אבל שדיחקנו באירופה היינו בשיא הכושר אז אולי זה יתרום לנו?The red one כתב: אם תעבור זה עוד צמד משחקים (השני כבר בתוך הפלייאוף) שיגרמו לך ל2 משחקים תוך 3-5 ימים, עוד אימונים
בעצם לא יודע כבר...
אבל שדיחקנו באירופה היינו בשיא הכושר אז אולי זה יתרום לנו?The red one כתב: אם תעבור זה עוד צמד משחקים (השני כבר בתוך הפלייאוף) שיגרמו לך ל2 משחקים תוך 3-5 ימים, עוד אימונים
דו קוטביות מלחיצהדר אדום בנשמה כתב: אבל שדיחקנו באירופה היינו בשיא הכושר אז אולי זה יתרום לנו?
בעצם לא יודע כבר...
אוברדוביץ׳ המאמן הסרבי הכי מעוטר ביורוליג היה גורם למשבר מכוון באמצע העונה כדי להגיע לסוף העונה בשיא. הגיוני אחרי שאתה רואה מה קרה לגולדן סטייט. בכדורגל אני פחות מכיר את זה אבל זה נשמע נכון.nitsande כתב:קיימת דעה רווחת שמועדון כדורגל אירופי בשונה ממועדוני כדורגל מקומיים מגיעים לשני פיקים בעונה.
אם קבוצות בליגה שלנו מנסות לבנות את עצמן בהדרגה ולהגיע לפיק שלהן באזור חודש פברואר, אז קבוצות שמתקדמות במפעלים אירופיים מגיעות לשני פיקים, הראשון באזור אוקטובר, השני פברואר מרץ... לראייה התקופה הפחות טובה השנתית באזור חודש דצמבר של קבוצות גדולות בעולם (באיירן, ברסה ועוד).
לכן יש מצב שהשיא (השני) עוד לפנינו, ויש מצב שהחזרה לאירופה באמת תקדם אותנו חזרה ליכולת של תחילת העונה.
בנימה זו, קודם כל אשקלון, ואח"כ לתת הכל בחמישי
בכדורסל יש לו את הפריבילגיה לעשות את זה כי בכדורסל יש פלייאוף ושלבי הכרעה. להבדיל מכדורגלאסי, דגים כתב:
אוברדוביץ׳ המאמן הסרבי הכי מעוטר ביורוליג היה גורם למשבר מכוון באמצע העונה כדי להגיע לסוף העונה בשיא. הגיוני אחרי שאתה רואה מה קרה לגולדן סטייט. בכדורגל אני פחות מכיר את זה אבל זה נשמע נכון.
בעולם שבnba משחקים כל יומייםThe red one כתב: ההכרה באירופה וכל השיט הזה ממש לא מעניינים (אותי לפחות), וגם על הכסף אני מוכן לוותר אם אני אדע שאנחנו ממשיכים בקמפיין האירופי במחיר פגיעה במאבק בליגה.
הליגה מעל ה-כ-ל.
"לוותר דווקא כשהגענו עד לכאן" מי ישמע יש לך הזדמנות לקחת את המפעל.אלדר כתב:
בעולם שבnba משחקים כל יומיים
ביורוליג פעמיים בשבוע
כנל בכדורגל ברמות הגבוהות ביותר
על מה אתה מוותר בדיוק?
נכון, זה קשה ועדיין מסתדרים מצוין (6הפרש)
ברור שהליגה חשובה יותר
אבל לוותר דווקא שהגענו עד לכאן?
בשיקטאש או ריאל מדריד זה לא משנה.
שחקנים תמיד רוצים לנצח. ואם נוותר מראש אז אפשר לקפל מעכשיו גם את הליגה כי אין ערך לספורט...
אני משבוע שעבר כבר מתרגש אני מאמין שאתה תתרגש גם.
אז חלאס עם נאומי הליגה מעל הכל.. כולנו רוצים אליפות. וחלק גם את גביע הליגה האירופית
שיחקנו נהדר בשתי מסגרות בתחילת העונה. כרגע אנחנו מתקשים במסגרת אחת + הסגל מתקצר לך בצורה שלא תאמן (2 משחקים אחרונים עלינו עם שחקן אחד פחות ממה שמותר לנו בספסל) אז אתה רוצה להוסיף עוד?אלדר כתב:אבל אף אחד לא אמר לוותר על הליגה
אפשר וצריך לדעת לשחק בשתי מסגרות.
נכון שהיום זה נראה קשה מאוד עם הפצועים
אבל אסור לבוא פראיירים ולוותר מראש.
תכף יחזרו הפצועים ויהיה שמח בליגה
למשחק עולים כל מקרה...The red one כתב: שיחקנו נהדר בשתי מסגרות בתחילת העונה. כרגע אנחנו מתקשים במסגרת אחת + הסגל מתקצר לך בצורה שלא תאמן (2 משחקים אחרונים עלינו עם שחקן אחד פחות ממה שמותר לנו בספסל) אז אתה רוצה להוסיף עוד?
אם מישהו יאשים מישהו אם לא נעלה אז צריך לאשפז אותו בכפייה.The red one כתב:ואני אומר שוב -
להתאמץ כן
לא לוותר מראש
לרצות לנצח
לעלות ברעל
אם לא נצליח? הכל טוב.