+1bs war כתב:
תגיד רגע, מי הקבוצה שבעטה פעם ראשונה למסגרת בדקה ה- 90 ומי הקבוצה שעד המחצית הגיעה כבר ללפחות שני מצבים של גול?
אשכרה נהיינו אוהדי מכבי.
מחצית ראשונה טרפו אותנו, מחצית שנייה שמרו על התוצאה. לא יודע מה כל כך מרגיע אותך, המסירות בין טאהא לצדק חצי שעה?
הפסד 1-0 לסגנית האלופה :: סיכום
Re: הפסד 1-0 לסגנית האלופה :: סיכום
מדוייקאריק כתב:
משה אחי,
לצערי אתה נגרר והולך שבי אחרי השחצנות,הזחיחות והשובע של המועדון, המאמן והשחקנים (גם חלק מהקהל).
אם הכדורים היו שורקים אתמול ליד הקורות וכל כמה דקות היינו מחזיקים את הראש עם "וואו", אולי הייתי זורם איתך,
אבל לא ברור לי מאיפה הבטחון המופרז. יכולת להניע את הכדור עד עכשיו ולהחזיק 90% ועדיין ברור לכל בר דעת
ביציע ובבית שמהמשחק הזה לא תצא עם גול כי גם לא היית שווה גול. לא שופט את מכבי על ההסתגרות, הם היו צריכים
לנצח בכל מחיר, לא רצו לקחת רבע סיכון וסגרו אותנו די בקלות בלי ליזום בכלל, למרות שיכלו.
אשריכם שאתם שואבים אופטימיות, בחיי שאני מקנא בכם. אני רואה משחקי חוץ בפלייאוף בסמי עופר, טדי, ק"ש, פ"ת ולא
כל כך מצליח לראות אותנו אוספים שם יותר מדי נקודות. כבר אין לנו אפשרות לשחק 3 באמצע כי אין הובאן, בוזגלו ומליקסון
כשירים למחצה, אין חלוץ דומיננטי שיעשה גול מכלום והינואר האחרון היה בצל השחצנות של המועדון שממנו היה אפשר
להבין "אני לא צריך חיזוק, האליפות בכיס שלי גם בסגל הזה". אז אם חושבים שזריהן תחליף ראוי ללוסיו ושזה בסדר שאין
מחליף ראוי להובאן אז אחלה. בסוף בכר הביא אליפות ו-32 אחרונות באירופה אז כנראה שהוא החכם, מקווה שהקסם לא אבד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנשים שוכחים שאנחנו במרתון ולא בריצה למרחק קצר. ולכן מכבי תל אביב לטעמי היו צריכים לצאת מהמשחק בהצהרה עם סימן קריאה ולא כמו קבוצה קטנה שגונבת ניצחון מול הקבוצה הגדולה.bs war כתב:
תגיד רגע, מי הקבוצה שבעטה פעם ראשונה למסגרת בדקה ה- 90 ומי הקבוצה שעד המחצית הגיעה כבר ללפחות שני מצבים של גול?
אשכרה נהיינו אוהדי מכבי.
מחצית ראשונה טרפו אותנו, מחצית שנייה שמרו על התוצאה. לא יודע מה כל כך מרגיע אותך, המסירות בין טאהא לצדק חצי שעה?
אם תשאלו אותי לפחות מה הרגע בשנה שעברה שסימן את השינוי בגישה מבחינתי, מה הרגע שאחריו אמרתי לעצמי שאנחנו זוכים באליפות, זה היה הניצחון שלנו בבלומפילד.
עד לאותו ניצחון, תמיד הגענו לבלומפילד עם גישה של להוריד את הראש. אפילו כשניצחנו את מכבי תל אביב 2-0 בזמנו עם הפנדל של דוד רביבו בתוספת הזמן שמנע מאיתנו לסיים בפלייאוף התחתון, זה תמיד היה בהרגשה של אנחנו פוגשים בבלומפילד את מכבי הטובה יותר והעדיפה יותר והגדולה יותר ותמיד היינו קונים לפני המשחק תיקו בשתי ידיים אם מישהו היה מציע לנו. גם כשניצחנו את מכבי תל אביב בוסרמיל בתקופת אלישע, שלוש שנים רצוף אם אני לא טועה, זה תמיד היה כמו הניצחון של מכבי תל אביב אתמול, ניצחון שהכל היה כשר כדי להשיג אותו, שלא מעט פעמים סוג של גנבנו אותו עם בונקר ובזבוזי זמן בדקות האחרונות.
ואז הגיעה השנה שעברה, ואז הגיע ברק בכר שאומר במסיבת עיתונאים לפני המשחק שאנחנו באים לנצח את המשחק ובאים לקחת אליפות. בניגוד לאלישע שאמר שאנחנו לא מתמודדים על האליפות ושמכבי קבוצה גדולה יותר וטובה יותר והוא לא מוכן אפילו להזכיר את המילה ניצחון.
ואז מתחיל המשחק ואנחנו תוקפים מהדקה הראשונה, מגיעים לרחבה שלהם פעם אחר פעם ואז גם ברדה כובש. ואז אנחנו כובשים עוד שער ומגיעים לרחבה שלהם שוב ושוב ואז שיר צדק נוגח כדור שעד עכשיו אני לא יודע איך לא נכנס ואנחנו כמעט עולים ל 3-0 בדקה ה60 בבלומפילד!
וזה היה ניצחון עם סימן קריאה, לא גניבה של ניצחון, אלא ניצחון שסימן את השינוי אצלנו וגרם לכל הקבוצה שלנו להאמין שמשהו אחר הולך כאן. לא סתם זמן קצר אחרי אותו ניצחון עשינו רצף ניצחונות מרשים, זה בדיוק מה שניצחון עם סימן קריאה על היריבה שלך עושה.
לא חושב שמכבי תל אביב השיגה ניצחון דומה אתמול. זה לא היה ניצחון עם סימן קריאה, זה לא היה ניצחון של הנה מגיע המהפך, זה לא היה ניצחון של עד עכשיו אתם הייתם הקבוצה הטובה יותר אבל מהיום זה השתנה. זה היה ניצול של דקות שבהם היינו בעשרה שחקנים כדי לכבוש, זה היה מחצית שנייה בסגנון של רעננה, לא רק עם בונקר אלא עם בזבוז של זמן ושחקנים שהתחזו לפצועים כדי להוריד זמן מהשעון וקהל שכבר בתחילת הדקה ה - 90 שורק בוז בלחץ כדי לשמוע תשריקה. זה היה גניבה של ניצחון. וזה אולי שירת את המטרה קצרת הטווח של מכבי להוריד את הפער ל - 5 נקודות, אבל מבחינת הביטחון של הקבוצה שלנו, מבחינה מנטלית, לא רק שלא נפגענו, בדיוק להפך, מכבי תל אביב שיחקה כמו קבוצה קטנה וכשזה מה שאת משדרת לקבוצה שמתמודדת איתך על האליפות, את רק מחזקת את האמונה שלה שהיא טובה יותר ממך, וכשאותה קבוצה מובילה עליך ב - 5 נקודות והפרש שערים, זה נותן לי ביטחון גדול כאוהד של אותה קבוצה ואני בטוח שככה גם לשחקנים שלנו.
ניצחון, ועוד אחד כזה שאתה שולט במתרחש ב100% מהזמן, זה סימן הקריאה הטוב ביותר.
כל השאר בבל"ת.
אם למישהו זה מעלה את הביטחון אז שיהיה.
אם נמשיך לשחק על מי מנוחות ולא נבצע פעולות לתיקון, הביטחון הזה יהפוך מהר מאוד לפאניקה ממראה הפער המצטמק. ואסור שזה יקרה.
כל השאר בבל"ת.
אם למישהו זה מעלה את הביטחון אז שיהיה.
אם נמשיך לשחק על מי מנוחות ולא נבצע פעולות לתיקון, הביטחון הזה יהפוך מהר מאוד לפאניקה ממראה הפער המצטמק. ואסור שזה יקרה.
- Sir Alex Ferguson
חברה, תקראו את התגובות של השחקנים שלנו אחרי המשחק. הם מתלוננים על הגישה של מכבי תל אביב, על סגנון המשחק שלהם, לא מזכיר לכם מישהו? לא מזכיר את התגובות של שחקני מכבי תל אביב בניצחונות בוסרמיל בתקופת אלישע? כמו שאמרתי, אתמול המהפך הושלם, לנו יש את סוזה, להם את אלישע, הם אלה שצריכים לגנוב ניצחון בזמן שאנחנו בטרנר היינו יכולים לסיים את המשחק ב3-0 עם שני מצבים של אחד על אחד בסוף. זה הכל. סדרי עולם השתנו.
משה, מכבי לא גנבה ניצחון. זה היה ניצחון מוצדק.
אמנם הם היו לא טובים אתמול, אבל עדיין היו פחות גרועים מאיתנו. הם באו מוכנים יותר, דרוכים יותר והכי חשוב, הם רצו יותר. הרבה יותר. וזה מה הכי כואב.
אנחנו עדיין בעיצומו של משבר גדול. מקווה שנצליח לצאת ממנו, כי אם לא... אנחנו נאבד את הצלחת אחרי שהיינו ב 10 הפרש, וזו תיהיה בכייה לדורות.
אמנם הם היו לא טובים אתמול, אבל עדיין היו פחות גרועים מאיתנו. הם באו מוכנים יותר, דרוכים יותר והכי חשוב, הם רצו יותר. הרבה יותר. וזה מה הכי כואב.
אנחנו עדיין בעיצומו של משבר גדול. מקווה שנצליח לצאת ממנו, כי אם לא... אנחנו נאבד את הצלחת אחרי שהיינו ב 10 הפרש, וזו תיהיה בכייה לדורות.
ולמה זה טוב שהיוצרות התהפכו? שהפכנו לבכיינים? שאנחנו מחפשים תירוצים מסביב במקום להתרכז בעצמנו? שהשחקנים והמערכת מסביב מתנהגים בדיוק באותה צורה כמו הצד השני שצחקנו עליו כל הזמן הזה? זה דווקא הכי מדאיג אותי.
לא רוצה שהיוצרות יתהפכו, לא רוצה להתנהג כמוהם.
לא רוצה שהיוצרות יתהפכו, לא רוצה להתנהג כמוהם.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 05 פברואר 2017, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
התגובות האלה היו גם עונה קודמת ואנחנו זכינו באליפות.Sir Alex Ferguson כתב:חברה, תקראו את התגובות של השחקנים שלנו אחרי המשחק. הם מתלוננים על הגישה של מכבי תל אביב, על סגנון המשחק שלהם, לא מזכיר לכם מישהו? לא מזכיר את התגובות של שחקני מכבי תל אביב בניצחונות בוסרמיל בתקופת אלישע? כמו שאמרתי, אתמול המהפך הושלם, לנו יש את סוזה, להם את אלישע, הם אלה שצריכים לגנוב ניצחון בזמן שאנחנו בטרנר היינו יכולים לסיים את המשחק ב3-0 עם שני מצבים של אחד על אחד בסוף. זה הכל. סדרי עולם השתנו.
לנו יש את סוזה, להם את אלישע?
מוזר.. כי לאלישע שלנו היה את גל אראל ונסאר ולהם יש את אלברמן ובניון...
השחצנות הזאת עושה לנו רע
לא יודע על מה אתה מדבר. הניצחון שלנו שם בעונה שעברה הרבה יותר דומה למה שהיה אתמול מאשר מה שתיארת.Sir Alex Ferguson כתב: אנשים שוכחים שאנחנו במרתון ולא בריצה למרחק קצר. ולכן מכבי תל אביב לטעמי היו צריכים לצאת מהמשחק בהצהרה עם סימן קריאה ולא כמו קבוצה קטנה שגונבת ניצחון מול הקבוצה הגדולה.
אם תשאלו אותי לפחות מה הרגע בשנה שעברה שסימן את השינוי בגישה מבחינתי, מה הרגע שאחריו אמרתי לעצמי שאנחנו זוכים באליפות, זה היה הניצחון שלנו בבלומפילד.
עד לאותו ניצחון, תמיד הגענו לבלומפילד עם גישה של להוריד את הראש. אפילו כשניצחנו את מכבי תל אביב 2-0 בזמנו עם הפנדל של דוד רביבו בתוספת הזמן שמנע מאיתנו לסיים בפלייאוף התחתון, זה תמיד היה בהרגשה של אנחנו פוגשים בבלומפילד את מכבי הטובה יותר והעדיפה יותר והגדולה יותר ותמיד היינו קונים לפני המשחק תיקו בשתי ידיים אם מישהו היה מציע לנו. גם כשניצחנו את מכבי תל אביב בוסרמיל בתקופת אלישע, שלוש שנים רצוף אם אני לא טועה, זה תמיד היה כמו הניצחון של מכבי תל אביב אתמול, ניצחון שהכל היה כשר כדי להשיג אותו, שלא מעט פעמים סוג של גנבנו אותו עם בונקר ובזבוזי זמן בדקות האחרונות.
ואז הגיעה השנה שעברה, ואז הגיע ברק בכר שאומר במסיבת עיתונאים לפני המשחק שאנחנו באים לנצח את המשחק ובאים לקחת אליפות. בניגוד לאלישע שאמר שאנחנו לא מתמודדים על האליפות ושמכבי קבוצה גדולה יותר וטובה יותר והוא לא מוכן אפילו להזכיר את המילה ניצחון.
ואז מתחיל המשחק ואנחנו תוקפים מהדקה הראשונה, מגיעים לרחבה שלהם פעם אחר פעם ואז גם ברדה כובש. ואז אנחנו כובשים עוד שער ומגיעים לרחבה שלהם שוב ושוב ואז שיר צדק נוגח כדור שעד עכשיו אני לא יודע איך לא נכנס ואנחנו כמעט עולים ל 3-0 בדקה ה60 בבלומפילד!
וזה היה ניצחון עם סימן קריאה, לא גניבה של ניצחון, אלא ניצחון שסימן את השינוי אצלנו וגרם לכל הקבוצה שלנו להאמין שמשהו אחר הולך כאן. לא סתם זמן קצר אחרי אותו ניצחון עשינו רצף ניצחונות מרשים, זה בדיוק מה שניצחון עם סימן קריאה על היריבה שלך עושה.
לא חושב שמכבי תל אביב השיגה ניצחון דומה אתמול. זה לא היה ניצחון עם סימן קריאה, זה לא היה ניצחון של הנה מגיע המהפך, זה לא היה ניצחון של עד עכשיו אתם הייתם הקבוצה הטובה יותר אבל מהיום זה השתנה. זה היה ניצול של דקות שבהם היינו בעשרה שחקנים כדי לכבוש, זה היה מחצית שנייה בסגנון של רעננה, לא רק עם בונקר אלא עם בזבוז של זמן ושחקנים שהתחזו לפצועים כדי להוריד זמן מהשעון וקהל שכבר בתחילת הדקה ה - 90 שורק בוז בלחץ כדי לשמוע תשריקה. זה היה גניבה של ניצחון. וזה אולי שירת את המטרה קצרת הטווח של מכבי להוריד את הפער ל - 5 נקודות, אבל מבחינת הביטחון של הקבוצה שלנו, מבחינה מנטלית, לא רק שלא נפגענו, בדיוק להפך, מכבי תל אביב שיחקה כמו קבוצה קטנה וכשזה מה שאת משדרת לקבוצה שמתמודדת איתך על האליפות, את רק מחזקת את האמונה שלה שהיא טובה יותר ממך, וכשאותה קבוצה מובילה עליך ב - 5 נקודות והפרש שערים, זה נותן לי ביטחון גדול כאוהד של אותה קבוצה ואני בטוח שככה גם לשחקנים שלנו.
מישהו שגר קרוב לאצטדיון בנתניה יכול לעשות טובה ויקפוץ לבדוק אם אנחנו עדין מניעים כדור.
לא צריך להתלהב מהבונקר שלהם אתמול, כמו שלא צריך לדבר על משבר.
רקקקקקקק 5/5 צריך להיות לנו מול העיניים וההפרש חוזר ל-8 אם לא יותר.
משה אתה מתעקש להתמקד באיך מכבי שיחקה מחצית שנייה, בעוד אנחנו מודאגים מהצורה שאנחנו שיחקנו מחצית שנייה.Sir Alex Ferguson כתב: אנשים שוכחים שאנחנו במרתון ולא בריצה למרחק קצר. ולכן מכבי תל אביב לטעמי היו צריכים לצאת מהמשחק בהצהרה עם סימן קריאה ולא כמו קבוצה קטנה שגונבת ניצחון מול הקבוצה הגדולה.
אז הם הסתגרו, נפלו, עשו בונקר והעיפו כדורים הכל נכון, מה אנחנו עשינו?
- Sir Alex Ferguson
שמעון, מכבי תל אביב כבשו מולנו בזמן שהיינו בעשרה שחקנים, במחצית השנייה הם לא רק התגוננו אלא פעלו בדרכים לא חוקיות כמו זיוף פציעות כדי להוריד זמן מהשעון וכדי לפגוע בדקות המשחק.
אתה צריך להבין את המסר שזה משדר, אתה צריך להסתכל על זה מנקודת מבט של שחקן מקצוען שרואה את הקבוצה שאמורה להתמודד איתו על האליפות מתנהלת כמו קבוצה קטנה מהפחד ממנו.
הנושא המנטלי במאבקים כמו שלנו הוא חשוב מאוד, ולפי התגובות של השחקנים שלנו אפשר ללמוד על זה שהמשחק אתמול רק חיזק אצלם את התחושה שאנחנו הקבוצה הטובה יותר.
תרגעו עם הטענות על שחצנות ויהירות. אנחנו לא מכבי תל אביב וגם לא נהיה כאלה. אסור להיות עם ביטחון כשאנחנו בפער של 5 נקודות ואחרי שהקבוצה היריבה שלנו לאליפות שיחקה אתמול מחצית שלמה כמו הפועל רעננה כולל בזבוזי הזמן? מישהו אחרי אתמול יכול להשוות את הקבוצה הנוכחית של מכבי תל אביב לקבוצה של זהבי בשנה שעברה? בעוצמות? באיכות? המשחק אתמול רק חיזק את התחושה שלי שאנחנו טובים יותר מהם ושהם לא ברמה הנדרשת כדי לסכן אותנו העונה.
אתה צריך להבין את המסר שזה משדר, אתה צריך להסתכל על זה מנקודת מבט של שחקן מקצוען שרואה את הקבוצה שאמורה להתמודד איתו על האליפות מתנהלת כמו קבוצה קטנה מהפחד ממנו.
הנושא המנטלי במאבקים כמו שלנו הוא חשוב מאוד, ולפי התגובות של השחקנים שלנו אפשר ללמוד על זה שהמשחק אתמול רק חיזק אצלם את התחושה שאנחנו הקבוצה הטובה יותר.
תרגעו עם הטענות על שחצנות ויהירות. אנחנו לא מכבי תל אביב וגם לא נהיה כאלה. אסור להיות עם ביטחון כשאנחנו בפער של 5 נקודות ואחרי שהקבוצה היריבה שלנו לאליפות שיחקה אתמול מחצית שלמה כמו הפועל רעננה כולל בזבוזי הזמן? מישהו אחרי אתמול יכול להשוות את הקבוצה הנוכחית של מכבי תל אביב לקבוצה של זהבי בשנה שעברה? בעוצמות? באיכות? המשחק אתמול רק חיזק את התחושה שלי שאנחנו טובים יותר מהם ושהם לא ברמה הנדרשת כדי לסכן אותנו העונה.
אם הפער היה גודל ל-5 אפשר היה להתמלא בביטחון, אבל כשהוא יורד ל-5 מ-10 אתה יכול להרגיש הכול חוץ מביטחון.Sir Alex Ferguson כתב:שמעון, מכבי תל אביב כבשו מולנו בזמן שהיינו בעשרה שחקנים, במחצית השנייה הם לא רק התגוננו אלא פעלו בדרכים לא חוקיות כמו זיוף פציעות כדי להוריד זמן מהשעון וכדי לפגוע בדקות המשחק.
אגב, לא ברור לי איך אפשר לשאוב עידוד מיכולת רעה של קבוצה (ומכבי היו רעים אתמול) אם הקבוצה שלך הייתה אפילו יותר רעה.
- Sir Alex Ferguson
לא מודאג אריק. אנחנו לא בדרגה אלא בכמה דרגות טובים מהם. ואני לא מדבר בכלל על ההבדל בין מגרש הרדיוסים בנתניה לטרנר או על העובדה שעוד שבועיים פלוס מינוס אנחנו עם קורוהט, סוארס ומליקסון בהרכב ואז הנעת הכדור תהיה אחרת והשטף יהיה אחר והחוזק ההגנתי אחר לגמרי.אריק כתב:
משה אתה מתעקש להתמקד באיך מכבי שיחקה מחצית שנייה, בעוד אנחנו מודאגים מהצורה שאנחנו שיחקנו מחצית שנייה.
אז הם הסתגרו, נפלו, עשו בונקר והעיפו כדורים הכל נכון, מה אנחנו עשינו?
אני ראיתי אתמול את אלופת המדינה באה בגישה מהרגע הראשון של לנצח את המשחק. לא לגנוב אותו, לא לתת גול ולעשות בונקר וליפול ולהתחזות, אלא לנצח את המשחק. בעוד סגנית האלופה באה בגישה של לגנוב גול ולרדת למקלטים. זה ההבדל בין שתי הקבוצות, ולאורך זמן הגישה הזאת תהיה ההבדל העיקרי ביננו והיא גם הסיבה שגם אחרי ההפסד אנחנו עם 5 נקודות יתרון והפרש שערים טוב יותר.
ניפגש עוד 5 מחזורים, מבטיח לכם שהפער יהיה לפחות 8 נקודות אם לא דו ספרתי.
משה, בתקופות שהיינו מבזבזים זמן מול מכבי, מכבי בעטה לשער 50 פעמים במשחק, ורק בנס לא ספגנו. אתמול לא עשינו כלום. פשוט כלום.Sir Alex Ferguson כתב:שמעון, מכבי תל אביב כבשו מולנו בזמן שהיינו בעשרה שחקנים, במחצית השנייה הם לא רק התגוננו אלא פעלו בדרכים לא חוקיות כמו זיוף פציעות כדי להוריד זמן מהשעון וכדי לפגוע בדקות המשחק.
למכבי יש שחקנים טובים עם הרבה ניסיון שיודעים לעמוד בלחצים הרבה יותר טוב מאשר גל אראל, נסאר ואחרים. להשוות אותם לאיך שהם נראו אתמול לנו בתקופה של אז זה פשוט לא נכון. זה אפילו לא דומה קצת!
- ForeverRed
משה הרגת אותנו עם המגילות.
חצי יום עבודה הלך על ההודעה שלך.
בכל מקרה, ההתמקדות במכבי היא לא נכונה וכך גם ההשוואה לב"ש של אלישע.
מכבי בניגוד לאותה ב"ש היא קבוצה חזקה שמגיעה כפייבוריטית לכל מגרש בליגה להוציא את טרנר, ולא קבוצה עם קשיי גדילה.
אני מציע שנתחיל להתרכז בעצמינו ובאיך לפתור את הבעיות שלנו ופחות באחרים.
חצי יום עבודה הלך על ההודעה שלך.
בכל מקרה, ההתמקדות במכבי היא לא נכונה וכך גם ההשוואה לב"ש של אלישע.
מכבי בניגוד לאותה ב"ש היא קבוצה חזקה שמגיעה כפייבוריטית לכל מגרש בליגה להוציא את טרנר, ולא קבוצה עם קשיי גדילה.
אני מציע שנתחיל להתרכז בעצמינו ובאיך לפתור את הבעיות שלנו ופחות באחרים.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 05 פברואר 2017, 13:02, נערך פעם 1 בסך הכל.