רציני או ציני?taltal כתב:פשש ממש היו עדינים ברדיו
תקשורת ספורט
- red and white
- Title: Almog
Re: תקשורת ספורט
כי בניגוד לכל הלחוצים כאן הם ראו את מה שכל צופה אובייקטיבי ראה.taltal כתב:פשש ממש היו עדינים ברדיו
משחק לא טוב של בש ובונקר מביש של מכבי מחצית שנייה.
גם הם מבינים שהכל תלוי בנו.
אבל כאן רוצים בכח לייצר משבר.
שחרר כבר, אנחנו במשבר וצריך לחשוב איך לצאת ממנו וזהואדום זקן כתב: כי בניגוד לכל הלחוצים כאן הם ראו את מה שכל צופה אובייקטיבי ראה.
משחק לא טוב של בש ובונקר מביש של מכבי מחצית שנייה.
גם הם מבינים שהכל תלוי בנו.
אבל כאן רוצים בכח לייצר משבר.
אוקיי אז תחשוב ותחזור עם תובנות.שיש כתב: שחרר כבר, אנחנו במשבר וצריך לחשוב איך לצאת ממנו וזהו
אני אחשוב כבר על משהו, בנתיים תדאג שיעודדו ויתמכואדום זקן כתב: אוקיי אז תחשוב ותחזור עם תובנות.
אנחנו לא בדיוק במשבר.
אנחנו בתקופה שקשה לנו לשחזר יכולת...
רף מאוד גבוה שהציבו השחקנים לכולם..
וזה בעיקר בגלל עייפות פיזית ומנטלית.
רואים שיפור בזמן האחרון .. לוח המשחקים הקרוב צריך להחזיר אותנו לזון
אנחנו בתקופה שקשה לנו לשחזר יכולת...
רף מאוד גבוה שהציבו השחקנים לכולם..
וזה בעיקר בגלל עייפות פיזית ומנטלית.
רואים שיפור בזמן האחרון .. לוח המשחקים הקרוב צריך להחזיר אותנו לזון
- The red one
וואו אדיר מה שקרה בין בנין וקלינגר ביציע
מה מה היה שם חברים רשמו לא הספקתי לראותThe red one כתב:וואו אדיר מה שקרה בין בנין וקלינגר ביציע
הושיבו אותם באותו שולחן.oranu כתב: מה מה היה שם חברים רשמו לא הספקתי לראות
טל וקלינגר התנגחו שם ביציאות
אייטם גדול
על מה הם רבו?
- red and white
- Title: Almog
למישהו יש קישור לריב של בנין וקלינגר?
לא מצליח למצוא אותו
לא מצליח למצוא אותו
- The red one
אני גם לא מצליח למצוא וזה ממש מוזר. זה שערוץ הספורט לא העלה לאתר אני מבין למה לא, אבל בדר"כ במקרים כאלה אנשים מצלמים דרך הטלוויזיה ומעלים לכל העמודים האלה של ציון 3 וכו'.
בכל מקרה בגדול זה היה מוזר, הם לא רבו על משהו ספציפי פשוט עשו קרב עקיצות ביניהם. בסוף זה היה הכי גדול(או מגעיל, תלוי באיזה צד אתם) כשניר קלינגר דווקא שיבח את עצמו, את נמני (שישב ביניהם) ואת בנין ואז בנין עקץ אותו בקטע של "תזכיר לי איפה שיחקת" כשהוא מתכוון לזה שהוא(בנין) שיחק באיטליה ואילו קלינגר רק בארץ. ואז קלינגר אמר משהו בסגנון "טוב אל תעוף על עצמך" ונגמר האייטם.
בכל מקרה בגדול זה היה מוזר, הם לא רבו על משהו ספציפי פשוט עשו קרב עקיצות ביניהם. בסוף זה היה הכי גדול(או מגעיל, תלוי באיזה צד אתם) כשניר קלינגר דווקא שיבח את עצמו, את נמני (שישב ביניהם) ואת בנין ואז בנין עקץ אותו בקטע של "תזכיר לי איפה שיחקת" כשהוא מתכוון לזה שהוא(בנין) שיחק באיטליה ואילו קלינגר רק בארץ. ואז קלינגר אמר משהו בסגנון "טוב אל תעוף על עצמך" ונגמר האייטם.
חח קלינגר אמר לוThe red one כתב:אני גם לא מצליח למצוא וזה ממש מוזר. זה שערוץ הספורט לא העלה לאתר אני מבין למה לא, אבל בדר"כ במקרים כאלה אנשים מצלמים דרך הטלוויזיה ומעלים לכל העמודים האלה של ציון 3 וכו'.
״אווו טל שיחקת באיטליה בואו כולנו נשתחווה לטל ששיחק באיטליה״
- ForeverRed
כמה שאנשים מונעים מאגו.
אחר כך מתפלאים למה הקריירה שלהם נראית כפי שהיא נראית.
מביש.
אחר כך מתפלאים למה הקריירה שלהם נראית כפי שהיא נראית.
מביש.