xboy כתב:
הבאת כאן משפט נורא בעייתי.
למועדון יש נורמות וכללי התנהגות, השחקן אמור ליישר קו עם המועדון ולא להפך.
אם תתן לשחקן להרגיש מעל המועדון, אתה בעיקר תקבל ממנו את הרע ולא את הטוב.
אוגו חייב להתחיל לרסן את עצמו ואם הוא לא מוסגל לעשות את זה אז עדיף שלא יהיה פה.
זה הייחודיות של אוגו, הלהט שלו. אם תכבה אותו זה פשוט לא יהיה אותו שחקן.
אתם פשוט מכורים לדרמה. יותר גרועים ממוגילבסקי.
ולגבי ה״עדיף שלא יהיה פה״..מה אגיד לך, כי כל יום מגיעים לפה קשרים אחוריים ברמה של אוגו. אתה עוד תתפלל לקבל שחקן כזה עם אופי כזה אחרי שיעזוב.
לפני שפורסמה הכתבה חבר סיפר לי שהאוהדים רבו עם אוגו, לא יודע באיזה שלב זה קרה,
אבל הוא סיפר שכמה אוהדים קיללו את אוגו וגם זרקו עליו בקבוק, הוא בכלל סיפר שקיללו גם את מליקסון והוא בכה...
לא יודע כמה מדוייקים הדברים אבל זה מה שהוא סיפר לי ממקור ראשון לכאורה.
לגופו של עניין, אוגו צריך להוריד טורים דחף, אבל יותר חשוב שהקהל פח שלנו יוריד טורים ויפסיקו להיות כפויי טובה,
יפסיקו לשכוח איפה היינו לפני כמה עונות ושיפסיקו להתנהג לשחקנים כאילו הם ניצבים בלי רגשות.
nitsande כתב:לפני שפורסמה הכתבה חבר סיפר לי שהאוהדים רבו עם אוגו, לא יודע באיזה שלב זה קרה,
אבל הוא סיפר שכמה אוהדים קיללו את אוגו וגם זרקו עליו בקבוק, הוא בכלל סיפר שקיללו גם את מליקסון והוא בכה...
לגופו של עניין, אוגו צריך להוריד טורים דחף, אבל יותר חשוב שהקהל פח שלנו יוריד טורים ויפסיקו להיות כפויי טובה,
יפסיקו לשכוח איפה היינו לפני כמה עונות ושיפסיקו להתנהג לשחקנים כאילו הם ניצבים בלי רגשות.
איפה היינו כולנו, הקבוצה האוהדים שמעודדים וגם האוהדים שמקללים, אלה שבאו למשחקים בבית ובחוץ,
אלה שבאו רק למשחקי בית, אלה שבאו רק למשחקים הגדולים וגם אלה שרק ראו בטלוויזיה. כולם.
אל תתנשאו כולם אוהדים, כל אחד בדרך שונה.
nitsande כתב:לפני שפורסמה הכתבה חבר סיפר לי שהאוהדים רבו עם אוגו, לא יודע באיזה שלב זה קרה,
משחק מזעזע שלו בבשיקטאש.
לחפש לו מחליף לקיץ במידה ואספניול ובטיס ימשיכו לחזר אחריו.
בול בזמן לשחרר אותו לפני שהוא יהיה מעבר לשיא, חסרה לו אינטליגנציית משחק וטכניקת בעיטה לקויה ועם זה שתתמודד הקבוצה שתקבל אותו לאחר המכירה בתקווה שהוא יעבור את הבדיקות הרפואיות.
E.H.A כתב:משחק מזעזע שלו בבשיקטאש.
בול בזמן לשחרר אותו לפני שהוא יהיה מעבר לשיא, חסרה לו אינטליגנציית משחק וטכניקת בעיטה לקויה ועם זה שתתמודד הקבוצה שתקבל אותו לאחר המכירה בתקווה שהוא יעבור את הבדיקות הרפואיות.
E.H.A כתב:משחק מזעזע שלו בבשיקטאש.
אחד מהקשרים האחוריים הכי איכותיים ששיחקו בישראל, ובלי שאלה בכלל הקשר האחורי הכי טוב בהיסטוריה שלנו.
גם השנה הוא לפחות 2 דרגות מעל יתר שחקני הקישור האחורי בישראל.
השחקן היחידי ביחד עם מיגל בסגל שאין לנו תחליף עבורו.
Sir Alex Ferguson כתב:
אחד מהקשרים האחוריים הכי איכותיים ששיחקו בישראל, ובלי שאלה בכלל הקשר האחורי הכי טוב בהיסטוריה שלנו.
גם השנה הוא לפחות 2 דרגות מעל יתר שחקני הקישור האחורי בישראל.
השחקן היחידי ביחד עם מיגל בסגל שאין לנו תחליף עבורו.
+100
שחקן שגם ביום רע שלו מחזיק לנו את הקישור.
התחליף היחידי שיש לו בליגה וגם זה נטו כמחליף בסגל זה קלטניס.
בכל מקרה בלי הברכיים הבעייתיות ועם בעיטות נורמליות מרחטק הבחור כבר היה היום בספרדאו באנגליה מככב שם.