מועדי משחקים מחזור 1-35 | מתעדכן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: מועדי משחקים מחזור 1-25+ אירופה | מתעדכן

שליחה על ידי South Boy »

Noam98 כתב:שאלה יהיו הצרות שלנו
זה.
הצרה מתחילה בעצם הנסיעה לסמי עופר.
:לאלא:

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לא מכיר אותך ואת הילד השני, אבל בולטת מאד העובדה שאתם לא מודעים לכוח שלכם כצרכנים העיקריים של הכדורגל הישראלי. אני רוצה לראות את יואב כץ מושיב אותנו ביציע הפינתי במקום לאורך המגרש אם זה יעלה לו ב1000 כרטיסים. אין שום סיבה שלא נשב במקומות טובים יותר, אם אפשר, ובטח שלא על חשבון אוהדי היריבה.
אם זה לא נראה לך מובן מאליו, אז כשתגדל תבין.
* ההודעה הייתה מיועדת ל the red one
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Guevara כתב:לא מכיר אותך ואת הילד השני, אבל בולטת מאד העובדה שאתם לא מודעים לכוח שלכם כצרכנים העיקריים של הכדורגל הישראלי. אני רוצה לראות את יואב כץ מושיב אותנו ביציע הפינתי במקום לאורך המגרש אם זה יעלה לו ב1000 כרטיסים. אין שום סיבה שלא נשב במקומות טובים יותר, אם אפשר, ובטח שלא על חשבון אוהדי היריבה.
אם זה לא נראה לך מובן מאליו, אז כשתגדל תבין.
* ההודעה הייתה מיועדת ל the red one
אפשר לרדת מהעץ הגבוה שטיפסת עליו, התנשאות לא עושה טוב לאף אחד וההיפך מוציאה אותך קטן יותר מה״ילדים״

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

בכל העולם, קהל חוץ יושב בפינה הכי מסריחה באיצטדיון. בסאן סירו המפואר עלינו עשר קומות ברגל, ליציע עם קיר זכוכית ספק ממוגנת ו 4 אסלות ל 1500 איש, שגם הן בול קליעה בסגנון אפריקה. מתחתינו היו בערך 60,000 כיסאות ריקים.
אז במקום להיות ישראלים שחושבים שהמציאו את הגלגל אבל בעצם מתנהגים בצורה סופר פרפיראלית, תנסו לחשוב מה היה קורה אם במשחק גביע למשל, אלונה הייתה נותנת חצי יציע מזרחי לקהל האורח. הייתם שורפים את הפורום והפייסבוק היה נתלה בכיכר העיר.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

סניור כתב:בכל העולם, קהל חוץ יושב בפינה הכי מסריחה באיצטדיון. בסאן סירו המפואר עלינו עשר קומות ברגל, ליציע עם קיר זכוכית ספק ממוגנת ו 4 אסלות ל 1500 איש, שגם הן בול קליעה בסגנון אפריקה. מתחתינו היו בערך 60,000 כיסאות ריקים.
אז במקום להיות ישראלים שחושבים שהמציאו את הגלגל אבל בעצם מתנהגים בצורה סופר פרפיראלית, תנסו לחשוב מה היה קורה אם במשחק גביע למשל, אלונה הייתה נותנת חצי יציע מזרחי לקהל האורח. הייתם שורפים את הפורום והפייסבוק היה נתלה בכיכר העיר.
עזוב, הם אירופאים נאורים הם יודעים מה הם עושים זה לא אותו דבר

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:בכל העולם, קהל חוץ יושב בפינה הכי מסריחה באיצטדיון. בסאן סירו המפואר עלינו עשר קומות ברגל, ליציע עם קיר זכוכית ספק ממוגנת ו 4 אסלות ל 1500 איש, שגם הן בול קליעה בסגנון אפריקה. מתחתינו היו בערך 60,000 כיסאות ריקים.
דיי, אל תהיה ילד, אתה משווה את החוויה שעברנו בסן סירו להתעללות בלשבת בשורות הראשונות בפינה של סמי עופר?

חלאס, זה פתטי..

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

גם אני הייתי בסן סירו. לא מוצא שום הצדקה לזה שישבנו בשמיים, היינו מוסיפים לאווירה הרבה יותר אם היינו יושבים בקומה השנייה.
אם חס וחלילה, שלא נגיע ליום הזה, מאיזשהי סיבה, חצי מערבי/חצי מזרחי ישארו יתומים מאדם, גם את אוהדי מכבי תל אביב הייתי מושיב שם.
כצרכן וכמי שנותן דלק לקיום הכדורגל בארץ זכותי לדרוש את התנאים האופטימליים ביותר עבור הכסף שאני משלם. אני מדגיש בפעם העשירית, כל עוד זה לא בא על חשבון אוהדי קבוצת הבית.
לא אמרתי להכניס אוהדים לשערי הבית ולתת להם לעבור כמו הביזיון במשחק האליפות של מכבי בוסרמיל. אבל במשחק מול הפועל חיפה אני לא רואה סיבה מוצדקת לשבת בפינת האיצטדיון, אין לזה שום קשר לכמה חדש האיצטדיון. ישבתי קילומטר מאחורי השער בקריית אליעזר ולא הייתה בי רבע טענה כלפי מכבי חיפה. דרך אגב, מול הפועל חיפה היינו תמיד יושבים ביציע ליד ג.
עצוב לראות שדבר כזה טרוויאלי נתון לויכוח.
קבוצה שבאמת אכפת לה מהביתיות תעשה את זה בעזרת הבאת קהל הבית ויצירת בסיס אוהדים באלף ואחת דרכים. למה לחפש דרכים להרוס את חווית הצופה כשאין שום סיבה לעשות כך?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

עד לפני שנתיים כל קבוצה שהגיעה לוסרמיל קיבלה את שער 9 שלדעת רבים היה היציע עם האקוסטיקה ה"טובה" ביותר, הכי קרוב למגרש ומול הטלויזיה. מבין את הרציונל להושיב אותנו מאחורי השער, אבל אנחנו לא חייבים להסכים לזה. אם תתעורר איזה "מחאה" שתגיע ליואב כץ הוא באותו רגע מושיב אותנו בבוקסים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Noam98 כתב: זאת כבר דמגוגיה
רק בעיני מי שנולד למציאות הקלוקלת הזו, בה הושבת קהל אורח מאחורי השער חרף היות האצטדיון ריק ברובו נחשבת לנורמה לגיטימית.
The red one כתב: כאחד שישב על בוץ בימקא ואצטדיונים שאני אפילו לא מכיר כי אני ילד ואתה בן אדם מבוגר שיודע הכל, אני מאוד מופתע שכל כך כואב לך על יציע מאחורי שער באצטדיון מפואר כמו סמי עופר
אז עכשיו אני מתנשא? פשש סבבה.
ולעניין - מה עוזר לי הפאר ששמים אותי ביציע עם חוויית צפייה גרועה ועוד ש-7/8 מהאיצטדיון ריק, מה שנותן אפקט פסיכולוגי של מעצבן שבעתיים לנושא? אני לא שמאי שבא להעריך את הנכס, אני בא לראות משחק. היה לי יותר סבבה ביציעים 13-14 בקרית אליעזר המנדטורי מאשר ביציע הזה בסמי עופר המסוקס והנוצץ.
סניור כתב:אז במקום להיות ישראלים שחושבים שהמציאו את הגלגל אבל בעצם מתנהגים בצורה סופר פרפיראלית, תנסו לחשוב מה היה קורה אם במשחק גביע למשל, אלונה הייתה נותנת חצי יציע מזרחי לקהל האורח. הייתם שורפים את הפורום והפייסבוק היה נתלה בכיכר העיר.
אתה זה שמרגיש באוורסט אבל למעשה תקוע באופסייד.
כנראה שכמו נועם ונווה, גם אתה נולדת למציאות הקלוקלת הזו אז בעיניך היא נורמטיבית. מי ששנים היה רגיל לשבת ביציע מרכזי בכל מגרש בארץ, קשה לו לקבל את ההרעת תנאים הזו, בפרט שאין תכלית ראויה מאחוריה.

לגבי אם אלונה תושיב קהל אורח במזרחי וכו'? תרשום לעצמך: אם זה לא בא על חשבון קהל שלנו, אני הראשון שיברך על כך.
Guevara כתב:גם אני הייתי בסן סירו. לא מוצא שום הצדקה לזה שישבנו בשמיים, היינו מוסיפים לאווירה הרבה יותר אם היינו יושבים בקומה השנייה.
אם חס וחלילה, שלא נגיע ליום הזה, מאיזשהי סיבה, חצי מערבי/חצי מזרחי ישארו יתומים מאדם, גם את אוהדי מכבי תל אביב הייתי מושיב שם.
כצרכן וכמי שנותן דלק לקיום הכדורגל בארץ זכותי לדרוש את התנאים האופטימליים ביותר עבור הכסף שאני משלם. אני מדגיש בפעם העשירית, כל עוד זה לא בא על חשבון אוהדי קבוצת הבית.
לא אמרתי להכניס אוהדים לשערי הבית ולתת להם לעבור כמו הביזיון במשחק האליפות של מכבי בוסרמיל. אבל במשחק מול הפועל חיפה אני לא רואה סיבה מוצדקת לשבת בפינת האיצטדיון, אין לזה שום קשר לכמה חדש האיצטדיון. ישבתי קילומטר מאחורי השער בקריית אליעזר ולא הייתה בי רבע טענה כלפי מכבי חיפה. דרך אגב, מול הפועל חיפה היינו תמיד יושבים ביציע ליד ג.
עצוב לראות שדבר כזה טרוויאלי נתון לויכוח.
קבוצה שבאמת אכפת לה מהביתיות תעשה את זה בעזרת הבאת קהל הבית ויצירת בסיס אוהדים באלף ואחת דרכים. למה לחפש דרכים להרוס את חווית הצופה כשאין שום סיבה לעשות כך?
תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

כבר ישבנו ביציע לאורך המגרש פעם אחת כששיחקנו בסמי ב-1-1 עם הפועל חיפה, לא זוכר חוויית צפייה יוצאת דופן.
אולי זה כי אני מנוי ליציע מאחורי השער, אבל אני לא רואה את עצמי מתלונן על דבר כמו זווית צפייה, כל כך שולי בעיניי.

סמל אישי של משתמש
The red one

Guevara כתב:גם אני הייתי בסן סירו. לא מוצא שום הצדקה לזה שישבנו בשמיים, היינו מוסיפים לאווירה הרבה יותר אם היינו יושבים בקומה השנייה.
טוב, אי אפשר להתווכח על טיעון כזה. תהיה בטוח שדבר כזה לא יעבור בשתיקה אם יקרה ונקווה שלא נווכח על כך בעצמנו.

נסכים שלא להסכים ונתראה (או שלא) במכלאות סמי עופר

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

פעם, בעימים שהיינו יושבים באמצע המגרש, קהלים לא היו באים לעודד. היינו באים עם החמין, מפצחים גרעינים, מקללים קצת ולפעמים צועקים 'באר שבע באר שבע'. זמנים השתנו, לקהלים יש הרבה יותר השפעה על המשחק, בטח לקהל חוץ שככלל הוא קהל מסור ומעודד יותר מקהל בית (באחוזים מתוך הסה"כ).
בכל מקום בעולם קהל חוץ יושב מאחורי השער או בפינה, אם אפשר מחוץ לאצטדיון אז מה טוב.
לא בכל דבר חייב לנסות להיות חדשניים.
מה גם שהפינה בסמי עופר זו אחלה של זווית צפייה, רואים בבירור את המגרש וגם ככה אף פעם אין מה לראות במשחקים שם, עדיף לא להסתכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב: טוב, אי אפשר להתווכח על טיעון כזה. תהיה בטוח שדבר כזה לא יעבור בשתיקה אם יקרה ונקווה שלא נווכח על כך בעצמנו.

נסכים שלא להסכים ונתראה (או שלא) במכלאות סמי עופר

אם תהיה הדדיות, הקהל שלנו יקבל את זה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורי אדום בנשמה כתב:

ממש לא רואה סיבה לקבל דבר כזה.
שנים התחננו שיכשירו את שערים 7-8 בוסרמיל לקהל חוץ.
לא רוצה הדדיות ולא רוצה קהל אורח על מרכז המגרש. זה אחד הסממנים המרכזיים לקבוצות בלי זהות ובלי קהל.

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

למה שתהיה הדדיות? איזה קהל עם עמוד שדרה מספיק טמבל לקבל את העובדה שיריבתו תשב במקומות הכי טובים באצטדיון?

שלח תגובה