סיכום | 1-1 במושבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: סיכום | 1-1 במושבה

שליחה על ידי xboy »

יופי, אפשר לחזור לכדורגל.
הגיע הזמן שגם השחקנים וגם חלק מהאוהדים ישימו את האגו שלהם בצד ויתרכזו בקבוצה.
אנחנו בעונה חלומית, ואנחנו דואגים לחרב אותה בלי שום סיבה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

xboy כתב:יופי, אפשר לחזור לכדורגל.
הגיע הזמן שגם השחקנים וגם חלק מהאוהדים ישימו את האגו שלהם בצד ויתרכזו בקבוצה.
אנחנו בעונה חלומית, ואנחנו דואגים לחרב אותה בלי שום סיבה.
לא לא לא. נמאס כבר לשמוע "אנחנו אנחנו" כאליו הקהל מתעסק בחרא.

-הם- אלה שמחרבים אותה. בוזגלו מחרב אותה, ברדה עם המעשה שלו סיכן אותה, השחקנים שלא מתאמצים ו/או לא משחקים טוב מחרבים אותה.

אנחנו בסדר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: מחזיק ממך שגם אם חשבת שונה כשצריך אתה יודע לפרגן. מבטיח לך שהוא לא יאכזב אותנו הקבוצה באמת מעל הכל בשבילו.
אני הראשון שישמח.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

The red one כתב: לא לא לא. נמאס כבר לשמוע "אנחנו אנחנו" כאליו הקהל מתעסק בחרא.

-הם- אלה שמחרבים אותה. בוזגלו מחרב אותה, ברדה עם המעשה שלו סיכן אותה, השחקנים שלא מתאמצים ו/או לא משחקים טוב מחרבים אותה.

אנחנו בסדר.
זה שהקהל שלנו נגרר לשטויות האלו,זה להתעסק בחרא.
יש מועדון והנהלה, והתפקיד שלהם זה לטפל בבעיות משמעת, זה לא התפקיד של הקהל. אם ההנהלה החליטה להעניש את בוזגלו/ברדה ובזה נגמר העניין מבחינתה, אז מי אנחנו שנמשיך ללעוס את המסטיק הזה שוב ושוב ושוב?
בוזגלו שייך לסגל שלנו כי זה מה שההנהלה החליטה, במקום לכבד את ההחלטה ושיקול הדעת שלה, חלק מהקהל שלנו בוחר להמשיך ולשרוק לבוזגלו בוז.
מבחינתי שבוזגלו יביא לי תארים והשגים ויעלה כל חמש דקות פוסט זועם. כל עוד המועדון מצליח להתמודד איתו, וזה לא גורם נזקים בתוך המועדון אז אין לי שום בעיה.
בוזגלו עושה הרבה רעש, לטוב ולרע, אבל המועדון אף פעם לא נתן לו להרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו (משלם בזמן ובמזומן על כל תקרית), אז אם המועדון יכול לסלוח לו, אנחנו בטח ובטח שצריכים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

xboy כתב: זה שהקהל שלנו נגרר לשטויות האלו,זה להתעסק בחרא.
יש מועדון והנהלה, והתפקיד שלהם זה לטפל בבעיות משמעת, זה לא התפקיד של הקהל. אם ההנהלה החליטה להעניש את בוזגלו/ברדה ובזה נגמר העניין מבחינתה, אז מי אנחנו שנמשיך ללעוס את המסטיק הזה שוב ושוב ושוב?
בוזגלו שייך לסגל שלנו כי זה מה שההנהלה החליטה, במקום לכבד את ההחלטה ושיקול הדעת שלה, חלק מהקהל שלנו בוחר להמשיך ולשרוק לבוזגלו בוז.
מבחינתי שבוזגלו יביא לי תארים והשגים ויעלה כל חמש דקות פוסט זועם. כל עוד המועדון מצליח להתמודד איתו, וזה לא גורם נזקים בתוך המועדון אז אין לי שום בעיה.
בוזגלו עושה הרבה רעש, לטוב ולרע, אבל המועדון אף פעם לא נתן לו להרגיש שהוא יכול לעשות מה שבא לו (משלם בזמן ובמזומן על כל תקרית), אז אם המועדון יכול לסלוח לו, אנחנו בטח ובטח שצריכים.
אני לא מסכים עם 2 השורות האחרונות שלך.

ראשית, לא מסכים ששחקן שמזין אותך מקצועית יכול להעלות פוסט זועם כל חמש דקות.
שנית, איפה בדיוק המועדון לא נתן לו להרגיש שהוא לא יכול לעשות מה שבא לו? בראיון שהוא אמר בקולו ובפרצופו שהוא לא צריך להישאר בקבוצה כשהוא תחת חוזה או בפוסט שיצא ב8 בבוקר לאחר המשחק? אגב, התנצלות וכל השיט הזה שכולם קונים, הפוסט עדיין באוויר.

ואם השחקנים לא היו נגררים לחרא הזה - לקהל לא היה מה להגרר גם.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 22 ינואר 2017, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: לא לא לא. נמאס כבר לשמוע "אנחנו אנחנו" כאליו הקהל מתעסק בחרא.

אנחנו בסדר.
+1

מוקדם מדי לנבואות זעם אבל אם העונה הזאת תיגמר ללא אליפות, הבלאגן שהיה אחרי גמר הגביע הוא כלום ושום דבר לעומת מה שיהיה.
והיחידים שיהיו חתומים על ה״הישג״ הזה הם אך ורק השחקנים ומי שעומד בראשם.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ForeverRed כתב: אני הראשון שישמח.
גם באחת התקופות היפות שלו בעונה שעברה, כשלקח את הקבוצה על הגב עם שערים מכריעים ברגעים דרמטיים - המשכת ללכלך עליו ואתה גם תמשיך. זה לא משנה מה הוא יעשה, מבחינתך הוא מחוק - אל תנסה לצאת עכשיו צדיק.
אחרי העונה שעברה אתה עוד מעז לטעון שהוא היה קרוב לחרב אותה. אם לא הוא, אתה היית מתרגש ברמות של כלה מעצם הגעתך לפליאוף העליון.

ואללה מבסוט על כל קוקיה שיש לי בשיער כמו ילדה מאוהבת אם מושא האהבה זה השחקן הבאר שבעי הכי גדול שדרך פה. ברמה המקצועית, ברמה המנטלית, ברמת הסמליות וברמת המנהיגות.

כפיות טובה זה משהו שמאפיין הרבה מאוד אנשים בכדורגל הישראלי, אבל יש כאלה שאצלם זה שובר כל שיא אפשרי.

אליה התחיל כנסיך, הפך למלך, הגיע לדרגת אל וההודעה האחרונה שלו בפייסבוק מוכיחה שגם יישאר בדרגה הזו ושיילכו כולם כפרה עליו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

RedRock כתב:
גם באחת התקופות היפות שלו בעונה שעברה, כשלקח את הקבוצה על הגב עם שערים מכריעים ברגעים דרמטיים - המשכת ללכלך עליו ואתה גם תמשיך. זה לא משנה מה הוא יעשה, מבחינתך הוא מחוק - אל תנסה לצאת עכשיו צדיק.
אחרי העונה שעברה אתה עוד מעז לטעון שהוא היה קרוב לחרב אותה. אם לא הוא, אתה היית מתרגש ברמות של כלה מעצם הגעתך לפליאוף העליון.

ואללה מבסוט על כל קוקיה שיש לי בשיער כמו ילדה מאוהבת אם מושא האהבה זה השחקן הבאר שבעי הכי גדול שדרך פה. ברמה המקצועית, ברמה המנטלית, ברמת הסמליות וברמת המנהיגות.

כפיות טובה זה משהו שמאפיין הרבה מאוד אנשים בכדורגל הישראלי, אבל יש כאלה שאצלם זה שובר כל שיא אפשרי.

אליה התחיל כנסיך, הפך למלך, הגיע לדרגת אל וההודעה האחרונה שלו בפייסבוק מוכיחה שגם יישאר בדרגה הזו ושיילכו כולם כפרה עליו.
כבודו לאן עפת
שחקן גדול מלך נסיך וכל תואר שתרצה אבל ככה לא מתנהג קפטןןןןןןןןןןןןןןןןןן
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

RedRock כתב:

שמע ידידי באמת עפת קצת

נסיך, מלך, אל? טוב שלא רשמת משיב הרוח ומוריד הגשם, מחייה מתים ומרפא חולים

לא חושב שיש למישהו עוררין על התרומה שלו למועדון, וכיוון שכך הציפייה ממנו לקצת יותר

שום דבר מעבר

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הייתי בעד לתת לבוזגלו עוד ועוד צ'אנס, לא אהיה שקרן/צבוע, אבל החלאה הזה פשוט הורס אותנו מבפנים.
בגללו כל פרצוף בספסל מקבל הד חזק הרבה יותר, כל חילוף או מהלך של בכר זוכה לעיטורי סימני שאלה בתקשורת ורבים מהקהל הלא ממש חכם בולעים הכל בשקיקה.

ברדה טעה, וטעה בגדול. דווקא בגלל שהוא כל כך מעורב בקרביים של העניינים הוא צריך להיות שקול וממלכתי הרבה יותר. לא קל אבל זו העבודה.
יצא גדול בפוסט שהעלה, גם העונש טוב שבא לטעמי כדי להבהיר שאף אחד לא גדול יותר מהמערכת.
לא צריך לקרות שוב.

כרגע צריך להתעסק רק באחדות ובאיך מחזירים את המכונה שטחנה פה כל דבר שזז רק לפני חודש וחצי לתפקד.
לא לקלל את בוזגלו ולא לשרוק לו. הזבל הזה לא צריך לקבל טיפת עידוד, אך להתעסק בו רק ישחק לטובתו ויפגע בנו.
אדישות מוחלטת, שיתן את התרומה המקצועית שלו ובקיץ יעוף לאלף עזאזל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שיחק אותה בענק אליה עם התגובה בפייסבוק. כל הכבוד!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:

עוד תגובה של מעריצה נלהבת.
חבל שזה השיח, קודם כל כי אני מעריך את תגובותיך בדרך כלל, ושנית בגלל שהדברים שכתבת פשוט לא נכונים.

נמאס לי להסביר את עצמי ולכן אפנה אותך לתגובה של N.S האגדי.

נקסט.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

פייר התרגשתי מהתגובה של אליה כל הכבוד לו עשה בית ספר לאיך עושים את זה נכון לפרחחית.
מקווה שמפה יפסיקו הרעשים ושבכר יוציא אותנו חזרה למסלול הנצחונות ביחד עם עזריה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

התגובה של ברדה הייתה לעניין אך יחד עם זאת ממנו אני מצפה לא להגיע למקומות האלה בכלל כי זה לא מוסיף. בטח לא בתקופה הזאת.
אני מעדיף שלא יעשה פרצופים ושלא יצא מלך בפייסבוק, הוא מלך גם ככה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

רק אני לא משתגע מהתגובה של ברדה
להדליק את האש ואז לרוץ עם דלי מים לא בדיוק עושה לי את זה
זה שי!
תמונה

שלח תגובה