ציטוטים 2016/17
Re: ציטוטים 2016/17
מכביזם זה פיקציה, אף אחד לא מנכס למילה מכביזם את התכונות שציינת חוץ מהעכברים האלה בלבד.eitam כתב:אני קורא את התגובות באשכול ולא מצליח לעכל לאיזה שפל הצלחנו להביא אותם. איפה ה"מכביסטיות" עליה כל הזמן דיברתם? ווינריות של מועדון אמרתם, פאסון...
נשמעים כמו חבורה של ילדות שלקחו להם את החבל. תפנימו את המהפך שקורה כאן, הוא מול העיניים
תמיד היו בכיינים, תמיד אכלו לי שתו לי כולם נגדנו, הותיקים יותר יודעים.
מה שעוד יותר מצחיק זה חוסר המודעות שלהם, הם כל כך חסרי מודעות שהם מסוגלים להגיד כמה כולם נגדם ושונאים אותם ואיתם היו מחמירים יותר ואחרי דקה להכנס לאשכול ירידות על אוהדי באר שבע ולהגיד "חחחח איזה בכיינים, מה מעשנים שם הבדואים האלה?"
למה צריך להתייחס אליהם בכלל? צלילי הבכי שלהם הם מוזיקה לאוזניי.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אם כבר הזכירו חוסר מודעות, הנה דוגמא טריה:
"תגידו מי אתם חושבים שעדיף לנו בפלייאוף העליון במצב שנצליח להיות רלוונטים כמו עונה שעברה, חיפה או סכנין? עם כמה שאני מתעב את חיפה ויש רצון לראות אותם בפלייאוף התחתון בשביל הצחוקים סכנין זה מועדון חסר כבוד חיפה הוכיחו שנה שעברה שכן יש להם כבוד. גם אין הרבה מגרשים בהם ב"ש מאבדת נקודות בקביעות כמו סמי מצד שני גם לנו העונה לא הולך קל נגד חיפה כמו בשנים האחרונות. "
6:0, מישהו?
"תגידו מי אתם חושבים שעדיף לנו בפלייאוף העליון במצב שנצליח להיות רלוונטים כמו עונה שעברה, חיפה או סכנין? עם כמה שאני מתעב את חיפה ויש רצון לראות אותם בפלייאוף התחתון בשביל הצחוקים סכנין זה מועדון חסר כבוד חיפה הוכיחו שנה שעברה שכן יש להם כבוד. גם אין הרבה מגרשים בהם ב"ש מאבדת נקודות בקביעות כמו סמי מצד שני גם לנו העונה לא הולך קל נגד חיפה כמו בשנים האחרונות. "
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
יוצא לי לקרוא בפורום שלהם מדי פעם, זה הפורום עם כמות האוהדים חסרי מודעות עצמית הכי גדולה שראיתי אי פעם.
פשוט מנותקים מהמציאות בצורה מגעילה. אנחנו נראים איום ונורא לדעתם. שתבינו.
אני תוהה אם יש להם מושג איך הרמה של הקבוצה שלהם נראית מהצד.
יורדים על קהלים אחרים בזמן שהקהל שלהם בקושי מגיע למשחקים.
עסוקים בלתייג כל היום מי נחשבת אימפריה וכמה שאנחנו קבוצה חסרת מסורת.
הייתי רוצה שיקום שם גבר אחד ויזכיר שיש להם תקציב של פאקינג 150 מיליון שקל.
זו קבוצה שהמנהל המקצועי המהולל שלה היה צריך להחליף חצי קבוצה ומאמן בינואר בשביל להציל את העונה שלהם. כל זה בגלל הטעויות שהוא עצמו עשה. אבל עשו ממנו אל שם.
מת לראות מה הוא היה עושה עם תקציב כמו שלנו.
אין דבר שיותר דוחה אותי משחצנות. הם גאים בזה שהם שחצנים. זה דוחה.
כל השיח שלהם שם זה להסתכל על כולם מלמעלה. לא יודעים לפרגן.
פשוט מנותקים מהמציאות בצורה מגעילה. אנחנו נראים איום ונורא לדעתם. שתבינו.
אני תוהה אם יש להם מושג איך הרמה של הקבוצה שלהם נראית מהצד.
יורדים על קהלים אחרים בזמן שהקהל שלהם בקושי מגיע למשחקים.
עסוקים בלתייג כל היום מי נחשבת אימפריה וכמה שאנחנו קבוצה חסרת מסורת.
הייתי רוצה שיקום שם גבר אחד ויזכיר שיש להם תקציב של פאקינג 150 מיליון שקל.
זו קבוצה שהמנהל המקצועי המהולל שלה היה צריך להחליף חצי קבוצה ומאמן בינואר בשביל להציל את העונה שלהם. כל זה בגלל הטעויות שהוא עצמו עשה. אבל עשו ממנו אל שם.
מת לראות מה הוא היה עושה עם תקציב כמו שלנו.
אין דבר שיותר דוחה אותי משחצנות. הם גאים בזה שהם שחצנים. זה דוחה.
כל השיח שלהם שם זה להסתכל על כולם מלמעלה. לא יודעים לפרגן.
חבל שאתם בכלל נכנסים לשם. מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פשפשים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ברור שלחיפה יש כבוד, הם הוציאו מאיתנו 4 נקודות בפלייאוף.אוהד הצלחות כתב:אם כבר הזכירו חוסר מודעות, הנה דוגמא טריה:
ה6:0 היה כי מכבי תל אביב קבוצה מדהימה ואלה יחסי הכוחות בינהם.
https://www.facebook.com/38384493504444 ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
מי אלה באר שבע? סתם קבוצה קטנה שלא מעניינת אותנו.
איזה אפסים, מישהו יספר להם שזאת לא תהיה התפאורה וזה סתם ניסוי?
מי אלה באר שבע? סתם קבוצה קטנה שלא מעניינת אותנו.
איזה אפסים, מישהו יספר להם שזאת לא תהיה התפאורה וזה סתם ניסוי?
חחח אפילו לא אישרו עדיין שיספיקו להרים את המנואלה והם עשו על זה שלט. מביך.
ככה נראה ארגון שנואש להחזיר לצד השני על כל ההשפלות שהם אכלו בשנה האחרונה.
כמו שאמרתי, נראה כמו הדמיה כמו שאר ההדמיות בעיקר כי הגולגולת היא מהתפאורה של אולימפיאקוס.
ככה נראה ארגון שנואש להחזיר לצד השני על כל ההשפלות שהם אכלו בשנה האחרונה.
כמו שאמרתי, נראה כמו הדמיה כמו שאר ההדמיות בעיקר כי הגולגולת היא מהתפאורה של אולימפיאקוס.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
הגיעו לשפל חדש פשוט מביכים לא ראיתי דבר כזה חחח
מה הם חושבים שהם גברים ״הנה אנחנו נפרסם להם תתפאורה שלא יצא להם טוב״ יא חבורה של קוקסינלים מזוינים אליפות שניה ברצף על הראש שלכם
מה הם חושבים שהם גברים ״הנה אנחנו נפרסם להם תתפאורה שלא יצא להם טוב״ יא חבורה של קוקסינלים מזוינים אליפות שניה ברצף על הראש שלכם
תנו לזמן לעשות את שלו. הם עוד יחפשו איך מוחקים פוסטים בפייסבוק.
- The red one
זאת לא בעיה, יש חץ בצד ולוחצים מחקסניור כתב:תנו לזמן לעשות את שלו. הם עוד יחפשו איך מוחקים פוסטים בפייסבוק.
מתעסקים בנו כל החייםThe red one כתב: זאת לא בעיה, יש חץ בצד ולוחצים מחק
עלובים
זה שי !

הפוך גוטה הפוךזה שי ! כתב: מתעסקים בנו כל החיים
+1שמעון א כתב: הפוך גוטה הפוך
לאוהדים שלנו יש אובססיה כלפי מכבי.
ממש לא, לפחות לא במקרה הזה. כל מה שהם עשו אתמול במשחק ואחרי זה בפייסבוק, זה ניסיון לעקוץ ולהביך אותנו ככלל ואת הארגון בפרט.CrazyRed7 כתב: +1
לאוהדים שלנו יש אובססיה כלפי מכבי.