אמת, אבל מביך להתכחש לזה שזה לא הדדיסניור כתב: ממש לא, לפחות לא במקרה הזה. כל מה שהם עשו אתמול במשחק ואחרי זה בפייסבוק, זה ניסיון לעקוץ ולהביך אותנו ככלל ואת הארגון בפרט.
ציטוטים 2016/17
Re: ציטוטים 2016/17
הכל בשליטהסניור כתב: ממש לא, לפחות לא במקרה הזה. כל מה שהם עשו אתמול במשחק ואחרי זה בפייסבוק, זה ניסיון לעקוץ ולהביך אותנו ככלל ואת הארגון בפרט.
זה שי !

זוכר שיש לך שיר שלם עליהם, רק עליהם? שכביכול אוהד שלנו הכניס רימון עשן אדום ליציע שלהם? שאוהדים הצטלמו עם באנר שלהם, שנתלה כל משחק הפוך?סניור כתב: ממש לא, לפחות לא במקרה הזה. כל מה שהם עשו אתמול במשחק ואחרי זה בפייסבוק, זה ניסיון לעקוץ ולהביך אותנו ככלל ואת הארגון בפרט.
חלק מהעניין זה העיסוק אחד בשני. אם באמת חשפו את התפאורה שלנו, זה הישג מבחינתם.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
מן הסתם אני יודע את כל זה, ולא אמרתי שזה לא חלק מהעניין. דיברתי רק על החלק של המשחק האחרון שלהם.crazyred כתב: זוכר שיש לך שיר שלם עליהם, רק עליהם? שכביכול אוהד שלנו הכניס רימון עשן אדום ליציע שלהם? שאוהדים הצטלמו עם באנר שלהם, שנתלה כל משחק הפוך?
הם ניסו להביך אותנו כ'נקמה' על הדברים שציינת. אבל לפי כל מה שאני מבין, בפועל, הם הולכים להיות מובכים.
הכל בשליטה בפעם העשיריתcrazyred כתב: זוכר שיש לך שיר שלם עליהם, רק עליהם? שכביכול אוהד שלנו הכניס רימון עשן אדום ליציע שלהם? שאוהדים הצטלמו עם באנר שלהם, שנתלה כל משחק הפוך?
זה שי !

כמובן שהם צוחקים על התפאורה, כמה עלובים הם
שימשיכו לצקצק מהספה כשאנחנו המופע המרכזי, מעניין תביצה
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
״בחזרה אליך יונית״
חבורה של קוקסינלים עם חוטי דייג .
חבורה של קוקסינלים עם חוטי דייג .
חחח חנקתזה שי ! כתב:בני זונות הרימו תפאורה עם ג'ק הם יכולים לצחוק
זה שי !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם ממשיכים להשפריץ על באזל כאילו באזל זאת מינימום ברצלונה....
להפסיד לבשיקטש זה רע כי הם פחות טובים מבאזל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Red Temple
מביךדר אדום בנשמה כתב:הם ממשיכים להשפריץ על באזל כאילו באזל זאת מינימום ברצלונה....
בשיקטאש פחות טובים מבאזל? אם מישהו אמר דבר כזה צריך לאשפז אותו. זה כבר לא מצחיק.
אני שוב אומר לכם שזה פשוט בזבוז זמן לקרוא את השטויות הללו.
הילדים האלה שברובם הגדול גם לא מגיע למשחקים חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת הצפון תל אביבי שלהם ובטוחים שהם הקבוצה היחידה במדינה.
מה שאני כן אוהב שסוף סוף מתחילה יריבות אמיתית,כזאת שכל משחק בין הקבוצות הופך למלחמת עולם.
אני בהחלט מחכה למשחק הראשון בפלייאוף בטרנר.
הילדים האלה שברובם הגדול גם לא מגיע למשחקים חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת הצפון תל אביבי שלהם ובטוחים שהם הקבוצה היחידה במדינה.
מה שאני כן אוהב שסוף סוף מתחילה יריבות אמיתית,כזאת שכל משחק בין הקבוצות הופך למלחמת עולם.
- Red Temple
תזהר הם יצטטו אותך ויגידו איזה ירביות מי סופר אותכם . אליפות שניה ברציפות על הראש שלכם יא קוקסינלים !!אדום זקן כתב:אני שוב אומר לכם שזה פשוט בזבוז זמן לקרוא את השטויות הללו.