מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
בוזגלו הראשון בהרכב בשבת
לא רואה את בכר מושיב אותו בחוץ זה טעות
לשחק עם אמצע חזק לרוץ לאגפים ויהיה טוב
זה שי !
לא רואה את בכר מושיב אותו בחוץ זה טעות
לשחק עם אמצע חזק לרוץ לאגפים ויהיה טוב
זה שי !

- ForeverRed
במצב הנוכחי יש לנו רק מה להפסיד. כל תוצאה למעט הפסד משחקת לידיים שלנו.red ultras כתב: בדרך כלל אני נוטה להסכים אתך אבל הפעם קצת פחות. לא קשה לשים לב להתאמות שגורדי עשה במכבי. הוא מנסה להחזיר אותם למקורות וכרגע ה די עובד לו, הם עולים למשחק (גם היום, גם נגד סכנין וגם נגד רעננה בליגה) בבליץ כדי להשיג שער מהיר שיתן להם שקט ובטחון. דווקא בשנה שעברה ב0-0 בכר ידע את זה והתחלנו את המשחק עם לחץ גבוהה שהוציא אותם מאיזון. אם נבוא לשחק טקטי וסגור נשחק ליידים שלהם. אנחנו האלופים, אנחנו מובילים את הטבלה בפער 8 נקודות משחקים מולם במגרש שהוא כמו רדיוס והכי חשוב - אנחנו קבוצה טובה מהם עם הרבה יותר כלים. אין שום סיבה שלא נבוא לשחק את המשחק הרגיל שלנו ולהגדיל את הפער בפסגה.
גם מכבי יודעת את זה ולכן אנחנו יכולים להפוך את הקרב הזה לפשוט.
לא אומר שצריך לשחק בונקר, אבל כן חושב שיש מקום לשחק בצורה מבוקרת. ללחוץ נכון. להיות אגרסיביים. לא לשלוח ערימות של שחקנים קדימה, אלא לנצל את השטחים הרבים שיהיו לנו בצורה חכמה.
אם היינו מגיעים בהרכב מלא כנראה שהייתי מדבר קצת אחרת.
במצב ההגנה שלנו אנחנו צריכים להיות חכמים לחזור הביתה עם הנוק אאוט.
הרכב חסר? למעט קורהוט כולם כשירים.שימי כתב:עם הגנת המסננת של מכבי וכוח האש שיש לנו בהתקפה אפשר וצריך לנצח ושים את הפלומבה
אבל:
אנחנו בהרכב חסר תיקו שישאיר את ה 8 נקודות פער יספק בהחלט
אחרינו יש למכבי תא עוד 2 משחקים לא קלים
לוזון
קרית שמונה
בקיצור
רוצה נצחון
לא נבכה על תיקו
לפי הרחשים, טל בן חיים עולה הלילה על מטוס לבלגיה, מה שמשאיר את מכבי עם בניון ומיכה באגפים, כך שלא נראה לי שהמגנים הולכים להיות הבעיה שלנו במשחק.
8
נערך לאחרונה על ידי xboy ב 31 ינואר 2017, 00:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא בטוח שביטון יהיה כשיר, ו-ויטור כמובן.xboy כתב: הרכב חסר? למעט קורהוט כולם כשירים.
לפי הרחשים, טל בן חיים עולה הלילה על מטוס לבלגיה, מה שמשאיר את מכבי עם בניון ומיכה באגפים, כך שלא נראה לי שהמגנים הולכים להיות הבעיה שלנו במשחק.
כל הרכב בלי ויטור הוא הרכב חסר.
אם היינו מפסידים לק"ש (תסריט ריאלי לאור הפציעות) ומכבי היתה מנצחת את חיפה (תסריט שהיה מאוד ריאלי) המשחק בשבת היה שם את מכבי בעמדה של להשוות את מספר הנקודות אלינו!
פסיכי לגמרי איך שמחזור אחד יכול לשנות תמונה.
פסיכי לגמרי איך שמחזור אחד יכול לשנות תמונה.
חיימוב, תורג׳מן, צדק, טאהה/, ביטון(אם לא כשיר אז אוחיון), אוגו, הובאן, ראדי/אוחנה, בוזגלו, וואקמה, שהר
מכבי ילחצו גבוה אז אני מעדיף שוער עם משחק רגל, לחנוק באמצע ולטוס דרך השלישייה ההתקפית למתפרצות. בקישור הבחירה הטבעית היא ראדי אבל אוחנה צריך להילקח בחשבון במקומו כי הדריבל שלו על שטח קטן מדהים והוא יכול ביחד עם השלישייה ההתקפית להוציא אותנו למתפרצות מהסרטים
מכבי ילחצו גבוה אז אני מעדיף שוער עם משחק רגל, לחנוק באמצע ולטוס דרך השלישייה ההתקפית למתפרצות. בקישור הבחירה הטבעית היא ראדי אבל אוחנה צריך להילקח בחשבון במקומו כי הדריבל שלו על שטח קטן מדהים והוא יכול ביחד עם השלישייה ההתקפית להוציא אותנו למתפרצות מהסרטים
אני היחיד שאוהב שמקטינים אותנו בתקשורת לקראת המשחק הזה?
מת לשמוע מה יש ליוני הללי המנחוס הרשמי להגיד.. ( היום אמר שמכבי מנצחת קללללללל )
מת לשמוע מה יש ליוני הללי המנחוס הרשמי להגיד.. ( היום אמר שמכבי מנצחת קללללללל )

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה חיימוב מה?dor69 כתב:חיימוב, תורג׳מן, צדק, טאהה/, ביטון(אם לא כשיר אז אוחיון), אוגו, הובאן, ראדי/אוחנה, בוזגלו, וואקמה, שהר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
בניון הוא אחד המוסרים הטובים בליגה, גם כשהמהירות והדריבל כבר לא שם.xboy כתב: הרכב חסר? למעט קורהוט כולם כשירים.
8
גם מיכה לא פראייר.
סיכוי טוב שיעשה לתורגמן סחרחורת.
עם אוחנה במקום ראדי תשכח משליטה באמצע.dor69 כתב:חיימוב, תורג׳מן, צדק, טאהה/, ביטון(אם לא כשיר אז אוחיון), אוגו, הובאן, ראדי/אוחנה, בוזגלו, וואקמה, שהר
ראדי מוסיף מימד פיזיות שאין לאוחנה. אני אישית מתקשה לראות באוחנה קשר אמצע.
1. במצב ההגנה הנוכחי לא חכם להיאבק בהם על שליטה באמצע כי הם לוחצים מעולהEelect כתב: עם אוחנה במקום ראדי תשכח משליטה באמצע.
ראדי מוסיף מימד פיזיות שאין לאוחנה. אני אישית מתקשה לראות באוחנה קשר אמצע.
2. גם אם תצליח לשלוט באמצע אתה בעצם תסיג אותם אחורה ותאבד את כל העוקץ בהתקפות המעבר שהן החולשה הגדולה שלהם.
מיכה מספיק לסגור לו רק את הקרוס וחנקת את השחקן. כשהוא מנסה בעיטה לשער יוצא לו יותר חלבי ממליקסוןForeverRed כתב: בניון הוא אחד המוסרים הטובים בליגה, גם כשהמהירות והדריבל כבר לא שם.
גם מיכה לא פראייר.
סיכוי טוב שיעשה לתורגמן סחרחורת.
בתגובה שציטטת הסברתי למה חיימוב. בוא תגיד לי איזה יתרון יש לגורש על חיימוב בהתאמה לסגנון המשחק של מכבי.דר אדום בנשמה כתב: מה חיימוב מה?
חוץ מזה גם לחלוק על דעה יש דרך, אתה מגחיך את עצמך ואחרי זה מתפלא למה יורדים עליך
במצב ההגנה הנוכחי אוחנה במקום ראדי רק יחליש אותנו יותר.dor69 כתב: 1. במצב ההגנה הנוכחי לא חכם להיאבק בהם על שליטה באמצע כי הם לוחצים מעולה
2. גם אם תצליח לשלוט באמצע אתה בעצם תסיג אותם אחורה ותאבד את כל העוקץ בהתקפות המעבר שהן החולשה הגדולה שלהם.
יש לנו אמצע לא פחות טוב משלהם. שמירה טובה של גולסה תפתור הרבה כאבי ראש.
שליטה באמצע היא לא בהכרח החזקת כדור מרובה. הרעיון של שליטה באמצע זה לשלוט בקצב המשחק ככה שיתאים ליתרונות שלנו.
עם אמצע חזק יש סיכוי הרבה יותר גבוה לחטוף להם כדורים ולצאת להתקפות מעבר קטלניות מבלי להיחשף מדי בהגנה.
1. את כל זה אפשר לעשות גם עם אוחנהEelect כתב: במצב ההגנה הנוכחי אוחנה במקום ראדי רק יחליש אותנו יותר.
יש לנו אמצע לא פחות טוב משלהם. שמירה טובה של גולסה תפתור הרבה כאבי ראש.
שליטה באמצע היא לא בהכרח החזקת כדור מרובה. הרעיון של שליטה באמצע זה לשלוט בקצב המשחק ככה שיתאים ליתרונות שלנו.
עם אמצע חזק יש סיכוי הרבה יותר גבוה לחטוף להם כדורים ולצאת להתקפות מעבר קטלניות מבלי להיחשף מדי בהגנה.
2. שוב, זו התלבטות. אם ביטון לא כשיר אני גם הייתי מעלה את ראדי כי יש גבול גם לכמה משימות אפשר לתת לשני שחקני אמצע.