ניב זריהן
Re: ניב זריהן
היה ממש טוב ופתח את המשחק. בניגוד לוואקמה של החודשיים האחרונים שתוקע את ההתקפה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אין ספק שיש עוד לאן להשתפר וממה ללמוד.
אבל אני בוחר להסתכל על הדברים האחרים ולא על המהלכים ההתקפיים, כי כישרון אין ספק שיש. אני אהבתי לראות איך רדף אחרי המגנים, לחץ כשאיבדנו כדורים. מחויבות זה חשוב יותר מכישרון כדי לקבל דקות בגיל כזה, ולא סתם קיבל כאלו תשואות מהקהל בדרך החוצה.
הייתי שמח אם היה מקבל עוד דקות.
אבל אני בוחר להסתכל על הדברים האחרים ולא על המהלכים ההתקפיים, כי כישרון אין ספק שיש. אני אהבתי לראות איך רדף אחרי המגנים, לחץ כשאיבדנו כדורים. מחויבות זה חשוב יותר מכישרון כדי לקבל דקות בגיל כזה, ולא סתם קיבל כאלו תשואות מהקהל בדרך החוצה.
הייתי שמח אם היה מקבל עוד דקות.
מה שבלט זה הרעב שלו וזה מה שאנחנו צריכים בשילוב עם כשרון שיש לו הוא בהחלט יוכל לעזור, שימשיך ככה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מהמשחק הזה אני מסיק עליו שהוא טוב באגף השמאלי בגלל שיש לו רגל שמאלית שזה דיי הגיוני, והוא גם יודע למסור בזמן בניגוד למיכאל אוחנה (איך אוחנה בכלל היה מלך הבישולים של אשדוד?).
יש לו אכויות מעניינות יותר ממה שחשבתי עליו.
יש לו אכויות מעניינות יותר ממה שחשבתי עליו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עד הגול הראשון היה חלש. אולי זה כי הוא צעיר, אולי כי הוא ניסה בכוח. בכל אופן מגיע לו פרגון על המשך המשחק, סה"כ עשה את שלו.
*הבנתי שהוא הוחלף בגלל עייפות, ממה הוא עייף בדיוק?
כי אין לו כושר משחק, הוא כבר זמן מה לא משחק...Snir כתב:עד הגול הראשון היה חלש. אולי זה כי הוא צעיר, אולי כי הוא ניסה בכוח. בכל אופן מגיע לו פרגון על המשך המשחק, סה"כ עשה את שלו.
חשבתי שהוא ישחק מימין, רוטציה עם בוזגלו, וישחק עם רגל הפוכה (כמו שאצילי לדוגמא משחק, או נאוקמה בצד השני), אבל דווקא מצד שמאל, כקיצוני שמאלי קלאסי עם רגל שמאל, פרח.
בכל מקרה כישרון שנכנס בכבוד לרוטצייה.
מוקדם מידי לקביעות כאלו, יחד עם זאת אין ספק שהיה מצוין מהרגע שעבר שמאלה.MikiRed כתב:חשבתי שהוא ישחק מימין, רוטציה עם בוזגלו, וישחק עם רגל הפוכה (כמו שאצילי לדוגמא משחק, או נאוקמה בצד השני), אבל דווקא מצד שמאל, כקיצוני שמאלי קלאסי עם רגל שמאל, פרח.
שמעו כעיקרון באשדוד הוא היה משחק בימין, אני ממש הופתעתי כשהוא השתחרר ככה כשעבר לשמאל.
הוא ככ מהיר עם הכדור. יש שם המון פוטנציאל, גם כן צריך להמשיך לשחק ואם אפשר על חשבון בוזגלו ולא טוני
שחקן הרכב לגיטימי
בלי עין הרע וזה..
בלי עין הרע וזה..
לא עשה שום דבר מיוחד היום.
כמו כל השאר
כמו כל השאר
- The red one
נו בחייך...אחרי משחק אחד בגדול (שני חצאי משחקים), מה הוא כבר הראה לך שהוא שווה יותר הרכב מוואקמה או אוחנה? (רוצה גם לכתוב בוזגלו..אבל...)adomi כתב:שחקן הרכב לגיטימי
בלי עין הרע וזה..
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 05 מרץ 2017, 00:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
היה לא רע. ראו עליו את הרעב ואי אפשר להגיד שהוא היה כמו כולם כי כולם חוץ מאוגו היו חלשים באופן מיוחד, הוא עשה כמה פעולות טובות.
היה חייב להכניס את המצב שהיה לו אבל הוא נראה לא רע בכלל היום וגם בשבוע שעבר.
היה חייב להכניס את המצב שהיה לו אבל הוא נראה לא רע בכלל היום וגם בשבוע שעבר.
אם על העניין המיסטי אני יכול להביןThe red one כתב: נו בחייך...
חביבי כרגע הוא השחקן הכי חד שלנו בהתקפה
היום תופקד כשחקן הגנתי ולכן לא ראית ממנו הרבה אבל תמיד כשהיה למעלה היה מסוכן
כמעט בישל לברדה בחצי הראשון.