בשיקטאש כל מה שרציתם לדעת
Re: בשיקטאש כל מה שרציתם לדעת
היכן הלינק לרכישת הכרטיסים מופיע, כלומר הטענת המנוי ? אני על המשתמש שלי בשפע ולא מצליח למצוא את המדובר, גם לא את קריית שמונה בגביע.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תלחץ על המשתמש שלך למעלה, כנס למנויים,ותלחץ על לשונית ברוכאים הבאים,אחרי זה יהיה לך בצד שמאל התראות/אירוע לא זוכר ולינק תילחץ עלוGuevara כתב:היכן הלינק לרכישת הכרטיסים מופיע, כלומר הטענת המנוי ? אני על המשתמש שלי בשפע ולא מצליח למצוא את המדובר, גם לא את קריית שמונה בגביע.
קח, תעבור על זה.Guevara כתב:היכן הלינק לרכישת הכרטיסים מופיע, כלומר הטענת המנוי ? אני על המשתמש שלי בשפע ולא מצליח למצוא את המדובר, גם לא את קריית שמונה בגביע.
https://www.youtube.com/watch?v=iARghMsSS3w" onclick="window.open(this.href);return false;
גם לי. בעסה, אבל מקבל את זה באהבה.dardasmiley כתב:חזרו אליי משפע.
הכרטיסים שלי ושל חבר הופקעו ע"י אופא
חייב לציין שהופתעתי לטובה מהשירות עד כה. קנתה לי ולחבר במקום מאחורי שער 10 (כמובן מושבים צמודים), הבטיחה שאם אופא מבטלים המקום שלי (כלשונה: "או אתה או אופא תשהו במקום שלך, לא אף אחד אחר") והבטיחה שבכל מקרה לא אצטרך להגיע אליהם פיזית.
האמת מחברים שזה קרה להם במשחקים הקודמים הכנתי את עצמי למלחמת התשה וטרטורים, היה בדיוק ההיפך מזה, בינתיים (לא עמדתי עדיין עם הכרטיס בתוך המגרש) עשו עבודה טובה.
דמבה בה הושאל לטורקים.
המשחק הזה נהיה אטרקטיבי מיום ליוםCrazyRed7 כתב:דמבה בה הושאל לטורקים.
נהיה יותר קשה מיום ליום. אין לנו סיכוי במיוחד בלי מיגל.
לא אמרו שקווארסמה בדרך לסין? השחקן שאני הכי פוחד ממנו.
לא אמרו שקווארסמה בדרך לסין? השחקן שאני הכי פוחד ממנו.
דווקא אותי זה מעודד כל ההחתמות האלה שלהם.
א. זה אומר שהם מפחדים
ב. כל כך הרבה שחקנים חדשים בפרק זמן כל כך קצר זה אף פעם לא מאוד יעיל, בטח בינואר
ג. גלאקטיקוס? תשאלו את מכבי \ אשדוד איך זה נגמר
במילא מדובר במפגש אולי הכי קשה שיהיה \ היה לנו העונה, אז האלמנטים האלה דווקא הופכים אותו לפחות מפחיד ולא יותר.
לא יקרה כלום אם נפסיד, לא היה קורה כלום אם היינו מפסידים לפני ההחתמות.
עוד מוקדם, אבל הימור שלי - 3-1 לנו בבית
א. זה אומר שהם מפחדים
ב. כל כך הרבה שחקנים חדשים בפרק זמן כל כך קצר זה אף פעם לא מאוד יעיל, בטח בינואר
במילא מדובר במפגש אולי הכי קשה שיהיה \ היה לנו העונה, אז האלמנטים האלה דווקא הופכים אותו לפחות מפחיד ולא יותר.
רק אהבה תנצח...
מי שחושב שהם מחתימים שחקנים בגללנו פשוט הוזה.
צאו מהסרט.
צאו מהסרט.
דמבה בה ובשיקטאש זה בדיוק כמו סוארס ובאר שבע, הוא שיחק שם כבר ולא מזמן הוא מאוד קשור למערכת לאוהדים ולקבוצה, לא הייתי קורא לו שחקן חדש ובטח שלא הייתי משווה את העגלקטיקוס לקבוצה המעולה שרצה כבר תקופה בבשיקטאש.nitsande כתב:דווקא אותי זה מעודד כל ההחתמות האלה שלהם.
א. זה אומר שהם מפחדים
מפחדים? אתה חשב שהם מפחדים מאיתנו? אנחנו זבובים לידם מכל בחינה, זאת תהיה סנסציה יותר גדולה מסאות'המפטון ואינטר ביחד אם נעבור אותם.
תקשיבו אתם פשוט פוצים נפוחים, מי אנחנו בכלל??
הסיכוי היחיד שלנו לא להתבזות זה אם הם יזלזלו במפעל, אבל בגלל שהם קבוצה שיכולה גם לזכות בו קשה לי להאמין שזה יקרה.
הסיכוי היחיד שלנו לא להתבזות זה אם הם יזלזלו במפעל, אבל בגלל שהם קבוצה שיכולה גם לזכות בו קשה לי להאמין שזה יקרה.
הם מפחדים. לא כי אנחנו יותר טובים, כי הם שמעו וראו את הסנסציות האדירות שעשינו העונה.
לדעתי הם גם רוצים ללכת על זכייה במפעל בגלל זה הם פוחדים מפנצ'ר איתנו, ובגלל זה הם עושים overkill עם ההחתמות האלה. לא כי אנחנו אימת אירופה.
עדיין, הימור שלי, בבית 3-1 לנו.
לדעתי הם גם רוצים ללכת על זכייה במפעל בגלל זה הם פוחדים מפנצ'ר איתנו, ובגלל זה הם עושים overkill עם ההחתמות האלה. לא כי אנחנו אימת אירופה.
עדיין, הימור שלי, בבית 3-1 לנו.
רק אהבה תנצח...
חזר וגם הבקיע בליגה.South Boy כתב:ראיין באבל נפצע מול אוסמנליספור ולא ברור מתי יחזור כרגע.
לגבי כל אלה שבכו שצריך להעביר את המשחק מטורקיה.
מכבי ת"א בחודש וחצי האחרון ביקרה שם פעמיים, מול קבוצתו של דיויד בלאט לפני חודש בערך והיום מול גאלטאסאריי
מכבי ת"א בחודש וחצי האחרון ביקרה שם פעמיים, מול קבוצתו של דיויד בלאט לפני חודש בערך והיום מול גאלטאסאריי
עם אלפי אוהדים שצבעו את רחובות איסטנבול וסיקור תקשורתי שיאהראל כתב:לגבי כל אלה שבכו שצריך להעביר את המשחק מטורקיה.