ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי izguy83 »

oranu כתב:אגב כל מי שביקר את ההחלטה זכותו המלאה אבל אני לא קיבלתי אף חלופה או רעיון אחר כיצד למחות באופן שיזיז משהו, כי כרגע המצב בלתי נסבל ואנחנו ככה לא ממשיכים.

אם יש למישהו מכם רעיון איך לעשות את זה ולא דרך נמגרש אנחנו באמת נשמח.

כרגע ממשיכים להטריד אותנו, מנסים להכניס סמוי לארגון, מעכבים אותנו על פארש ומגיעים שוטרים למקומות עבודה שלנו כשבמציאות טרנר זה האיצטדיון הכי לא אלים בארץ מכל הבחינות ולא שברנו שום הסכם ושום מילה עם המועדון והמועדון לא שבר מול המשטרה, כל מה שהתחייבנו למועדון אנחנו עומדים בו.

ככה זה לא יכול להמשיך אז לפני שקופצים בראש למה וכמה ולמה במגרש ולמה אלה אשמים תבואו ותביאו פתרון אחר, רמז - פוסט בפייסבוק נכתב וזה עדיין לא עזר ולא עוזר גם לא המחאה שהייתה כרגע שום דבר לא התקדם לשום מקום, אני פתוח לרעיונות (שיכולים להביא שינוי) קדימה דברו אליי.
מה תפקידו ודרגתו של אותו מתעמר?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לפני שמעלים הצעות לשיפור צריך להבין את שני הצדדים של הסיפור.
מה האינטרס של המשטרה? מה הדרישות שלה מהארגון? מדוע היא מקצה זמן ומשאבים בכדי להתנכל לארגון אוהדים שכל בר דעת מבין שהוא רחוק מלהיות מופרע או בעייתי?

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב:לפני שמעלים הצעות לשיפור צריך להבין את שני הצדדים של הסיפור.
מה האינטרס של המשטרה? מה הדרישות שלה מהארגון? מדוע היא מקצה זמן ומשאבים בכדי להתנכל לארגון אוהדים שכל בר דעת מבין שהוא רחוק מלהיות מופרע או בעייתי?
תודה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

nitsande כתב:אז בגלל שאני כנראה קצת יותר בוגר מכם אני אגיב עניינית ולא ילדותית...
אני מאוד מעריך את כל חברי הארגון וכל מי שעושה למען הקבוצה על חשבון זמנו הפרטי.
ככה שאני בטח לא מנסה להטריל אף אחד והביקורת היא עניינית נטו, אם תקרא אותה שוב תראה שאין שם שום דברי התרסה.
אורן, בגלל ששמעתי המון על כל מה שאתה עושה בארגון ובכלל, תתפלא אני מאוד מאוד מעריך אותך באופן אישי. למרות ההתבטאויות הדי מביכות בתגובה שלך אליי שממש מורידות ממך וחבל. אבל למרות זאת תתפלא, שמעתי עליך רק מילים טובות ואני מאוד מחזיק ממך.
עניינית; לא אמרתי שאותם לוחמים שהיו שם בתקופות הקשות כבר לא תומכים בכם או שיש ביניכם דם רע חלילה, אני לא מאורע בחלקם אבל אני יודע שהם כבר לא החלק הארי כמו שהיו בעבר,
ובכלל עיקר הדברים היה כדי להדגיש שתמיד היו אנשים שהקדישו מזמנם ומרצם לטובת המועדון. ותמיד יהיו.
עדיין, כל אחד שעושה את זה, גם לדקה, מגיעה לו אינסוף הערכה.
אפילו בצחוק לא זלזלתי בחיים האישיים שלכם, להפך אני הצדקתי ומצדיק מלחמת חורמה בהתנהגות מתנכלת כמו שעושים בכם. לא אמרתי שזה התפל, רק שבשלב הזה של העונה היה מקום לעשות את זה אחרת, ולא על חשבון הקבוצה.
העובדה שהשחקנים וההנהלה ידעו על המהלך לא הפכה אותו לפחות פוגע בקבוצה. הם אולי לא נעלבו מהמהלך, אבל האנרגיות שהם מקבלים ממכם בדקות ראשונות בד"כ הם אדירות. ואתמול זה היה חסר.
למזלנו, בסוף מעז יצא מתוק. אבל זה לא אומר שלא התבלבלתם. אל תשכחו למה אתם משקיעים את כל מה שאתם משקיעים. כדי שהקבוצה תצליח.
אני ממש לא רוצה או מקווה שתפסיקו בפעילות שלכם אם לא הבנת, ההיפך. הלוואי שרק תמשיכו להשתפר ולהשתכלל. אבל לעולם לא יהיה שם ואקום.
לצערי אין לי את הזכות לעסוק במלאכה שאתם עוסקים, אבל שלא תחשוב שאני חושב שזה קל בגלל שאני לא עושה את זה. פשוט תפנים, כשאתה הופך להיות ארגון כל כך דומיננטי אתה מייצג קבוצת אוכלוסייה,
במקרה הזה, אוהדי הפועל ב"ש. ברגע שאתה מייצג אותם אתה לא יכול כארגון להתעלם לגמרי גם מדעתם, ובמקרה הזה מביקורת.
ביקורת היא דבר חיובי, לכל ארגון, בכל סדר גודל. אתמול גרמתם להרבה מאוד אנשים להתעצבן עליכם.
אתמול שרקתם בוז (לפחות חלקכם) לקול העידוד של יציעים אחרים, ובכך גרמתם לחלק מהם לשרוק לכם בוז בחזרה כשעודדתם.
יכולתם בקלות ליצור קרע בקהל שהיה (שוב) מושך את תשומת הלב מהקבוצה ולא חסרים לנו השנה רעשי רקע, בטח לא בשלב הזה.
לגבי חלופות, יכולתם לא לעודד 10 דק' ראשונות של סוף המחצית או של המחצית השנייה למשל. היה משיג את אותה תוצאה.
שלא תתבלבל, אף אחד חוץ מאיתנו לא שם לב למחאה הזאת, לא דיברו על זה בשידור ולא בשום סיקור של המשחק. רק אחרי שהרוחות סערו.
יכולתם לבקש מהקהל שלמשחק הבא יבואו הרבה אוהדים לאותה תהלוכה שעשיתם וליצור פרובוקציה אמיתי , מחוץ לאיצטדיון.
יכולתם לעשות הרבה דברים אחרת. ובד"כ דווקא הראש שלכם הוא הכי יצירתי בלמצוא רעיונות לאירועים מהסוג הזה.
חבל שאתה ואתם בכלל מתבצרים בעמדתכם ומחזירים אש לביקורות במקום לפתוח את האוזניים.
מקווה מאוד שתמשיכו בעבודה המצוינת שלכם.
הטרול.
כשאתה רוצה אתה יכול.
אלף אלפי הבדלות בין התגובה הראשונה שלך לזאת.
זאת ביקורת לגיטימית ועניינית, קראתי כל מילה ולה אני יכול להגיב בנחת ובצורה ראויה.

לגבי הקודקודים - אנחנו החלק הארי בארגון ואנחנו האנשים הטובים הפשוטים שהיו שם כל הזמן, במינימום 10 שנים במגרשים, אין פה ארגון צעיר וחסר מושג שלא יודע עם מי ומול מי הוא מתמודד.

לגבי מה שקרה במגרש -
נכון זה לא היה אידיאלי, לא כולם ידעו, הכל קרה בכפוף לשריקת הפתיחה הייתה דיסאינפורמציה.

אף אחד לא מחפש לפלג, בשביל זה הבהרנו והרוב הגדול מבין, נעשו הקדמות ושיחות עם שאר הארגונים ושאר נציגי אוהדים מכל היציעים, כולם קיבלו והבינו.

אז נכון לא כיף שיציע אחד שורק בוז לשני אבל זה כבר קרה, אנחנו מפה מנסים לחשוב איך ממשיכים קדימה, היו הרבה דברים שקרו עקב סיטואציה מכוערת ומכעיסה שקרתה ולא הייתה בשליטתינו והיינו רוצים לוותר עליהם, על המחאה עצמה בגדול? הייתי עושה אותו דבר.

אני לא משתלח במבקרים ומקבל וקורא את כל מה שאומרים, התעצבנתי נטו מהניסוח שלך אם תעבור עליו שוב ותקרא מנקודת מבט שלי אתה תבין בדיוק איך זה מצטייר.

לגבי ההמשך ומה יהיה? באמת שאני לא יודע.
אני יודע בדיוק כמוך שהואקום הזה לא יישאר ריק ומישהו יעשה משהו, הבעיה היא שכיום יש בארגון את האנשים הכי טובים שרק יכולנו לבקש לעצמינו והם נשברים ויוצאת להם הרוח מהמפרשים, כולם אומרים כמה שזה לא בסדר אבל לאף אחד אין באמת פתרון, אם חלילה נגיע למצב שמפסיקים פעילות אני מבטיח לך שיקרה אחד מהשניים -
1. לא יהיה ארגון אוהדים מסודר להפועל באר שבע.
2. כשיקום אחד כזה הוא יהיה רחוק מאוד מהארגון הקיים היום והוויכוחים על מחאות של 5 דקות לפה או לשם יהיו ציפס לעומת מה שיהיה.

בסופו של יום כאחד שנמצא בפנים כבר 5 שנים ויודע בדיוק מה התפקיד הזה לוקח ממך אני אומר לך בוודאות שאין אדם נורמלי שיהיה מוכן לספוג ולקבל את זה ומי שיישאר זה מי שיהנה מההתעסקות במלחמות כוח, אגו, מלחמות מול משטרה והנהלה וכו'.

רק מי שהדברים האלו מזינים אותו ונותנים לו את הכוח להמשיך יצליח לתפקד לאורך זמן עם יחס כזה, הנורמליים ואלה שאתה רוצה שיהיו בארגון אוהדים של הקבוצה שלך יברחו, כי לא מתאים להם להתעסק בחרא, אנחנו באים מאהבה וכל המלחמות האלה פחות מעניינות אותנו, מעניין אותנו עידוד תפאורות שירים וכו', לא מעצרים לא עיכובים לא זימונים לחקירות ולא שוטרים שמגיעים למקומות העבודה שלנו, אם היינו ארגון עברייני שמתעסק בחרא כל היום אז הייתי מבין אבל הרדיפה הזאת לא הגיונית ולא לגיטימית ומה שיקרה זה שכולנו נפסיד.

הקהל יישאר בלי ארגון או עם ארגון דלא יודע להתנהל, נתעסק ברדיוסים, מחאות, קללות, מכות עם שוטרים ובכל החרא שמסביב במקום לתמוך בקבוצה.

מתי שכולם יבינו את זה כנראה יהיה מאוחר, אנשים התרגלו לאמות מידה מסויימות שהאולטראס הציב לעצמו ומה שקורה היום זה שאחנו לא יכולים להמשיך לפעול במתכונת הזאת, זאת הבעיה ולמי שאכפת מזה צריך למצוא לה פתרון.

סמל אישי של משתמש
anat

שליחה על ידי anat »

ForeverRed כתב:לפני שמעלים הצעות לשיפור צריך להבין את שני הצדדים של הסיפור.
מצטרפת... אורן, נשמח לשמוע מה המשטרה דורשת, על מה ולמה עוצרת ומזמנת לחקירה. אילו טענות יש למשטרה כנגד הארגון? כנגד הקהל? מילא היו מקרים של אלימות ביציעים, אבוקות כל שבוע - אבל כלום. איצטדיון שמלא בילדים, נשים, מבוגרים - ולו רק בזכות האווירה הטובה שיש באיצטדיון.
מתקשה להבין מה לעזאזל המשטרה רוצה מכם. נראה לי פשוט הזוי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב: כשאתה רוצה אתה יכול.
אלף אלפי הבדלות בין התגובה הראשונה שלך לזאת.
זאת ביקורת לגיטימית ועניינית, קראתי כל מילה ולה אני יכול להגיב בנחת ובצורה ראויה.

לגבי הקודקודים - אנחנו החלק הארי בארגון ואנחנו האנשים הטובים הפשוטים שהיו שם כל הזמן, במינימום 10 שנים במגרשים, אין פה ארגון צעיר וחסר מושג שלא יודע עם מי ומול מי הוא מתמודד.

לגבי מה שקרה במגרש -
נכון זה לא היה אידיאלי, לא כולם ידעו, הכל קרה בכפוף לשריקת הפתיחה הייתה דיסאינפורמציה.

אף אחד לא מחפש לפלג, בשביל זה הבהרנו והרוב הגדול מבין, נעשו הקדמות ושיחות עם שאר הארגונים ושאר נציגי אוהדים מכל היציעים, כולם קיבלו והבינו.

אז נכון לא כיף שיציע אחד שורק בוז לשני אבל זה כבר קרה, אנחנו מפה מנסים לחשוב איך ממשיכים קדימה, היו הרבה דברים שקרו עקב סיטואציה מכוערת ומכעיסה שקרתה ולא הייתה בשליטתינו והיינו רוצים לוותר עליהם, על המחאה עצמה בגדול? הייתי עושה אותו דבר.

אני לא משתלח במבקרים ומקבל וקורא את כל מה שאומרים, התעצבנתי נטו מהניסוח שלך אם תעבור עליו שוב ותקרא מנקודת מבט שלי אתה תבין בדיוק איך זה מצטייר.

לגבי ההמשך ומה יהיה? באמת שאני לא יודע.
אני יודע בדיוק כמוך שהואקום הזה לא יישאר ריק ומישהו יעשה משהו, הבעיה היא שכיום יש בארגון את האנשים הכי טובים שרק יכולנו לבקש לעצמינו והם נשברים ויוצאת להם הרוח מהמפרשים, כולם אומרים כמה שזה לא בסדר אבל לאף אחד אין באמת פתרון, אם חלילה נגיע למצב שמפסיקים פעילות אני מבטיח לך שיקרה אחד מהשניים -
1. לא יהיה ארגון אוהדים מסודר להפועל באר שבע.
2. כשיקום אחד כזה הוא יהיה רחוק מאוד מהארגון הקיים היום והוויכוחים על מחאות של 5 דקות לפה או לשם יהיו ציפס לעומת מה שיהיה.

בסופו של יום כאחד שנמצא בפנים כבר 5 שנים ויודע בדיוק מה התפקיד הזה לוקח ממך אני אומר לך בוודאות שאין אדם נורמלי שיהיה מוכן לספוג ולקבל את זה ומי שיישאר זה מי שיהנה מההתעסקות במלחמות כוח, אגו, מלחמות מול משטרה והנהלה וכו'.

רק מי שהדברים האלו מזינים אותו ונותנים לו את הכוח להמשיך יצליח לתפקד לאורך זמן עם יחס כזה, הנורמליים ואלה שאתה רוצה שיהיו בארגון אוהדים של הקבוצה שלך יברחו, כי לא מתאים להם להתעסק בחרא, אנחנו באים מאהבה וכל המלחמות האלה פחות מעניינות אותנו, מעניין אותנו עידוד תפאורות שירים וכו', לא מעצרים לא עיכובים לא זימונים לחקירות ולא שוטרים שמגיעים למקומות העבודה שלנו, אם היינו ארגון עברייני שמתעסק בחרא כל היום אז הייתי מבין אבל הרדיפה הזאת לא הגיונית ולא לגיטימית ומה שיקרה זה שכולנו נפסיד.

הקהל יישאר בלי ארגון או עם ארגון דלא יודע להתנהל, נתעסק ברדיוסים, מחאות, קללות, מכות עם שוטרים ובכל החרא שמסביב במקום לתמוך בקבוצה.

מתי שכולם יבינו את זה כנראה יהיה מאוחר, אנשים התרגלו לאמות מידה מסויימות שהאולטראס הציב לעצמו ומה שקורה היום זה שאחנו לא יכולים להמשיך לפעול במתכונת הזאת, זאת הבעיה ולמי שאכפת מזה צריך למצוא לה פתרון.
אורן אורןןן אורןןןןןןןןן
תתרכז.
יש לנו משימה וזה לקחת אליפות.
המשטרה יכולה לחפש עד מחר.
אין כלום כי לא היה כלום.
תתרכזזזזזזז

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

הרים בנאר של דינמו זה לא אכפת לי,מי שמצדיע שם במועל יד זה כבר בושה וחרפה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

hb7 כתב:הרים בנאר של דינמו זה לא אכפת לי,מי שמצדיע שם במועל יד זה כבר בושה וחרפה
אותו ילד טמבל שהביא באנר עם עצמו והצדיע במועל יד "בצחוק" הוא ילד טמבל שבכלל לא חלק מהארגון, הוא היה בעבר ויצא בדיוק בגלל הסיבות האלה, מעכשיו הוא גם לא יישב איתנו בגוש יותר.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

oranu כתב: אותו ילד טמבל שהביא באנר עם עצמו והצדיע במועל יד "בצחוק" הוא ילד טמבל שבכלל לא חלק מהארגון, הוא היה בעבר ויצא בדיוק בגלל הסיבות האלה, מעכשיו הוא גם לא יישב איתנו בגוש יותר.
אתם אדירים

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

hb7 כתב:הרים בנאר של דינמו זה לא אכפת לי,מי שמצדיע שם במועל יד זה כבר בושה וחרפה

אנא מכם מחקו את התגובות לפני שיתעורר "האוהד" ויעלה כתבה באתר שלו "אוהדי הפועל בש הצדיעו במועל יד, המנהלת דורשת לפתוח בחקירה נגד הקבוצה".

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:

אנא מכם מחקו את התגובות לפני שיתעורר "האוהד" ויעלה כתבה באתר שלו "אוהדי הפועל בש הצדיעו במועל יד, המנהלת דורשת לפתוח בחקירה נגד הקבוצה".
כבר עשו בספורט 1

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אורן לדעתך המשטרה עושה שרירים לקראת הפלייאוף כדי ״להזכיר לכם מי הבוס״ ?
או שזה בעצם שינוי מדיניות כללי של המשטרה לגבי הארגון?

ואם כן מה גרם לכך? קיבלתם תשובות? רמזים? או ערפל?

דיברת על שרוצים להכניס לכם ״סמוי״ לארגון וזה קצת עונה על השאלה השניה והם רוצים שליטה אבל האם באמת רק זה מה שהם מחפשים?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אלדר כתב:אורן לדעתך המשטרה עושה שרירים לקראת הפלייאוף כדי ״להזכיר לכם מי הבוס״ ?
או שזה בעצם שינוי מדיניות כללי של המשטרה לגבי הארגון?

ואם כן מה גרם לכך? קיבלתם תשובות? רמזים? או ערפל?

דיברת על שרוצים להכניס לכם ״סמוי״ לארגון וזה קצת עונה על השאלה השניה והם רוצים שליטה אבל האם באמת רק זה מה שהם מחפשים?
אין לי מושג מה הסיבה.
יודע שהקצין מודיעין הקודפ הגיע להסכמות מול המועדון שהגיע להסכמות איתנו ועמדנו בהם.
לפני חודשיים בערך החליפו קצין ומאז הכל השתנה בתאכלס (לא היה שום דבר חריג במשחקים בטרנר ההפך הוא הנכון)

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אורן, בוא נדבר נטו לוגיקה רגע.
אם אותו קצין מחפש רק להתעמר ולאמלל או סתם להקל על עצמו את העבודה(דבריך שמאוד מאוד קל לי להאמין בהם), אז כשהוא ראה את אותה הודעה "מאיימת" על הפסקת פעילות, זה רק נותן לו עוד מוטיבציה להמשיך עוד קצת ולסובב את הסכין בשביל לסגור אתכם סופית. המתחיל במלאכה אומרים לו גמור לא?
האופציות כמו שאני לפחות רואה אותן הן כאלה, להמשיך לספוג את ההתעללויות האלה, להפסיק את פעילות הארגון ולגזור גזירת מוות על קהל אוהדי הפועל באר שבע, לפעול בדרכים שאני מניח שקצת סותרות את עקרונות הארגון(תקשורת, לפעול במישור החוקי נגד המשטרה ונראה שיש לכם עילה מצויינת לכך), או למצוא פיתרון יצירתי וקסום שיפסיק את ההטרדה והאלימות המשטרתית ולא יפגע בעקרונות הארגון שממה שידוע לי אף אחד לא חשב על אחד כזה כרגע.

2 האופציות הראשונות די נוראיות.
תשמע באופן אישי אני בנאדם שמאוד שמרני לגבי העקרונות שלו, אבל לפעמים עדיף לוותר על עיקרון מסויים בשביל משהו גדול הרבה יותר ממנו. הרי ביננו זה לא שהארגון דובק באופן מוחלט בכל עקרונות האולטראס(להעלות תפאורה אחרי שנחשפה, שירי שחקנים באמצע משחק, הכנסת לחנים שקיימים אצל קבוצות אחרות). כמובן שהיו לכך נסיבות מקלות, אבל אני לא יכול לחשוב על נסיבה יותר מקלה מקיום הארגון.
כל עוד לא יימצא פיתרון עדיף, יכול להיות שמה שנשאר זה רק לנצל את העובדה שהמשטרה פועלת באופן לא חוקי/ניצול הסמכות שלא לצורך אנאעארף.
אני מודע לזה שגם הארגון לא טלית שכולה תכלת מבחינת החוק ואני לא מתיימר להיות משפטן אבל אני לא חושב שזאת תהיה בעיה.
זאת ממש לא תהיה הפעם הראשונה שארגון אולטראס פועל עם הרשויות, גם המנואלה נבנתה עם אישורים ובירוקרטיה ממשלתית.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

יש מספיק אוהדי הפועל ב"ש בתפקידי מפתח בכל מיני מקומות, כמו גם מספיק עו"ד, שוטרים וכד'.
צריך למצוא מישהו שמכיר את הבחור ויכול להסביר לו את המצב בצורה רציונלית, או לחילופין, לבקש מאחד מעו"ד הרבים של הקבוצה,
מישהו עם כוח, שיעביר מכתב רישמי לאותו גוף במשטרה, וינסה לפתור את זה ככה.
דני אליגון למשל זה איש שאולי יכול לעשות את זה, מדובר ביו"ר לשכת עורכי הדין מחוז דרום, אוהד ב"ש, ואיש שכבר תרם הרבה לארגון במיוחד בתקופה של הבלאגן עם גיא עזורי ועצומת אנחנו 10
קודם כל דיפלומטיה, אם זה לא יעבוד, אפשר לגייס את האוהדים למלחמה.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה