בטח בוזגלו קיבל תיאבון...E.H.A כתב:8 ימים למשחק...
קווארסמה חותם ל3 שנים נוספות וההנהלה מפרסמת את הסכום שאותו הוא יקבל:
2.1 מיליון יורו לשנתיים הבאות ו1.75 מיליון יורו על השנה השלישית.
ד"א המנואלה תהיה בעוד שבוע נגד בשיקטאש?
בשיקטאש כל מה שרציתם לדעת
Re: בשיקטאש כל מה שרציתם לדעת
ת'כלס בוזגלו מבחינתי זה קווארסמה הישראלי:אריק כתב:
בטח בוזגלו קיבל תיאבון...
מניירות של כוכב, משחק באותו אגף,בועט חופשיות ובכללי בועט עם טאצ' יפה ודיוק, אותן חגיגות...
יש דימיון קל.
וקעקועים !E.H.A כתב:
ת'כלס בוזגלו מבחינתי זה קווארסמה הישראלי:
מניירות של כוכב, משחק באותו אגף,בועט חופשיות ובכללי בועט עם טאצ' יפה ודיוק, אותן חגיגות...
יש דימיון קל.
זה שי !

נכון.זה שי ! כתב: וקעקועים !
זה שי !
וגם תסרוקות משונות
- The red one
6 ימים לפני המשחק, בשיקטאש עם הפסד שני ברציפות
הפועל באר שבע- המוציאה ממשבר הרשמית של הליגה סינס 1949.The red one כתב:6 ימים לפני המשחק, בשיקטאש עם הפסד שני ברציפות
ועכשיו, חדש! הפועל באר שבע יכולה לספק שירותי הצלה גם באירופה!
יפה שאתה עוקבThe red one כתב:6 ימים לפני המשחק, בשיקטאש עם הפסד שני ברציפות
אני יכול להגיד שראיתי את רוב המשחק היום ואת המשחק גביע נגד פנרבחצ'ה בשבוע שעבר.
הערב בשיקטאש לא שיחקה טוב נגד קבוצה בינונית מאוד ממרכז הטבלה: הרבה איבודי כדור, מתפרצות מהירות ומגיעים להגנה שלהם כאילו קישור האמצע לא קיים(הם רגילים לשחק עם 2 באמצע), חורים בהגנה מכיוון מרסלו ומיטרוביץ...
קיצר נראה כי הם לקראת פתחו של משבר והם ממש לא נראים כמו לפני חודש בשיא שלהם!
חייבים בבית לשחק נגדם התקפי התקפי התקפי כי גם ככה הם באים פייבוריטים ברורים והם באים עם משקולות על הרגליים ולטעמי ניתן יהיה להביך אותם.
הערב בשיקטאש לא שיחקה טוב נגד קבוצה בינונית מאוד ממרכז הטבלה: הרבה איבודי כדור, מתפרצות מהירות ומגיעים להגנה שלהם כאילו קישור האמצע לא קיים(הם רגילים לשחק עם 2 באמצע), חורים בהגנה מכיוון מרסלו ומיטרוביץ...
חייבים בבית לשחק נגדם התקפי התקפי התקפי כי גם ככה הם באים פייבוריטים ברורים והם באים עם משקולות על הרגליים ולטעמי ניתן יהיה להביך אותם.
הם בפיתחו של משבר נקווה שאנחנו בסופוE.H.A כתב:אני יכול להגיד שראיתי את רוב המשחק היום ואת המשחק גביע נגד פנרבחצ'ה בשבוע שעבר.
אם ביום שני הפער לא חוזר ל8 או ניהיה 7, הנשחק הזה ממשיך להיות לא מעניין
לפעמים אני מרגיש שרק אני בפורום הזה לוקח את המשחק הזה ברצינות בזמן שאחרים רושמים שהמשחק הזה לא מעניין אותם כאילו זה עוד משחק...
הלוווווווווו
זה רגע מכונן עבור המועדון שלנו!
לא היינו מעולם בשלב הבתים של הליגה האירופית ובטח שלא בשלב הנוקאאוט של 32 האחרונות.
ניצחון ומעבר לשלב הבא יקנה לנו הרבה מאוד כסף שיוכל לעזור לנו להביא זרים ברמה שעוד לא הגיעו לארץ(אפשר לעבור את התהליך של להביא כמה זרים מעל הרמה של הליגה כמו שעשינו עם הישראלים שהבאנו בשנים האחרונות).
מעבר לשלב הבא יספק לנו הרבה כסף ושחקנים מחו"ל יתחילו לספור אותנו ונוכל להיות סוף סוף מועדון מוכר באירופה שלא יגידו HBS WHO???
צמד המשחקים נגד בשיקטאש הם סופר חשובים עבור קידום השם של המועדון בחו"ל כי עצם זה שחבר שלי ביקר בגרמניה ושאלו אותו מאיפה הוא והוא אמר שהוא מישראל וישר קפץ לגרמני "אתה מכיר את הפועל באר שבע?" וזה אומר הכל!
הלוווווווווו
לא היינו מעולם בשלב הבתים של הליגה האירופית ובטח שלא בשלב הנוקאאוט של 32 האחרונות.
ניצחון ומעבר לשלב הבא יקנה לנו הרבה מאוד כסף שיוכל לעזור לנו להביא זרים ברמה שעוד לא הגיעו לארץ(אפשר לעבור את התהליך של להביא כמה זרים מעל הרמה של הליגה כמו שעשינו עם הישראלים שהבאנו בשנים האחרונות).
מעבר לשלב הבא יספק לנו הרבה כסף ושחקנים מחו"ל יתחילו לספור אותנו ונוכל להיות סוף סוף מועדון מוכר באירופה שלא יגידו HBS WHO???
צמד המשחקים נגד בשיקטאש הם סופר חשובים עבור קידום השם של המועדון בחו"ל כי עצם זה שחבר שלי ביקר בגרמניה ושאלו אותו מאיפה הוא והוא אמר שהוא מישראל וישר קפץ לגרמני "אתה מכיר את הפועל באר שבע?" וזה אומר הכל!
- The red one
ההכרה באירופה וכל השיט הזה ממש לא מעניינים (אותי לפחות), וגם על הכסף אני מוכן לוותר אם אני אדע שאנחנו ממשיכים בקמפיין האירופי במחיר פגיעה במאבק בליגה.E.H.A כתב:לפעמים אני מרגיש שרק אני בפורום הזה לוקח את המשחק הזה ברצינות בזמן שאחרים רושמים שהמשחק הזה לא מעניין אותם כאילו זה עוד משחק...
הלוווווווווו
הליגה מעל ה-כ-ל.
נו באמת...The red one כתב: ההכרה באירופה וכל השיט הזה ממש לא מעניינים (אותי לפחות), וגם על הכסף אני מוכן לוותר אם אני אדע שאנחנו ממשיכים בקמפיין האירופי במחיר פגיעה במאבק בליגה.
הליגה מעל ה-כ-ל.
כולה צמד משחקים ואתה עושה מזה כאילו אנחנו משחקים כל שבוע 2 משחקים.
- The red one
אם תעבור זה עוד צמד משחקים (השני כבר בתוך הפלייאוף) שיגרמו לך ל2 משחקים תוך 3-5 ימים, עוד אימוניםE.H.A כתב:
נו באמת...
כולה צמד משחקים ואתה עושה מזה כאילו אנחנו משחקים כל שבוע 2 משחקים.