אדום זקן כתב:יעקב האחרון שאפשר להגיד עליו טיפש.
מזמן אמרתי שהוא דוחף למקום אחר.
זורק מליון יודע שלא ישלמו לו ורץ למשא ומתן עם קבוצות אחרות.
תהיו בטוחים שלא משנה איפוא יסגור זה חא יתקרב אפילו למליון.
בפן המקצועי באמת שחבל לי,יהיה לנו קשה מאוד למצוא תחליף למאור ולא אצילי לא מתקרב אפילו לרמה.
ההפך הוא הנכון חביבי, יעקב הוא הראשון שאפשר להגיד עליו טיפש.
שחקן ברמה של בוזגלו בכלל לא היה אמור להשתין לכיוון של הפועל ב"ש (בתקופה שבה הוא חתם, שהיינו סתם עוד קבוצה בליגת העל), ואם הוא לא היה מתערב לו בקריירה, לדעתי הוא היה מגיע לסכומים של מיליון יורו+ כבר לפני כמה שנים טובות...
אין ספק שמאור היום הוא קו ימין מספר 1 בארץ.
אבל לא הייתי מזלזל ביכולות של אצילי. כל העונה שעברה ובתחילת העונה הזאת(מוקדמות האירופית) הוא החזיק את בית"ר בגיל 22-23.
CrazyRed7 כתב:
מרוב שאתה מפוצץ אגו אתה לא קולט שהפרשה הזאת גומרת לך את העונה.
העיקר תהיה מבסוט שהראנו למשפחת בוזגלו למי יש יותר גדול.
אין לך מושג על מה אתה מדבר. חד וחלק.
ההודעה הזאת תגרום לקהל להיות יותר בשקט ולאנשים שמקללים אותו להפסיק עם זה כי עכשיו הם מבינים שיש מי שלוקח את הדברים לידיים ואנחנו כבר לא צריכים להתייחס לזה, זה הכול חוץ מלגמור לנו את העונה.
כנראה שיש הצעה ממכבי שהיא גבוהה משמעותית מההצעה שלנו, אין מה לעשות נגד זה, טבעי ששחקן שכיר חרב ילך לאן שמשלמים לו יותר, אין יותר מידי ברדות ומליקסונים יותר.
עם המיליונים של גולדהאר אין לנו יכולת להתמודד, אבל עם נשמה ומחוייבות אנחנו כן יכולים להתמודד מולם, ופה אני מצטער שבשבת לא גמרנו את סיפור האליפות, לא מקבל שהשחקנים המליונירים של מכבי רצו יותר מאיתנו את הניצחון ונלחמו כמו אריות להשיג אותו, פה נפלנו.
אני לא יודע אם אני בעד ההודעות פייסבוק האלה, אבל אני כן בעד השורה התחתונה - הורדת הלהבות והתחלת ההתעסקות בעיקר.
מדברים כל כך הרבה על מה יהיה בקיץ ומתעסקים בעיקר ב אגו ובמסביב בזמן שהעונה הזו לאט לאט בורחת לנו מהידיים.
הגיע הזמן לשים את כל השטויות ומשחקי האגו בצד ולהתחיל להתרכז בעיקר.
יוצאים למלחמה על 7/7 כש5 מהם בטרנר. נעמוד במשימה, נשמור על הצלחת ואז יהיה ים זמן לכל השאר.
מתחילים בשבת.
הוא לא יוביל
יש לך שחקנים כמו צדק שהוא קפטן ענק
גורש שהיה קפטן
שחקן נבחרת הונגריה ושחקן נבחרת ניגריה
אולי גם הקפטן של ביתר
זה שחקנים שעשו משהו בקריירה
וזה מבלי להזכיר את בן ומליקסון
וכמובן ברדה אם ישאר
אצילי בא על מנת לתת פוש ולדחוף לא עליו בנויה הקבוצה
זה שי !
South Boy כתב:
אין לך מושג על מה אתה מדבר. חד וחלק.
ההודעה הזאת תגרום לקהל להיות יותר בשקט ולאנשים שמקללים אותו להפסיק עם זה כי עכשיו הם מבינים שיש מי שלוקח את הדברים לידיים ואנחנו כבר לא צריכים להתייחס לזה, זה הכול חוץ מלגמור לנו את העונה.
מה?! אתה חי בסרטטטטטטטטטטטט
ההודעה הזאת + הסכומים שרצים בתקשורת תגרום לאנשים שלא קיללו אותו לקלל אותו יותר
יש כמה אופציות בתנאי שסוארז נשאר
דבר ראשון אנחנו צריכים להחליף את קורהוט להביא במקומו ישראלי בתקווה לא אופיר ולהביא חלוץ זר להרכב,
להחליף את הובאן בשחקן ישראלי ולהביא במקומו קיצוני ימיני
או לתת לזריהן את המפתחות לאגף ימין.
hb7 כתב:יש כמה אופציות בתנאי שסוארז נשאר
דבר ראשון אנחנו צריכים להחליף את קורהוט להביא במקומו ישראלי בתקווה לא אופיר ולהביא חלוץ זר להרכב,
להחליף את הובאן בשחקן ישראלי ולהביא במקומו קיצוני ימיני
או לתת לזריהן את המפתחות לאגף ימין.
לא מוותר על קורהוט בשום פנים ואופן!
מוכן לוותר על הובאן ולהביא במקומו זר שישחק על כנף ימין במקום בוזגלו בתקווה שיעשו סקאוט נכון.
ההודעה הזאת + הסכומים שרצים בתקשורת תגרום לאנשים שלא קיללו אותו לקלל אותו יותר
טוב אולי קצת הגזמתי וברור שישארו מקללים, אבל שמתי לב שבזמן האחרון בוזגלו הצליח למשוך אחריו הרבה אוהדי באר שבע לצד שלו וחלקם אפילו גילו כעס כלפי המועדון שלא מאכיל את בוזגלו בכפית של זהב, והמצב הזה לא יכול להמשך.
המועדון בסך הכול מנער את עצמו מאחריות ומצהיר שעשה כל שביכולתו להשאיר את בוזגלו והכדור כרגע בידיים שלו, זכותו של המועדון לשמור על שמו הטוב ולא לתת לבוזגלו להכתים אותו, וזכותם של האוהדים לדעת מי הטוב ומי הרע בסיפור הזה.
South Boy כתב:
טוב אולי קצת הגזמתי וברור שישארו מקללים, אבל שמתי לב שבזמן האחרון בוזגלו הצליח למשוך אחריו הרבה אוהדי באר שבע לצד שלו וחלקם אפילו גילו כעס כלפי המועדון שלא מאכיל את בוזגלו בכפית של זהב, והמצב הזה לא יכול להמשך.
המועדון בסך הכול מנער את עצמו מאחריות ומצהיר שעשה כל שביכולתו להשאיר את בוזגלו והכדור כרגע בידיים שלו, זכותו של המועדון לשמור על שמו הטוב ולא לתת לבוזגלו להכתים אותו, וזכותם של האוהדים לדעת מי הטוב ומי הרע בסיפור הזה.
כן, אבל העניין שבמקרה הזה התגובה של המועדון לא הגיעה כקונטרה למשהו שיעקב בוזגלו כתב.
אם יעקב או מאור היו כותבים אתמול "ישבנו עם אלונה והיא נתנה לנו הצעה מעליבה" אז סבבה הייתי מבין את ההודעה.
פה אנחנו מדברים על מצב שבו העניינים קצת נרגעו, קצת ירד מסדר היום, והנה פתאום אתמול ההודעה המוזרה והיום ההודעה הזו שרק הציתה מחדש את האש. היה כזה דחוף?