מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
סתם הצגה הוא רוצה לנסוע הביתה לגחנון של איד אל פיטר, כל שנה יש לו פציעה בתקופה הזאת
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בדקתי את הנושא לעומק, אם היינו מקפיאים את ויטור אז החוזה שלו למעשה מבוטל והוא יכול לחתום מיידית איפה שירצה. לא חושב שיש מישהו בקבוצה שמוכן להשאיר אופציה של מיגל כשחקן חופשי, גם אם הוא סיים את העונה.שימי כתב:גם אני בדעה שהשנה הוא לא יחזור לכושר משחק סביר
חודש וחצי טיפולים ואז יוחלט ניתוח כן או לא ואם הטיפולים יעזרו ייקח לו זמן להיכנס לכושר משחק
עם כל הכאב והצער הייתי מקפיא אותו עד לסיום העונה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חוק מטומטם במידה ושחקן גומר את העונה באוגוסט יתפוס סתם משבצת של זרSir Alex Ferguson כתב: בדקתי את הנושא לעומק, אם היינו מקפיאים את ויטור אז החוזה שלו למעשה מבוטל והוא יכול לחתום מיידית איפה שירצה. לא חושב שיש מישהו בקבוצה שמוכן להשאיר אופציה של מיגל כשחקן חופשי, גם אם הוא סיים את העונה.
מפליא אותי איך המועדון מצליח להשלות את התקשורת ואת האוהדים.
בזמן שכולם בטוחים שהוא חוזר לפני שהעונה תסתיים, לי נראה שהוא גמר את העונה.
המועדון אלוף בלשתול אשליות וזה קרה עם לא מעט שחקנים כשהיינו בטוחים שיש להם מתיחות בלבד ובסוף התברר שיש להם קרעים וכשהיינו בטוחים ששחקן x יחזור בעוד שבועיים ובסוף הוא חוזר אחרי חודשיים.
המועדון אלוף בלשתול אשליות וזה קרה עם לא מעט שחקנים כשהיינו בטוחים שיש להם מתיחות בלבד ובסוף התברר שיש להם קרעים וכשהיינו בטוחים ששחקן x יחזור בעוד שבועיים ובסוף הוא חוזר אחרי חודשיים.
לא חושב שיש מישהו שמאמין שויטור יחזור לשחק העונה או שלא יצטרך ניתוחE.H.A כתב:מפליא אותי איך המועדון מצליח להשלות את התקשורת ואת האוהדים.
הבעיה שנראה לי כבר אף אחד לא יודע מה הפציעה שלו , בהתחלה חשש לקרע , אחכ חבלה חזקה , אחכ קרע חלקי או אולי מתיחה לרצועה .
ובסוף מחליטים על שיקום שלא בטוח שיועיל ורק מבזבז זמן
ובסוף מחליטים על שיקום שלא בטוח שיועיל ורק מבזבז זמן
בואו נגיד שהוא מחלים בקצב מאוד מרשים. אתם תופתעו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
תתפלא, אבל סביב הצוות שמטפל בו יש לא מעט אופטימיות.שיש כתב: לא חושב שיש מישהו שמאמין שויטור יחזור לשחק העונה
אפשר להיות מאוד ספציפיים...מדברים על אימונים קלים עם כדור בשבוע הבאForeverRed כתב: תתפלא, אבל סביב הצוות שמטפל בו יש לא מעט אופטימיות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+10Totti כתב:בואו נגיד שהוא מחלים בקצב מאוד מרשים. אתם תופתעו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה אתה קורא לו בוזגלו מהיום תקראו לו השחקןtaltal כתב:באימון מים עם בוזגלו היום
זה שי !

חחח השחקן ואבא שלו מעצבנים אבל זה כמו בחורה
סליחה שאני שוביניסט עכשיו