oranu כתב:אני לא מאמין למה שאני קורא.
יש פה אשכרה דיון שמשווה בין בוזגלו לברדה, אנשים כותבים אותם בשורה אחת בנוגע לבעיות התנהגות, אתם אמיתיים????
סתם ככה שתדעו פרט קטן אם לא ברדה החדר הלבשה שלכם מפורק לגורמים, מה שאליניב עשה ב 10 ימים האחרונים כדי לשמור על חדר הלבשה שקט איי כמה שאין לכם מושג!
בלי רעש בלי תקשורת ובלי פרסומים להגיד אני ואני, הולך ומגבה, מאחד, מרגיע, מונע פיצוץ מטורף בין שחקנים (כן כן רצו לצאת על בוזגלו ורתחו עליו גם השחקנים, כולם).
אתם אשכרה משווים בין קפטן שחזר לפה, מודל לחיקוי, אפס פוזה, אפס שטיקים אפס תסרוקות בקושי פתח פייסבוק, אדם שהרגיע ותמך והנהיג והיה שם בשביל כל שחקן בשביל כל אוהד בשביל כל המערכת הזאת מהרגע שנחת פה, השחקן שעשה את השינוי בסוויצ לאנשים שהפועל באר שבע היא כבר לא מילה גסה ואפשר לבוא לשחק בה, למי? לאדון בוזגלו.
המתלונן הסדרתי, המפלג, כותב הפוסטים, הפוזה והשחצנות, אחרי אליפות, לפני צמפיונס מול אולימפיאקוס, אחרי חיפה, הוא יוצא בעצמו נגד המערכת, על האבא כבר אין מה להגיד, לא ארחיב על הגיסים שמאיימים בפייסבוק, ואתם אשכרה מדברים על אליניב באותה נשימה.
איפה כתוב שאסור לרדת לחדר הלבשה אחרי חימום? גם אם זה לא מעשה אצילי זה ממש לא מה שאתם מציגים את זה.
לא מדבר ולא פוצה את פיו למרות מחסור בדקות משחק ומקבל הכל עליו ואגב - גיבה את המאמן כל כך הרבה פעמים במאבק הזה שנקרא בוזגלו-בכר.
אתם מטנפים על הקפטן שלכם בגלל מעשה מינורי גם אם הוא לא לטעמכם וזה דוחה בעיניי דוחה, אתם מדברים עליו שירד לחדר הלבשה? תראו איך אתם מגיבים, ובואו אל תכנסו איתי לוויכוח מקצועי על היכולת שלו כי זו לא מהות הדיון.
אתה טועה, ככה לא מתנהג קפטן, ירד לחדר הלבשה כמו איזה טב״ז שחושב רק על עצמו
באמת שאני לא מבין אותו, הרי הוא המלך הבלתי מעורער של הקבוצה, גם אם הוא לא יראה דקה של דשא יותר עד סוף הקריירה, מחכה לו שטיח אדום במועדון לעשות כמעט כל תפקיד שירצה ברגע שיפרוש
במקום זה הוא מעדיף להיכנס לסירה אחת עם מאור ויעקב בוזגלו?
כמה טיפשות יכולה להיות בבנאדם, כמה חבל שהוא הורס ככה לעצמו
מאוד מקווה שהוא יתאפס במהירות, באמת שכואב לי הלב לראות אותו הורס כל כל מהר את מה שהוא בנה במשך כל כל הרבה זמן
אליניב ברדה הוא הרבה יותר מכמה דקות בכר נתן לו לשחק ומה שורת הסטטיסטיקה שלו, הוא חייב להבין את זה