לא שאני תומך בכל האיזה כיף 5 הפרש הזה ולדעתי כל חבורת השיריס הייתה צריכה לקבל שלילת מנוי על הסרטון הטיפשי הזה, אבל אצה משווה לחגוג +5 ללחגוג -7?The red one כתב: לא, כי "איזה כיף 5 הפרש"
ציטוטים 2016/17
Re: ציטוטים 2016/17
אוי האירוניה
בפלצן ה12 כמעט כולם הביעו תקווה שיתפרקו הפועל חגיגות וזה ואז הבינו שזה נותן לנו 4 נקודות נוספות עליהם
חחח הם לא יודעים איך לאכול את זה
בנוסף זה ימחוק את ה5-0 וגם אם ייזכר זה בעונה שהם היו בצרות ודי יתמוסס- הלוואי אמןןן שזה יקרה
בפלצן ה12 כמעט כולם הביעו תקווה שיתפרקו הפועל חגיגות וזה ואז הבינו שזה נותן לנו 4 נקודות נוספות עליהם
חחח הם לא יודעים איך לאכול את זה
בנוסף זה ימחוק את ה5-0 וגם אם ייזכר זה בעונה שהם היו בצרות ודי יתמוסס- הלוואי אמןןן שזה יקרה
- ForeverRed
עכשיו למכבי תהיה סיבה לשלם ארגזים על שוינפלד.
גם בשביל להתחזק וגם על מנת להכניס כסף שיעזור להפועל להתקיים ולמנוע אובדן נקודות.
גם בשביל להתחזק וגם על מנת להכניס כסף שיעזור להפועל להתקיים ולמנוע אובדן נקודות.
הם חותמים ומגישים לך את האליפות על מגש של כסף אם מבטיחים להם שהפועל מתחילה מליגה א' עונה הבאה או ליגה ג' בעונה שאחריה (לפחות מבחינת האוהדים שלהם).ForeverRed כתב:עכשיו למכבי תהיה סיבה לשלם ארגזים על שוינפלד.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שעובד באלקמאר ולאוהדי מכבי ת"א יש תאוריה שהם התחלפו אחריי הניצחון של מכבי על אלקמאר חחחחTotti כתב:זה ארציל, האח התאום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
משעשע ביותר !!
בשחקן ה-12 יש דיון שלם על כמות הפנדלים שקיבלנו העונה. מישהו שם ספר ומצא שבכל המסגרות יחד קיבלנו 21 (!!) פנדלים. כמובן שמייד התחיל גל של נהי ויבבה על השופטים המכורים, כשהפעם מעט מאד מציינים בהיגיון שאם אתה נמצא כ"כ הרבה ברחבת היריב, סביר שתקבל הרבה פנדלים.
"פסיכי
פשוט הזוי
העיקר הבני שרמוטות מדברים עלינו
פנדל לב״ש זה הערן זהבי שלהם "
"קצב של כמעט 50 פנדלים בעונה חחח "
"21 פנדלים זה בהחלט חתיכת נתון פסיכי.
יותר פסיכי זה שאנחנו קיבלנו בקושי רבע מכמות הפנדלים הזאת... "שופטים של מכבי"
כמה משחקים הם שיחקו העונה בכל המסגרות?"
בשחקן ה-12 יש דיון שלם על כמות הפנדלים שקיבלנו העונה. מישהו שם ספר ומצא שבכל המסגרות יחד קיבלנו 21 (!!) פנדלים. כמובן שמייד התחיל גל של נהי ויבבה על השופטים המכורים, כשהפעם מעט מאד מציינים בהיגיון שאם אתה נמצא כ"כ הרבה ברחבת היריב, סביר שתקבל הרבה פנדלים.
"פסיכי
פשוט הזוי
העיקר הבני שרמוטות מדברים עלינו
פנדל לב״ש זה הערן זהבי שלהם "
"קצב של כמעט 50 פנדלים בעונה חחח "
"21 פנדלים זה בהחלט חתיכת נתון פסיכי.
יותר פסיכי זה שאנחנו קיבלנו בקושי רבע מכמות הפנדלים הזאת... "שופטים של מכבי"
כמה משחקים הם שיחקו העונה בכל המסגרות?"
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
תכלס מישהו זוכר פנדל אחד שקיבלנו והיה גבולי שלא נאמר לא מוצדק?
- The red one
אם פנדל גבולי הגיוני שחלק יגידו שהוא לא מוצדק, לא?סניור כתב:תכלס מישהו זוכר פנדל אחד שקיבלנו והיה גבולי שלא נאמר לא מוצדק?
כן.The red one כתב: אם פנדל גבולי הגיוני שחלק יגידו שהוא לא מוצדק, לא?
זכור לך משהו?
- The red one
אני לא כל כך הבנתי אותך המשפט הראשון נראה לי, יותר מדיי מילות שלילהסניור כתב:
כן.
זכור לך משהו?
זכור לך פנדל אחד מאלו שקיבלנו העונה שהיה לא מוצדק, יעני טעות שיפוט? או אפילו כזה שהיה גבולי או מוטל בספק?
אני לא זוכר.
אני לא זוכר.
העולם הזה גלגל, הם שכחו שבעונות שהם דרסו את הליגה הם קיבלו כפועל יוצא כמות פנדלים לא נורמלית, חצי מהגולים של זהבי היו פנדלים.
אני לא כועס על אותם אנשים אני בעיקר מרחם עליהם, שהם לא מסוגלים להתנתק מהבכיינות שלהם ורק מנסים למצוא תירוצים למה הם לא כאלה בינוניים ואנחנו לא כאלה טובים.
אני לא כועס על אותם אנשים אני בעיקר מרחם עליהם, שהם לא מסוגלים להתנתק מהבכיינות שלהם ורק מנסים למצוא תירוצים למה הם לא כאלה בינוניים ואנחנו לא כאלה טובים.