הפסד 1-0 לסגנית האלופה :: סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: הפסד 1-0 לסגנית האלופה :: סיכום

שליחה על ידי אריק »

Sir Alex Ferguson כתב:
תרגעו עם הטענות על שחצנות ויהירות. אנחנו לא מכבי תל אביב וגם לא נהיה כאלה. אסור להיות עם ביטחון כשאנחנו בפער של 5 נקודות ואחרי שהקבוצה היריבה שלנו לאליפות שיחקה אתמול מחצית שלמה כמו הפועל רעננה כולל בזבוזי הזמן? מישהו אחרי אתמול יכול להשוות את הקבוצה הנוכחית של מכבי תל אביב לקבוצה של זהבי בשנה שעברה? בעוצמות? באיכות? המשחק אתמול רק חיזק את התחושה שלי שאנחנו טובים יותר מהם ושהם לא ברמה הנדרשת כדי לסכן אותנו העונה.
משה אתה ענק,
אתה אומר תירגעו עם השחצנות והמשפט האחרון שלך זו הדוגמא המושלמת לשחצנות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
משה אתה ענק,
אתה אומר תירגעו עם השחצנות והמשפט האחרון שלך זו הדוגמא המושלמת לשחצנות.
לא שחצנות, ביטחון בקבוצה שלי וקריאת האיכות המקצועית של שתי הקבוצות.
לא תמצא אותי כותב בטופיק של אשקלון לדרוס, לפרק לשבור כמו אוהדי מכבי תל אביב, צריך להתייחס לכל משחק כקרב על החיים ולתת הכל. אבל מבחינת איכות מקצועית, ובטח כשאני מסתכל על לוח המשחקים של שתי הקבוצות בשבועיים הקרובים, אני חושב שאנחנו טובים יותר והפער רק יגדל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מאוד מסכים עם משה.
ויותר מזה,המחצית השנייה הפתיעה אותי מאוד.
ציפיתי שמכבי שבDNA שלה זה לחסל משחקים תעלה ותגמור את המשחק הזה ואפילו ייחלתי שייגמר רק 1:0 לאור איך שנראינו.
יש משמעות חשובה מאוד בשלב כזה של העונה למה היריבה שלך משדרת.
ומכבי שידרה אתמול פחד מחצית שנייה.
אז נכון שהנקודות נשארו אצלה ונכון ששיחקנו רע אבל המסר שעבר אתמול לליגה הוא שבש קבוצה טובה יותר ממכבי ביי פאר.
האוננות התקשורתית על מכבי באה בעקבות העובדה שכולם ייחלו לתוצאה הזאת מתוך תפיסה שיישאר מאבק עד סוף העונה ולכן צריך לקחת את הדברים שהם אומרים בערבון מוגבל מאוד.
אנחנו כולנו חייבים להוריד את מפלס העצבים ולהסתכל למטרה בעיניים עדיין אנחנו בפור משמעותי וכל אחד מאיתנו היה קונה פור כזה בשלב כזה של העונה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אם הייתי שחקן מקצוען הייתי מתעסק באיך במשך כמעט שעה (התחלנו לשחק כדורגל בערך בדקה 30-35) לא הצלחנו לדחוף את הכדור לאזור הרחבה של יריב שאני יודע שאני לפחות לא נחות ממנו אם לא עולה עליו, והוא לעומת זו בכל פעם שרצה הגיע לאזור המסוכן די בקלות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בהמשך למה שרשמתי מציע לכם להיכנס לספורט 1 ולקרוא את הטור של ענבל מנור זה מסכם את כל מה שרשמנו כאן.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדום זקן כתב:אני מאוד מסכים עם משה.
ציפיתי שמכבי שבDNA שלה זה לחסל משחקים תעלה ותגמור את המשחק הזה ואפילו ייחלתי שייגמר רק 1:0 לאור איך שנראינו.
אז נכון שהנקודות נשארו אצלה ונכון ששיחקנו רע אבל המסר שעבר אתמול לליגה הוא שבש קבוצה טובה יותר ממכבי ביי פאר.
האוננות התקשורתית על מכבי באה בעקבות העובדה שכולם ייחלו לתוצאה הזאת מתוך תפיסה שיישאר מאבק עד סוף העונה ולכן צריך לקחת את הדברים שהם אומרים בערבון מוגבל מאוד.
אנחנו כולנו חייבים להוריד את מפלס העצבים ולהסתכל למטרה בעיניים עדיין אנחנו בפור משמעותי וכל אחד מאיתנו היה קונה פור כזה בשלב כזה של העונה.
אז אתם בעצם אומרים שניקח אליפות גם אם אנחנו בינוניים מהסיבה שאין לנו באמת יריבה על התואר.
תיאוריה מעניינת, אשמח לאכול את הכובע.
ממה שלימדו אותי אליפות לוקחים ולא מקבלים וזה מה שמטריד אותי.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

ניקח אליפות גם אם נמשיך להיות בינוניים, כי מכבי תל אביב זאת בדיחה של 150 מיליון שח

ובכל זאת, לא נמשיך להיות בינוניים וניקח אליפות בפער דו ספרתי, עליי

אגב אני רגוע לא רק לגבי העונה הזאת אלא כמה שנים קדימה, יש שם ריקבון ביסודות בדיוק כמו שהיה במכבי חיפה, יקח להם הרבה שנים לנקות את העובש

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/197420" onclick="window.open(this.href);return false;

"
המחשבה צצה בראש באזור הדקה ה-55. שאלת הלגיטימיות. על הדשא, מכבי תל אביב מתגוננת עם כל מה שיש לה במשחק העונה כדי לשמור על 0:1. שבע דקות עברו. טל בן חיים החלוץ לא יכול להמשיך, ג'ורדי קרויף מעלה מהספסל את מרסלו להופעת בכורה. חילוף הגנתי."

"זה היה מפגן טקטי מרשים, שמנע מב"ש איומים ממשיים על השער של פרדראג ראיקוביץ', ועדיין המחשבה לא עוזבת. מנקרת במוח. זה לא יכול להיות. זה לא לגיטימי. מכבי ת"א לא יכולה להרשות לעצמה לוותר במשך כמעט מחצית על החזקת כדור. מכבי ת"א היא לא הפועל רעננה. היא לא יכולה רק להתגונן."

"דקה 92. אלי דסה (במשחק ענק שחייב להעניק לו מקום בהרכב מול ספרד) מרוויח עוד קרב מול וואקמה ונשכב על הארץ למשוך עוד כמה שניות. הקהל האדום הגיב בצעקות: "ליגה א'". העיניים רואות, אבל המוח מסרב להכיל. ראיקוביץ' מושך עוד כמה שניות ועוד כדור ארוך עולה ומורחק. ומכבי ת"א מנצחת במשחק העונה. פותחת את הליגה. חוגגת באטרף. ושוב אתה מוצא את עצמך נתקע עם מחשבה אחת: זה לא לגיטימי. זו לא מכבי ת"א."

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:אני מאוד מסכים עם משה.
הליגה כבר לא מפחדת מהפועל באר שבע, יודעים בדיוק מה החולשות שלנו והכנה בסיסית מביכה אותנו. היום אנחנו שווים ספיגה בכל משחק מול כל קבוצה ודי נתקעים מול בונקר גם עם מליקסון. אין לנו את האנרגיות הדרושות והשחקנים מותשים ואל תשכח את המפגש הכפול מול הטורקים שבו בוודאי ניתן הכל כדי בשביל הכבוד.
ברור שהייתי קונה 5 הפרש לפני העונה בשלב כזה אבל ההפרש זניח ולמכבי יש בטחון שאפשר לנצח אותנו ולא חשובה הדרך וזה מה שיוצא מהמשחק אתמול, באר שבע הגדולה והמפחידה לא בעטה כדור אחד למסגרת פאקינג 90 דקות!

ועוד משהו, שני השחקנים הכי חמים בליגה, שוברי השיוויון, ניתנים לעצירה די בקלות וזה אמור לעודד את היריבים ולא אותנו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אם כבר ספורט1, תקראו את הטור של שרון ניסים.
דיבר לעניין.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה ההשוואות שלך למפגשים הקודמים בין הקבוצות פשוט לא נכונות.
בניצחונות שעקצת עם אלישע מכבי הייתה חד משמעית הקבוצה היותר טובה. הגיעה לכמה וכמה מצבים בטוחים. אתה לא הגעת למצב אחד אתמול.
הניצחון שלנו בבלומפילד בעונה שעברה היה ענק, אבל רחוק מאוד מהתיאור שלך. לא יזמנו לא לחצנו ולא שטפנו את המגרש, עשינו להם בדיוק אבל בדיוק מה שהם עשו לנו אתמול, סגרנו אותם פרפקט ועקצנו פעמיים. גם שם אחוזי החזקת הכדור היו לכיוון ה- 60% לטובתם.

אם היינו מגיעים למצבים ניחא, באמת לא הייתי מודאג, הייתי יכול להגיד שזה הפסד מקרי שלא משקף כלום. אבל רבאק 90 דקות לא הגענו למצב אחד. אי אפשר להחליק את זה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם קצת מפספסים את הנקודה.
כולנו אומרים שאתמול לא שיחקנו טוב.
כולנו אומרים שאנחנו נראים שחוקים ועייפים.
אבל בסוף שאתה רץ לאליפות אתה גם מסתכל על היריבה שלך ומה היא יכולה לעשות במאבק הזה.
אתמול ניצח הרצון של מכבי חד משמעית,לא שזה אמור לנחם מישהו אבל פרופר כדורגל לא היה אתמול,אלה מאבק בין שתי קבוצות מאוד חזקות טקטית.
שאני מסתכל על היריבה שלי אני לא רואה משהו שאמור לגרום לי לפחד,כי אנינוכולנו יודעים שאנחנו יותר טובים.
למכבי יש היום טווח 0 טעויות,הם צריכים להמשיך ולנצח עד סוף העונה ולעומת זאת אנחנו צריכים להפסיד פעמיים בשביל להפסיד את היתרון הזה וזה משמעותי.
נכון שהיום בצד המנטלי מכבי כביכול על הגל,אבל זה יכול להשתנות מהר מאוד.
אם והדגש על אם הפער יישאר על כנו או יגדל במקצת עד למפגש בטרנר וזה לא עוד הרבה זמן,אז אין לי ספק שאנחנו לאור מה שראיתי אתמול ננצח ונגמור את הסיפור ונוריד להם את האוויר.
יחד עם זאת אנחנו צריכים להתעורר ולחזור למקום שהביא אותנו עד הלום,אגרסיביות,חכמה ונחישות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

bs war כתב:בניצחונות שעקצת עם אלישע מכבי הייתה חד משמעית הקבוצה היותר טובה. הגיעה לכמה וכמה מצבים בטוחים.

אמנם לא כזה האישיו, אבל ממש לא נכון.
רק באחד מתוך שלוש הנצחונות עליהם בעידן אלישע הם היו טובים יותר (עם השלושער של ברדה).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אורי אדום בנשמה כתב:

רק באחד מתוך שלוש הנצחונות עליהם בעידן אלישע הם היו טובים יותר (עם השלושער של ברדה).
עד היום הם בוכים על הנבדל שהיה או לא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא מסכים, בשני משחקים מתוך ה3 בנצחונות עם אלישע בוסרמיל ז"ל מכבי היו טובים יותר, גם עם סוזה בעונת 13/14 וגם במשחק השלושער של ברדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה