גם ב2016 האגדית היו לך לא מעט הדלפות וציטוטים בעילום שם, לא רואה שום שינוי מהבחינה הזו.שמעון א כתב:שחקן מצוטט בעילום שם...
אח אלוהים מה קרה לקבוצה של 2016, לאן היא נעלמה לנו
ג'ון אוגו
- red and white
- Title: Almog
Re: ג'ון אוגו
- The red one
לא כתוב בעילום שלם, כתוב שחקן בקבוצה אמר "בלה בלה"שמעון א כתב:שחקן מצוטט בעילום שם...
אח אלוהים מה קרה לקבוצה של 2016, לאן היא נעלמה לנו
האמת שזה קורה כל הזמן ברוב הכתבות..גורם בקבוצה/שחקן בקבוצה..זה לא חדש, זה קורה גם אחרי משחקים טובים
אפשר שאוגו יתפוס בפינה חשוכה את הכתב האומלל הזה?!?
- simply-red
הוא שיחק כי אף אחד לא מתקרב לרמה שלו, גם כשהוא פצוע הוא טוב מ80% מהשחקנין בליגה שבתפקיד שלו.
לגבי האיומים לשער, תחת אלישע הוא שיחק בתפקיד יותר קדמי והובאן היה האחורי יותר, לכן אוגו הגיע יותר פעמים לאזור הרחבה של היריבות, זה נכון שבגדול הטכניקת בעיטה שלו מאוד בינונית, עוצמה יש שם אבל דיוק...
לגבי האיומים לשער, תחת אלישע הוא שיחק בתפקיד יותר קדמי והובאן היה האחורי יותר, לכן אוגו הגיע יותר פעמים לאזור הרחבה של היריבות, זה נכון שבגדול הטכניקת בעיטה שלו מאוד בינונית, עוצמה יש שם אבל דיוק...
זה קורה גם בפוסטים של משה...The red one כתב: לא כתוב בעילום שלם, כתוב שחקן בקבוצה אמר "בלה בלה"
האמת שזה קורה כל הזמן ברוב הכתבות..גורם בקבוצה/שחקן בקבוצה..זה לא חדש, זה קורה גם אחרי משחקים טובים

איזה הגזמה.ForeverRed כתב:טכניקת בעיטה מהגרועות שאני זוכר פה.
בקבוצה ששיחקו בה שחקנים כמו אייל שן וג׳וזף טאצ׳י זה מעליב להגיד דבר כזה
אוגו כבש מרחוק גם גם נגד תון בחוץ.הפועלעולה כתב:יש לאוגו צמד שערים מחוץ לרחבה נגד נתניה ועוד כמה בעיטות יפות. לא מדובר בפירלו אבל הוא לא כ-זה גרוע. סתם סרטון מוטה של מכביסט.
אם כבר יש לנו מישהו עקום בקבוצה זה הובאן. בכל משחק הוא פשוט מתעקש לשחרר בעיטה הזויה מ400 מטר.
שחקן מצוטט בעילום שם
מקורב/גורם במערכת = fake news
מקורב/גורם במערכת = fake news
נעלם? הוא אחד הטובים בזמן האחרון.The red one כתב:כתבה מעניינת בידיעות עליו היום.
מסופר שם על האופי של מחוץ למגרש, מוזכרת הבעיה בברכיים (שחקן בקבוצה מצוטט בעילום שם ואומר שאין לו מושג איך היו תקופות שאוגו פתח בהם בהרכב) אבל בכללי רוב הכתבה תוהה מה שחלקנו תהינו מתחילת העונ עד לפני כמה שבועות בערך - לאן נעלם אוגו
- The red one
"בזמן האחרון" = 2-3 שבועות (וזה לא שהוא אחד הטובים כמו שהשאר חלשים), אני מדבר על תחילת העונה עד לפני 2-3 שבועות, וגם באשכול הזה ניכר לראות, אנשים ששאלו איפה הוא נעלם וגם אמרו שספסול לא יזיקzivmay כתב:
נעלם? הוא אחד הטובים בזמן האחרון.
נו אז נעלם ואז חזר מה אתה רוצה עכשיו?The red one כתב: "בזמן האחרון" = 2-3 שבועות (וזה לא שהוא אחד הטובים כמו שהשאר חלשים), אני מדבר על תחילת העונה עד לפני 2-3 שבועות, וגם באשכול הזה ניכר לראות, אנשים ששאלו איפה הוא נעלם וגם אמרו שספסול לא יזיק
- The red one
ליצנוס, תרגיע את עצמך. הבנו שאתה אנטי משום מה אנטי כלפיי, אבל בוא נתבגרns75 כתב:
נו אז נעלם ואז חזר מה אתה רוצה עכשיו?
תקרא את כל השרשור ותבין. אני לא טוען כלום, אני אומר מה שהיה בכתבה.
The red one כתב: ליצנוס, תרגיע את עצמך. הבנו שאתה אנטי משום מה אנטי כלפיי, אבל בוא נתבגר
תקרא את כל השרשור ותבין. אני לא טוען כלום, אני אומר מה שהיה בכתבה.
חס וחלילה אוהב אותך אהבת אמת
דווקא חזר להיות האוגו שכולם מכירים, אגרסיבי, עירני ומדוייק, זה לא משנה שהרוב חלשים. לולא אוגו, המצב שלנו החודש היה אפילו גרוע יותר.The red one כתב: "בזמן האחרון" = 2-3 שבועות (וזה לא שהוא אחד הטובים כמו שהשאר חלשים), אני מדבר על תחילת העונה עד לפני 2-3 שבועות, וגם באשכול הזה ניכר לראות, אנשים ששאלו איפה הוא נעלם וגם אמרו שספסול לא יזיק
הכתבה לא מחוברת למציאות.
בתקופה האחרונה הוא מהטובים אצלנו.
אני דווקא מבסוט מהשיפור שלו.
אני דווקא מבסוט מהשיפור שלו.