה היה יוצא כבר לתקשורת
- The red one
ממתי יש להם חשומה להסתיר משהו? וכל הדיבורים שלו במהלך כל הקריירה לא פגעו בו? עזוב, לא חושב שאפשר להצליח לשמור סוד אצלם.הראל כתב:הם יודעים שזה יפגע בו יותר אז את זה הם לפחות מסתירים.
- ForeverRed
לא התכוונתי לעובדה שהוא סגור/לא סגור בקבוצה אחרת, אלא לטענה שהוא מביים פציעות ועושה שביתות על המגרש.Totti כתב: רק נאיבי חושב שזו דעה ואתה לא.
בוזגלו סגור בקבוצה אחרת, מתחרה.
קשה לי להאמין שהוא עושה בכוונה.
ברור לכולנו שהוא לא יישאר פה.
מי שחושב שדברים כאלה ייצאו לתקשורת לא מבין את המציאות.
עדיף שיצפה מהצד
אני גם חושב שבוזגלו סגר עם החזיר ההולנדי
ועדיין קרויף לא קובע משכורות ומי שכן משלם זה גולדהאר.
אם בוזגלו מגיע למשא ומתן שכשמכבי אלופה(וגם מחזיקת הגביע) אז גולדהאר יודע שאין צורך דחוף להשקיע בשחקן מעל ומעבר שכן גם בלעדיו היעדים הושגו. מה עוד שהמספרים מוכיחים שבוזגלו חשוב לבאר שבע אבל לא כמו שערן זהבי היה חשוב למכבי.
כדי למקסם חוזה הוא חייב להגיע מקבוצה שלקחה אליפות ולא זו שהפסידה אותה אחרי שהובילה בפער של 10 נק'(ואולי גם כדי שלא ייזכר פה כאחד שדפק לנו את האליפות למרות שאין קשר בין הדברים)
ועדיין קרויף לא קובע משכורות ומי שכן משלם זה גולדהאר.
אם בוזגלו מגיע למשא ומתן שכשמכבי אלופה(וגם מחזיקת הגביע) אז גולדהאר יודע שאין צורך דחוף להשקיע בשחקן מעל ומעבר שכן גם בלעדיו היעדים הושגו. מה עוד שהמספרים מוכיחים שבוזגלו חשוב לבאר שבע אבל לא כמו שערן זהבי היה חשוב למכבי.
כדי למקסם חוזה הוא חייב להגיע מקבוצה שלקחה אליפות ולא זו שהפסידה אותה אחרי שהובילה בפער של 10 נק'(ואולי גם כדי שלא ייזכר פה כאחד שדפק לנו את האליפות למרות שאין קשר בין הדברים)
בוזגלו סגור במכבי
אשתו פלטה לפני חודש בעקיפין
אשתו פלטה לפני חודש בעקיפין
לא ארגיש בחיסרונו. בכללי, מאז ההודעה ההיא של המועדון אפשר להגיד שיצא כל האוויר לסיפור הזה. רק שיגיע מאי והוא סוף סוף יעזוב. ביכולת הנוכחית מקצועית אין לו מקום בהרכב, בספק שב-18 כשכולם כשירים.
מאור לא יעבור למכבי חיפה כמו שחלק חושבים, הוא יעזוב או למקקי או לאירופה ואם הוא סגור במקקי(וזה מה שמדאיג אותי) קחו בחשבון שמעבר לחיזוק היריבה, הוא עלול להיות סוס טרויאני שמדליף לחזיר ההולנדי אסיפות בחדר ההלבשה, מערכים, שיטות משחק והרכבים.
החזיר ההולנדי מושחת מיסודו, חמדן וסחטן ואין לו גבולות!
ואני לא אתפלא אם זה קורה בפועל.
שמע, אתה משהו אתה.E.H.A כתב:מאור לא יעבור למכבי חיפה כמו שחלק חושבים, הוא יעזוב או למקקי או לאירופה ואם הוא סגור במקקי(וזה מה שמדאיג אותי) קחו בחשבון שמעבר לחיזוק היריבה, הוא עלול להיות סוס טרויאני שמדליף לחזיר ההולנדי אסיפות בחדר ההלבשה, מערכים, שיטות משחק והרכבים.
קצת מדר, קמצוץ משימי, טיפה גיל שגיב, מעט שלומי.
גרסאת איחוד מרגשת במהדורה מוגבלת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קצת ממני זה לא רעTotti כתב: שמע, אתה משהו אתה.
קצת מדר, קמצוץ משימי, טיפה גיל שגיב, מעט שלומי.
גרסאת איחוד מרגשת במהדורה מוגבלת

ואיך יש לו קצת משימי? הוא לא כותב כמוהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!