מה אמר?הפועלעולה כתב:בדיוק, לא הבנתי איך המשטרת נפגעת מכך שאנחנו לא מעודדים את הקבוצה שלנו. להפך. משרת את המטרה הסופית שלהם שהיא להפוך את מגרשי הכדורגל לאולם קונצרט.
גם ההערה של האיש גדר למזרחי סתם התסיסה. קיצר מקווה שנחזור להתעסק בעצמנו, במשטרה צריך להילחם בדרכים אחרות לא כשהקבוצה על הדשא
ULTRASOUTH
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: ULTRASOUTH
מה קרה למי שתובע במבחנים ולא יכל להגיע?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הדרומי לא עוד בחמש דקות הראשונות.
- The red one
לא היה עידוד לשחקנים לפני העלייה למגרש. עידן עלה על הבמה 10 דקות בערך לפני ההתחלה ואמר שעכשיו בכניסה למגרש עיכבו 50 אנשים מהארגון ובדקו אחד אחד כי פוצץ איזה סופר טייגר, זה גרם לעיכוב ובגלל זה לא היה עידוד. בנוסף עצרו 2 חבר'ה מהארגון כולל "אבא בן אדם זהב שלא עשה כלום" (ככה עידן אמר). עוד הוא אמר שהמשטרה עושה לחברי הארגון ביקורי פתע בבית ושהארגון כבר הודיע למשטרה שאם זה יימשך ככה לא יהיה עידוד.matanred כתב:מה קרה למי שתובע במבחנים ולא יכל להגיע?
מפה לשם, הוא הודיע שכמחאה על העיכוב הזה לא מעודדים ב-5 הדקות הראשונות. מה שבפועל קרה זה שהמזרחי לקח את העידוד לידיים (שאפו עלייהם) ושרק לדרומי בוז כשנגמרו 5 הדקות של אי-העידוד. לא שמעתי הערה של עידן או איש הגדר השני למזרחי.
הייתי אומר שאפו אם זה היה קבוע. מזכיר לי את החברה שלא היו מעודדים בשער 5 ובמחאות למיניהן היו קמים בכוונה להדליק את האווירה וללכת נגד. מה שקרה הוא שכשנגמרו 5 הדקות המזרחי חזר לסורוThe red one כתב: לא היה עידוד לשחקנים לפני העלייה למגרש. עידן עלה על הבמה 10 דקות בערך לפני ההתחלה ואמר שעכשיו בכניסה למגרש עיכבו 50 אנשים מהארגון ובדקו אחד אחד כי פוצץ איזה סופר טייגר, זה גרם לעיכוב ובגלל זה לא היה עידוד. בנוסף עצרו 2 חבר'ה מהארגון כולל "אבא בן אדם זהב שלא עשה כלום" (ככה עידן אמר). עוד הוא אמר שהמשטרה עושה לחברי הארגון ביקורי פתע בבית ושהארגון כבר הודיע למשטרה שאם זה יימשך ככה לא יהיה עידוד.
מפה לשם, הוא הודיע שכמחאה על העיכוב הזה לא מעודדים ב-5 הדקות הראשונות. מה שבפועל קרה זה שהמזרחי לקח את העידוד לידיים (שאפו עלייהם) ושרק לדרומי בוז כשנגמרו 5 הדקות של אי-העידוד. לא שמעתי הערה של עידן או איש הגדר השני למזרחי.
- ForeverRed
מבין את הכעס של הארגון אבל לא את הפעולה שבה החליט לנקוט.
במשחק כל כך חשוב צריך לעמוד מאחורי הקבוצה. את הוויכוחים עם המשטרה צריך לשמור לימים אחרים, מה גם שלא ברור מה ניתן להשיג מסוג כזה של מחאה.
במשחק כל כך חשוב צריך לעמוד מאחורי הקבוצה. את הוויכוחים עם המשטרה צריך לשמור לימים אחרים, מה גם שלא ברור מה ניתן להשיג מסוג כזה של מחאה.
אני מסכים עם. דור69 שזה מעצבן שזה היה רק זמני וזה מראה איזה כוח יכול להיות לטרנר עם המזרחי מצטרף אבל ההערה של איש הגדר לא במקום - למה לפלג ולהתסיס???
כוחנו באחדותנו.
כוחנו באחדותנו.
דווקא בגלל שהמשחק חשוב הם הסתפקו ב5 דקות ועידן דאג לציין את זהForeverRed כתב:מבין את הכעס של הארגון אבל לא את הפעולה שבה החליט לנקוט.
מה העיר? לא שמתי לבdors כתב:אני מסכים עם. דור69 שזה מעצבן שזה היה רק זמני וזה מראה איזה כוח יכול להיות לטרנר עם המזרחי מצטרף אבל ההערה של איש הגדר לא במקום - למה לפלג ולהתסיס???
כוחנו באחדותנו.
- ForeverRed
5 דקות + שירי שחקנים שהפכו את טרנר לבית קברות.dor69 כתב: דווקא בגלל שהמשחק חשוב הם הסתפקו ב5 דקות ועידן דאג לציין את זה
ראית איך המשחק נפתח? זה יכל לעלות לנו ביוקר.
אני אישית ראיתי המון מחברי הארגון (זה כולל את המתופפים ואנשי הגדר) נכנסים דקות ספורות לפני הקראת ההרכבים ככה שזה לא בהכרח חייב להיות בכוונה (וגם אם כן, אני בהחלט יכול להבין אותם. עושים מעל ומעבר ובהתנדבות ובסוף מתייחסים אליהם כאחרוני הפושעים)ForeverRed כתב: 5 דקות + שירי שחקנים שהפכו את טרנר לבית קברות.
- The red one
אני לא חושב שהייתה כוונה לא לשיר את שירי השחקנים, זה לא קרה בגלל כל האירוע שהיה מחוץ למגרש.ForeverRed כתב: 5 דקות + שירי שחקנים שהפכו את טרנר לבית קברות.
- red ultras
משהו בסגנון
"אם אתם ממשיכים עם הבוז הזה תקבלו עוד 20 דק בלי עידוד".. אם שמעתי נכון.
"אם אתם ממשיכים עם הבוז הזה תקבלו עוד 20 דק בלי עידוד".. אם שמעתי נכון.
- The red one
אני לגמריי איתם וזה מעצבן והכל שלטענתם נטפלים אלייהם סתם, ואורן כתב פוסט מאוד מפורט ונהדר כהרגלו בפייסבוק,dor69 כתב: דווקא בגלל שהמשחק חשוב הם הסתפקו ב5 דקות ועידן דאג לציין את זה
אבל דבר אחד לא ברור - "הם הסתפקו ב5 דקות". ואם היו לא מעודדים מחצית, מה זה היה פוגע במשטרה? המחאה היא נגד המשטרה. במי זה היה פוגע? בקהל האוהדים שבא לעודד ובעיקר בקבוצה.
- red ultras
אני חושב שהמטרה הייתה לייצר באז סביב הנושא ואת זה הם עשו. אני חושב שזה כן השפיע גם על פתיחת המשחק הרדומה וגם על העידוד שהיה מאוד חלש לאורך כל המשחק. הייתה תחושה של חוסר אווירה באצטדיון.
על כל פנים אני מאחוריהם ואם זה השיג את המטרה ועדיין נצחנו אז אחלה!
על כל פנים אני מאחוריהם ואם זה השיג את המטרה ועדיין נצחנו אז אחלה!