קיבל את רגל העץ של אגידה???Totti כתב: מאור יצא מהארון...הוא בקשר עם אגידה.
מיותר לציין שהוא פסיבי, כן?
מיי זוונה קטנה של אוסטין???
מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גאה שיש לנו אוהדים כמוך אורן.oranu כתב:יהיו הרבה גילויים חדשים בפוסט הזה אז אני מציע לכולכם לקרוא עד הסוף.
נתחיל עם נקודה חשובה ככה לבוקר טוב שלכם, כל אותם אנשים שבוחרים להעלים עין ולהתכחש לתופעה אלימה ואיומה שיש בתוך הקהל שלנו בשם "ההצלחה" או בשם האהדה לשחקן כזה או אחר - אתם חייבים להתעורר!!!
לפני הכל בקהילה שלנו צריכים לשמור על אמות מידה, אף אדם לא יחזיר אותנו לימים אפלים ושחורים של לפני 15 שנים אחרת אין לנו זכות קיום בתור קהל, אנחנו לא ניתן לזה לקרות.
אין לי מושג כמה מחברי הפורום היו איתנו אז, אני יכול רק להגיד לכם שמי שחווה את ימי כפיר אדרי וצחי הרשקוביץ יעשה הכל אבל הכל כדי לא לחזור למקום המכוער והאפל הזה.
אף אחד אבל אף אחד לא יכול לאיים על אוהדי הפועל באר שבע.
לא משנה מה אמרו על הגיס שלו בין אם לכלכו ובין אם הם ממעריציו הגדולים ביותר.
כולם פה חכמים בדיעבד ומרחוק - רוצה לראות איך הייתם מגיבים אם האיומים היו מגיעים לילדים שלכם או לאחים שלכם או לדודים שלכם שרשמו לשחקן בדף הפייסבוק שלו שהוא אפס או אגואיסט או לא שווה את הסמל שעל החולצה (זכותם המלאה לרשום גם אם לא מסכימים איתם).
רוצה לראות איך הייתם מתנהלים כראשי ארגון שמקבלים פניות מאוהדים מאוימים, אנשי משפחה שאשכרה רועדים לבוא לטרנר, רוצה לראות איך הייתם מגיבים לאיומים על אבא שיאנסו לו את הבנות, רוצה לראות איך הייתם מגיבים אם היו עולים אליכם 4 אנשים ליציע בסוף משחק אליפות, רוצה לראות איך הייתם מתנהלים כשאדם בן 35 מדבר איתכם בטלפון ורועד כשפורסם מה שפורסם בוואינט מחשש לתגובה של אותם אחים נמני.
אל תהיו גיבורים גדולים ואל תשפטו אנשים שלא הייתם במצבם ואין להם את הכוח הפיזי והנפשי ללכת ולהתמודד עם אותם חלאות שאיימו עליהם והשליטו פה טרור מהזן הנחות ביותר, הם לא גברים הם רק חשבו שהם כאלה.
עצם ניסיון ההשתקה של התופעה מהווה זריקת מוטיבציה אדירה לאותם מאיימים או לאחרים שיגיעו בעקבותם בפעמים הבאות שמישהו "יעז" להעביר ביקורת על שחקן כזה או אחר בקבוצה, זה חטא שאסור לנו לחטוא בו.
כמה דברים שעליכם לדעת -
במהלך 7 החודשים האחרונים האחים נמני ניסו להנחיל פה צנזורה דיקטטורית סטייל איראן, אנחנו גילינו על התופעה עוד לפני הפרסומים וכהרגלינו כיבסנו את הכביסה המלוכלכת בבית, קיבלנו עדויות מ 4 אוהדים שונים שלא איחלו סרטן, לא קיללו בנאצה אלא העבירו ביקורת לגיטימית על מאור בדף הפייסבוק שלו, ביקורת חדה אמנם אך לא משהו שמצריך התייחסות מיוחדת ובתגובה קיבלו איומים וקללות איומות לפייסבוק האישי שלהם מאותם אחים נמני, אלו שביקשו סליחה יפה ומחקו את הפוסטים עזבו אותם לנפשם ואלו שלא? לא נרחיב פה רק נגיד שזה לא תמיד נגמר בפייסבוק.
טיפלנו בנושא בשקט ביחד עם נציגי המועדון והצגנו להם את העובדות, חשבנו מה אנחנו יכולים לעשות בכדי שהאדמה לא תרעד שוב, איך אנחנו יכולים לשמור על העקרונות ולא לגרום לפיצוץ תוך שמירה על 2 אינטרסים ברורים:
1. ביטחון של קהל האוהדים של הפועל באר שבע.
2. לא לפגוע בהתנהלותו התקינה של המועדון.
סיכמנו מה שסיכמנו בפגישת חירום עם ההנהלה, אם נצטרך בבוא היום לספר מה היה שם אז נספר, כרגע לפתוח את כל מה שהיה פוגע קשות בסעיף 2 ואנחנו נשמור זאת לעצמינו.
אני יכול להגיד לכולכם בלב שלם שמאותה פגישה תופעת האיומים מצד האחים נמני פסקה לחלוטין, בחנו ובדקנו מכל הכיוונים ועשינו מה שצריך כדי שהיא תיפסק (יש לציין לטובה את ההנהלה בראשות אסי ואלונה מחד ואת מאור בוזגלו ואבי נמני מאידך שעזרו במהלך למנוע איומים נוספים - אך לצערינו גם באותה נשימה לא הסכימו להתקשר וליישר את ההדורים עם אותם אוהדים כפי שאנחנו והנהלת המועדון ציפינו מהם לעשות) ולמרות הכל ניסינו לעבור הלאה.
אבל בבאר שבע השנה אין רגע דל כמו באיזה שהוא לופ שלא נגמר אנחנו קמים ליום רביעי עם עוד כתבות והסיפור מתפוצץ ואנחנו מגלים על מקרים נוספים שלא ידענו עליהם ולא שמענו מעולם.
אז קודם כל אנחנו כאן כדי להודיע לכם -
יש מי שעומד מאחוריכם, אנחנו.
לא ניתן לאף אחד לפגוע באוהדים שלנו לא משנה מי הוא ומה השם משפחה שלו, אנחנו יותר חזקים מהכל, ואם קורה מצב כזה אנחנו מבקשים מכם לפנות אלינו במיידי, או לחבר ארגון שאתם מכירים באופן אישי או לדף שלנו, דיסקרטיות מובטחת.
מעבר לכך וכמו תמיד, אנחנו כרגע לא נפתח את הפה ולא נזין את התקשורת במיוחד לאור המצב הרגיש של הקבוצה ומעמדו של מאור עד סוף העונה לפחות כחלק בלתי נפרד ממנה.
אני לא כותב את הפוסט הזה כדי לפגוע במאור או במעמדו ואני לא חושב ולא רוצה להאמין שיש לו קשר לדברים האלה ועד שלא יוכח אחרת אני מסתכל על הפעולה של הגיסים שלו כעל פעולה עצמאית שלהם ובכל זאת -
אין לנו את הזכות להתעלם מתופעה שכזו, היושרה שלי כאדם ושלנו כארגון לפני היותינו אוהדים של קבוצה מסויימת אומרת שאסור לטאטא תופעה כזאת מתחת לשטיח ולהתעלם מקיומה, מה שכן כמו שהגברת תמיד אומרת לנו -
Choose your battles carefully.
אז את הקרבות שלנו אנחנו ננהל מול מי שצריך ומתי שצריך ועכשיו זה לא הזמן כי הקבוצה צריכה אותנו יותר מהכל.
ביום שבת הקרוב אנחנו נעלה עם רעל בעיניים ועם עצבים ומטענים של לילות ללא שינה, של ריבים וויכוחים אינספור, של אינסוף טלפונים והודעות והתעסקויות בכל מה שלא קשור להפועל באר שבע לצערינו אבל אנחנו נעלה עם הרעל הזה ועם כל העצבים ונפרק אותם על הדרומי ונעיף אותו באוויר.
אנחנו נסחוף אתכם לעידוד שלא היה עוד בטרנר כי הקבוצה צריכה אותנו יותר מתמיד ואת הזמן להתעסק בחרא שצף נשאיר לחודש מאי - עד אז אנחנו הפועל באר שבע ובזה נתעסק - ללא רעשי רקע.
נתראה בשבת ותבואו עם קצר כי אתם הולכים להזיע ויהיה חשמל, סופש מוצלח לכולנו ושקט מפרשיות הפועל באר שבע אמן ואמן..
ואו
עכשיו אני מבין למה אבי נמני הוקפץ לפגישה
כל הכבוד לארגון על ההתנהלות! יכול לספר שהיו איומים ברשתות החברתיות על דוד שלי אבל הוא הבליג ולא התייחס לאמירות המפגרות של בני המשפחה..
עכשיו אני מבין למה אבי נמני הוקפץ לפגישה
כל הכבוד לארגון על ההתנהלות! יכול לספר שהיו איומים ברשתות החברתיות על דוד שלי אבל הוא הבליג ולא התייחס לאמירות המפגרות של בני המשפחה..
שרמוטות מסריחים...טפו על הפרצוף המטונף שלכם משפחה של שלוכים.
היום שכל האחים המזויינים האלו עם האבא הנרקותי שלהם יעופו לנו מהכדורגל יהיה יום מאושר.
מהשמן שמאמן בליגה ט', דרך הכולבוייניק של אשקלון, הגמד נטול המוח משכונת התקווה ועד היהלום שבכתר, ראש מערך השכונה הלאומית- הילד ז** ענק.
לא רוצה את בוזגלו בבאר שבע, אתמול. שייקח איתו את הנימנים וקולקציית הכובעים המטופשים שלו ויזידיין מפה.
קורא את מה שכותב אורן ומתפוצץ מכעס.
מי אתם בכלל?? מה הייתם לפני הפועל באר שבע??
היום שכל האחים המזויינים האלו עם האבא הנרקותי שלהם יעופו לנו מהכדורגל יהיה יום מאושר.
מהשמן שמאמן בליגה ט', דרך הכולבוייניק של אשקלון, הגמד נטול המוח משכונת התקווה ועד היהלום שבכתר, ראש מערך השכונה הלאומית- הילד ז** ענק.
לא רוצה את בוזגלו בבאר שבע, אתמול. שייקח איתו את הנימנים וקולקציית הכובעים המטופשים שלו ויזידיין מפה.
קורא את מה שכותב אורן ומתפוצץ מכעס.
מי אתם בכלל?? מה הייתם לפני הפועל באר שבע??
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 26 ינואר 2017, 11:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם אחי קיבל הודעה לפני כמה חודשיים משהו בסגנון
תעזוב תילד בשקט
אבל לא יודע אם זה מהאחים נימני
בכל מקרה אלונה צריכה לעשות מעשה או לפה או לפה
הרי ברור לכולם שאם מאור יעלה לשחק הוא יספוג שריקות בוז ויהיה אווירה לא נעימה גם על הדשא
וזה ימשך עד סוף העונה לפחות
אותי מעניין אם יש לזה קשר לחוזה החדש שלא הוצע לו
זה שי !
תעזוב תילד בשקט
אבל לא יודע אם זה מהאחים נימני
בכל מקרה אלונה צריכה לעשות מעשה או לפה או לפה
הרי ברור לכולם שאם מאור יעלה לשחק הוא יספוג שריקות בוז ויהיה אווירה לא נעימה גם על הדשא
וזה ימשך עד סוף העונה לפחות
אותי מעניין אם יש לזה קשר לחוזה החדש שלא הוצע לו
זה שי !

- ForeverRed
אמרתי ואומר שוב, אלונה חייבת להתעורר.
שתיקח החלטה ותלך איתה עד הסוף. מבטיח לעמוד מאחוריה.
במצב הנוכחי אי אפשר להמשיך.
שתיקח החלטה ותלך איתה עד הסוף. מבטיח לעמוד מאחוריה.
במצב הנוכחי אי אפשר להמשיך.
זה אחד מאותם רגעים שבהם אני מצטער שאין לי פייסבוק.
שני אחים ילדים קקות שמרשים לעצמם לאיים על אוהדים שלא יגיבו להם.
כוח מבין רק בכוח.
משפחת בוזגלו זה קרטל ולהגיד שמאור לא ידע זה כמו ששולחים אותך עם הילד לגן שעשועים לשמור עליו ושהוא נופל ומקבל מכה אתה אומר "לא שמתי לב" (לנשואים שביננו).
מזלנו הגדול שראשי הארגון הם אנשים מספיק אינטלגנטיים וחכמים בשביל לעשות סדר בבאלגן.
השבת הולך להיות מזג האוויר סוער,האשה אומרת "אתה לא נורמלי שאתה רוצה לנסוע לב"ש".
הסברתי לה שלצורך העניין זה שווה ערך לזה שהיא תיסע על כביש החוף(וכמובן ששרתי לה) ותיתקע עם פנצ'ר ותקרא לי לחלץ אותה ואני יעזוב הכל ויבוא.
ככה גם לגבי האשה השנייה,היא צריכה אותי עכשיו ואני מתייצב!!
שני אחים ילדים קקות שמרשים לעצמם לאיים על אוהדים שלא יגיבו להם.
כוח מבין רק בכוח.
משפחת בוזגלו זה קרטל ולהגיד שמאור לא ידע זה כמו ששולחים אותך עם הילד לגן שעשועים לשמור עליו ושהוא נופל ומקבל מכה אתה אומר "לא שמתי לב" (לנשואים שביננו).
מזלנו הגדול שראשי הארגון הם אנשים מספיק אינטלגנטיים וחכמים בשביל לעשות סדר בבאלגן.
השבת הולך להיות מזג האוויר סוער,האשה אומרת "אתה לא נורמלי שאתה רוצה לנסוע לב"ש".
הסברתי לה שלצורך העניין זה שווה ערך לזה שהיא תיסע על כביש החוף(וכמובן ששרתי לה) ותיתקע עם פנצ'ר ותקרא לי לחלץ אותה ואני יעזוב הכל ויבוא.
ככה גם לגבי האשה השנייה,היא צריכה אותי עכשיו ואני מתייצב!!
Totti כתב: מאור יצא מהארון...הוא בקשר עם אגידה.
מיותר לציין שהוא פסיבי, כן?
מיי זוונה קטנה של אוסטין???
חחחח. חנקת
שיגמרו את הקריירה כל האחים במשפחת בוזגלו , שהמשפחה של נמני הגברגברים בשקל שחכמים על חלשים יגמרו באיזה מעצר נחמד ,
ושיעקב יפסיד את כל ההון שלו על הימורים.
משפחה *** שילכו מפה כבר בנים של זונהה
ושיעקב יפסיד את כל ההון שלו על הימורים.
משפחה *** שילכו מפה כבר בנים של זונהה
עכשיו גם תבינו למה אבי נימני נחשב לדרגת אל במכבי.
אני בטוח שקלינגר קורא את כל הפירסומים ואומר לעצמו "נשמע לי מוכר כל העניין".
אני בטוח שקלינגר קורא את כל הפירסומים ואומר לעצמו "נשמע לי מוכר כל העניין".
וכרגיל , שהפוקוס נעלם מהמשפחה הוא חייב שוב להדליק ולחפש אש.
לאחר המשחק, המשיך יעקב בוזגלו וכתב את הדברים הבאים בפייסבוק: "מה, ראדי בישל לעצמו? כי ראיתי שכרזו בטרנר רק לכובש השער ולא למבשל. יכול להיות שירדנו לשיא חדש של ביזיון? או שאולי ה"מושפעים" (וזה כי אני עדין ובתחילת שבוע) השתלטו גם על עמדת הכריזה? מזל שיש בדרומי גם חצי שהוא שפוי ועודד היום כי אני זוכר שהם הוציאו פוסט שלא יקללו ולא יעודדו, אבל במקום זה שרקו בוז וגם קיללו (לא רובם). חייב לשחק! מקצועית! פשוט חייב לשחק, עובדה!"
לאחר המשחק, המשיך יעקב בוזגלו וכתב את הדברים הבאים בפייסבוק: "מה, ראדי בישל לעצמו? כי ראיתי שכרזו בטרנר רק לכובש השער ולא למבשל. יכול להיות שירדנו לשיא חדש של ביזיון? או שאולי ה"מושפעים" (וזה כי אני עדין ובתחילת שבוע) השתלטו גם על עמדת הכריזה? מזל שיש בדרומי גם חצי שהוא שפוי ועודד היום כי אני זוכר שהם הוציאו פוסט שלא יקללו ולא יעודדו, אבל במקום זה שרקו בוז וגם קיללו (לא רובם). חייב לשחק! מקצועית! פשוט חייב לשחק, עובדה!"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין לי כוח אליו...הראל כתב:וכרגיל , שהפוקוס נעלם מהמשפחה הוא חייב שוב להדליק ולחפש אש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה מחפש אש בזה?
הוא צודק. התעלמות מיותרת.
אנחנו צריכים את בוזגלו איתנו כדי לקחת אליפות נוספת. זה האינטרס הראשי ועל פיו פועלים.
הוא צודק. התעלמות מיותרת.
אנחנו צריכים את בוזגלו איתנו כדי לקחת אליפות נוספת. זה האינטרס הראשי ועל פיו פועלים.
- The red one
אולי תפסיקו להביא לפה את השטויות שלו?הראל כתב:וכרגיל , שהפוקוס נעלם מהמשפחה הוא חייב שוב להדליק ולחפש אש.
בעיקר שלא כרזו למבשל גם בגול שלא מאור בישל (לא זוכר כרגע איזה הוא בישל)