חדי העין שבכם יבחינו בוויליאם סוארס נמצא בחדר הלבשה. הבחור חזר חברים

משתגע איך אנשים לא רואים את ההבדל בין קורהוט לדוידזאדה, טכניקה, חוכמה. שמים וארץגיא חניה כתב: נזק לקבוצה ? סוארס בין היחידים שיכול להכנס להרכב במקום ויטור (טאהה לא מספיק טוב).
קורהוט לא משדרג אותנו בשום צורה ולא רואה במה הוא טוב מדוידאזדה.
שיש כתב: משתגע איך אנשים לא רואים את ההבדל בין קורהוט לדוידזאדה, טכניקה, חוכמה. שמים וארץ
דוידזאדה לוחץ טוב יותר וגם סוגר טוב יותר אבל לא בהרבה
אני לא אומר שקורהוט פלופ,הוא באמת בסדר אבל תכלס שורה תחתונה,שורה תחתונה,כמה שערים הוא בישל? מבחינה הגנתית תסכים איתי שאופיר טוב ממנו, נכון שמבחינת טכניקת הגבהה הוא טוב בהרבה מאופיר,אבל כשאני מסתכל על טור הבישולים/שערים אני לא רואה הבדל. האם הוא מצדיק ביזבוז מקום של זר על המשבצת הזו? לך תבדוק כמה בישולים/שערים יש לביטון מקש, לעלו מפת או עוסמאן מסכנין.שיש כתב: משתגע איך אנשים לא רואים את ההבדל בין קורהוט לדוידזאדה, טכניקה, חוכמה. שמים וארץ
דוידזאדה לוחץ טוב יותר וגם סוגר טוב יותר אבל לא בהרבה
מסכים מלבד הקביעה שלך שסוארז שיחק בהצלחה בקישור ,והוא גם לא כזה טוב בהנעת כדור כמו שרשמת.Sir Alex Ferguson כתב:מדהים עד כמה הכדורגל הוא דינמי ונזיל.
במשך שנים (בעיקר עד להגעה של ברדה והשינוי המחשבתי במועדון מבחינת השחקנים שמגיעים) סוארס היה נקודת האור הבודדת בקבוצה שלנו. כשהוא לא היה מופיע למשחקים היינו בבעיה עצומה.
כולנו זכורים את הפציעה שלו במשחק הגביע שלמעלה חיסלה לנו את העונה וכניראה גם עלתה לנו בגביע כשאילצה אותנו לפתוח בחצי גמר הגביע עם גל אראל כבלם פותח.
אפילו הסכמנו לסלוח לו על כל הפעמים שהוא עזב את ישראל או סירב לחזור בגלל המצב הביטחוני.
והנה הקיץ, אחרי שהצלחנו לשים יד על שחקן כמו ויטור, אף אחד כבר לא העלה את השם של סוארס, אחד הבלמים הכי טובים שלבשו את המדים שלנו מאז ומעולם, בעקבות היכולת של מיגל.
יותר מכך, אני בטוח שאין אוהד אחד שלא היה קונה חזרה של מיגל לפעילות מחר במשחק הגביע אבל במחיר של ויתור על סוארס. יתרה מכך, יש כותבים שגם עם הפציעה של ויטור לא רוצים את סוארס ופוחדים ש"נתקע" איתו בקיץ לעונה נוספת.
מדהים עד כמה הכדורגל נזיל.
אז אני כאן כדי להזכיר שאנחנו מחתימים שחקן הגנה ענק, שלפני שעזב נתן את אחד המשחקים הכי גדולים שאני ראיתי של בלם במדים שלנו, משחק על גבול השלמות מול היוונים.
מזכיר לכולם שסוארס אומנם איבד מהמהירות שלו, אבל הוא עדין מפלצת פיזית, חכם בצורה יוצאת דופן, מתאקל מצוין ובעיקר מבין משחק ברמה מאוד גבוה.
מבחינת ביטחון ושקט להגנה, ומבחינת תרומה להנעת הכדור של הקבוצה, ההבדל בין סוארס לטאהה הוא הבדל של שמיים וארץ, הוא בדיוק ההבדל בין קבוצה שזוכה באליפות בשנה שעברה לקבוצה שלא זוכה באליפות בעונה הקודמת.
כל עוד מיגל לא חוזר, בטח ובטח אם מיגל סיים את העונה, אנחנו חייבים עוד בלם ליד צדק שידע לתת לנו שקט מאחורה ויחזיר לנו את הנעת הכדור שהייתה עם מיגל ושהייתה אחת הסיבות להצלחה שלנו ולמשחק הלחץ שלנו.
אם מיגל יחזור, ובכן לא הייתי פוסל גם שיתוף פעולה של סוארס ליד מיגל, מה שייצור את צמד הבלמים הכי פיזיים שהכדורגל הישראלי ראה אי פעם.
ואם צדק יפתח ליד מיגל, לא פוסל בכלל שימוש בסוארס כזר השישי, אם כדי לא להעמיס על מיגל, אם כדאי לתת לאוגו לנוח, ואם כדי להחליף את הובאן במשחקים מסוימים. סוארס כבר שיחק בקישור אצלנו ובהצלחה.
ברוך השב ויליאם!
שששש הכי חשוב שהטכניקה שלו טובה משל דוידזאדה וכו' מה זב משנה כמה הוא בישל או כבש...simply-red כתב: אני לא אומר שקורהוט פלופ,הוא באמת בסדר אבל תכלס שורה תחתונה,שורה תחתונה,כמה שערים הוא בישל? מבחינה הגנתית תסכים איתי שאופיר טוב ממנו, נכון שמבחינת טכניקת הגבהה הוא טוב בהרבה מאופיר,אבל כשאני מסתכל על טור הבישולים/שערים אני לא רואה הבדל. האם הוא מצדיק ביזבוז מקום של זר על המשבצת הזו? לך תבדוק כמה בישולים/שערים יש לביטון מקש, לעלו מפת או עוסמאן מסכנין.
אוהב אותך, הרבה גם על התמונה מהמשחק הכי מרגש מבחינתיSir Alex Ferguson כתב:מדהים עד כמה הכדורגל הוא דינמי ונזיל.
במשך שנים (בעיקר עד להגעה של ברדה והשינוי המחשבתי במועדון מבחינת השחקנים שמגיעים) סוארס היה נקודת האור הבודדת בקבוצה שלנו. כשהוא לא היה מופיע למשחקים היינו בבעיה עצומה.
כולנו זכורים את הפציעה שלו במשחק הגביע שלמעלה חיסלה לנו את העונה וכניראה גם עלתה לנו בגביע כשאילצה אותנו לפתוח בחצי גמר הגביע עם גל אראל כבלם פותח.
אפילו הסכמנו לסלוח לו על כל הפעמים שהוא עזב את ישראל או סירב לחזור בגלל המצב הביטחוני.
והנה הקיץ, אחרי שהצלחנו לשים יד על שחקן כמו ויטור, אף אחד כבר לא העלה את השם של סוארס, אחד הבלמים הכי טובים שלבשו את המדים שלנו מאז ומעולם, בעקבות היכולת של מיגל.
יותר מכך, אני בטוח שאין אוהד אחד שלא היה קונה חזרה של מיגל לפעילות מחר במשחק הגביע אבל במחיר של ויתור על סוארס. יתרה מכך, יש כותבים שגם עם הפציעה של ויטור לא רוצים את סוארס ופוחדים ש"נתקע" איתו בקיץ לעונה נוספת.
מדהים עד כמה הכדורגל נזיל.
אז אני כאן כדי להזכיר שאנחנו מחתימים שחקן הגנה ענק, שלפני שעזב נתן את אחד המשחקים הכי גדולים שאני ראיתי של בלם במדים שלנו, משחק על גבול השלמות מול היוונים.
מזכיר לכולם שסוארס אומנם איבד מהמהירות שלו, אבל הוא עדין מפלצת פיזית, חכם בצורה יוצאת דופן, מתאקל מצוין ובעיקר מבין משחק ברמה מאוד גבוה.
מבחינת ביטחון ושקט להגנה, ומבחינת תרומה להנעת הכדור של הקבוצה, ההבדל בין סוארס לטאהה הוא הבדל של שמיים וארץ, הוא בדיוק ההבדל בין קבוצה שזוכה באליפות בשנה שעברה לקבוצה שלא זוכה באליפות בעונה הקודמת.
כל עוד מיגל לא חוזר, בטח ובטח אם מיגל סיים את העונה, אנחנו חייבים עוד בלם ליד צדק שידע לתת לנו שקט מאחורה ויחזיר לנו את הנעת הכדור שהייתה עם מיגל ושהייתה אחת הסיבות להצלחה שלנו ולמשחק הלחץ שלנו.
אם מיגל יחזור, ובכן לא הייתי פוסל גם שיתוף פעולה של סוארס ליד מיגל, מה שייצור את צמד הבלמים הכי פיזיים שהכדורגל הישראלי ראה אי פעם.
ואם צדק יפתח ליד מיגל, לא פוסל בכלל שימוש בסוארס כזר השישי, אם כדי לא להעמיס על מיגל, אם כדאי לתת לאוגו לנוח, ואם כדי להחליף את הובאן במשחקים מסוימים. סוארס כבר שיחק בקישור אצלנו ובהצלחה.
ברוך השב ויליאם!
מיגל לא יחזור בשלב כזה מוקדם מפציעה כזאת קשה, צאו מזה.dor69 כתב:אני מריח מצב שויטור ,סוארס וצדק משחקים ביחד כשלישייה בגומלין נגד הטורקים (במידה וויטור אכן יחלים)
הפוך גוטה הפוך. או שמיגל יחזור בשבועות הקרובות ויהיה כשיר לטורקים, או שמיגל לא יחזור בכלל עד הקיץ ויצטרך לעבור ניתוח.South Boy כתב:
מיגל לא יחזור בשלב כזה מוקדם מפציעה כזאת קשה, צאו מזה.
גם לא הייתי מסכן את תהליך ההחלמה הרגיש שלו בשביל משחק שהוא לוקסוס ולא יותר מזה, אנחנו רוצים אותו לשנים הבאות בליגה.