טוב אז אם באמת יש לו קרע בצולבת מבחינתי חייבים להביא בלם זר אחר, אין בלם ברמה שלו שהוא ישראלי ואם כל הכבוד קרע בצולבת זה חצי שנה בחוץ.
אפשר להקפיא את החוזה שלו בבקרה או משהו ולראות אם הוא מצליח להחלים או לחלופין כמו שהציעו כאן להשאיל את לוסיו כי גם ככה יש לנו מלא שחקנים על העמדה הזאת, אבל במצב כזה לא הייתי משחרר את יובל שבתאי כי עוד נזדקק לו.
אבל תמוה מאוד שעשו לו בדיקה ולא גילו לו כלום, מה בדיוק בדיקה חדשה תגלה?
אני מציע לחכות ולראות לפניי שנכנסים פה לנבואות זעם...
דר אדום בנשמה כתב:טוב אז אם באמת יש לו קרע בצולבת מבחינתי חייבים להביא בלם זר אחר, אין בלם ברמה שלו שהוא ישראלי ואם כל הכבוד קרע בצולבת זה חצי שנה בחוץ.
אפשר להקפיא את החוזה שלו בבקרה או משהו ולראות אם הוא מצליח להחלים או לחלופין כמו שהציעו כאן להשאיל את לוסיו כי גם ככה יש לנו מלא שחקנים על העמדה הזאת, אבל במצב כזה לא הייתי משחרר את יובל שבתאי כי עוד נזדקק לו.
אבל תמוה מאוד שעשו לו בדיקה ולא גילו לו כלום, מה בדיוק בדיקה חדשה תגלה?
אני מציע לחכות ולראות לפניי שנכנסים פה לנבואות זעם...
כבר הקפאת אותו בבקרה ואז הצעת לחכות לפני שנכסים לנבואות זעם.
Totti כתב:
כבר הקפאת אותו בבקרה ואז הצעת לחכות לפני שנכסים לנבואות זעם.
הבנת הנקרא: אם יש לו קרעבצולבת! אם זאת מילת תנאי!
בתנאי שיש לו קרע בצולבת אז...
וציינתי למטה שזה תמוה בעיניי וצריך לחכות לפניי נבואות הזעם במקביל לאם.
לא כתבתי עכשיו שצריך להקפיא אותו אלא אם זה קרע כצולבת!!!
adomi כתב:יש משהו ששמתי לב אליו:
לפי הצילום לויטור אין חבלה רצינית בברך וההערכה שיקח לו זמן לחזור למגרשים לפי הצוות המקצועי מתבססת אם אינני טועה על הכאבים העזים שהוא טוען שיש לו.
אם נסתכל על זמני הפציעות נראה שיש לו פציעה בשנים האחרונות באותה תקופה בשנה(איזור החג של הנוצרים)
אני לא אומר בוודאות שזה הסיפור אבל לא הייתי שולל.
לפני שאתם מקללים אותי על הביקורת לשחקן הרכש הכי משמעותי שלנו השנה אני אומר שגם אם כן וויטור רוצה סוג של מנוחה בזמן הזה בשנה לא צריך לצאת מגדרנו ואפילו אפשר להיות מרוצים שעוד פציעה נוספה לו לטבלת הנתונים ואולי תגרום לקבוצה לחשוב פעמיים לפני שלוקחים אותו.
דר אדום בנשמה כתב:
הבנת הנקרא: אם יש לו קרעבצולבת! אם זאת מילת תנאי!
בתנאי שיש לו קרע בצולבת אז...
וציינתי למטה שזה תמוה בעיניי וצריך לחכות לפניי נבואות הזעם במקביל לאם.
לא כתבתי עכשיו שצריך להקפיא אותו אלא אם זה קרע כצולבת!!!