dardasmiley כתב:
לא.
זה כמו להגיד "אני בתקופה של משא ומתן עם כולם כי אני הזוווווונה של הליגה. למה לא נתתם לי מספר שאיתו אני יכול לחלוב את יענקלה ואץ החזיר ההולנדי?"
Sir Alex Ferguson כתב:הבנתי מעובד מועדון שאופיר פשוט לא ראה מי בישל.
הוא גם טעה כשאמר שקריאף קיבל כרטיס צהוב במחצית הראשונה כשבפועל זה היה נאסר.
טעויות קרות. בגלל שזה בוזגלו שוב מחפשים כותרות.
Sir Alex Ferguson כתב:הבנתי מעובד מועדון שאופיר פשוט לא ראה מי בישל.
הוא גם טעה כשאמר שקריאף קיבל כרטיס צהוב במחצית הראשונה כשבפועל זה היה נאסר.
טעויות קרות. בגלל שזה בוזגלו שוב מחפשים כותרות.
ידעתי שלא דמיינתי כשחשבתי שהצהוב שהוא כן קיבל היה צהוב שני
וואלה ספורט שוב מפרסם שישבו איתו לשיחה. לא מבין את הסחבת הזו. כמה הלוז של השמן המעשן הזה כבר עמוס? גם ככה הוא כל היום בטוויטר. שיקראו לו, יגישו הצעה, כן כן, לא לא. הסחבת פוגעת בנו. לא צריך לעשות מזה סיפור יותר גדול ממה שזה, כולם מכירים את כולם ויודעים בדיוק איפה עומדים.
אגב, בעיניי אם מחליטים שלא ממשיכים אץ ההתקשרות איתו (ההחלטה העדיפה עליי) אז שילך ליציע, אין לנו בשביל מה לשמור לו על כושר למכבי או לחיפה, שיריצו את זריהן.
dardasmiley כתב:וואלה ספורט שוב מפרסם שישבו איתו לשיחה. לא מבין את הסחבת הזו. כמה הלוז של השמן המעשן הזה כבר עמוס? גם ככה הוא כל היום בטוויטר. שיקראו לו, יגישו הצעה, כן כן, לא לא. הסחבת פוגעת בנו. לא צריך לעשות מזה סיפור יותר גדול ממה שזה, כולם מכירים את כולם ויודעים בדיוק איפה עומדים.
אגב, בעיניי אם מחליטים שלא ממשיכים אץ ההתקשרות איתו (ההחלטה העדיפה עליי) אז שילך ליציע, אין לנו בשביל מה לשמור לו על כושר למכבי או לחיפה, שיריצו את זריהן.
אלונה לא מתנהלת נכון בסיפור הזה.
יעקב הוא בסהכ אבא של שחקן,בסוף המועדון צריך להתנהל כמו מערכת רצינית ועיניינית.
אם החלטתם שלא בא לכם עליו,נא תאמרו לו ותגמרו את העניין.
ואם כן אז תגישו לו הצעה כן כן לא לא.
ההתנהלות הייתה נכונה עד לפני חודש,עכשיו צריך לשנות דפוס אחרת החרא הזה ירדוף אותנו עד סוף העונה,צריך לדעת לחתוך.
אדום זקן כתב:אלונה לא מתנהלת נכון בסיפור הזה.
יעקב הוא בסהכ אבא של שחקן,בסוף המועדון צריך להתנהל כמו מערכת רצינית ועיניינית.
אם החלטתם שלא בא לכם עליו,נא תאמרו לו ותגמרו את העניין.
ואם כן אז תגישו לו הצעה כן כן לא לא.
ההתנהלות הייתה נכונה עד לפני חודש,עכשיו צריך לשנות דפוס אחרת החרא הזה ירדוף אותנו עד סוף העונה,צריך לדעת לחתוך.
הוא לא רק אבא, הוא הסוכן... וגם אלונה אמרה שהציעו לו הצעה יותר מפעם אחת, אז מה אתם רוצים ממנה?
אסי, דגים כתב:
הוא לא רק אבא, הוא הסוכן... וגם אלונה אמרה שהציעו לו הצעה יותר מפעם אחת, אז מה אתם רוצים ממנה?
מה אני רוצה ממנה?
שתתנהג כמו המבוגר האחראי ותסגור את העניין הזה לכאן או לכאן.
סוכן או לא הוא עדיין אבא שלו והרגש משחק כאן תפקיד.
התפקיד שלה הוא לשים את הרגש בצד ולדבר ביזנס.
אדום זקן כתב:
מה אני רוצה ממנה?
שתתנהג כמו המבוגר האחראי ותסגור את העניין הזה לכאן או לכאן.
סוכן או לא הוא עדיין אבא שלו והרגש משחק כאן תפקיד.
התפקיד שלה הוא לשים את הרגש בצד ולדבר ביזנס.
מה זה תסגור את זה לכאן או לכאן? היא לא יכולה לתת לו את הסכומים שהוא מבקש. יעקב לא מוריד במחיר.
אז מה היא צריכה לעשות, לשלוח ליציע עד סוף העונה ? היא לא עושה את זה וגם לא תעשה כי מבחינתה רק בכר יקבע אם הוא ישחק או לא.
שמישהו יסביר לי בבקשה
אתמול ישבתי בשער 3 ולא האמנתי למשמע אזניי. בוזגלו עומד להכנס, ושריקות הבוז חותכות את הגשם.
אני יודע, שמעתי את הכל. שמעתי על האיומים של האחים נימני ושל אסי, קראתי את הפוסטים בפייסבוק, כתבתי בעצבים לאבא יעקב והוא ענה גם לי, ובכל זאת תסבירו לי: בוזי לובש את החולצה הנכונה, הוא נכנס ברגע לחוץ מאד כשעדיין 0:0 ומכבי נושפת בעורף. למה זה לא הדבר הכי חשוב כרגע?
אוהד הצלחות כתב:שמישהו יסביר לי בבקשה
אתמול ישבתי בשער 3 ולא האמנתי למשמע אזניי. בוזגלו עומד להכנס, ושריקות הבוז חותכות את הגשם.
אני יודע, שמעתי את הכל. שמעתי על האיומים של האחים נימני ושל אסי, קראתי את הפוסטים בפייסבוק, כתבתי בעצבים לאבא יעקב והוא ענה גם לי, ובכל זאת תסבירו לי: בוזי לובש את החולצה הנכונה, הוא נכנס ברגע לחוץ מאד כשעדיין 0:0 ומכבי נושפת בעורף. למה זה לא הדבר הכי חשוב כרגע?