מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
אולי מוגילבסקי יפסיק לכמה דקות את עבודתו החשובה ויכתוב על הנושא. מה האישור המיוחד שמקבלים מכבי ת"א ומי המאשר. ומה ההתאחדות אומרת בנושא.
- The red one
אורן כהרגלך אדיר.
זורק אופציה אפשרית - ייתכן שהחציצה באה על חשבוננו כי יש למכבי תל אביב מנויים בכל האצטדיון?
אני לא יודע אם באמת כל האצטדיון מנויים, רק שואל, זה נשמע לי הדבר הכי איכשהו הגיוני להעלות על הדעת. הרי בטרנר הצפוני לא מנויים ואז קל יותר לשחק עם החציצה כי הכרטיסים שעל החציצה לא שייכים לאף אחד. אולי בנתניה כן?
זורק אופציה אפשרית - ייתכן שהחציצה באה על חשבוננו כי יש למכבי תל אביב מנויים בכל האצטדיון?
אני לא יודע אם באמת כל האצטדיון מנויים, רק שואל, זה נשמע לי הדבר הכי איכשהו הגיוני להעלות על הדעת. הרי בטרנר הצפוני לא מנויים ואז קל יותר לשחק עם החציצה כי הכרטיסים שעל החציצה לא שייכים לאף אחד. אולי בנתניה כן?
לא מאמין אבל גם אם כן למה זה צריך לעניין אותנו/בית"ר/חיפה/הפועל ת"א??The red one כתב:אורן כהרגלך אדיר.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
סופית: מוגילבסקי מחפש סקופים כאן בפורוםאריאל2 כתב:אולי מוגילבסקי יפסיק לכמה דקות את עבודתו החשובה ויכתוב על הנושא. מה האישור המיוחד שמקבלים מכבי ת"א ומי המאשר. ומה ההתאחדות אומרת בנושא.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 18,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
בוקר טוב לכולם, אנחנו לא נעזוב את נושא ההקצאה בשקט ואני בבדיקה של הנושא מול היועץ המשפטי של המועדון צריכים לחזור אליי עם תשובות, אעדכן.
אתמול ראיתי (לדעתי פורסם גם כאן) שהקצאת 10% מהכרטיסמם לקבוצה האורחת, על פי תקנון ההתאחדות, היא מסך המושבים המאושרים למשחק ולא מסך כל האיצטדיון. לצורך העניין, מגיע שוטר ואומר שהמשטרה מאשרת למשחק רק 5000 צופים, הקבוצה האורחת זכאית ל 500 כרטיסים, גם אם מדובר בסמי עופר.
מניח שעל זה מבוססת הקומבינה.
- אוהד הצלחות
אז צריך לוודא שכמות הצופים תהיה בדיוק לפי מה שאישרה המשטרהסניור כתב:אתמול ראיתי (לדעתי פורסם גם כאן) שהקצאת 10% מהכרטיסמם לקבוצה האורחת, על פי תקנון ההתאחדות, היא מסך המושבים המאושרים למשחק ולא מסך כל האיצטדיון. לצורך העניין, מגיע שוטר ואומר שהמשטרה מאשרת למשחק רק 5000 צופים, הקבוצה האורחת זכאית ל 500 כרטיסים, גם אם מדובר בסמי עופר.
אם הוקצו לנו 1100 כרטיסים, צריכים להיות לא יותר מ-11,000 צופים במשחק.
ברור לכולם שזה לא המצב, הרי יש בין 11 ל-12 אלף מנויים של מכבי.
בושה שעוד אנשים חושבים שהמועדון מקמבן כרטיסים.
גם אם הייתי רואה את אלונה מכניסה כרטיסים לכיס לא הייתי מאמין.
המועדון שלנו וזה אני אומר מידיעה של כמה לוקחים מועדונים אחרים,לוקח את כמות הכרטיסים הקטנה ביותר ביחס להקצאה.
כל ניסיון לצייר אותו כרמאי,שקרן,נוכל הוא חלמאות.
כל השלוחים מהפייסבוק שיחזרו לחורים ויפסיקו להתעורר רק שיש מכבי
מנטליות של דפוקים כל היום "אכלו לי שתו לי".
וכן גם אני רואה את המשחק בבית,מה לעשות..
המועדון שלנו וזה אני אומר מידיעה של כמה לוקחים מועדונים אחרים,לוקח את כמות הכרטיסים הקטנה ביותר ביחס להקצאה.
- אוהד הצלחות
מסכים איתך לגמרי.אדום זקן כתב:בושה שעוד אנשים חושבים שהמועדון מקמבן כרטיסים.
הטענות כאן הן למכבי, למה הקצו רק 1100
- dardasmiley
עיתונאי עלוב, עלאק אוהד של הקבוצה, מחפש רק רפש כל הזמן. במקום לעשות כתבה למה ההקצאה היא רק 1000 הוא שואל איך חילקו את ה1000 האלו כשברור לכל בר דעת שהכל אצלנו תקין.אוהד הצלחות כתב:
סופית: מוגילבסקי מחפש סקופים כאן בפורום
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 18,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
העיקר למשוך אש לקבוצה.
שמור אותי מאוהביי משונאי אשמר בעצמי.
מקווה שלא תזכה לראות משחק אחד של בש יותר בחייך.
אם זה אוהד באר שבע אני אוהד מכביdardasmiley כתב:
עיתונאי עלוב, עלאק אוהד של הקבוצה, מחפש רק רפש כל הזמן. במקום לעשות כתבה למה ההקצאה היא רק 1000 הוא שואל איך חילקו את ה1000 האלו כשברור לכל בר דעת שהכל אצלנו תקין.
העיקר למשוך אש לקבוצה.
שמור אותי מאוהביי משונאי אשמר בעצמי.
מקווה שלא תזכה לראות משחק אחד של בש יותר בחייך.
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חברה, התלונות לא צריכות להיות למועדון ולא צריכות להיות לשפע, אלא רק למכבי תל אביב וההתאחדות/המנהלת.
איך קיבלנו הקצאה של 1,020 כרטיסים בלבד? המגרש מכיל 13,600, כלומר היינו צריכים לקבל 1,360. עכשיו נניח שכמה עשרות כרטיסים אפילו מאות במקרה הכי גרוע לא נמכרים בשביל הפרדה בין האוהדים, עדין לא הגיוני שהתכולה המאושרת היא 10,200 (נגזרת של 1,020 שקיבלנו, שאמורים להיות 10% מתכולת האיצטדיון המאושרת), כלומר 3,400 מקומות באיצטדיון לא אושרו לקראת המשחק?
יש כאן פערים שהם לא מובנים וצריך לפנות לכל הגורמים הרלוונטיים על מנת לקבל תשובות כי קשה לי להאמין שתכולת האיצטדיון המאושרת היא רק 10,200.
איך קיבלנו הקצאה של 1,020 כרטיסים בלבד? המגרש מכיל 13,600, כלומר היינו צריכים לקבל 1,360. עכשיו נניח שכמה עשרות כרטיסים אפילו מאות במקרה הכי גרוע לא נמכרים בשביל הפרדה בין האוהדים, עדין לא הגיוני שהתכולה המאושרת היא 10,200 (נגזרת של 1,020 שקיבלנו, שאמורים להיות 10% מתכולת האיצטדיון המאושרת), כלומר 3,400 מקומות באיצטדיון לא אושרו לקראת המשחק?
יש כאן פערים שהם לא מובנים וצריך לפנות לכל הגורמים הרלוונטיים על מנת לקבל תשובות כי קשה לי להאמין שתכולת האיצטדיון המאושרת היא רק 10,200.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 02 פברואר 2017, 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אוהד הצלחות
להלן סיכום הדיון שלנו, כפי שנכתב ע"י מוגילבסקי:אוהד הצלחות כתב:
אז צריך לוודא שכמות הצופים תהיה בדיוק לפי מה שאישרה המשטרה
אם הוקצו לנו 1100 כרטיסים, צריכים להיות לא יותר מ-11,000 צופים במשחק.
ברור לכולם שזה לא המצב, הרי יש בין 11 ל-12 אלף מנויים של מכבי.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מוגילבסקי, בדרך חזרה היום תביא פיתות !