תקרא את מה שהוא כתב, הוא התכוון שבן יתנער מהדברים של בתיה.The red one כתב: אל תהפוך את בן שהר לבוזגלו.
בן עד כה לא הראה גינוני דיווה, לא שמענו ממנו תלונות ולא פוסטים בפייסבוק.
בן שהר
- red and white
- Title: Almog
Re: בן שהר
- The red one
חשבתי שהוא התכוון בקטע של "בוא נתערב שהוא יעלה פוסט שהוא פה להלחם" כדי לא להתייחס לדברים של האמא ו/או כדי להסית את האש מזה, כמו שבוזגלו היה עושה בחלק מהפעמים שהיו ציטוטים של יעקב אחרי משחקים לפני שכל העניין התפוצץ.red and white כתב: תקרא את מה שהוא כתב, הוא התכוון שבן יתנער מהדברים של בתיה.
- yanivnew91
מה היחסים בסוכנויות ההימורים אומרים?
אנדר/אובר 30 עמודים?
אנדר/אובר 30 עמודים?
- The red one
אני לא חושב שבן מקביל לקטע הזה כמו מאור ואני לא חושב שהוא אוהב את כל הדברים שיוצאים לאמא שלו מהפה.yanivnew91 כתב:מה היחסים בסוכנויות ההימורים אומרים?
אנדר/אובר 30 עמודים?
- simply-red
בן מקצוען אמיתי, התחמם חצי שעה ולא נכנס, זכותו לכעוס. מה קרה? לא בא להודות לנו? יאלה, שחררו, מחר יעבור לו והכל יהיה בסדר.
אל תשוו בכלל בין בוזגלו שיצא נגד המאמן והקבוצה בפומבי, לבין בן שהר.
אל תשוו בכלל בין בוזגלו שיצא נגד המאמן והקבוצה בפומבי, לבין בן שהר.
עצוב שההורים האלה עוד חושבים שהם עוזרים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי שבוזגלו חירבן עלינו מתחילת העונה אתה באמת חושה שיעשו לבן משהו?nir767676 כתב:קנס כבד והרחקה למשחק או שניים על זה שאמא שלו פתחה את הפה שלה על הקבוצה.
הבעיה אצל הורים כמו יעקב ובתיה היא שמבחינתם הילדים שלהם לא משחקים באיזו מכבי חיפה או מכבי תל אביב, אז מותר להם לפתוח את הפה ולנו לא נותר אלא להגיד תודה.
אין מנוס מלהבהיר לכל שחקן במדינה שאצלנו אין הורים שמתראיינים בתקשורת על הקבוצה. את ההבהרה הזאת עושים רק באמצעות מכה כואבת.
בדיוק ככהdardasmiley כתב:תמשיכו לוותר לקטר המנוול על כל מה שהוא עושה ולבן שלו ואל תתפלאו להתעורר עם מסיבת גן. בתיה לא אשמה, היא רואה שהקטר סידר לבן שלו מקום של קבע בהרכב למרות אפס מחויבות ומבינה שזו הדרך.
אם בכר מתחיל סד'ח על בן בגלל בתיה הוא מאבד לדעתי את כל חדר ההלבשה שיבין שם שדין לקטר ודין לכל השאר.
רוצים לטפל בחרא הזה? תתחילו בלזרוק את הבן של יעקב לקצה היציע. כל פעם שלא יגיע לשבת ביציע במשחק של הקבוצה קנס מקסימלי. אל תהיו חכמים על בן שהר שישב בשקט שנה וחצי ועכשיו מתמרמר
הייתי כועס אם הוא היה מקבל את זה שלא שותף ויורד עם הראש למטה. הכעס שלו זה פועל יוצא של רעב.
בן הוא מקצוען אמיתי והוכיח כמה פעמים את מקצוענותו ושהוא מקבל את מרותו של בכר לטובת הקבוצה, אני מאמין שגם הוא יודע שהוא לא שותף מכורח הנסיבות ובגלל שברק היה חייב לשלם בחילוף על ההרכב הקצת מוזר שהוא העלה ולא עבד.
אין מה להשוות בכלל לילדה הבכיינית לא אותה סקאלה של מקצוענות, ואם כבר מדברים עליו איפה האבא שצועק הילד ענק על כל פס שלו? כבר חודש שהוא נראה כמו אשפה והקרדיט המוגזם שהוא מקבל מבכר לא מובן לי, העיקר בכר לא סופר אותו.
בן הוא מקצוען אמיתי והוכיח כמה פעמים את מקצוענותו ושהוא מקבל את מרותו של בכר לטובת הקבוצה, אני מאמין שגם הוא יודע שהוא לא שותף מכורח הנסיבות ובגלל שברק היה חייב לשלם בחילוף על ההרכב הקצת מוזר שהוא העלה ולא עבד.
אין מה להשוות בכלל לילדה הבכיינית לא אותה סקאלה של מקצוענות, ואם כבר מדברים עליו איפה האבא שצועק הילד ענק על כל פס שלו? כבר חודש שהוא נראה כמו אשפה והקרדיט המוגזם שהוא מקבל מבכר לא מובן לי, העיקר בכר לא סופר אותו.
כל הפגועים/נעלבים מציע להירגע דחוף
אין לנו פריבלגיה להתייחס לזה!צריכים את שהר מול בית"ר
תפקידנו לעודד תשאירו את השאר להנהלה
ילדים קטנים ולא חכמים
אין לנו פריבלגיה להתייחס לזה!צריכים את שהר מול בית"ר
תפקידנו לעודד תשאירו את השאר להנהלה
ילדים קטנים ולא חכמים
- The red one
בתיה עלתה ליציע - ציטוטים: "במשך שישה שבועות בן מרגיש שיש משהו נגדו. לא משחקים עליו. עד ינואר השנה הבקיע 35 גולים בכל המסגרות ב2020 דקות"
פשכה שאל "את לא חושבת שאת הורסת לילד? את עולה ומקשקשת כאן כאילו את קפאלו"
היא עונה "אני לא קפאלו, אבל המספרים מדברים בעד עצמם". "בן דיבר עם ברק גם אתמול, 6 שבועות רואים כמה מצבים בן פותח לצדדים והוא לא מקבל שום צ'אנסים. לפעמים זה כבר נמאס לראות. מול הפועל חיפה 29 דקות הוא לא קיבל כדור אחד, מדדנו את זה"
שליימה שאל אם בן יודע אם היא עלתה, בתיה ענתה "לא הוא לא יודע והוא שלח הודעה שהוא כועס עליי מאוד".
וואו, הפאנל נכנס בה בטירוף.
פשכה שאל "את לא חושבת שאת הורסת לילד? את עולה ומקשקשת כאן כאילו את קפאלו"
היא עונה "אני לא קפאלו, אבל המספרים מדברים בעד עצמם". "בן דיבר עם ברק גם אתמול, 6 שבועות רואים כמה מצבים בן פותח לצדדים והוא לא מקבל שום צ'אנסים. לפעמים זה כבר נמאס לראות. מול הפועל חיפה 29 דקות הוא לא קיבל כדור אחד, מדדנו את זה"
שליימה שאל אם בן יודע אם היא עלתה, בתיה ענתה "לא הוא לא יודע והוא שלח הודעה שהוא כועס עליי מאוד".
וואו, הפאנל נכנס בה בטירוף.
הגברת בתיה עוד מוסיפה ועולה לשידור ב'שבת ביציע'. טוענת שבן מרגיש כבר שישה שבועות שמתעלמים ממנו, אומרת שהוא לא יוצא לדבר בתקשורת והיא מרגישה צורך לצאת.
ביציע תקפו אותה ושאלו אם היא לא חושבת שהיא הורסת לו והאם זה התפקיד שלה לצאת ככה בתקשורת. בתיה אמרה כי בן דיבר עם ברק בכר על העניין וכי הוא לא מעוניין לדבר עם עיתונאים. שוב חוזרת כי בן לא מקבל כדורים משחקנים (נשמע שמאשימה בכוונה) ואף ציינה כי מול חיפה לא קיבל כדור במשך 29 דקות.
בתיה אמרה כי בן שלח לה עכשיו הודעה שהוא כועס עליה מאוד.
ביציע התלוצצו שבכר צריך לעשות יום הורים.
ביציע תקפו אותה ושאלו אם היא לא חושבת שהיא הורסת לו והאם זה התפקיד שלה לצאת ככה בתקשורת. בתיה אמרה כי בן דיבר עם ברק בכר על העניין וכי הוא לא מעוניין לדבר עם עיתונאים. שוב חוזרת כי בן לא מקבל כדורים משחקנים (נשמע שמאשימה בכוונה) ואף ציינה כי מול חיפה לא קיבל כדור במשך 29 דקות.
בתיה אמרה כי בן שלח לה עכשיו הודעה שהוא כועס עליה מאוד.
ביציע התלוצצו שבכר צריך לעשות יום הורים.
הייתי אומר שרק על זה בן לא צריך לשחק כדי שלא יתנו רעיונות להורים בכיינים אחרים ויחשבו שזה יעבוד להם, אבל לא מגיע לבן.
מקצוען אמיתי עם אמא מטורפת, אחד מאלפים כאלה בארץ, מקצועית מגיע לו לשחק ואני מקווה שהוא ישחק.
מקצוען אמיתי עם אמא מטורפת, אחד מאלפים כאלה בארץ, מקצועית מגיע לו לשחק ואני מקווה שהוא ישחק.
- The red one
היא בעצמה אמרה שבן כועס עלייה שהיא עולה..South Boy כתב:הייתי אומר שרק על זה בן לא צריך לשחק כדי שלא יתנו רעיונות להורים בכיינים אחרים ויחשבו שזה יעבוד להם, אבל לא מגיע לבן.
- המשוגע האדום
קצת מוריד את הלהבות מבן אחרי שאמרה שהוא כועס עליה על הראיון.
בהמשך השבוע נגלה איפה זה עומד באמת.
אם הוא יפרסם הודעה בפייסבוק או משהו על הדעות של אמא שלו אז אפשר לשים את זה מאחורה.אבל על ההתנהגות שלו צריך לשים לזה סוף
בהמשך השבוע נגלה איפה זה עומד באמת.
אם הוא יפרסם הודעה בפייסבוק או משהו על הדעות של אמא שלו אז אפשר לשים את זה מאחורה.אבל על ההתנהגות שלו צריך לשים לזה סוף