כי אכלו להם ושתו להם. אלה הם אנשי הפייסבוק, כל מה שלא לטובתם הוא באופן אוטומטי ומיידי מוטה ומושחת. חלילה לא יכול להיות מצב שמישהו אחר זכה ולא הם, זה כמובן ביזיון.izguy83 כתב: יותר ממכובד בחיי.
לא מבין על מה אנשים מתלוננים.
סיכוי של 3% לכל מנוי לזכות בהנחה ונרשמים 10000 וכולם צועקים בזיון בזיון.
ציפיתי שלצרכי מועדון יוקצו אפילו יותר אם לומר את האמת.
מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
- red ultras
לדעתי חצי מהרשימה של ה300 שפורסמו זה מנויים של תא כבוד. לא סתם פרסמו בצהריים רשימה של 150
איזה קונספירציות איף
ג'ורדי הולך להתאבד על המשחק הזה. ידפוק להם את הנאום של החיים שלהם.
הפסד כאן והוא יהפוך לבדיחה עקב התקציב הבלתי נגמר שמקבל והוויתור על העברת טב"ח.
לעלות עם אש בעיניים.
גם לקהל חוץ שלנו יכולה להיות משמעות גדולה לנסות לתת כמה שיותר קונטרה לקהל שלהם.
מול סכנין הקהל שלהם דחף מהרגע הראשון וזה בהחלט עזר להם להציג מחצית ראשונה מהטובות שלהם.
הפסד כאן והוא יהפוך לבדיחה עקב התקציב הבלתי נגמר שמקבל והוויתור על העברת טב"ח.
לעלות עם אש בעיניים.
גם לקהל חוץ שלנו יכולה להיות משמעות גדולה לנסות לתת כמה שיותר קונטרה לקהל שלהם.
מול סכנין הקהל שלהם דחף מהרגע הראשון וזה בהחלט עזר להם להציג מחצית ראשונה מהטובות שלהם.
מי שיגיע למשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע ביום שבת הקרוב באצטדיון נתניה, יזכה לצפות במשחק נוסף ולא פחות מעניין. טוב, אולי מעניין זו לא בדיוק המילה הנכונה, אבל מיוחד זה בטוח.
בחסות חברת הייסנס, כוכבי סדרת הטלוויזיה המצליחה "גולסטאר" ישחקו מול קבוצה שתורכב מוותיקי מכבי תל אביב והפועל באר שבע. זאת הפעם הראשונה שכוכבי גולסטאר ישחקו מול קהל חי. המשחק יחל בשעה 19:30.
כוכבי גולסטאר שישתתפו במשחק: דודו כהן, שביט אלימלך, אנדי רם, ליאור דיין, אשר סקאזי,דורון מירן, צחי אשכנזי, רון שובל, טום קשתי, ג'קי מנחם ושאולי בדישי.
נבחרת מכבי ת"א והפועל ב"ש: לירן שטראובר, אמיר שלח, דדי בן דיין, גיא צרפתי, אורן זייתוני, אורן סגרון, סתיו אלימלך, גדי חזות ועוד.
בחסות חברת הייסנס, כוכבי סדרת הטלוויזיה המצליחה "גולסטאר" ישחקו מול קבוצה שתורכב מוותיקי מכבי תל אביב והפועל באר שבע. זאת הפעם הראשונה שכוכבי גולסטאר ישחקו מול קהל חי. המשחק יחל בשעה 19:30.
כוכבי גולסטאר שישתתפו במשחק: דודו כהן, שביט אלימלך, אנדי רם, ליאור דיין, אשר סקאזי,דורון מירן, צחי אשכנזי, רון שובל, טום קשתי, ג'קי מנחם ושאולי בדישי.
נבחרת מכבי ת"א והפועל ב"ש: לירן שטראובר, אמיר שלח, דדי בן דיין, גיא צרפתי, אורן זייתוני, אורן סגרון, סתיו אלימלך, גדי חזות ועוד.

אורן פאקינג סגרון! היה לי פוסטר שלו בחדר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אני יודע שחלק יתרעמו אבל בכל זאת אני אשאל:
-מה זאת אומרת 70 כרטיסים לארגוני האוהדים (ברבים?)
- נכון שהארגון הוא זה שמכתיב את העידוד אבל בסוף הגוש המעודד לא מורכב רק ממנו. האם 70 זה לא כמות גדולה מדי? האם יש שקיפות בנושא מי אותם 70 חבר'ה שיזכו לכרטיס הנכסף והאם האם באמת נוטלים חלק פעיל בארגון?
זו לא צרות עין כלפי הארגון ומי שחושב שאני בא לחפש דווקא בארגון את ה 5-10-15 כרטיסים לא צודקים אז שיחסוך ממני את התגובה לו זו הכוונה
- נכון שהארגון הוא זה שמכתיב את העידוד אבל בסוף הגוש המעודד לא מורכב רק ממנו. האם 70 זה לא כמות גדולה מדי? האם יש שקיפות בנושא מי אותם 70 חבר'ה שיזכו לכרטיס הנכסף והאם האם באמת נוטלים חלק פעיל בארגון?
זו לא צרות עין כלפי הארגון ומי שחושב שאני בא לחפש דווקא בארגון את ה 5-10-15 כרטיסים לא צודקים אז שיחסוך ממני את התגובה לו זו הכוונה
הבנתי שה70 האלה זה לא רק האירגון.
זה וסרמיליה, היציע המזרחי האירגון כמובן
זה וסרמיליה, היציע המזרחי האירגון כמובן
ואיך בדיוק וסרמיליה והיציע המזרחי זכאים לכרטיסים?? כי הם מתחזקים עמוד פייסבוק והחליטו שהם צלמים? יאללה שיתקדמו. אם כבר אז רק לארגון כי זה עוד מוצדק
+1matanred כתב:ואיך בדיוק וסרמיליה והיציע המזרחי זכאים לכרטיסים?? כי הם מתחזקים עמוד פייסבוק והחליטו שהם צלמים? יאללה שיתקדמו. אם כבר אז רק לארגון כי זה עוד מוצדק
אולי נפתח עמוד פייסבוק לקרייזי רד ונזכה גם אנחנו לכרטיסים במשחקים שכאלה

מישהו שיוצא באזור 6 מב"ש ויש לו 2 מקומות, יש פה מישהו כזה?
יש כרטיס (מנוי חוץ), כרגע אין טרמפ
יש כרטיס (מנוי חוץ), כרגע אין טרמפ

זה משהו שנדיר לראות כי אני כמעט תמיד תומך בארגון, אבל כאן אני מסכים איתך.matanred כתב:אני יודע שחלק יתרעמו אבל בכל זאת אני אשאל:
הארגון הוא זה שיזם וקידם את המהלך של המנויי חוץ, אני מאמין שלכל חברי הארגון שבאמת פעילים יש מנויי חוץ.
תמיד יש מקרים מיוחדים(חיילים, קשיים כלכליים וכו׳), אבל מוזר לי שמדובר ב70 כאלה, זה בערך חצי מהארגון.
אני לא מאשים כאן חלילה אבל זה משהו שבהחלט הייתי שמח לקבל תשובה עליו.
ועוד יותר גרוע, מה זאת אומרת ארגוני האוהדים?! יש ארגון אוהדים אחד, ובאמת חשוב שהוא יהיה במשחק יותר מאחרים. מה וסרמיליה או היציע המזרחי עושים שמגיע להם גם כרטיסים למשחק הזה? מפרסמים ידיעות שכולנו יודעים?
אם ה"ארגונים" האלה מקבלים כרטיסים זאת (כמו שבפייסבוק אוהבים להגיד) בושה.
הכי משגע אותי זה העניין של ה1000 כרטיסים.
שוב העובדות: נתניה מכיל 13610 מקומות, מה שאומר שאנחנו אמורים לקבל מינימום 1361 כרטיסים אם המועדון דורש זאת(כמו שבמשחקי בית אנחנו נותנים חצי טריבונה לקש רעננה וכו, טכנית הם יכולים לדרוש את כל ה1600 כרטיסים שמגיעים להם ולהביא 20 אוהדים).
אם ה10% המדוברים הם אחרי החציצה אז זה אומר שהחציצה היא של 3610 מקומות, לא נראה לי.
אם לא, אז זה אומר שויתרנו על 361 כרטיסים?
שוב העובדות: נתניה מכיל 13610 מקומות, מה שאומר שאנחנו אמורים לקבל מינימום 1361 כרטיסים אם המועדון דורש זאת(כמו שבמשחקי בית אנחנו נותנים חצי טריבונה לקש רעננה וכו, טכנית הם יכולים לדרוש את כל ה1600 כרטיסים שמגיעים להם ולהביא 20 אוהדים).
אם ה10% המדוברים הם אחרי החציצה אז זה אומר שהחציצה היא של 3610 מקומות, לא נראה לי.
אם לא, אז זה אומר שויתרנו על 361 כרטיסים?
לילה טוב עבר עלינו יום מטורף אז כמה עדכונים -
כשהועלו טענות בדקנו מול המועדון והוסבר לנו במפורש - הוקצו לנו 1000 כרטיסים למכירה ו 100 הזמנות.
100 הזמנות זו כמות קבועה שלא קשורה להקצבה שנותנים לקהל חוץ אלה הזמנות הדדיות שכל המועדונים בארץ נותנים אחד לשני וזה תמיד בנוסף לכמות שמקבלים, הם משמשות את המועדון ל"מנויים כבדים" וספונסרים גדולים כמו תדיראן, אביסרור, מטרופולין, פומה, חברי הנהלה וכו'.
בנוסף הוקצבו 1000 (גם לזה אתייחס)
מתוכם 500 למנויי חוץ.
300 הוגרלו
200 - עובדי וצרכי מועדון, שחקנים ומשפחות, צוות מקצועי , ארגון אוהדים.
לנו כארגון הוקצבו 60 כרטיסים בהם אנחנו משתמשים לכל הארגונים (קאמלס, קרייזי רד בויס, שותפים לעשייה מהציע המזרחי) ולנו לארגון עצמו נשארים 46 כרטיסים.
בהם אנו משתמשים לצרכינו בעיקר לחברי ארגון שאינם מנויי חוץ - חיילים, מצטרפים חדשים, צעירים מתחת לגיל 18 שאין להם אבא ואמא שישלמו עליהם, שומרי שבת וחברי ארגון שידם אינה משגת.
מעבר לכך נשארת כמות חד ספרתית אולי דו ספרתית נמוכה של כרטיסים ואותם אנחנו נותנים ליושבי הגוש והמעודדים ברוטציה כל פעם לאוהדים אחרים בכדי לא לייבש אף אחד, אין לנו מה להסתיר ובתאכלס אנחנו גם לא חייבים להסביר אבל אני מסביר פה לכם כי אתם באמת קהל שאכפת לו וראוי לקבל את הפירוט לא כמו כל החסרי תרבות ששופכים עלינו רעל בפייסבוק העיקר כדי לטנף אליהם ממזמן הפסקנו להתייחס.
אישית אותי די מאכזב שאנשים מסתכלים על מה שהארגון לוקח למרות שזה לגיטימי כשכולם מתעצבנים ויש מצוקת כרטיסים כזו אבל עדיין אנחנו ביי פאר הארגון הכי שקוף, הכי פחות מעורב, הכי פחות מקומבן והכי פחות מתעסק בחרא מכל שאר הארגונים בארץ, הוכחנו ולא פעם שאנחנו לא מסתירים שום דבר מאף אחד, כואב לי לראות את כל החרא שזרקו עלינו בפייסבוק (יש לציין שיש גם הרבה כאלה שמגנים ונותנים גיבוי ומצדיקים גם חלוקה של 100 לארגון ולגוש המעודד).
לגבי ה 1000 כרטיסים -
זה תרגיל של מכבי וזה ביזיון שלא היה כדוגמתו, הם איך שהוא מצליחים להעביר את זה בהתאחדות גם נגדנו וגם נגד חיפה וביתר והפועל הם הקצו רק 1000 לקהל חוץ כי יש להם אישור משטרה או איזה חרטה אחרת שעוד לא הבנתי ש"מאלצת" אותם לתת לנו רק 1000, משטרת תל אביב חתומה על הקומבינה.
אני כבר אמרתי להנהלה שמבחינתנו כשהם באים לפה הם יקבלו אותו אחוז כרטיסים (קצת יותר מ 7% שזה 1200 + 100 הזמנות) והם אמרו מהצד שלהם שאסור להם על פי התקנון ושמכבי מעבירים את זה בגלל אישורים מהמשטרה וחוסר יכולת ליצור הפרדה בנתניה, אני אכנס לזה לעומק ואבדוק אבל אני מבטיח לכם שאנחנו עושים הכל (אם זה אפשרי) ולוחצים את המועדון להחזיר להם באותו המטבע, מקווה שזה באמת יתאפשר ולא נסונדל על ידי עורכי דין והתחכמויות משפטיות שימנעו זאת מאיתנו.
כשהועלו טענות בדקנו מול המועדון והוסבר לנו במפורש - הוקצו לנו 1000 כרטיסים למכירה ו 100 הזמנות.
100 הזמנות זו כמות קבועה שלא קשורה להקצבה שנותנים לקהל חוץ אלה הזמנות הדדיות שכל המועדונים בארץ נותנים אחד לשני וזה תמיד בנוסף לכמות שמקבלים, הם משמשות את המועדון ל"מנויים כבדים" וספונסרים גדולים כמו תדיראן, אביסרור, מטרופולין, פומה, חברי הנהלה וכו'.
מתוכם 500 למנויי חוץ.
300 הוגרלו
לנו כארגון הוקצבו 60 כרטיסים בהם אנחנו משתמשים לכל הארגונים (קאמלס, קרייזי רד בויס, שותפים לעשייה מהציע המזרחי) ולנו לארגון עצמו נשארים 46 כרטיסים.
בהם אנו משתמשים לצרכינו בעיקר לחברי ארגון שאינם מנויי חוץ - חיילים, מצטרפים חדשים, צעירים מתחת לגיל 18 שאין להם אבא ואמא שישלמו עליהם, שומרי שבת וחברי ארגון שידם אינה משגת.
מעבר לכך נשארת כמות חד ספרתית אולי דו ספרתית נמוכה של כרטיסים ואותם אנחנו נותנים ליושבי הגוש והמעודדים ברוטציה כל פעם לאוהדים אחרים בכדי לא לייבש אף אחד, אין לנו מה להסתיר ובתאכלס אנחנו גם לא חייבים להסביר אבל אני מסביר פה לכם כי אתם באמת קהל שאכפת לו וראוי לקבל את הפירוט לא כמו כל החסרי תרבות ששופכים עלינו רעל בפייסבוק העיקר כדי לטנף אליהם ממזמן הפסקנו להתייחס.
אישית אותי די מאכזב שאנשים מסתכלים על מה שהארגון לוקח למרות שזה לגיטימי כשכולם מתעצבנים ויש מצוקת כרטיסים כזו אבל עדיין אנחנו ביי פאר הארגון הכי שקוף, הכי פחות מעורב, הכי פחות מקומבן והכי פחות מתעסק בחרא מכל שאר הארגונים בארץ, הוכחנו ולא פעם שאנחנו לא מסתירים שום דבר מאף אחד, כואב לי לראות את כל החרא שזרקו עלינו בפייסבוק (יש לציין שיש גם הרבה כאלה שמגנים ונותנים גיבוי ומצדיקים גם חלוקה של 100 לארגון ולגוש המעודד).
לגבי ה 1000 כרטיסים -
זה תרגיל של מכבי וזה ביזיון שלא היה כדוגמתו, הם איך שהוא מצליחים להעביר את זה בהתאחדות גם נגדנו וגם נגד חיפה וביתר והפועל הם הקצו רק 1000 לקהל חוץ כי יש להם אישור משטרה או איזה חרטה אחרת שעוד לא הבנתי ש"מאלצת" אותם לתת לנו רק 1000, משטרת תל אביב חתומה על הקומבינה.
אני כבר אמרתי להנהלה שמבחינתנו כשהם באים לפה הם יקבלו אותו אחוז כרטיסים (קצת יותר מ 7% שזה 1200 + 100 הזמנות) והם אמרו מהצד שלהם שאסור להם על פי התקנון ושמכבי מעבירים את זה בגלל אישורים מהמשטרה וחוסר יכולת ליצור הפרדה בנתניה, אני אכנס לזה לעומק ואבדוק אבל אני מבטיח לכם שאנחנו עושים הכל (אם זה אפשרי) ולוחצים את המועדון להחזיר להם באותו המטבע, מקווה שזה באמת יתאפשר ולא נסונדל על ידי עורכי דין והתחכמויות משפטיות שימנעו זאת מאיתנו.
תודה רבה, השקיפות כאן היא באמת לא מובנת מאליה.oranu כתב:לילה טוב עבר עלינו יום מטורף אז כמה עדכונים -
מתוכם 500 למנויי חוץ.
300 הוגרלו
לגבי ה 1000 כרטיסים -
היה לי קצת מוזר שיש 70 אנשים בארגון של כ200(הערכה גסה תקן אותי אם אני טועה) שקרה ואין להם מנוי חוץ מסיבה מוצדקת, אם מדובר ב46 זה כבר יותר הגיוני ובכל מקרה זה גם לא כזה אכפת לי אני סומך עליכם.
לגבי ה1000, שמעתי מחברים שאוהדים קבוצות אחרות שאמרו שקיבלו 1000 כרטיסים לנתניה וצחקתי עליהם כי זה אפילו לא חוקי.
לא ייאמן שהדבר הזה קורה, זאת עבירה גסה על התקנון וזה משהו שאפילו לא צויץ בתקשורת.