ערכתי את הפוסט אחרי שציטטת. אני אל רואה שום סיבה למה להעדיף את זריהן בהרכב על פני מליקסון, אוחנה או וואקמהadomi כתב:
אם על העניין המיסטי אני יכול להבין
חביבי כרגע הוא השחקן הכי חד שלנו בהתקפה
היום תופקד כשחקן הגנתי ולכן לא ראית ממנו הרבה אבל תמיד כשהיה למעלה היה מסוכן
כמעט בישל לברדה בחצי הראשון.
ניב זריהן
- The red one
Re: ניב זריהן
למה על פני ולא ביחד?The red one כתב: ערכתי את הפוסט אחרי שציטטת. אני אל רואה שום סיבה למה להעדיף את זריהן בהרכב על פני מליקסון, אוחנה או וואקמה
אין לו תחליף בכנפיים ובוזי נפצע עכשיו וגם אם לא זריהן כרגע נראה טוב ועדיף
מליקסון או אוחנה יותר באמצע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רוצה מאוד, עשה גם אתמול כמה פעולות טובות, אבל מרגיש שהפעולה האחרונה שלו כרגע לא מספיק טובה, בוסר מאוד, וזה התבטא בהזדמנות שהייתה לו כשהיה חייב לסיים את המצב שלו בנגיעה ולכבוש ובגלל שלא בעט בנגיעה חסמו לו את הבעיטה.
האם עדיף זריהן מחויב אבל פחות תאכלס על בוזגלו לא מחויב אבל אולי אם יותר תאכלס? זאת השאלה האמיתית כי מבחינתי באגף השני טוני חייב להיות באנקר בהרכב כשמליקסון באמצע.
האם עדיף זריהן מחויב אבל פחות תאכלס על בוזגלו לא מחויב אבל אולי אם יותר תאכלס? זאת השאלה האמיתית כי מבחינתי באגף השני טוני חייב להיות באנקר בהרכב כשמליקסון באמצע.
דווקא זריהן עושה רושם של שחקן תכלס שתמיד משחק לעומק. עם טיפה יותר חדות היה מסיים עם שער ובישול. חייב להמשיך לשחק, כרגע הוא יותר טוב מבוזגלוSir Alex Ferguson כתב:רוצה מאוד, עשה גם אתמול כמה פעולות טובות, אבל מרגיש שהפעולה האחרונה שלו כרגע לא מספיק טובה, בוסר מאוד, וזה התבטא בהזדמנות שהייתה לו כשהיה חייב לסיים את המצב שלו בנגיעה ולכבוש ובגלל שלא בעט בנגיעה חסמו לו את הבעיטה.
מצטער, אבל אצל בוזגלו כבר אין שום תכלס.Sir Alex Ferguson כתב:רוצה מאוד, עשה גם אתמול כמה פעולות טובות, אבל מרגיש שהפעולה האחרונה שלו כרגע לא מספיק טובה, בוסר מאוד, וזה התבטא בהזדמנות שהייתה לו כשהיה חייב לסיים את המצב שלו בנגיעה ולכבוש ובגלל שלא בעט בנגיעה חסמו לו את הבעיטה.
מבזבז מקום חשוב ב 11 שלנו ולא רואה סיבה שימשיך לשחק ולקבל דקות, לאור השבועות האחרונים.
- dardasmiley
אם רק היה רשום לו בתעודת הלידה 'סורוקה' היה מקבל ממך הרבה הרבה יותר הנחותSir Alex Ferguson כתב:רוצה מאוד, עשה גם אתמול כמה פעולות טובות, אבל מרגיש שהפעולה האחרונה שלו כרגע לא מספיק טובה, בוסר מאוד, וזה התבטא בהזדמנות שהייתה לו כשהיה חייב לסיים את המצב שלו בנגיעה ולכבוש ובגלל שלא בעט בנגיעה חסמו לו את הבעיטה.
בוזגלו לא מחויב זה בוזגלו בלי תאכלס, אני בוחר בזריהןSir Alex Ferguson כתב:רוצה מאוד, עשה גם אתמול כמה פעולות טובות, אבל מרגיש שהפעולה האחרונה שלו כרגע לא מספיק טובה, בוסר מאוד, וזה התבטא בהזדמנות שהייתה לו כשהיה חייב לסיים את המצב שלו בנגיעה ולכבוש ובגלל שלא בעט בנגיעה חסמו לו את הבעיטה.
- ForeverRed
לא חושב שבוזגלו לא מחויב. הוא פשוט איבד את זה בעקבות הפציעות ורעשי הרקע.
בכל מקרה, הוא תמיד אהב לשחק נגד ביתר.
#רקאומר
בכל מקרה, הוא תמיד אהב לשחק נגד ביתר.
#רקאומר
- Sir Alex Ferguson
כשאנחנו במאני טיים, במאבקי אליפות, אני לא רואה בעיניים. סולח אפילו לבוזגלו על כל מה שעשה ועל המעבר האפשרי למכבי תל אביב בקיץ אם הוא יתרום לנו במאבק האליפות.dardasmiley כתב:
אם רק היה רשום לו בתעודת הלידה 'סורוקה' היה מקבל ממך הרבה הרבה יותר הנחות
זריהן כרגע הוא בדיוק מה שחשבתי שיהיה. שחקן מהיר, אבל בניגוד לסהר וגאדיר גם מהיר עם הכדור, מסוגל להרים מצוין גם תוך כדי תנועה, וזה משהו שהיה חסר לנו וזריהן מוסיף.
מצד שני, זריהן לא יכול להגיע שלוש פעמים לתוך הרחבה למצב שמסירה טובה ואנחנו כובשים ולהכניס כדורים שהם לא מספיק חדים, זריהן לא יכול לקבל כדור בתוך הרחבה במחצית השנייה ואז במקום לבעוט בנגיעה ולכבוש לחפש את העוד נגיעה ולפספס תהזדמנות.
וכן, עם כל הביקורת שלי על בוזגלו, לדעתי אם הוא מגיע למצב הרמה של זריהן או לבעיטה של זריהן, זה מסתיים בשער. מצד שני, בוזגלו כל כך לא מחויב שהוא פשוט לא מייצר כלום לא לעצמו ולא לאחרים ככה שיתכן שאם הבחירה היא בין בוזגלו לזריהן, עדיף ללכת עם זריהן נכון לתקופה הנוכחית.
- ForeverRed
נכון שהוא קצת בוסר, אבל גם אתמול הכניס כדור מצוין לברדה שעם קצת יותר חדות מסתיים בשער.Sir Alex Ferguson כתב: כשאנחנו במאני טיים, במאבקי אליפות, אני לא רואה בעיניים. סולח אפילו לבוזגלו על כל מה שעשה ועל המעבר האפשרי למכבי תל אביב בקיץ אם הוא יתרום לנו במאבק האליפות.
זריהן כרגע הוא בדיוק מה שחשבתי שיהיה. שחקן מהיר, אבל בניגוד לסהר וגאדיר גם מהיר עם הכדור, מסוגל להרים מצוין גם תוך כדי תנועה, וזה משהו שהיה חסר לנו וזריהן מוסיף.
מצד שני, זריהן לא יכול להגיע שלוש פעמים לתוך הרחבה למצב שמסירה טובה ואנחנו כובשים ולהכניס כדורים שהם לא מספיק חדים, זריהן לא יכול לקבל כדור בתוך הרחבה במחצית השנייה ואז במקום לבעוט בנגיעה ולכבוש לחפש את העוד נגיעה ולפספס תהזדמנות.
וכן, עם כל הביקורת שלי על בוזגלו, לדעתי אם הוא מגיע למצב הרמה של זריהן או לבעיטה של זריהן, זה מסתיים בשער. מצד שני, בוזגלו כל כך לא מחויב שהוא פשוט לא מייצר כלום לא לעצמו ולא לאחרים ככה שיתכן שאם הבחירה היא בין בוזגלו לזריהן, עדיף ללכת עם זריהן נכון לתקופה הנוכחית.
- Sir Alex Ferguson
הוא לא היה רע, אבל קיבל כמות גדולה מאוד של כדורים ולא ייצר מספיק חדות מהם לטעמי.ForeverRed כתב: נכון שהוא קצת בוסר, אבל גם אתמול הכניס כדור מצוין לברדה שעם קצת יותר חדות מסתיים בשער.
יופי של הולכת כדור, יופי של קרוסים, פלאנקות חדות לתוך הרחבה ברמה לא רעה בכלל.
אם היינו בפורמה של לפני חודשיים, הוא גם היה עושה מספרים נאים, אין לי ספק.
מאוד התרשמתי
אם היינו בפורמה של לפני חודשיים, הוא גם היה עושה מספרים נאים, אין לי ספק.
מאוד התרשמתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יש לו רגל שמאל טובה
גם מהיר מאוד
יתפוס את מקומו של גאדיר(לא מאמין שהוא שישאר) ברוטציה עונה הבאה בתקווה שלא יעשה שבוע-שבוע כמוהו
גם מהיר מאוד
יתפוס את מקומו של גאדיר(לא מאמין שהוא שישאר) ברוטציה עונה הבאה בתקווה שלא יעשה שבוע-שבוע כמוהו
הוא שמאלישמעון א כתב:יש לו רגל שמאל טובה
גם מהיר מאוד
מה הקשר אחי?Noam98 כתב: הוא שמאלי