תותח עלbs war כתב:אז מי אמר שברדה לא יעלה פוסט?
"שמעתי הרבה ביממה האחרונה על אנשים שלקחו לעצמם את הזכות לדבר בשמי בלי לשאול אותי, ״מקורבים״, אנשים ״בסביבתי״ ועוד כינויים כאלה ואחרים.
ראיתי גם את אלה שלוקחים לעצמם את הזכות לפרש את ההתנהגות שלי ולהעניק לה כותרות מושכות אש.
לכל אלה יש לי לומר דבר אחד: איש לא יצליח להפריד וליצור קרע ביני ובין הפועל באר שבע, איש לא יצליח ליצור קרע ביני ובין ברק, אלונה, אסי או האוהדים.
ביחד הגענו להשגים אדירים, ביחד התגברנו על קשיים, וביחד הגשמנו חלומות.
הפועל באר- שבע היא חלק בלתי נפרד ממני.
גם לי יש ימים בהם אני מתרגז, כן- גם אני לוקח ללב. מי שלא לוקח ללב, שיחפש משחק אחר, בכדורגל יש הרבה אמוציות ואני שחקן שלוקח ללב במיוחד כשזו קבוצת נעוריי הפועל ב״ש.
היתה לי היום שיחה עם אסי ועם ברק, שיחה טובה, בסיומה הם הודיעו לי שלא אתלבש למשחק ביום שלישי. קיבלתי את העונש ואמשיך לעבוד קשה ולהוכיח את עצמי על המגרש.
אני חוזר ומדגיש שוב: איש לא יצליח ליצור סכסוך בתוכנו! כקבוצה הצלחנו, כקבוצה גם נצליח!!!"
מה אני אגיד לכם, אחד לאחד בוזגלו
סיכום | 1-1 במושבה
- red and white
- Title: Almog
Re: סיכום | 1-1 במושבה
ענה.לכל מי שפקפק.
שיילכו כולם כפרה עליו.
זה האדם זה האיש חברים!!
מגיע לו גיבוי ותמיכה, רק הפועל, רק באר שבע לפני הכל, גם בעיני אליניב, יופי קפטן.
שיילכו כולם כפרה עליו.
זה האדם זה האיש חברים!!
מגיע לו גיבוי ותמיכה, רק הפועל, רק באר שבע לפני הכל, גם בעיני אליניב, יופי קפטן.
מכבי נוגסים בפער ואנחנו מתעסקים בבעיות משמעת, שיחות, השעיות והתנצלויות. כל זה כשאנחנו במקום הראשון. סראבק.
במשחק לא ראיתי את זה כי הייתי עסוק בלחגוג, אני לא מבין איך אוהדים רואים חגיגות גולים בזמן משחק.אדום זקן כתב: הייתי במשחק,ראיתי ולא פירשתי את זה כהתגרות כי לא רציתי.
אבל שרוצים אפשר לפרש איך שרוצים.
ושוב הוא ממש לא מעניין אותי.
ושוב אתה מתחמק, אין כאן מה לפרש. אתה מתנהג בדמגוגיה, גם אותי הוא לא מעניין, זה לא שישבתי שעות מול התמונה עם האוזן וניסיתי לחשוב למה התכוון המשורר. זה רץ בפייסבוק וזה שקוף כמו מים.
מ-ל-ך.
כולם טועים, לא כולם מבקשים סליחה כנה.
כולם טועים, לא כולם מבקשים סליחה כנה.
בונה עליך סקאוט.dor69 כתב: אם אתה רוצה חדר הלבשה בריא כדאי לך לתת לי תפקיד מפתח בסגל
#בניוןסטייל
לצוד משתמשים פוטנציאלים לפורום.
וכאן נגמר הויכוחNoam98 כתב: זה רץ בפייסבוק.
אני יכול להביא לך שחקנים שלי אבל בתנאי שתשים אותם בהרכבאדום זקן כתב: בונה עליך סקאוט.
לצוד משתמשים פוטנציאלים לפורום.
אתה עושה לי יעקב אה?dor69 כתב: אני יכול להביא לך שחקנים שלי אבל בתנאי שתשים אותם בהרכב
בסדר גמור.זה שי ! כתב:ממש חיית פייסבוק נהיה
זה שי !
היה חייב להוציא את הפוסט ועשה בשכל גמור עכשיו צריך להוציא את כולם מהדיכאון.
קרא לזה איך שאתה רוצהאדום זקן כתב: אתה עושה לי יעקב אה?

- ForeverRed
כל הכבוד על ההודעה. צריך גם לדעת לפרגן.
עכשיו שיגבה את הדיבורים גם במעשים.
מחזיק ממך שגם אם חשבת שונה כשצריך אתה יודע לפרגן. מבטיח לך שהוא לא יאכזב אותנו הקבוצה באמת מעל הכל בשבילו.ForeverRed כתב:כל הכבוד על ההודעה. צריך גם לדעת לפרגן.
יופי של הודעה. מקווה שילמד מהמקרה הזה. בסופו של דבר הוא האליל של כולנו וחבל לראות את השם שלו נקשר בפרשיות פחות נעימות