לא רק עניין של להצעיר. חייבים לרענן את הסגל.
במכבי שמרו על הסגל, לא ביצעו שום ריענון והלכו אחורה.
אז יש את השלד שמבחינתי זה צדק - ויטור - אוגו - טוני - מליקסון - בוזגלו - שהר ויש שחקנים כמו ברדה, ראדי והובאן המבוגרים שלאט לאט צריכים לפנות את מקומם.
בגלל גילו של הובאן, סוף החוזה והעובדה שהוא תופס משבצת יקרה של זר אז אין ברירה אלא לעשות שינוי.
למה שלא נאזרח אותו? שיעזוב את אשתו לאיזה תקופה, נדבר עם שימון שיחפש את השורשים היהודים שלו או שיחתן אותו עם איזה יהודיה כשרה ונרוויח שתי ציפורים במכה אחת.
מאוד הייתי רוצה שישאר אבל לצערי גם אחרי תצוגת שיא כמו אתמול הכושר הכללי שלו לא מצדיק משבצת של זר.
שחקן ענק בשיאו ואישיות אדירה, הלוואי והיה סיכוי שהוא ישתקע כאן כמו כמה זרים וייתן מהניסיון והמקצוענות שלו גם מחוץ למגרש.
הובאן השחקן הכי חכם בקבוצה, חוכמה מחפה (במעט) על תכונות חלשות אחרות.
כשהוא בקישור, התגובות והמהירות לא מה שהיה פעם.. אתמול שיחק מאחורה והיה לו יותר זמן לבחון את המגרש ולהעביר כדור חכם או לפרוץ קדימה.
עם כל הצער, לא הייתי מחתים אותו כזר. אם יירצה להישאר בתור מנטור לדור הצעיר, האלן.
MikiRed כתב:הובאן השחקן הכי חכם בקבוצה, חוכמה מחפה (במעט) על תכונות חלשות אחרות.
כשהוא בקישור, התגובות והמהירות לא מה שהיה פעם.. אתמול שיחק מאחורה והיה לו יותר זמן לבחון את המגרש ולהעביר כדור חכם או לפרוץ קדימה.
עם כל הצער, לא הייתי מחתים אותו כזר. אם יירצה להישאר בתור מנטור לדור הצעיר, האלן.
לא הבנתי מה זה מנטור? כאילו כמו בדה וויס?
שילחץ על הזמזם שהוא שומע שחקן טוב?
הובאן לא יפרוש צאו מהסרט.
או שהוא ממשיך כאן או במקום אחר.