איזו סיבה יש לנו לא להחזיר את אופיר?
- הוא בטוח ירצה , בטח שמובטח לו לפחות חודש בפנים על פני בקושי מקום ביציע של גנט
- הוא לא כ-ז-ה פחות טוב מקורהוט, כך שבהחלט יכול להיות שאופיר ירש את המקום מקצועית
הבעיה היא לא אצלנו ולא אצל אופיר, זה שידוך ששני הצדדים רוצים. הבעיה שהבלגים שילמו עליו מיליון יורו בקיץ וקשה לי להאמין שהם ישחררו אותו אחרי חצי שנה בחינם...
Sir Alex Ferguson כתב:
הבעיה היא לא אצלנו ולא אצל אופיר, זה שידוך ששני הצדדים רוצים. הבעיה שהבלגים שילמו עליו מיליון יורו בקיץ וקשה לי להאמין שהם ישחררו אותו אחרי חצי שנה בחינם...
Sir Alex Ferguson כתב:
מי קבע שזה חייב להיות בחינם?
אם אופיר חוזר זה יהיה לשנים קדימה, מה שיהפוך את העסקה משתלמת.
אם מכבי החזירה את הילדה הגינגית בחצי מיליון אז גם אנחנו יכולים.
Sir Alex Ferguson כתב:
Sir Alex Ferguson כתב:
הם אמורים לרצות מאוד השאלה.
יחסכו בשכר ויראו את המנייה עולה, או לפחות לא מתרסקת ביציע.
סומך על דודו שיעשה את העבודה אם אנחנו באמת רציניים.
שמעון א כתב:לא מבין את הפאניקה הזאת להחזיר את אופיר בינואר.
איך תורג׳מן מסוגל לעלות לשחק במוצ"ש כשלא סומכים עליו. מילא הקהל שמוריד לו את הביטחון... אבל גם הצוות וההנהלה שותפים לזה אוי ואבוי.
מבלי לפגוע בשחקן,אתה מודע לזה שבמשחקים ששיחק היה גורם לספיגת גולים המרכזי(2 פנדלים לחיפה ועצמי בגמר טוטו)
ורק המחשבה עליו נגד בשיקטאש גורמת לי לעשות במכנסיים
לא חושב שאלונה והמועדון ישלמו מיליון יורו (וגם לא קרוב לזה) בשביל להחזיר מגן שיש סיכוים גבוהים שיחזור כשחקן רוטציה/ספסל.
לא בטוח שהבלגים ירצו להשאיל את אופיר בלי לקבל דמי השאלה, ואם התנאי שלהם יהיה שנקח עלינו את כל השכר שלו, גם כאן צריך לראות האם אלונה מוכנה לשלם לאופיר את החוזה שמרוויח בבלגיה מה שיכול להקשות עליה במשא ומתן עתידי אם באמת נרצה את אופיר כפתרון קבע.
באופן אישי אני חושב שיש מקום להחזיר את אופיר, פשוט צריכים להיות מודעים לכך שיש כאן מכשולים שיכולים להקשות על החזרה שלו. למרות שהידיעה שקורוהט בחוץ לחודש אולי תגרום לנו להתגמש על מנת להחזיר אותו.
האמת שבמשחק שאנחנו מתגוננים (כמו מכבי תל אביב בבלומפילד בשנה שעברה), אז הליקויים של תורג'מן ואוחיון פחות באים לידי ביטוי כי הם צריכים בעיקר לשמור על העמדה שלהם ולהרחיק את הסכנה והם גם מקבלים המון עזרה כי יש הרבה שחקנים מאחורה והמרחקים בין שחקני ההגנה קטנים.
הבעיה היא בעיקר כאשר אנחנו צריכים לתקוף, ואז מצד אחד יש את אוחיון שלא מבין את משחק ההתקפה ותוקע לנו את האגף (כמו במשחק בכפר סבא ובמשחק הגביע), ומצד שני את תורג'מן שדווקא יודע להרים כדור אבל אין לו אוויר גם להתקיף וגם לרדת ולכן אחרי על פעם שהוא עובר את החצי החמצן לא מגיע לו לראש והוא עושה שטות בהגנה (כמו בסמי עופר מול מכבי חיפה ובגמר גביע הטוטו). פלוס כשאנחנו תוקפים יש מרווחים יותר גדולים מאחורה, הם מקבלים פחות עזרה, ושם כבר גם אוחיון וגם תורג'מן מתקשים יותר.