נשמע כמו משפחת פשע.גדי כתב:אין רגע דל. פרטים בווינט
בוזגלו ונמני...
נשמע כמו משפחת פשע.גדי כתב:אין רגע דל. פרטים בווינט
באמת שאין מילים, רק שילך.גדי כתב:אין רגע דל. פרטים בווינט
זה בכלל לא הצד של מאור במשפחה.YallaHapoel כתב: באמת שאין מילים, רק שילך.
הצד של נמניThe red one כתב: זה בכלל לא הצד של מאור במשפחה.
הזוי לתלות את מעשייהם ולקשור אותם למאור (בלי קשר לאיזה צד הם במשפחה)
כן, אני חושב שיש מצב גדול שהוא לא היה מודע.YallaHapoel כתב:אתה חושב שהוא לא היה מודע? ומה זה חשוב בכלל?
לא זה באמת פחות רלוונטי בעיניי, בין אם הוא היה מודע למה שאבא שלו אומר והגיסים שלו עושים ובין אם לא הבלגאן שהוא מייצר סביב הקבוצה ובחדר ההלבשה ישאר זהה.The red one כתב: כן, אני חושב שיש מצב גדול שהוא לא היה מודע.
ומה זאת אומרת מה זה היה חשוב? מדברים עכשיו על זה. אתה כתבת "באמת שאין מילים, רק שילך" בהתייחס לכתבה הזאת. אם הוא לא היה מודע (לא נדע לעולם כנראה) אז זה קצת חשוב, אתה לא חושב?![]()
וכן, הבנתי שדעתך היא "רק שילך" סביר להניח בלי קשר לכתבה הזו.
אל תשאל, כל השחקנים, חדר ההלבשה, הרשתות והתקשורת מתעסקים עכשיו במה בן נמני כותב לאנשים בפרטיRed Temple כתב:אבא בוזגלו יושב לו מול המחשב ומתגלגל מצחוק
״הצלחתי להפיל אותם״ ״הם מתעסקים בהכל חוץ מכדורגל״
אני לא מדבר רק על זה .The red one כתב: אל תשאל, כל השחקנים, חדר ההלבשה, הרשתות והתקשורת מתעסקים עכשיו במה בן נמני כותב לאנשים בפרטי
הא, אוקיי, זה משהו אחר.Red Temple כתב: אני לא מדבר רק על זה .
אני מדבר על ה כל מאז הפוסט של בוזגלו.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 53,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;הראל כתב:הסיטואציה בעיתית
ברדה ישאר בב"ש כשחקן וינשוך הרבה שפתיים עד שבכר לא יהיה פה ואז ילך להיות מנהל מקצועי שבכר לא פה
לברדה לא כואב, בדיוק להפך, ברדה מאושר שהפרויקט שהוא הרים משתי עונות רצופות שבהם נשארנו בליגה יכול להסתיים בשתי אליפויות רצופות.Totti כתב:הסתפרתי עכשיו אצל שי(יצא עקום כרגיל)
הוא אמר לי את שכתב כאן לא מעט; "על ברדה אני כועס יותר".
כן אני כעסתי על אליניב, אבל מרגיש צורך לשתף כאן קצת מהתחושות שלי לגבי מה שעובר על הקפטן הותיק ואני חייב בגילוי נאות לומר שאני כבר לא חושב שיש לו מה לתרום לנו מקצועית.
כואב לו לברדה. הפועל באר שבע היתה התחנה היחידה אליה שאפ לחזור כשעוד היו לו לא מעט מחזרים. הוא הוביל אותה בצורה מדהימה לאליפות היסטורית.
פעם הוא חלם על תפקיד מקצועי, דיברו אפילו על מנהל מקצועי. הגיע בכר שהוא הסמכות העליונה וברור לכל שברדה לא יהיה לעולם מעליו בהיררכיה. לפני שבועיים הוא מתראיין ומצהיר שיש לו עוד כוח לשחק שנתיים כדורגל-
חוזה לא מוצע לו. ראדי בגילו ומחזרים אחריו, ברדה "סוס מת"(חוזר ומדגיש, ראדי במצב פיזי אחר). כך נותר לו האליניב קירח משני הכיוונים, מצד אחד לא בונים עליו מקצועית-כדורגלנית, מצד שני התפקיד המקצועי ממש לא מונח לפתחו.
בקיצור, כואב לו לברדה, הוא נפל בין הכסאות. יש לו אגו לא קטן וחלק מהמצב בהחלט באשמתו, אבל אם לא יקר צעד דרמטי או לא יזכה לרגע של עדנה לפני שיתלה את הנעליים, בעונה הבאה הוא צפוי לשחק במקום אחר.
אז כעסתי על אליניב, אבל אני סולח.