מחירי המנויים לעונת 2009-2010
Re: מחירי המנויים לעונת 2009-2010
עמית אני מעריך אותך מאוד אבל בוא תן לאנשים לעשות את החושבים שלהם וגם אתה יודע שאם תחכו עוד שבוע לא יקרה כלום.
הפועל אני כבר משתגע
שורה תחתונה, חבר'ה עם כל הכבוד תפסיקו להלין ותתחילו לתמוך בקבוצה שלכם (כן כן לקנות מנוי זה להביע תמיכה והערכה).
תתחילו להתאים את הדרישות שלכם לציפיות ואל תהיו ילדים קטנים (לא לקנות מנויים עד שיורידו את המחירים) כי בחיים ההנהלה לא תשנה את המחירים אלא אם כן הם רוצים להפוך לשבויים של הקהל.
תתחילו להתאים את הדרישות שלכם לציפיות ואל תהיו ילדים קטנים (לא לקנות מנויים עד שיורידו את המחירים) כי בחיים ההנהלה לא תשנה את המחירים אלא אם כן הם רוצים להפוך לשבויים של הקהל.
רק אהבה תנצח...
לא לקנות מנויים !!!!
בזמן שהפועל ת"א משחקת במתקן כמו שיש להם ואנחנו בגרוטאה כמו שאנחנו משחקים לדרוש כמעט אותו סכום זה דפוק ..!
בזמן שהפועל ת"א עושה רכש כמו בן דיין זנברג ואולי פרסמן ושכטר אנחנו מסתפקים באייל שן וארז מסיקה
900 שקל זה מחיר גבוה ואין שום הצדקה לכך !
עם ביתר יכלו לקחת 900 שקל למנוי שהתקציב שלהם עמד על 70 80 מיליון גם אנחנו יכולים ובלי להשוות את המתקנים שהמשחקים משוחקים שם כי אין מה להשוות בכלל
זה שי !
בזמן שהפועל ת"א משחקת במתקן כמו שיש להם ואנחנו בגרוטאה כמו שאנחנו משחקים לדרוש כמעט אותו סכום זה דפוק ..!
בזמן שהפועל ת"א עושה רכש כמו בן דיין זנברג ואולי פרסמן ושכטר אנחנו מסתפקים באייל שן וארז מסיקה
900 שקל זה מחיר גבוה ואין שום הצדקה לכך !
עם ביתר יכלו לקחת 900 שקל למנוי שהתקציב שלהם עמד על 70 80 מיליון גם אנחנו יכולים ובלי להשוות את המתקנים שהמשחקים משוחקים שם כי אין מה להשוות בכלל
זה שי !

שי תעשה מנוי לחדר כושר, ככה תוכל לפרוק את כל האגרסיות שלך במקום להוציא את העצבים שלך פה ולדבר שטויות.
רק אהבה תנצח...
מזה המחירים האלה זה יקר בטירוףףףףףף
עשית ואתה יודע מה ולמה אני עשיתי כי שם באו לקראת חיילים משוחררים ובמקום אלפיים ומשהו שקל עשיתי ב1600 זה רק מראה שכן באים לקראתך ולא כמו פה מה יעשו חיילים שלא מוצאו עבודה מאיפה ישייגו את הכסף ?nitsande כתב:שי תעשה מנוי לחדר כושר, ככה תוכל לפרוק את כל האגרסיות שלך במקום להוציא את העצבים שלך פה ולדבר שטויות.
זה שי !

תגידו אני עכשיו חייל ואני משתחרר עוד חודשיים אז אם אני יקנה מנוי חייל אני עדיין יוכל להיכנס עם המנוי אחרי שאני אשתחרר?
soslik כתב:תגידו אני עכשיו חייל ואני משתחרר עוד חודשיים אז אם אני יקנה מנוי חייל אני עדיין יוכל להיכנס עם המנוי אחרי שאני אשתחרר?
הייתי ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי
אבל לא רוצה לגרום לך לעבור על החוק.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מר ספאם כתב:
הייתי ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי
אבל לא רוצה לגרום לך לעבור על החוק.
אז זה אומר שלא?
- Sir Alex Ferguson
אני חושב שנמכור יותר מנוים מכך, אבל לדעתי עם המחירים הנוכחים הקבוצה לא תגיע לרף שהיא הציבה בהתחלה - 4000, וגם לא לכמות המנוים המינמלית שמצפים בקבוצה - 3000.clark kent כתב:610 ש"ח למנוי בוסרמיל?!
עכשיו הגעתי הבייתה ואני רואה את זה.
וחבר שלי שתמיד בא איתי שהוא לא סטודנט יצתרך לשלם 900 ש""ח, 400 יותר מעונה קודמת, זה מטורף.
אני חושב שהוא לא יוכל להרשות לעצמו את זה ואני אצתרך ללכת לבד למשחקים.
אני צופה שחורות למכירת המנוים השנה, ינוע בין 800 ל 1200 מנויים במקרה הטוב, איזה פספוס של פוטנציאל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חוזר ואומר: חיים פה בסרט אנשים...כנראה שארבע העונות האחרונות בלאומית הרגילו את האנשים פה לסטנדרט מסויים של מחירים, וכעת קשה להם לעשות הסוויץ' בראש..מספיק להעיף מבט לגבי המחירים אצל קבוצות אחרות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
מזכיר לך ולכולם שוב שמדובר בוסרמיל:אורי אדום בנשמה כתב:חוזר ואומר: חיים פה בסרט אנשים...כנראה שארבע העונות האחרונות בלאומית הרגילו את האנשים פה לסטנדרט מסויים של מחירים, וכעת קשה להם לעשות הסוויץ' בראש..מספיק להעיף מבט לגבי המחירים אצל קבוצות אחרות...

יתכן שזה השיר שהשפיע על אבי שכטר והוביל אותו למחיר המנוים השנה:
שער שש , ביצוע: אריק ברמן, מילים ולחן: אריק ברמן -
דור שלישי לכיסאות פלסטיק עם המשענות,שער שש
אבי אמר לי "שבת אחת, בן, כל זה יהיה שלך!", שער שש
המקומות לא מסומנים, אחד סומך על השני בשער שש
והצופה שמהצד לא יבין מה מיוחד בשער שש.
מכאן הדשא נראה תמיד הכי ירוק,
מכאן הניצחון מרגיש הכי מתוק.
ואם אתה רוצה לצאת, שלוש שעות לברוח,
שלוש שעות לשכוח,
תבוא, תשב איתנו בשער שש.
רפי מ'רפי ובניו' לפני שבועיים פתאום עזב את שער שש
גדל איתי מגיל צעיר, יושב עכשיו עם ראש העיר,
מול שער שש ב V.I.P, עם אוכלי חינם, יוצאי צבא,
עם חליפה ועניבה ב-V.I.P
הוא יושב שם, ככה מחויט,
אני צועק אליו "רפול, בחייאת,
מה נהיה ממך? תחזור לשער שש!"
מכאן הדשא נראה תמיד הכי ירוק...
כל אלה ש"שיושבים טוב" מה שנקרא,
יושבים טוב בשלוש עשרה ושתיים
הם לא כאן בשביל האווירה,
הם כאן להרשים את הבחורה בשלוש עשרה ושתיים
בשבילם "אופסייד" זה שם של להקה, "דרבי" זו ארץ רחוקה,
מי שכובש זאת אמריקה,
ומי שמבשל זאת המנקה, בשלוש עשרה ושתיים
אז אולי בחורף שם תמיד יבש ובקיץ אף-אחד לא מתייבש
אבל דברים שרואים משש לא רואים משם, רואים שש שש.
דוד מ"דוד צבעים" הצטרף למשוגעים בשבע. אוי.
לסוג הזה של אוהדים שפק"ל בשבת לובש מדים,
מנשק את האישה ואת הילדים ויוצא לקרב
עם חצי פקאט, קילו גרעינים,
על השופט, על הפנים, בשער שבע.
אני נותן לו מקסימום עונה
לפני שהוא חוזר כמו ענק הביתה, לשער שש.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אגב, בלי להיכנס לעניין המחירים והתנאים בוסרמיל...
הכתבה הזאת ב'זמן הנגב' (עיתון השירותים כפי שקוראים לו אצלי במשפחה) היתה כל כך מגמתית ודמגוגית. ממש פוגעת באינטליגנציה של הקוראים.
מצד שני, כשאנשים כמו שמעון איפרגן כותבים שם טורים בתחום הספורט, למה כבר אפשר לצפות...
הכתבה הזאת ב'זמן הנגב' (עיתון השירותים כפי שקוראים לו אצלי במשפחה) היתה כל כך מגמתית ודמגוגית. ממש פוגעת באינטליגנציה של הקוראים.
מצד שני, כשאנשים כמו שמעון איפרגן כותבים שם טורים בתחום הספורט, למה כבר אפשר לצפות...
- Sir Alex Ferguson
לא קראתי את הכתבה אליק, וגם לא התייחסתי אליה, השאלה האם התמונה שצולמה בכתבה ושהראתי ממוקדם היא מזויפת או שמה היא משקפת את המציאות הקיימת היום?אליק כתב:אגב, בלי להיכנס לעניין המחירים והתנאים בוסרמיל...
והנה שאלה מכשילה בשבילכם:
50 שקלים לכרטיס ובתמורה פטור מכרטיסי נוער. שווה?
מתוך ספורט 5 -
זה המהלך שמנסה אבי לוזון להכניס לתקנון ההתאחדות לקראת העונה הקרובה. בנוסף, היו"ר מציע להקצות יציעים מסויימים לנשים וילדים שייכנסו בחינם. לוזון: "רוצים להפוך את הכדורגל לחווייה משפחתית".
יו"ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, החליט להציע תיקון לתקנון ההתאחדות לפיו קבוצה בליגת העל שתגבה מחיר אחיד של 50 שקלים עבור הכרטיסים - תקבל פטור מהקצבת כרטיסי ילדים ונוער במחיר נמוך עוד יותר. לוזון רוצה ליישם את המודל שעבד בהצלחה בעונת הפיילוט עם בני יהודה, והוא יעלה את ההצעה בישיבת המנכ"לים הקרובה.
"אנחנו רוצים לעודד את הקהל להגיע למגרשים", אמר לוזון לאתר ספורט 5, "וביחד עם זאת להביא גם נשים וילדים כדי להפוך את הכדורגל לחוויה משפחתית".
תיקון נוסף שמציע יו"ר ההתאחדות הוא שילדים עד גיל 10 ונשים ייכנסו חינם ליציע ספציפי שיוקצה לכך באיצטדיונים. גם נושא זה יועלה בישיבה הקרובה לפני שיוכנס לתקנון.
מה אתם אומרים על ההצעה?