מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי simply-red »

ForeverRed כתב: מגיעים לנו גם שחקנים שיכבדו אותנו ויראו את העתיד שלהם כחלק מאיתנו. שחקנים שבאים לעבוד בשביל האוהדים ולא בשביל עצמם ובשביל החוזה הבא שלהם.

קצת מצחיק, כלפי חוץ אני מדבר בדיוק כמוך. מרגיע, כועס על מי שמתלהם ושורק בוז או מקלל. הקבוצה מעל הכל. אבל בפנים קשה לסלוח.

אני שמח שבוזגלו כשיר, הוא חשוב לקבוצה. אבל אם הוא כבר נפצע לחודשיים אז אני מעדיף שיגמור את העונה ועל הדרך ידפוק לעצמו את החוזה הבא.
זאת האמת הכואבת.
החוזה הבא סגור במכבי גם אם לא ישחק שנייה עד סוף העונה..

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

האמת שאתמול הוא איכזב בגדול, לא זכור לי שראיתי אותו כל כך כבוי כמו אתמול.
אפשר לתת משחק לא טוב, אבל ראבק, שפת הגוף אוי שפת הגוף.
מקווה לא לגלות בעוד כמה חודשים שבדיעבד הוא כבר היה חתום במכבי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: מגיעים לנו גם שחקנים שיכבדו אותנו ויראו את העתיד שלהם כחלק מאיתנו. שחקנים שבאים לעבוד בשביל האוהדים ולא בשביל עצמם ובשביל החוזה הבא שלהם.

קצת מצחיק, כלפי חוץ אני מדבר בדיוק כמוך. מרגיע, כועס על מי שמתלהם ושורק בוז או מקלל. הקבוצה מעל הכל. אבל בפנים קשה לסלוח.

אני שמח שבוזגלו כשיר, הוא חשוב לקבוצה. אבל אם הוא כבר נפצע לחודשיים אז אני מעדיף שיגמור את העונה ועל הדרך ידפוק לעצמו את החוזה הבא.
זאת האמת הכואבת.
באמת שלא חושב שהוא לא כיבד את הקהל.
ברור שאנחנו כאוהדים משליכים כל מה שקורה מול ההנהלה גם אלינו.
אבל מעולם לא ראית אותו עולה לא מחוייב. מה עדיף? את השביתה האיטלקית שעשה טב"ח?
גם כשהוא נכנס ל8 דקות והרגיש מושפל הוא נתן הכל על המגרש.
יש לנו אליפות לקחת ובשיא הכנות, לא חושב שזה יקרה בלעדיו. אין לנו את הפריבילגיה לוותר עליו עכשיו.
בסוף העונה שיעשה מה שיראה לנכון.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

גם בקיץ אין לנו ממש פריבילגיה לוותר עליו.
המחליף היחיד שיכול להיכנס לנעליים שלו זה אצילי, אבל בקיץ הולכת להיות מלחמת עולם עליו.
גם מכבי תל אביב וגם מכבי חיפה זקוקות אנושות לשחקן כנף ימין. לך תתמודד עם הסכומים שהם יציעו לו.
וראינו השנה כמה חשוב לבחור בפינצטה על איזו עמדה נבזבז מקום של זר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Eelect כתב:גם בקיץ אין לנו ממש פריבילגיה לוותר עליו.
המחליף היחיד שיכול להיכנס לנעליים שלו זה אצילי, אבל בקיץ הולכת להיות מלחמת עולם עליו.
גם מכבי תל אביב וגם מכבי חיפה זקוקות אנושות לשחקן כנף ימין. לך תתמודד עם הסכומים שהם יציעו לו.
זה כבר דיון אחר שנמצא בסדר עדיפות אחר. מסכים שחוץ מאצילי אין ישראלי מתאים להחליף אותו, אבל מאוד יכול להיות שצריך לסיים את הרומן הזה.
אני כמובן מעדיף שימשיך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: באמת שלא חושב שהוא לא כיבד את הקהל.
ברור שאנחנו כאוהדים משליכים כל מה שקורה מול ההנהלה גם אלינו.
אבל מעולם לא ראית אותו עולה לא מחוייב. מה עדיף? את השביתה האיטלקית שעשה טב"ח?
גם כשהוא נכנס ל8 דקות והרגיש מושפל הוא נתן הכל על המגרש.
יש לנו אליפות לקחת ובשיא הכנות, לא חושב שזה יקרה בלעדיו. אין לנו את הפריבילגיה לוותר עליו עכשיו.
בסוף העונה שיעשה מה שיראה לנכון.
אני לא מכיר דרך אחרת לכנות את ההתנהגות שלו.
פוסטים פוגעניים כלפי חברים לקבוצה, הנהלה, בעלים. שקרים שנועדו ללבות את האש והפילוג שנוצר בעקבותיהם בקהל. השיח השלילי שהוא יצר. חגיגת השתקה לאחר כיבוש שער.

אני יכול להמשיך אבל באמת שהנושא מוצה. מאור בוזגלו פגע בהפועל באר שבע, גם אם הוא מעולם לא הפסיק להיות מחויב על הדשא. הוא לא מחויב בשבילנו, אלא בשביל החוזה הבא שלו. ככה שזה ממש לא נחשב.

והערה קטנה לגבי טב"ז. אי אפשר לדעת אם הוא באמת עשה שביתה איטלקית. לפעמים תקופות קשות מחוץ למגרש באות לידיי ביטוי על הדשא. הכל ספקולצית.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

izguy83 כתב: זה כבר דיון אחר שנמצא בסדר עדיפות אחר. מסכים שחוץ מאצילי אין ישראלי מתאים להחליף אותו, אבל מאוד יכול להיות שצריך לסיים את הרומן הזה.
אני כמובן מעדיף שימשיך.
סבבה לגמרי.
רק חשוב להזכיר למי שממהר להיפטר מבוזגלו שזו תהיה משימה קשה ביותר בקיץ להתמודד מול מכבי וחיפה על אצילי.
היתרון היחיד שנוכל להשיג עליהן בפיתוי שלו להגיע זה אליפות וכתוצאה מכך אפשרות עליה לליגת האלופות, כי תקציבית אנחנו לא באותו הלבל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Eelect כתב: סבבה לגמרי.
רק חשוב להזכיר למי שממהר להיפטר מבוזגלו שזו תהיה משימה קשה ביותר בקיץ להתמודד מול מכבי וחיפה על אצילי.
היתרון היחיד שנוכל להשיג עליהן בפיתוי שלו להגיע זה אליפות וכתוצאה מכך אפשרות עליה לליגת האלופות, כי תקציבית אנחנו לא באותו הלבל.
מכבי חיפה לא משלמת לישראלים יותר מב"ש.
העדיפות שתהיה להם עלינו היא בעיקר בגלל זהות הסוכן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: מכבי חיפה לא משלמת לישראלים יותר מב"ש.
העדיפות שתהיה להם עלינו היא בעיקר בגלל זהות הסוכן.
בטח שמכבי חיפה משלמת לישראלים יותר מבאר שבע. בגלל זה התקציב שלהם גבוה משלך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

צאו מהתסביך.
בוזגלו לא סגור ולא קרוב להיות סגור במכבי.
קורה שתופסים משחק לא טוב כמו בערך 90% מהקבוצה שלך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Eelect כתב: ברור שהתחושה היא שהסגל לא כזה רחב.
אבל רק שנבין, עד לתקופה הרעה שלנו המנטרה שהתנגנה הכי הרבה בתקשורת היא שלבאר שבע הסגל הכי רחב בליגה,
ושמההרכב השני שלנו אפשר ליצור קבוצה שרצה לאליפות.
זה כנראה חילחל גם למקבלי ההחלטות. ראה החלון בינואר.
לא מבין מה ציפית שיהיה בינואר? מהפכות? למה? אנחנו עומדים לרדת ליגה ולא ידעתי?
למה מישהו ניחש שמכה אחת ייפצעו לך 30 שחקנים?
אז לפי מה שאתה אומר צריך לפתוח קבוצת הפועל ב"ש ב'.
הסגל שלנו עמוס ומאוד להביא עוד איזה דמארי זה להכניס עוד חלוץ לרוטציה של ארבעה שגם ככה נלחמים על דקות.
להביא קשר? את מי? ואיפה בדיוק הוא נכנס? ומה עושים שכולם כשירים?
למה אצלכם הכל זה בדיעבד?
כל בעל קבוצה שמחזיק ביתרון של 8 נקודות בפסגה,שמתחיל לשמוע רעשי מרמור על דקות ושהוא מסמן את האליפות כמטרה,לא יכניס עצמו לעוד ברוך.
מה לעשות ששבועיים לסוף החלון חצי סגל פצוע?
אף אחד לא תיכנן את זה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

ForeverRed כתב: אני לא מכיר דרך אחרת לכנות את ההתנהגות שלו.
פוסטים פוגעניים כלפי חברים לקבוצה, הנהלה, בעלים. שקרים שנועדו ללבות את האש והפילוג שנוצר בעקבותיהם בקהל. השיח השלילי שהוא יצר. חגיגת השתקה לאחר כיבוש שער.

אני יכול להמשיך אבל באמת שהנושא מוצה. מאור בוזגלו פגע בהפועל באר שבע, גם אם הוא מעולם לא הפסיק להיות מחויב על הדשא. הוא לא מחויב בשבילנו, אלא בשביל החוזה הבא שלו. ככה שזה ממש לא נחשב.

והערה קטנה לגבי טב"ז. אי אפשר לדעת אם הוא באמת עשה שביתה איטלקית. לפעמים תקופות קשות מחוץ למגרש באות לידיי ביטוי על הדשא. הכל ספקולצית.
יש איזה שחקן בריאל מדריד, כריסטיאנו משהו,שכל פעם שהוא שומע שמישהו בעולם מרוויח יותר ממנו הוא נהייה עצוב

שחקן שכל שנה הדבר שהכי מעניין אותו זה כדור הזהב, נעל הזהב ועגל הזהב

נראה לך שמישהו בריאל לא רוצה להאריך לו חוזה כי הוא לא ישן מחובק עם הסמל?

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אדום זקן כתב:לא מבין מה ציפית שיהיה בינואר? מהפכות? למה? אנחנו עומדים לרדת ליגה ולא ידעתי?
למה מישהו ניחש שמכה אחת ייפצעו לך 30 שחקנים?
אז לפי מה שאתה אומר צריך לפתוח קבוצת הפועל ב"ש ב'.
הסגל שלנו עמוס ומאוד להביא עוד איזה דמארי זה להכניס עוד חלוץ לרוטציה של ארבעה שגם ככה נלחמים על דקות.
להביא קשר? את מי? ואיפה בדיוק הוא נכנס? ומה עושים שכולם כשירים?
למה אצלכם הכל זה בדיעבד?
כל בעל קבוצה שמחזיק ביתרון של 8 נקודות בפסגה,שמתחיל לשמוע רעשי מרמור על דקות ושהוא מסמן את האליפות כמטרה,לא יכניס עצמו לעוד ברוך.
מה לעשות ששבועיים לסוף החלון חצי סגל פצוע?
אף אחד לא תיכנן את זה.
הדגשתי שלא היינו זקוקים לשום מהפכה אבל כן לחיזוק או שניים נקודתיים.
אתה יודע מה ההבדל בינינו לבין אלו שחיים את הקבוצה כל שנייה ומקרוב? שהם צריכים לחוש יותר טוב מכולנו היחלשות ביכולת וצורך בשיפור.
אל תצפה מהאוהדים לזהות בצורה מדויקת את הצורך הזה כי זה בלתי אפשרי. אצלנו המדד זה 90 דקות משחק, אצל מקבלי ההחלטות זה מעבר.
דמארי לא צריך להלחם מול גאדיר על דקות כי גם בלי כושר משחק הוא טוב יותר ממנו ובשיא שלו הוא מה שגאדיר לעולם לא יהיה.
שום דבר אצלנו לא בדיעבד. רוב הפורום פה הרים גבה גדולה כשהחיזוק שהגיע היה זריהן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: בטח שמכבי חיפה משלמת לישראלים יותר מבאר שבע. בגלל זה התקציב שלהם גבוה משלך...
התקציב שלהם גבוה יותר כי הם בונים לרוחב ומשלמים סכומים גבוהים לישראלים ובעיקר לזרים למקצוע.

דבר איתי במספרים, כמה מרוויח גילי ורמוט? או אלירן עטר? או רועי קהת שסיפר שהייתה לו הצעה גבוהה יותר מאלונה?

היחיד שמוטל בספק זה דמארי, וגם במקרה שלו לפי פרסומים מרבית החוזה משולם ע"י לייפציג. בפועל חיפה משלמת עליו את מה שאלונה משלמת על שהר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ns75 כתב:
יש איזה שחקן בריאל מדריד, כריסטיאנו משהו,שכל פעם שהוא שומע שמישהו בעולם מרוויח יותר ממנו הוא נהייה עצוב

שחקן שכל שנה הדבר שהכי מעניין אותו זה כדור הזהב, נעל הזהב ועגל הזהב

נראה לך שמישהו בריאל לא רוצה להאריך לו חוזה כי הוא לא ישן מחובק עם הסמל?
אל תשווה בין בוזגלו לרונאלדו.

מקצועית התרומה של רונאלדו לא מוטלת בספק. הוא שחקן על ולא שחקן של הבלחות.

המחויבות שלו כלפי הקבוצה גם היא לא מוטלת בספק. למרות הרטינות שלו כלפי ההנהלה הוא מעולם לא רמז שהוא מעוניין לשחק במקום אחר, בניגוד לכוכב שלנו.

ולסיום רק אומר שהייתי שמח אם בוזגלו היה מאריך חוזה, כך שהשורה התחתונה לא משתנה.

נעול