לא כזה מבין מה כזה טוב ביריבות אמיתית. למה צריכים יריבות בכלל?אדום זקן כתב:אני שוב אומר לכם שזה פשוט בזבוז זמן לקרוא את השטויות הללו.
הילדים האלה שברובם הגדול גם לא מגיע למשחקים חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת הצפון תל אביבי שלהם ובטוחים שהם הקבוצה היחידה במדינה.
מה שאני כן אוהב שסוף סוף מתחילה יריבות אמיתית,כזאת שכל משחק בין הקבוצות הופך למלחמת עולם.
אני בהחלט מחכה למשחק הראשון בפלייאוף בטרנר.
ציטוטים 2016/17
- The red one
Re: ציטוטים 2016/17
כי שנאה מוכרת. כי אנשים שרים יותר חזק מכבי זונה מיאללה הפועל.
ככה זה בני האדם, השנאה תמיד חזקה יותר מאהבה.
ואם כבר מדברים על זה, לפי דעתי אחת הדרכים להדליק יותר את הקהל זה להכניס יותר שירי נאצה.
ככה זה בני האדם, השנאה תמיד חזקה יותר מאהבה.
ואם כבר מדברים על זה, לפי דעתי אחת הדרכים להדליק יותר את הקהל זה להכניס יותר שירי נאצה.
- The red one
אתה לא אמיתי..South Boy כתב: ואם כבר מדברים על זה, לפי דעתי אחת הדרכים להדליק יותר את הקהל זה להכניס יותר שירי נאצה.
וזה ששנאה מוכרת זה לא אומר שצריך לחפש יריבויות בכוח.
אף אחד לא מחפש יריבויות בכוח. זה לא צריך להיות הדדי.
לא משנה שהם מתעסקים בנו יותר מאשר בעצמם, אבל אם הקהל שלנו שונא את מכבי אסור לבטא את זה כי "מחפשים יריבויות בכוח"? שטויות, הם לא מעניינים שיתייחסו לזה או לא זה לא משנה בכלל.
ושירי נאצה זה לא חייב להיות משהו מיוחד, כן אמיתי או לא אמיתי העובדות הן שהקהל נדלק יותר כשמתחילים להקניט את היריב. אם זה מה שיעיר את הקהל הרחב בדקות שהעידוד קצת מנומנם אז למה לא?
לא משנה שהם מתעסקים בנו יותר מאשר בעצמם, אבל אם הקהל שלנו שונא את מכבי אסור לבטא את זה כי "מחפשים יריבויות בכוח"? שטויות, הם לא מעניינים שיתייחסו לזה או לא זה לא משנה בכלל.
ושירי נאצה זה לא חייב להיות משהו מיוחד, כן אמיתי או לא אמיתי העובדות הן שהקהל נדלק יותר כשמתחילים להקניט את היריב. אם זה מה שיעיר את הקהל הרחב בדקות שהעידוד קצת מנומנם אז למה לא?
הם יכולים להתכחש עד מחר.Red Temple כתב: תזהר הם יצטטו אותך ויגידו איזה ירביות מי סופר אותכם . אליפות שניה ברציפות על הראש שלכם יא קוקסינלים !!
עצם העובדה שהם בכלל מצטטים/מתייחסים אלינו אומר שהם סופרים אותנו ועוד איך.
לא יודע לא כזה מרגש אותי לשמוע את טרנר שואג "מכבי ז!נה". גם לשחקנים לא נראה לי שזה נותן יותר מדי.South Boy כתב:אף אחד לא מחפש יריבויות בכוח. זה לא צריך להיות הדדי.
דווקא אחד הדברים שאני הכי אוהב אצלנו זה ההתעסקות היחסית קטנה בכל מה שהוא לא אנחנו. פה ושם סבבה זה באמת כיף, לא מעבר. הכי קל להיות בית"ר
- The red one
למה לא? אתה באמת שואל ברצינות למה לא? כי אתה חוזר ככה לימי שער 2 העליזים.South Boy כתב:אף אחד לא מחפש יריבויות בכוח. זה לא צריך להיות הדדי.
הלו, השתננו. אנחנו כבר לא מקללים 90 דקות שחקנים יריבים או שלנו. אנשים באים למשחק כדורגל כדי להנות, כן כן, אולי לא האמנת שדבר כזה יקרה לפני 3 שנים, אבל עובדה. אין שום סיבה להחזיר את הגלגל לאחור בטח לא במחיר של "עידוד".
אני מעדיף עידוד חזק של 15 דקות במשחק לקבוצה שלנו מאשר קללות ונאצות על קבוצות אחרות בתוספת פה ושם עידוד לקבוצה שלנו שיימשך 70 דקות במשחק.
אתה באמת משווה את שער 2 של וסרמיל למה שאמרתי עכשיו?The red one כתב: למה לא? אתה באמת שואל ברצינות למה לא? כי אתה חוזר ככה לימי שער 2 העליזים.
הלו, השתננו. אנחנו כבר לא מקללים 90 דקות שחקנים יריבים או שלנו. אנשים באים למשחק כדורגל כדי להנות, כן כן, אולי לא האמנת שדבר כזה יקרה לפני 3 שנים, אבל עובדה. אין שום סיבה להחזיר את הגלגל לאחור בטח לא במחיר של "עידוד".
אני מעדיף עידוד חזק של 15 דקות במשחק לקבוצה שלנו מאשר קללות ונאצות על קבוצות אחרות בתוספת פה ושם עידוד לקבוצה שלנו שיימשך 70 דקות במשחק.
אמרתי דבר פשוט, ברגעים שהקהל מנומנם ורק הדרומי מעודד, אפשר להדליק את הקהל עם איזה מכבי זונה, זה מעיר אנשים זה גורם להם לעודד יותר חזק אחרי זה, איפה זה ואיפה שער 2 שהיו מקללים שחקנים שלנו אחרי רבע שעה בלי גול?
בכל קהל משתמשים בזה כדי להעיר את העידוד, אני לא מבין למה זה לא טוב. אתה מציג את ההודעה שלי כאילו אמרתי לקלל 90 דקות, זה לא נקרא לחפש יריבויות בכוח.
- The red one
אתה אמרת "צריך לשלב יותר שירי נאצה" שזה נוראי מבחינתי כמו לקלל 90 דקות.South Boy כתב:
אתה באמת משווה את שער 2 של וסרמיל למה שאמרתי עכשיו?
אמרתי דבר פשוט, ברגעים שהקהל מנומנם ורק הדרומי מעודד, אפשר להדליק את הקהל עם איזה מכבי ****, זה מעיר אנשים זה גורם להם לעודד יותר חזק אחרי זה, איפה זה ואיפה שער 2 שהיו מקללים שחקנים שלנו אחרי רבע שעה בלי גול?
בכל קהל משתמשים בזה כדי להעיר את העידוד, אני לא מבין למה זה לא טוב. אתה מציג את ההודעה שלי כאילו אמרתי לקלל 90 דקות, זה לא נקרא לחפש יריבויות בכוח.
בכל קהל משתמשים בלהעיר קהל דרך קללות של יריבה? לא זוכר את הדברים האלה קורים במכבי חיפה לדוגמא. בתל אביביות אולי כן זה יריבות עירונית חזקה מאשר בחיפה, ובבית"ר כל שיר שלהם בערך עם קללות אז זה משהו אחר.
אין שום סיבה להתעסק במכבי תל אביב (או בכל קבוצה אחרת), לדעתי בכלל. רקקקקקקקק הפועל באר שבע. זה שלפני משחקים מולם מתחילים עם שיר הבאנר והכל..בסדר..אוכל..אבל לפי גישתך, כל משחק צריך לתת איזה מכבי זונה כדי "להעיר את הקהל" כאילו הם יריבה עירונית שלנו 70 שנה במלחמה עקובה מדם. תשתחרר מזה ותמצא דרכים להעיר את הקהל שלך גם בלי לקלל.
כיפי כזה.The red one כתב: לא כזה מבין מה כזה טוב ביריבות אמיתית. למה צריכים יריבות בכלל?
אתה מחכה לזה,יש בזה המון אנדרנלין.
תגיד תאמת אתה לא נחכה למפגשים מול מכבי?
להגיע חצי שעה לפני למגרש,לשמוע את הקהל באטרף לשרוק בוז למכבי בחימום.
מה לעשות שהריגוש הזה זה מה שעושה את היריבות כל כך מעניינת.
- The red one
חצי שעה? תנסה שעתיים וחצי.אדום זקן כתב: כיפי כזה.
אתה מחכה לזה,יש בזה המון אנדרנלין.
תגיד תאמת אתה לא נחכה למפגשים מול מכבי?
להגיע חצי שעה לפני למגרש,לשמוע את הקהל באטרף לשרוק בוז למכבי בחימום.
מה לעשות שהריגוש הזה זה מה שעושה את היריבות כל כך מעניינת.
ואין לי בעיה בשריקות בוז ובריגוש לפני משחקים. כשזה מגיע יחד עם קללות, גניבות, רימוני עשן, קטטות וכו' זה כבר פחות כיף לי. כל עוד זה לא פוגע ב"חפים מפשע" זה עוד מילא. אבל לאט לאט היריבות הזאת מתחילה להיות כזאת שזה בסוף יגיע לשם, וחבל.
אז אתה לא זוכר את מכבי חיפה שרים כל חמש דקות לכל אוהד מכבי תל אביב יש בת זונה, או שישרפו הצהובים, או כל מיני שירים שהם כתבו עליהם (ובמקרה ברגעים האלה הם מעודדים הכי חזק).The red one כתב: אתה אמרת "צריך לשלב יותר שירי נאצה" שזה נוראי מבחינתי כמו לקלל 90 דקות.
בכל קהל משתמשים בלהעיר קהל דרך קללות של יריבה? לא זוכר את הדברים האלה קורים במכבי חיפה לדוגמא. בתל אביביות אולי כן זה יריבות עירונית חזקה מאשר בחיפה, ובבית"ר כל שיר שלהם בערך עם קללות אז זה משהו אחר.
אין שום סיבה להתעסק במכבי תל אביב (או בכל קבוצה אחרת), לדעתי בכלל. רקקקקקקקק הפועל באר שבע. זה שלפני משחקים מולם מתחילים עם שיר הבאנר והכל..בסדר..אוכל..אבל לפי גישתך, כל משחק צריך לתת איזה מכבי **** כדי "להעיר את הקהל" כאילו הם יריבה עירונית שלנו 70 שנה במלחמה עקובה מדם. תשתחרר מזה ותמצא דרכים להעיר את הקהל שלך גם בלי לקלל.
ממש לא אמרתי שצריך להתעסק במכבי, פספסת את הכוונה שלי לא משנה הלאה נקסט.
כי אתה חסר חיים.The red one כתב: חצי שעה? תנסה שעתיים וחצי.
תמצא תחביב משהו,אתה חייב.
- The red one
זו המציאות בדרומי במשחקים כאלה, תפתח קצת את העינייםאדום זקן כתב: כי אתה חסר חיים.
תמצא תחביב משהו,אתה חייב.
לצערי זה כבר הגיע לשם.The red one כתב: ואין לי בעיה בשריקות בוז ובריגוש לפני משחקים. כשזה מגיע יחד עם קללות, גניבות, רימוני עשן, קטטות וכו' זה כבר פחות כיף לי. כל עוד זה לא פוגע ב"חפים מפשע" זה עוד מילא. אבל לאט לאט היריבות הזאת מתחילה להיות כזאת שזה בסוף יגיע לשם, וחבל.
אתה באמת חושב שהסיפור עם האבן על האוטובוס יעבור בשתיקה?