זה 2016, תתקדםE.H.A כתב:אני שמעתי שבקיץ הוא יעזוב עקב אי הארכת חוזהו ואת המשבצת של הזר יתפוס זאורזיניו שיעבור אלינו כשחקן חופשי
אוביידו הובאן
Re: אוביידו הובאן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בבקשה לא ז׳אורז׳יניו... בבקשה ברק... עדיף את וובה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
משחק נהדר שלו. במשחקים גדולים הוא תמיד שם.
- ForeverRed
אם רק היה צעיר בשנתיים..
תמשיכו לשלוח אותם לפרישה והם ימשיכו להאכיל אתכם כובעים.
אף אחד לא שלח לפרישה.CrazyRed7 כתב:תמשיכו לשלוח אותם לפרישה והם ימשיכו להאכיל אתכם כובעים.
פשוט תוהים למה יכולת כזאת מגיעה בהבלחות פה ושם ולא לאורך כל העונה
אל תשכח שהוא לא ילד והוא לא נח בקיץ בגלל היורו.bs war כתב:
אף אחד לא שלח לפרישה.
פשוט תוהים למה יכולת כזאת מגיעה בהבלחות פה ושם ולא לאורך כל העונה
וברגעים קשים ולחוצים מי שסוחב אותך אלה השחקנים המנוסים דוגמת הובאן וברדה.
- ForeverRed
אל תעוף.CrazyRed7 כתב:תמשיכו לשלוח אותם לפרישה והם ימשיכו להאכיל אתכם כובעים.
בינתיים יש לו יותר משחקים בינוניים מטובים העונה והתירוצים לא מעניינים.
חייבים לרענן את העמדה שלו לקראת השנה הבאה.
שנה הבאה זה סיפור אחר.ForeverRed כתב: אל תעוף.
בינתיים יש לו יותר משחקים בינוניים מטובים העונה והתירוצים לא מעניינים.
חייבים לרענן את העמדה שלו לקראת השנה הבאה.
פשוט מציק ששחקן שתרם כל כך למועדון לא מקבל לפעמים את הכבוד הראוי לו. מגיע לו לסיים את החוזה בכבוד רב.
עם כל הכבוד לו ולסוארס צריך לסיים עם שחקנים שכבר מעבר לשיא או שחקנים שלא צעירים.
יש לנו מספיק שחקנים מעל גיל 30 ויש גבול עד כמה אפשר.
אחרי הקמפיין הזה כשסוף סוף יודעים מי אנחנו הרבה זרים טובים ישמחו להגיע לכאן במחיר טוב
יש לנו מספיק שחקנים מעל גיל 30 ויש גבול עד כמה אפשר.
אחרי הקמפיין הזה כשסוף סוף יודעים מי אנחנו הרבה זרים טובים ישמחו להגיע לכאן במחיר טוב
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 23 פברואר 2017, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
כולם פה אוהבים ומעריכים אותו.CrazyRed7 כתב: שנה הבאה זה סיפור אחר.
פשוט מציק ששחקן שתרם כל כך למועדון לא מקבל לפעמים את הכבוד הראוי לו. מגיע לו לסיים את החוזה בכבוד רב.
לא זכורות לי תגובות לא מכובדות.
לגבי סוארס אני מסכיים עם כל הכבוד אנחנו חייבים זר על חשבונו בעמדה אחרת,לגבי הובאן רק בתנאי שיש שחקן ברמה שיחליף אותו
זה שהוא בעונה פחות טובה זה ברור, זה שהוא לפעמים מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע זה גם ברור, אבל מדובר בשחקן עם אינטליגנצית משחק ברמה מאוד גבוהה. אין לנו בקבוצה שחקן שמבין את המשחק כמוהו, אין לנו עוד שחקן שיכול לתת לך את האופציה לשנות מערכים כמוהו, ואף פעם לא בדקתי את זה, אבל אני גם די בטוח שאף אחד לא עושה את הקילומטרז שהוא עושה במשחק.
חבל שזכינו בו בשלהי הקריירה, אם רוצים לחשוב קדימה צריך לצערי להיפרד ממנו בעונה הבאה.
חבל שזכינו בו בשלהי הקריירה, אם רוצים לחשוב קדימה צריך לצערי להיפרד ממנו בעונה הבאה.
+100000xboy כתב:זה שהוא בעונה פחות טובה זה ברור, זה שהוא לפעמים מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע זה גם ברור, אבל מדובר בשחקן עם אינטליגנצית משחק ברמה מאוד גבוהה. אין לנו בקבוצה שחקן שמבין את המשחק כמוהו, אין לנו עוד שחקן שיכול לתת לך את האופציה לשנות מערכים כמוהו, ואף פעם לא בדקתי את זה, אבל אני גם די בטוח שאף אחד לא עושה את הקילומטרז שהוא עושה במשחק.
רק לגבי הריצה ראדי רץ יותר