מה אמר המלעון?The red one כתב:מאור מתבכיין שוב בפייסבוק ומעביר רמז עבה מאוד לבכר
מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
- yanivnew91
יאללה
שלום, תודה, היה נעים בחלק מהזמן ובכל השאר מעיק.
שיהיה בהצלחה בהמשך
שלום, תודה, היה נעים בחלק מהזמן ובכל השאר מעיק.
שיהיה בהצלחה בהמשך
דברים מוצדקים באופן כללי מזווית ראיה של שחקן בעונה מצויינת.
"הרגשתי מושפל, כאילו מענישים אותי"
מבין לליבו, אבל אם הוחלט להפרד ממנו אז הוא צריך לבוא בעדיפות פחותה ברוטציה למליקסון ואפילו אוחנה.
די, סאגת בוזגלו חייבת להסתיים. אם הוא נשאר, תחתמו. אם הוא הולך, אז כמה שיותר חד וברור. זה עושה נזק אדיר
מבין לליבו, אבל אם הוחלט להפרד ממנו אז הוא צריך לבוא בעדיפות פחותה ברוטציה למליקסון ואפילו אוחנה.
די, סאגת בוזגלו חייבת להסתיים. אם הוא נשאר, תחתמו. אם הוא הולך, אז כמה שיותר חד וברור. זה עושה נזק אדיר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מעניין שאוגו, מליקסון ואפילו טוני יכולים לשבת על הספסל לפעמים ולא להרגיש מושפליםTotti כתב:דברים מוצדקים באופן כללי מזווית ראיה של שחקן בעונה מצויינת.
- yanivnew91
אם הולך, עדיף שיהיה כבר בינוארTotti כתב:דברים מוצדקים באופן כללי מזווית ראיה של שחקן בעונה מצויינת.
בכל משחק רציני הוא מסופסל על אוטומט.
לא צריך לצאת בצורה כזו, אבל בשורה התחתונה יש צדק בדבריו.
לא צריך לצאת בצורה כזו, אבל בשורה התחתונה יש צדק בדבריו.
בגדול זה נכון.Totti כתב:דברים מוצדקים באופן כללי מזווית ראיה של שחקן בעונה מצויינת.
אבל יש לו התנהגות של תינוק בן שנה.
אז לא שיחקת,אז מה?
לך למאמן ותשאל אותו למה לא שיחקת.
רץ לפייסבוק כמו ילד קטן ומפונק.
שחקן אדיר,אבל ייזכר תמיד כאחד שחושב רק על עצמו.
"צריך לדאוג לעצמי",מי ישמע עכשיו הוא מת מרעב.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
וואלה אם אני בוזגלו גם אני מתבאס שברדה נכנס לפני .
בכל אופן שחקן שלא יודע לשבת בספסל ,אי אפשר להמשיך ככה.
אוהב אותו והכל שחקן שחקן ,אבל ראבק תהיה מקצוען כבר ותפסיק להתעסק בקקה.
נראה שהוא ישחק בטנזיספור (מה שלא יהיה) הוא יכתוב פוסטים ואבא שלו יזיין תמוח .
בכל אופן שחקן שלא יודע לשבת בספסל ,אי אפשר להמשיך ככה.
אוהב אותו והכל שחקן שחקן ,אבל ראבק תהיה מקצוען כבר ותפסיק להתעסק בקקה.
נראה שהוא ישחק בטנזיספור (מה שלא יהיה) הוא יכתוב פוסטים ואבא שלו יזיין תמוח .
וואלה אם זה או מליקסון של אתמול או בוזגלו של החודש האחרון, גם בשבת הוא לא פותח.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=v_Z5iZSkeN4[/BBvideo]
- dardasmiley
זה הפוסט שלו מועתק מילה במילה:
"אולי זה יהיה קשה, אולי לא נעים אבל הדברים שאכתוב עכשיו מגיעים מהלב וקשה לי עם זה.דבר ראשון שאפו על נצחון חשוב אפילו ששיחקתי רק 8 דקות. 8 דקות שבהן הרגשתי מושפל, הרגשתי שמישהו מעניש אותי. ועל מה?? נכון, יש לי מגוון הצעות אבל אף אחת מהן לא מהמועדון שלי - הפועל באר שבע ! אין לי שום בעיה לשבת על הספסל כשאני לא מספיק טוב או כשזה נטו מקצועי. אני שואף גבוה, רוצה לדאוג לעתיד שלי ותוך כדי אני נותן את כל כולי למועדון היקר הזה. לא חושב שזה מגיע לי תמיד וזה תחושה שכואבת. ולכם האוהדים - תודה"
המאיס את עצמו, שחקן מושתן שעשן הסיגריות של אבא שלו עלה לו לראש.
מה קרה? הושיבו אותך משחק אחד על הספסל אחרי שארבעה אתה עובד רק בשביל עצמך ובועט מכל מצב?
נשבר כבר הזין מהבכיין הזה. לך לטורקיה, יודע מה עזוב, לך לצהבת שכל שער 11 ישב לך על הראש "מאור בוא תנגב לי את התחת", לך לחיפה שאבא שלך יעמוד מחוץ המשרדים עם שלט. לך לבני יהודה שהייתה היחידה שרצת אותך עד שהצלנו לך את הקריירה, רק לך.
נמאס לי לפני כל משחק גדול לראות פוסטים שלך מייללים שאתה עוזב "תחזיקו אותי" כמו איזה צ'יוואוה.
נמאס לי אחרי כל פעם שאתה יושב בספסל לקרוא ולשמוע את ההתבכיינויות שלך.
אין ספק שכישרון יש לך בשפע, אבל יציבות ממך והלאה, קבוצתיות היא מילה גסה ולויאליות לא בלקסיקון.
לך כפרה אלף פעמים על מליקסון שפתח לפניך אתמול ונתן משחק שהיית חולם עליו, לך כפרה אלף פעם על אליניב ברדה שעלה לפניך בחילוף ורץ כמו ילד מהנוער אחרי בלמי חיפה כשאנחנו מובילים.
נמאס ממך, ומהאבא שלך, יכלת להזכר בשורה אחת עם כוכבי הליגה הישראלית לדורותיה, במקום זה אתה קונה לך מקום בארמון שכירי החרב שחוץ מכסף לא שווים כלום.
"אולי זה יהיה קשה, אולי לא נעים אבל הדברים שאכתוב עכשיו מגיעים מהלב וקשה לי עם זה.דבר ראשון שאפו על נצחון חשוב אפילו ששיחקתי רק 8 דקות. 8 דקות שבהן הרגשתי מושפל, הרגשתי שמישהו מעניש אותי. ועל מה?? נכון, יש לי מגוון הצעות אבל אף אחת מהן לא מהמועדון שלי - הפועל באר שבע ! אין לי שום בעיה לשבת על הספסל כשאני לא מספיק טוב או כשזה נטו מקצועי. אני שואף גבוה, רוצה לדאוג לעתיד שלי ותוך כדי אני נותן את כל כולי למועדון היקר הזה. לא חושב שזה מגיע לי תמיד וזה תחושה שכואבת. ולכם האוהדים - תודה"
המאיס את עצמו, שחקן מושתן שעשן הסיגריות של אבא שלו עלה לו לראש.
מה קרה? הושיבו אותך משחק אחד על הספסל אחרי שארבעה אתה עובד רק בשביל עצמך ובועט מכל מצב?
נשבר כבר הזין מהבכיין הזה. לך לטורקיה, יודע מה עזוב, לך לצהבת שכל שער 11 ישב לך על הראש "מאור בוא תנגב לי את התחת", לך לחיפה שאבא שלך יעמוד מחוץ המשרדים עם שלט. לך לבני יהודה שהייתה היחידה שרצת אותך עד שהצלנו לך את הקריירה, רק לך.
נמאס לי לפני כל משחק גדול לראות פוסטים שלך מייללים שאתה עוזב "תחזיקו אותי" כמו איזה צ'יוואוה.
נמאס לי אחרי כל פעם שאתה יושב בספסל לקרוא ולשמוע את ההתבכיינויות שלך.
אין ספק שכישרון יש לך בשפע, אבל יציבות ממך והלאה, קבוצתיות היא מילה גסה ולויאליות לא בלקסיקון.
לך כפרה אלף פעמים על מליקסון שפתח לפניך אתמול ונתן משחק שהיית חולם עליו, לך כפרה אלף פעם על אליניב ברדה שעלה לפניך בחילוף ורץ כמו ילד מהנוער אחרי בלמי חיפה כשאנחנו מובילים.
נמאס ממך, ומהאבא שלך, יכלת להזכר בשורה אחת עם כוכבי הליגה הישראלית לדורותיה, במקום זה אתה קונה לך מקום בארמון שכירי החרב שחוץ מכסף לא שווים כלום.
יאללה שיזדיין מכאן כבר. הכי מאוס בארץ
איזה מצחיקים אתם שהשטויות האלה עדיין מוציאות מכם אמוציות.
תתקדמו הכל טוב
תתקדמו הכל טוב
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאור בוזגלו מאז המשחק מול ביתר בכושר חלש אז למה הוא ציפה להשאר בהרכב 24/7?
לא יאמן.
לא יאמן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!